Reklama

Lupenka

Oliver (St, 24. 6. 2009 - 21:06)

A ake mas skusenosti s tym Chorvatskom? Ja uz dlhsiu dobu uvazujem o Mrtvom mori, viem, stoji to vela, ale nestoji to za pokus? Poznam totiz cloveka, ktory absolvuje cca kazdych 5 rokov 10dni v Jordansku a ma potom na tych 5 az 6 rokov klud. Ake mas teda skusenosti s Chorvatskom? Dakujem a prajem pekny den.

artur.b (St, 24. 6. 2009 - 12:06)

Myslím zde na tomto fóru.

artur.b (St, 24. 6. 2009 - 12:06)

Zatím jezdím do Chorvatska. Pomáhá to, zjistil jsem však, že červenec a srpen jsou pro léčbu ( alespoň pro tu moji ) zcela nevhodé termíny, řekl bych dokonce nebezpečné. Jezdím na konci května a září. Nebudu vyjmenovávat všechny výhody těchto termínů. Je jich víc. Jedině projeví-li někdo zájem, nebo podobnou zkušenost, můžeme si informace vyměnit.

artur.b (St, 24. 6. 2009 - 12:06)

Snad by bylo možná dobré se dotazovat svých ošetřující lékařů na tento typ léčby, dozvědět se tak víc, dále pátrat ( snad to někde v některé nemocnici aplikují ), vymanit se z bludiště pochybných markentingových zájmů farmafirem, sjednotit se a nepřímo tak tvořit tlak tímto směrem. rád si poslechnu reakci. Dík.

artur.b (St, 24. 6. 2009 - 12:06)

To co popisuje Lukáš Ostrava v posledním odstavci je zcela pravda. Dokonce je výzkum ve stádiu testovacích programů, jejichž výsledkem je proteinový produkt zvaný etanercept a "distribuovaný" ( jen pro účely výzkumných programů ) více firmami, já mám zkušenost s jednou americkou firmou. Název neprozradím. Nejsem dealer. Byl jsem zařazen do tohoto programu.Říká se mu "Biologická léčba". Protein blokuje vznik TNF látek na falešný pokyn oněch špatných pomýlených cytokinů. Aplikace se provádí injekčně, pacient si aplikaci provádí sám. Tato léčba neni určena primárně k léčení psoriázy, ale i psoriázy. Můj program trval šest měsíců, lupenka se mi ztratila zcela ( rozumět " absolutně " ) již po čtyřech injekcích. Už jednou jsem se na tomto fóru o této léčbě zmiňoval. Říkal jsem též že ji zatím nikdo nechce platit. Asi proto, protože se jedná o lék ve stádiu zkoušek a připravovaný k léčení některých druhů rakoviny. Příznaky chorob, pro které jsem byl do tohoto programu zařazen (reumatické problémy, spondilitýda "Bechtěrev" a také lupénka ), se již neobnovují, bohužel kromě lupénky, ta se potvora obnovila. Na další léčbu však viz. výše není "zatím" naděje.

Lukáš Ostrava (Út, 23. 6. 2009 - 17:06)

hezký podvečer kolegové v nemoci,
opětovně jsem po předchozích výborných zkušenostech, výhradně osobních,při léčbě bolavých psoriatických kloubů na obou rukou, sáhl po Wobenzymu-enzymatická léčba. A ke krabici tablet jsem dostal knihu o enzymoterapii. S popisem různých chorob a jejich vzniku a průběhu.A je tam i psoriatická artritida. Našel jsem několik dalších odkazů a článků na téma lupenka,artritidy apod. Posílám je . A co je na tom zajímavého? všichni popisují ty nemoci a jejich průběh a fungování enzymatické léčby téměř shodne. A všichni jako autoimunitní onemocnění!!!! to na kožním nemí co dělat!!!!
takže čtěte http://www.anamneza.cz/moduly/clanek.php3?id=68&sekce=3

