Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP9

Dituša (Ne, 19. 7. 2009 - 03:07)

Duchmerčo ahooj, prosím taky chci být proutek,pošli i mně,díík...

Dituša (Ne, 19. 7. 2009 - 03:07)

Téda,tady se dnes láduje dobrůtkami a já přihrnu se až ted..tedy včera se ládovalo,aha..on je taky pitomej čas..jenže já přes den nemám klid na práci na pc...a doted jsem hledala eventuální podnájem,-bo mi byl včera vřele exem doporučen:-((čili vás rovnou zdravím a přeji hezké ,dobré nedělní ráno...raníček D.

Duchmery (So, 18. 7. 2009 - 22:07)

Dobrý večírek! Vy jste se tedy rozvášnily(i)!Dost dobrý, dokonce jsem se chechtala a to i přes to šílený počasí, šak jste viděli v TV tady dnes(Cheb) jen 15 stupňů a déšť takže nijak veselo. Jo a s tím jídlem - pošlu ti Eriko jídelníček, za rok budeš štíhlá jako proutek to ti garantuji! Jinak Miss, Silvi ti to píše perfektně, fakt jsme bohužel paničtí hypochondři, tohle co popisuješ mám též, tak klídek a to už je lepší ta nákupní horečka - ovšem na rozdíl od vás všech si já něco koupím, možná mi to je,ale bohužel už to na mě nenííííí a to je to nejhorší, protože mě vypne hlava a já se vidím mladě a pak doma zjistím že je to móda pro mou dceru a to je pak smutný konec! To vám nepřeju tu depku co pak mám.Pajko a já ještě neplavala, Hani co je, není to blbě, že ses odpo neozvala. Klucí a ostatní holky ahoj a všem všem přeji krásnou noc! M.

Miss (So, 18. 7. 2009 - 21:07)

Jitka - hehe my sme sa s mamou minule smiali, ze Mango vie ako na zakaznicky maju neskutocne kabinky! v ich zrkadlach sa vidim tak neskutocne pekna, ze by som najradsej vsetko kupila :) za to Tesco ma stucnujuce zrkadla :)))

Jitka B. (So, 18. 7. 2009 - 21:07)

Miss - někdy mívají takové akce. Jednou jsem měla slevu 150kč, protože jim trvalo víc než měsíc, než mi zboží poslali:-)S nakupováním v obchodech mám hlavně ten problém, že se mi tam nic nelíbí a když už se mi něco líbí, tak je mi to malé a v kabince si připadám tlustá, protože tam mají zvětšovací zrcadla:-))

Miss (So, 18. 7. 2009 - 21:07)

Jitka - tak to zavislacka este nie si, ja mam asi 30 kabeliek, topanok nespocitatelne mnozstvo a saty sa mi valia zo skrin, ale hodinky ma ntenakuju nezaujimaju ani sperky takze na tom zavisla nie som aspon nieco :)))

Miss (So, 18. 7. 2009 - 21:07)

Jitka - maju aj take akcie bez postovneho? to pocujem prvý krat, v zime bola taka brutalna akcia sme si s mamou naobjednavali kopec veci mne prislo par veci a mame skoro nic, neviem preco si v tom neurobia poriadok, ale stale im to vyskakuje, ze to maju, inak maju pekne kvalitne veci, ale niektore dost konzervativne resp. mam rada ked nabehnem do butikov roznych stylom a mozem sa prehrabovat a skusat :) minule som si tak kupila nadhernu sexi obtiahnutu kratku kozenu bundicku s nejakou 50% zlavou a predavacky, ze cumia vsak nech cumia ja mam v prdeli a ked su tak evypredaje a obchod plný ludi nie si tam sama, takze pochybujem, ze by Ta nejako rozpytvavali neboj :)))

Jitka B. (So, 18. 7. 2009 - 21:07)

Lazare - já mám zatím jen 4 a kabelek 6. To asi ještě není závislost, když nemám tolik věcí, abych nevěděla, co s nima:-)

LAZAR (So, 18. 7. 2009 - 21:07)

Jituš,co s těmi hodinkami děláš.....mám tady,asi 15 kousků :-) ty v mob.nepočítám!

