Reklama

Panická porucha PP7

Lucie (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

Lili,být tebou vysadím všechna AD,myslím že veškerý rejstřík slabostí,nevolností,neuroz,depresí atp.jsi už i při nich vystřídala,takže hůř už ti určitě být nemůže!!!Zkus to,nech si u sebe jen Neurol,případně i ten Trimepr.na event.zklidnění srdce a jinak se ti jak jistě víš nemůže nic jiného a horšího přihodit!!Třeba je to klíč k tomu začarovanýmu kruhu,kterej prožíváš a mně je tě moc líto! Doktoři si s tebou evidentně nevědí rady,budou tě donekonečna cpát dalšími AD,a vidíš,že i při nich máš ataku jako hrom...prostě se s tím smiř,že nejsi ta vyvolená,které by tyto léky pomohly...máš příliš zatíženou hlavu,příliš se vším zabýváš,zkoumáš a bádáš a na to asi ani ta AD nepomáhají!!
Tak jdi do toho,nemáš co ztratit,jak říkám,horší to určitě nebude,třeba je to fakt tvoje řešení!!Moc a moc budu fandit a nějak tomu věřím
víš,můj manžel má několik léků,tedy má jen vysoký tlak ale musí je brát pravidelně..k tomu občas třeba ATB.nebo jiné léky,k tomu občas,hodně občas klidně alkohol...no prostě,našinec by se hroutil jen při té představě,co to s tělíčkem udělá,vedlejší účinky,kolapsy atd, a on?....neřeší ,nechápe,nepřemýšlí a je v pohodě,prostě když nemá teplotu,tak je zdravý,štastlivec...a o tom to je,všechno je to v mozku,ty léky jsou jenom desetinou našeho léčení a vyléčení!!!
Inko,ahoooj už ses osypala?-:)))))
Musím říct svojí ségře,že když chudinka měla vyrážku po celém těla jako vedl.účinek AD,že to bylo asi tím,že je pěkná mrcha,žádný AD-:))Ostatně máme to v rodině.........-:(((((

JOHANZ (Po, 7. 1. 2008 - 12:01)

AHOJKY PANIČKY

U NÁS KAPE SE STŘECHY ,
JIŽNÍ SVAHY JSOU OBALENÉ STAROU TRÁVOU A BÍLÁ RANNÍ NÁDHERA JE V PYTLI

Lucie (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

Lily.Trimepranol je prý už hodně zastaralý lék,který mně byl předepsán v minulým století v roce 1981!!,při mé první atace PP,tenkrát však diagnostikované jako neurocirkulační astenie.Já ho mám pořád v šuplíku ale už léta nepoužívám,jenom vyjímečně...hodně se při větších dávkách tloustne a dost snižuje tlak!Prokonzultuj s odborníkama..vždy mi ale spolehlivě zastavil bušení srdce!!
Zdravím Jiřu,Lenku,EviK,Dituš,Oli

linda (Po, 7. 1. 2008 - 11:01)

Ahoj Jiřinko, tak jdu právě do té práce, ale jsem srab, už jsem se nadopovala tím lexaurinem :-( Ale je mi určo líp
Tak pá

jiřina (Po, 7. 1. 2008 - 10:01)

LILY, tak to je mi líto, že Tě ta potvůrka tak doběhla v nejnevhodnější chvíli. A nestyď se, nemáš za co, protože pořád bojuješ, ale holt je to silnější než Ty. Kolikrát víme, jak se máme chovat, jaký jsou příznaky, co při tom dělat, 2x se to podaří a potřetí ne. Časem se to zase srovná.
Posílala jsem ti mejl, doufám, že Ti došel.
LENI, tak u nás moc bílo není, protože to stačilo už všechno roztát, ale aspoň to dnešní sluníčko je takový nadějný.
S těmi balíky mám letos taky zkušenosti, po svátcích jsem rušila 2 objednávky, neb byly pod stromeček, takže teď už by to bylo bez efektu. Ale k nám jezdí do práce každý den pán z pošty s balíkama a před svátky mi ho bylo líto, protože jindy bývá tak půlka auta zaplněná a na konci roku to bylo vždycky plný auto a už na něm bylo vidět, že toho má dost. Takže jsem se při stornaci balíků ani nezlobila, všichni toho měli až nad hlavu.
EVI, sice nejsem v tom pravým slova smyslu panikář, ale uvažuji přesně stejně. Pokud v sobotu nevstanu do 7 a v neděli do 8, tak jsem celý den vykolejená, protože nemám ráda velké seskupení lidí v obchodech, což ráno je ještě v klidu, pak už se to hrotí. Prostě jsem na tyto věci taky pako, no akorátní kozoroh. Když přijde nenahlášená návštěva, tak mě to tak rozhodí, že manžel by mě nejraději "vynesl v zubech". Jak já někdy závidím těm flegmatikům, ale když mám s něma pracovat .........
DITUŠ, Ty jsi fakt dobrá, s tím spaním na Evu jsi mě rozesmála, kde se to v Tobě bere, básničky, sarkasmus, ironie, sranda sama ze sebe, fakt bezva i přesto, že Ti není nejlíp, to odlehčení Ti jde.
zdravím i OLINKU a LINDU a snad to v práci zvládneš!