Výzkum patogeneze a léčby psoriázy
Psoriasis vulgaris je autoimunitní buněčně zprostředkované onemocnění. Patogenetický význam se připisuje typu 1 T buněk z kožní leze a jejich schopnosti tvořit prozánětlivé cytokiny. Mezi aktuální směry výzkumu patří proto zjišťování, které buňky a v jakém kvantu podezřelé cytokiny tvoří a jaká je jejich souvislost s psoriázou. Ze studií léčby psoriázy zaujmou některé práce, srovnávající účinnost a bezpečnost léků a finská studie vztahu psoriázy a různé její léčby ke zhoubným nádorům.

dr.Michaels (St, 17. 6. 2009 - 13:06)

Tak jsem si vcera-16.6.2009 koupil sadu od dr.Michaelse a vecer se poprve dle navodu natrel.Dnes rano taktez.Budu vam prubezne psat jak jsem na tom.Mam lehci formu diky peclive udrzbe,sice po celem tele sem tam cerveny flicek bez supinky,tak by to mohlo zabrat.Ve vlasech nic nemam,protoze pouzivam kazdy druhy nebo treti den sampon Head&Shoulders na CITLIVOU pokozku-timto ho doporucuju,snad vam taky pomuzu.Zato kolikrat tezko se zbavuju lupenky na cele a po holeni v obliceji-tam me to stve nejvic.Poradi mi nekdo jak na to?

Granvin (St, 17. 6. 2009 - 12:06)

Anonym
Jak nikdo neví...? Však si piště že ví.

Návštěvník (St, 17. 6. 2009 - 00:06)

lidi přijdou i o práci.ŽENY SE NEMOHOU BARVIT VLASY A LÍČIT SE .je to zlé a nikdo neví jak z toho.

Granvin (Út, 16. 6. 2009 - 00:06)

Lupenku neni možný vyléčit v pravém slova smyslu, ale dají se minimalizovat její projevy. Je potřeba působit zevnitř, čímž se sníží její výskyt na minimum a pak už se to ošetřuje krémem.

Oliver (Po, 15. 6. 2009 - 22:06)

Ma niekto osobne skusenosti s pobytom pri Mrtvom mori a vie mi niekto poradit cestovku alebo instituciu, ktora taketo pobyty vie zariadit? Dakujem

Návštěvník (Po, 15. 6. 2009 - 20:06)

Lupenka snad vetsinou postihuje ty dobry lidi.Znam ve svym okoli spoustu lidi u kterych si vubec nedovedu predstavit jak by zili kdyby ji meli.Takovy ti namysleni a zbohatli narcisove a fifleny ktery se casto cancaj u zrcadla co chodej po zabavach,diskotekach,denne nekde trajdaj,takovy co ponizujou ostatni,sikanujou,posmivaji se slabsim a ohrnuji nad kazdym kdo neni jako oni nos.Takovyhle jedinci jsou pak nestastni kdyz to dostanou.Mozna se to sem nehodi ale je to tak.Ti co ji nemaj by se meli nad sebou zamyslet a uvedomit si ze to muze kdykoliv postihnout i je,protoze na kazdyho drive ci pozdeji jednou dojde.

Ája (Ne, 14. 6. 2009 - 23:06)

Čaute, já jsem se také už dříve dočetl, že lupénka je jen projevem vnitřních problémů v těle, např.vyčistit střeva, játra, ... Ptal jsem se na to na kožním, řekli mi, že to tak není, že se jedná o poruchu imunity. Že je to dědičné to asi víme všichni. Homeopatička mě léčí komplexně, ale jak slyšela o lupénce,hned řekla, že je to na celý život.Také to prý nemají žádná zvířata a proto je o to těžší vyvinout léky. Myslím, že až se objeví skutečně účinný lék, přestane to být problémem diskuzí.Jediné k čemu jsem došel, je že zkouším různé přípravky, zatím si nemoc doslova dělá co chce (na zimu se zhorší).Žádný lék mi to zatím neodstranil. Mám jen jednu zkušenost - po opraci pravého kolene mi z této celé nohy příznaky zmizely(!)Např. na druhém koleni a loktech to stále mám stejné. Je to asi 8 měsíců, uvidím jak dlouho to vydrží.Všichni asi čekáme na něco co by skutečně pomohlo a nejen já jsme to ještě nenašel. Hodně sil, mějte se.