Jitka B. (So, 18. 7. 2009 - 21:07)

Miss - to se mi u Quelle stalo taky. Ale já jsem si zatím vždycky objednávala, když byla nějaká akce bez poštovného a balného.Ještě ráda objednávám hodinky. Hodinky a kabelky jsou věci, ze kterých nevyrostu:-)

Miss (So, 18. 7. 2009 - 21:07)

Jitka - aj ja som si naposledy objednala z Quelle, ale nastvali ma vo vypredaji som si objednala viac vecí a poslali mi iba 1 s tým, ze ostatne nemaju to by ma az tak nestvalo vzdy to dopadne pri vypredajoch, ale, ze za vec co stoji 6 eur mi prirataju postovne 4 eur je celkom sila, to ma potom vobec nevyjde zlacnene aj som im pisala mail :( a naposledy cez net mi prisla super vonavka z parfumerie.eu :) a potom uz len cakas na postarku a vytesujes sa ze :)))Lazar - hehe ani som si neuvedomila ze ta 6tka ju stale prenasleduje, mozno aj zije so 6 obeznymi trpazlikmi a ona je siedmy :))) pardon, ale fakt nieco tu nehra, odpravedlnujem sa ak je to inak :)))

Inez (So, 18. 7. 2009 - 20:07)

Ahoj všem, jihovýchod hlásí déšť, něco hromů, pokles teploty o 15 stupňů oproti včerejšku. Smečka navečer sbalila kufry, teď trochu prázdno, leč klid.Eriko skutečná či neskutečná, i já jsem na rozpacích. Nesetkávám se s tvým příběhem poprvé, popisovala jsi ho téměř stejnými slovy před plusminus rokem na jedné z mnoha zdejších diskusí o hubnutí, jejichž jsem jakožto věčná bojovnice s váhou vášnivou čtenářkou :-), i tam jsi ochotně nabízela své fotografie. Říkala jsem si tehdy, že bych chtěla mít tvé sebevědomí, ale dnes vím, že... nechtěla. Myslím, že ani ty je nemáš, že je pouze touto cestou - sexy fotky, vyzývavé oblečky - předstíráš a ve skutečnosti bys raději měla přimeřenou váhu. Promiň, nechtěla jsem tě naštvat, ale cítím to tak. A jako Pajka si myslím, že jsi mohla své kolegyně docela snadno prokouknout - dnes, kdy štíhlost rovná se úspěch, nic zlomyslnou ženskou nepotěší tak, jako když jiná přibere, se tvou vášní pro větší než malé množství větrníků docela dobře baví.O org. při nákupních orgiích v noci nebo zítra, zatím všem ahoooooooj :-))).

LAZAR (So, 18. 7. 2009 - 19:07)

Miss...--->>>taky si nedovedu představit,že bych 6roků pracoval se 6ti koleg..,které by mi kupovaly 6 větrníků denně a na noc bych si šlehnul 6 kynutejch blbounů se šlehačkou.....to by se mnou šlehlo.....možná 6týho? :-((((((

Pajka (So, 18. 7. 2009 - 19:07)

Protože dnes nějakým omylem otevřeli bránu koupaliště, tak jsem tam mezi pračkami a po nákupech kolem poledne vklouzla, byla jsem ve vodě přepychově sama, byla po horkých dnech teplejší než vzduch, urazila jsme 2 km a mokrá odkráčela, hned za mnou raději zavřeli. Odpoledne se spustil déšť, i nějaké hromy, ale spíše vydatný zahradnický, než děsivě přívalový. Prádlo stačilo přeschnout a už mám i vyžehleno a je po sobotěnce. Měla jsem v úmyslu otočit se v lese omrknout houby, ale byla jsem nějaká unavená...snad zítra. Ochlazení je příjemné, v noci bylo až nespavě dusno.Možná, že Erika je reálná, ale mně přijde neskutečné, že by dnešní mladá inteligentní dívka, nebyla znepokojena takovým váhovým přírustkem a slepě věřila řečem svého okolí. Pro mě v době, kdy je s mladými lidmi problém opačný = anorexie, je to prostě neuvěřitelné. Pěkný zbytek víkendu.

Jitka B. (So, 18. 7. 2009 - 19:07)

Miss - objednávám oblečení z Quelle.cz, Californie.cz,...Kabelky např. z kabelky-bizuterie.cz nebo svet-kabelek.cz atd.

Miss (So, 18. 7. 2009 - 19:07)

Akurát teraz dávaju v správach, ze na Morave a vychodne Cechy su uplne zaplavene aj videa no je to strasne :( u nas do dorazilo do Bratislavy u nas na vychode zatial nic tak dufam, ze ani nebude

Miss (So, 18. 7. 2009 - 19:07)