Lily (Po, 7. 1. 2008 - 10:01)

text

Lenka (Po, 7. 1. 2008 - 10:01)

Ahoj lidičkové:-)
Evikrk, díky za tu sněhovou nadílku:-) Kluci včera přišli ouplně promočený...a to jim letos bude už 15...jsou pořád jako malý děti:-)
Jdu si vyzvednout na poštu balík, který byl odeslán 11.12. Hehee...miluju Českou poštu, je tak rychlá a spolehlivá...máme tam vánoční dárky pro bábušky.
Mějte se ( ne jako já) hezky a bezpepinově.
Paaa

linda (Po, 7. 1. 2008 - 09:01)

evakrk, díky za podporu a užij si pohled na bílou krásu :-) U nás v nížině je zatím šedo, jen trošku bílá námraza.

evakrk (Po, 7. 1. 2008 - 09:01)

Edušo , Jonáš se mi moc líbí. A půjde to hezky k Matějovi. Dobrá volba.

evakrk (Po, 7. 1. 2008 - 09:01)

Zdarec Dito, to je fajn , že máte taky bílo. Aspoň děti můžou venku blbnout a schová se všechen binec, co? Jseš s holkama, nebo je J. ve školce?
Lindo, to je zajímavé, jak nám něco naruší zaběhnutý pořádek, jsme v háji. To co dělám běžně v pracovní dny, mě třeba vykolejí v sobotu. Ve všední den ráno do práce, pochůzky po úřadech, obchodech a jak mám něco zařizovat v sobotu, taky se necítím nejlíp. Jsme blázni. Tak ať jseš v pohodě.

linda (Po, 7. 1. 2008 - 09:01)

Ahoj na začátku pracovního týdne!
Měla jsem týden ošklivou chřipku, byla jsem doma a teď po týdnu jdu na odpolední do práce. Je mi blbě. Vím, že všechno zvládnu, ale přesto mám stažený žaludek, třesou se mi ruce a náběh na ataku se krade jako kočka. Bojuju se sebou, zda si dát už lexaurin hned nebo ještě počkat.
Tak hezký den všem panikářům i jejich blízkým, kteří to s něma musejí vydržet :-)

Dituša (Po, 7. 1. 2008 - 09:01)

Anno.-) bud ráda,že aspon do pyžama,jinak spalas "na EVU".

Dituša (Po, 7. 1. 2008 - 09:01)

Ahoj Evi,tady také docela bílo ,až nezvykle.
Mně tečou nervy....pak určitě dojde i na nos.

Dituša (Po, 7. 1. 2008 - 09:01)

Anno, podivěj se sem na ty stránky,je tam přeheldná tabulka příkladů,co která AD způsobují,nejsjou tam sice všechyn názvy AD,ale zařadíš si jepodle typu obsažené látky v těch tvých.
Jinak víc v mém včerejším příspěvku-AD a jídlo,sex.

http://www.stopstigmapsychiatrie.cz/deprese/lecba-antidepresiva.html

evakrk (Po, 7. 1. 2008 - 09:01)

Anno, já měla Deniban asi tři týdny a když jsem měla ze čtyřek šestky, tak jsem po domluvě s doktorkou okamžitě vysadila.

evakrk (Po, 7. 1. 2008 - 09:01)