Návštěvník (So, 13. 6. 2009 - 15:06)

Dobrý den.Při léčbě lupénky pomáhá gelový doplněk stravy s bylinným extraktem,probiotiky a prebiotiky.Obsahuje velmi silný antioxidant.Toto onemocnění je opravdu urputné a zhoršuje celkovou pohodu v životě. Každé zlepšení stavu této choroby, navíc přírodní cestou,Vám může zlepšit kvalitu života.
jel-7"snama.cz

Nenalette "leci (So, 13. 6. 2009 - 13:06)

Loni jsem nasel na internetu pani (ukrajinske narodnosti),ktera tvrdi ze se lupenka da vylecit.Vydal jsem se na cestu do Olomouce.U sebe v byte mi tukala nejakou medenou tycinkou do prstu u nohou aby zjistila jake vnitrnosti mam zaneseny.Byl to obycejnej obyvaci pokoj kde v rohu mela stolek a na nem nejaky pristroj (asi radoby akupunktura) nic vic.Dala mi s sebou asi devet voskovych kulicek o velikosti cocky kdy jsem mel brat kazdy treti den jednu a do tri mesicu byl od lupenky zbaven.Mel jsem byt pri poceni citit voskem.I kdyz jsem se kolikrat zpotil praci,vosk ze me citit vubec nebyl.Tri mesice ubehly a NIC.Jel jsem tam podruhe a zopakovala mi to cele znovu.Do tri mesicu opet NIC.Vydal jsem se do Olomouce potreti a zadal vraceni penez 5.000Kc ktere jsem pred touto procedurou hotove zaplatil.Dala mi je,ikdyz nerada.Jedna zpatecni cesta do Olomouce mi stala 500Kc,takze 3 cesty krat 500Kc,je 1500Kc-o ty jsem lehci.Cestovny jsem zpatky samozrejme nechtel.

pro Granvina (So, 13. 6. 2009 - 12:06)

V tom s tebou souhlasim.A ty mas na to nejaky recept?Masti od dr.Michaelse podle me vycisti lupenku jen povrchove diky mazani,ale jen co dojdou,muze to treba po tydnu vypuknout znova,protoze je to vnitrni nemoc.Ale i tak chci doufat v zazrak ze pripravky od dr.Michaelse pomuzou,pomohly prej spouste lidem,ale i lidem kterym vubec.

Granvin (Pá, 12. 6. 2009 - 19:06)

Na lupenku se musí nejenom zvenčí, ale i zevnitř! Dá se zvládnout, ale masti na to nestačí.

kamarada/ku (Pá, 12. 6. 2009 - 16:06)

Zdravim vsechny.Je mi 24 let a hledam kamarada nebo kamaradku s lupenkou.Na veku mi vubec nezalezi,nevybiram si kamarady/ky podle veku.Jsem z Prahy a taky s lupenkou.Kdo ji nema,nepochopi jaky to je s ni zit.Tady je muj e-mail:tuspravnou.seznam.cz

lupenkar (Pá, 12. 6. 2009 - 16:06)

Ahoj.Lupenku mam uz 4 roky,dela se mi po celem tele.Mazu se kremy:Locoid-v obliceji,ruce,hrudnik,bricho.Daivonex-nohy.Salicilova 5% mast-zada.Nekdy i Dermovate-ten se nesmi casto.Temihle prostredky se to da tlumit,ale jakmile se vynecha,vysevy zacnou znova.Holim se kazdy treti den vecer a vzdy po oholeni si oblicej osprchuji teplou vodou a pote nanesu krem Locoid a necham aspon 1 hodinu pusobit,pred spanim opatrne setru mastnotu.Nechci si ani predstavit jak bych vypadal kdybych tohle vsechno nedelal.Je mi 25 let a uz 4 roky jsem kvuli lupence nebyl u vody,v kratasech.Diky ni jen prezivam.Chci si koupit pripravky od dr.Michaelse,prej spouste lidem zbavily lupenky nastalo.Stoji okolo 2000Kc,snad me ji zbavi.

lucinky (Čt, 11. 6. 2009 - 21:06)

koupel proti lupence:
http://www.zdravikoas.cz/?103,balneol

Reklama

Přidat komentář