U nas stale neskutocne dusno, boli sme na ihrisku, ale som myslela, ze to neustojim, horuco, horuco, horuco neskutocne! oproti primorskym krajinam mame tu nevyhodu, ze sa nemame kde schladit, sice mame jazero, ale tak more je more, ze...to teplo uz hrozne unavuje :(Alca - tak Vy holínky a dazdnik a my plavky, ale od zajtra uz vraj iba 23 stupnov tak zas take radikalne zmeny by byt nemuseli, jeden den 36 druhy 23 tiez nie su dobre extremyLazar - dakujem za odborny lekarsky výklad :))))))) tak ti eprdy by boli nejak casto zarazené nie? aj ked aj moj muz si zo mna robi srandu ked poviem, ze ma picha v boku, ze to cloveku treba prdnut :)))lenze aj zlcnik ma take priznaky, nie vzdy to musi byt vylozene crevami plus to srdce kedze je blizko zaludko moze byt spojene s travenim. O Espumisane by mohol písat ?ody moj dedko, ten je na nom priam drogovo zavisli, zje krabicku za 2-3 dni a dookola si ho kupuje, ze parada :)))Silvi - kde si nasla tie akoze Erikine fotky? aj chcem vidiet :)Urcite su taketo fora vyzvou pre roznych nudiacich sa anonymov len kvoli rozprudeniu diskusie takze vsetko je mozne...Inak dik za ukludnenie ohladom tej plnosti zaludka :DAles - suhlasim pre zdravie nic moc mat 120 kg...nehovoriac o zazracnom zrkadle v ktorom je 120 kg clovek atraktivny ;) Erika ak si vsetko myslela vazne o tom co si pisala, tak mas kolegyne, ktore sa cez prestavky niekde na Tebe s radostou uchechtavaju, neviem si predstavit, ze by som 120 kg zene povedala, ze vyzera uzasne a je sexi to by som teda musela fest klamat.Jitka - ja nakupujem aj cez internet aj live, strasne mam rada behanie po velkych nakupnych centrach a ziskavat paradne oblecko v super zlavach, neskutocny adrenalin a co take kupujes a z akých stranok?

Alča (So, 18. 7. 2009 - 18:07)

Evičko já budu dělat zítra s meruňkama a drobením.Meruňky hrozně hnijou a tak se musí rychle zpracovat.Hanko taky jsem poznala místa na Korfu,byl tam krásně.Ale ubytování jsme měly do kopce.To bylo blbé,protože když se nekoupilo pití,tak už pro ně nehctěl nikdo jít aby to netáhl do kopce.Silva má asi hodně práce s malý OŘÍŠKEM.Ty děcka jsou takový milounký.Děcka já už nepila víno od svých 18 let.Byla jsem z něho tak ožralá,že ani nevím jak jsem přijela do Brna a od té doby víno nemůžu ani vidět.Z chlastu mě nejvíc chutná kafe.Z masa řízek no a jak píše naše SEXBOMBA tak všechno.Ale její rozměry nemám bohužel? Nebo Bohudík!

evakrk (So, 18. 7. 2009 - 18:07)

Ahoj z hor.Ljeto završilo. Tak to říkávala naše známu od Splitu. A tady ani nezačalo.Alčo, já dělala buchty s tvarohem a moc se mě povedly. My máme tvaroh přímo od farmáře a je to bašta.Jo Hanko, fotky došly. Už jsem se jima prokousala. Děkuju, většinu míst jsem poznala, kdysi jsme na Korfu byli. Ale hotel se mě líbí. Nemám ráda nic velkýho.Lazare na horách je hezky, ale pár měsíců v roce. Když se nepovede rok jako letos, je to na budku. Hlavně na vesnici, pak mě berou myšlenky a prodej a úprk někam do civilizace. Ale když se povede zima, je hodně sněhu, svítí sluníčko, to bych neměnila. Silvo, tys mě pobavila svým nočním rozjímáním a ranním prozřením, žes vypila dost :-)))) Ale jestli ti chutná, tak to jsi na dobrý cestě k pokoření pepky. Mě už taky zas chutná, ale dvě tři decinky bílýho, víc jsem ještě nepokořila. Musím trénovat :-)Zuzka už bude mít po dovolené, to to uteklo.Mějte se všichni krásně, neuplavejte v tom dešti.Duchmery, u vás bude asi jako tady, viď.Dnes jsem se chystala původně na takovej menší country fesťáček a jedu do řiti.

Alča (So, 18. 7. 2009 - 18:07)

Lazare už jsem ji dohonila,udělala jsem si krupičnou kaši a jsem spokojená.Pláštěnku nemám akorát holínky a to se blbě v holinkách a s deštníkem utíká.Prší,prší jen se leje kam my zítrapojedeme,pojedeme na kole budouna mě řvát vole.Kam v tom děšti kam ty jedeš,pozor ať se neposereš.Měla bys pak paniku,že máš hovno na triku.Nazddááááár.

Reklama

Přidat komentář