Ahoj z hor všem.
Tak jsme zapadli, všude bílo, čisto, je to moc pěkný. Sice máme víc práce, ale to nevadí.
Teče mi z očí, začíná z nosu, snad se konečně spustí rýma a mě se uleví.
Niko, to víš, že tě moc ráda uvidím. Písnu ti pak na mail, kdy tam budu a mobil. To je fajn, že bys dorazila.¨
Lily, ptala ses jak sex a trittico? Holka, já fakt nedokážu odhadnou. Já bych se spíš přikláněla k názoru, že když se člověk zklidní, jde všechno líp, bez ohledu na prášky. Třeba když jsme na dovolené, mám klid, pohodička, žádný stresy a manžel si pochvaluje, že to je jak za mlada. Ale fakt si myslím, že to je tím klidem. Třeba vloni v letě, když se mi vrátily ataky PP a byla jsem celkově rozhašená, tak jsem na sex ani nepomyslela a bylo mi to i nepříjemný.
Přeju všem krásný den bez pepek, kdo může, běžte si užívat sněhu, kde to klouže, tam se nepolámejte a mějte se fajn.

Anna (Po, 7. 1. 2008 - 08:01)

Zdravím,chtěla jsem se zeptat,zda někdo z Vás bral Deniban a zda byl pro vás také tak výkrmný.(6kg nahoře za dva měsíce-tskže jsem se vešla jen do pyžama:-))
Já měla všechny vedlejší účinky,které má,takže jsem ho vysadila po 5ti měsících.,i když byl skutečně nejlepší.

olga (Po, 7. 1. 2008 - 07:01)

Ahoj všichni hodní lidičkové, tady se vás spousta ptala, kde jsem, ale jako obvykle, když je syn doma , neměla jsem od pátku odpoledne přístup na net, neb je v jeho pokoji a jeho pokoj je tabu v době jeho přítomnosti. Teď jsem si vás všechny přečetla od pátku, abych byla v obraze, kdo na tom jak je. Musím se připojit k těm, kterým není nejlépe /kocour v tom taky hraje roli, ale ne prvořadou/, depka , úzkosti a agora nějak v poslední době zesilují, ale přičítám to i ošklivému inverznímu počasí a i tomu, že vím, že bývají období lepší a horší, tak z těch lepších se snažím vytěžit, co se dá a v těch horších holt čekám, až přejdou. U nás sobota a neděle jsou pro mě nejpracovnější dny, to od pěti od rána peru, protože mi jde až do osmi levný proud, pak se to v tutéž dobu snažím vyžehlit, mezitím vařit /syn mívá návštěvu, tak aby nezemřeli hlady/, topit, odklízet sníh, však to všechny dobře znáte, jen těch sil lety ubývá.
Holky zlatý /samozřejmě i zlatý Johanz , Karel a ostatní pouze čtoucí pánové/, přeju všem, aby vám bylo co ¨nejlíp a aby konečně vylezlo na chvilku sluníčko a trochu nás potěšilo.
ahooooj

peťule (Ne, 6. 1. 2008 - 22:01)

Ditušo, díky, je to psychologie organizací, pěkně hnusná zkouška, ale stejně si ji asi budu muset přehodit, šíleně mě bolí ledvina, takže zítra hurá na urologii..achjo, jako by toho nebylo málo..snad bude líp..dobrou noc všem..

Dituša (Ne, 6. 1. 2008 - 22:01)

A tohle nemám pročteno,ale vypadá to na dobrou stránku-např.je zde i tabulka přehled-název AD a dávkování a než.účinky.
Stránka rozdělena na různé psych.poruchy..
Tak jsem zásobila ty,které by něco z toho mohlo zajímat,at se tu povídá taky o psychice:-).

Mějme se dobře v pondělí,
kdy šéf práci rozdělí,
v úterý dá nám čisté zástěry,
ve středu,ve středu
už to s šéfem dovedu,
a když přijde čtvrtek,
makám jako krtek,
a když přijde pátek,
mám nervy jak drátek,
v sobotu ,v sobotu
makám doma do potu,
a když přijde neděle,
dřinou splaskly prdele
a je tu zase pondělí
kdy práci nám fajn šéf rozdělí
a tak pořád dokola
snad má nás život za vola?!
(Váš F.Hrubín,upravený)

Reklama

Přidat komentář