Reklama

Spříznivkyně JC a ML

JC (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

JC co tím chceš říct,bylo...Ty jsi ale hloupý ,já si můžu na svou diskuzi psát co chci ty moulo a podpořit druhé také. Podporuji své přátelé a slušné lidi a přeji jim .Vážím si lidí ,kteří pracují ve zdravotnictví a přeji jim krásný rok bez problémů.

JC (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

Ahoj Honzo a ostatní lidé...Ivetko máš A ale já Ti je dodatečně vymažu.Jinak máme se dobře a jsem rád ,že jsi v pohodě. Myslel jsem na V8s na všechny i Zdenička psal ,že měla docela dobré svátky a to je zvláštní raduji se z toho jak malý kluk .Připojuji se k tobě a at se nám daří .Těm co se snaží přestat držíme palce ,jednou to vyjít musí.

ty vole (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

Iva je vyléčená abstinující...JC co tím chceš říct,bylo psáno že je léčená alkoholička vícekrát,v protialkoholních léčebnách tito lidé pracují,jsou třeba i lékaři,abstinují-nebo začnou znovu!Nic nového panáku opakující jsi nenapsal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iveta (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

Ahoj Honzo a ostatní lidé dobré vůle.Dodatečně přeji hodně a ještě jednou hodně zdraví do roku 2010.Těm,co se snaží skoncovat s alkoholem držím palečky,ať mají pevnou vůli.

JC (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

že by ses tam nejlíp hodil ty...Blbečku jestli máš černý pás můžeš narukovat.Také velmi dobře střílím.

JC (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

je to blb ,který to nechápe...pl jsi největší debil na doktorce.-PL je zkratka Psychiatrická léčebna a je asi zvláštní ,že jsi si ji vybral. Prudíš i na "alkoholismu " jak jsem si všiml a slyšel jsem i na ostatních diskuzích ,že jsi největší pakárna ,To nemyslím jenom zde ale i v životě . Je fakt ,že je to nemoc a máš vypitý rozum ale aspon se zklidni .Zřejmně máš invalidní důchod anebo podpora -jsi zde od rána přes noc. Přitom poznatky o alkoholu nedáváš vůbec žádné jenom se zde nabouráváš do ostatních . Ten chlast je svinstvo ,vidíš všichni zde mají Tebe jako příklad kam až se člověk s tím chlastem dostane .

JC (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

Iva ví o alkoholu moc,je...Iva je vyléčená abstinující alkoholička. Určitě při nástupu byla pověrka pro způsobilost pracovat v prostředí léčebny. Její přínos v léčebně naopak spatřuji v jejím přehledu o alkoholu jako alkoholičky anebo člověka ,který měl s alkoholem problém a vyřešil ho. Jedna pravda je ,že určitě ji naopak vedla morální a dalo by se říci profesní touha pomoci druhým.Zde na některých příspěvcích Vašich spatřuji to poškození ,které z pití máte. Jestliže máte odborné předpoklady ,které jsou potřebné při práci terapeuta anebo odborného zdravotnického personálu .můžete i vy z lásky k bližnímu si toto povolání POSLÁNÍ vybrat .Takže bez komentáře.

PL (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

zas musím opakovat. Je to...je to blb ,který to nechápe co je veřejné

JC (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

založ si deníček. Nikdo není...Tuto diskuzi jsem založil 7.8.2009 pro své přátele a slušné lidi. Svoloč at se pakuje a přejde na svoji diskuzi "svoloč" kterou si sama rpo sebe založila a ty se také přestěhuj.

no (Po, 4. 1. 2010 - 08:01)

sama sama.A myslím si,že má...tak jak může chlastat,vždyt tu holčičku by asi nemohla vychovávat,proboha-to dítě by bylo chudák.

no (Po, 4. 1. 2010 - 07:01)

Jsi nemocná. Potřebuješ...asi je sama-samota je hrůza,proto má tu flašku to je těžká věc.

! (Po, 4. 1. 2010 - 07:01)

Ivo, to tedy fakt koukám,... Iva ví o alkoholu moc,je dočastně abstinující po několika léčení nevyléčená alkoholička, na protialkoholním jí to sedí,drží ji to nepila.Tam obyčejně pracují léčení alkoholici,ti mohou alkoholikům nejvíc dát,pokud abstinují znám i takové co popíjí,nebo spadnou do pití znovu.

Věra (Po, 4. 1. 2010 - 07:01)

Jestliře jsi byla 3x v...PL ty nevíš o čem je řeč ,ty nesmysly se nauč psát česky!íííáááááááhihihihihi

ml (Po, 4. 1. 2010 - 07:01)

Mony,musíš to skusit znovu....si dělá prčúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú s vásssssssssssssss navalený jak dánnnnnnnnnnnnn

JC (Po, 4. 1. 2010 - 06:01)

Ráno dobré a když tak přemýšlím u dohrabování sněhu před obchodem ,tak musím dát za pravdu Ivě .Bylo mi 57 let a prožil jsem si své.První taneční ,alkohol,cigarety . Když píši o alkoholu a cigaretách tak vím o čem píši. Zkušenosti valstní a dost dobré zkušenosti z léčebny mi dávají právo mluvit o něčem co jsem si jednak prožil sám u sebe a jednak byl svědkém pádů jiných. Jestli se jednalo o inteligenci nebo dělnictvo je jedno. Napsal jsem také pár článků .Mladý svět /sally/ Jihočeská pravda atd. Nebudu popírat ,že jsem využil veřejnosti a zavřel si tímto zadní vrátka. Také jsem si zavřel cestu ke kouření alkoholu hozením svého mezi známé na kterých mi záleží a kterých si vážím. Tu psychoterapii jsem použil sám na sebe ,protože se znám a vím co na mě platí. Odvykací problémy máme každý .Někdo více ,někdo méně a musí každý počítat ,že ho budou provázet. Snižování dávek je bez výsledku aspon u mne bylo. Jestliže se rozhodneme přestat kouřit a pít alkohol ,musí přijít nekompromisní rozhodnutí. Stejně chcete přestat ,tak proč prodlužovat agonii. Asi nemá cenu hovořit o zdražování a okrádání své rodiny ,sobečtí jsme byli všichni. Já také. Jenže nebudu žít z minulosti .Čo bolo to bolo. Důležité je ,že mám přes čtvrtstoletí pokoj od cigaret a ted asi 12 let od alkoholu. Léta běží vážení a na důchod mám našlápnuto dobře. Cigarety vás stojí tak v průměru 2000kč měsíčně a když do toho přiberu alkohol 2000kč dobré čtyři ,pěttisíc korun měsíčně .Nemá cenu hovořit o penězích jenom ušetřených zde .Vůbec nejdůležitější je zdraví.Pochůzky u lůkaře,ztráta zaměstnání,zdraví zkrátka to je to nedjůležitější pro Vás .Kouření má vliv na rakovinu nejvíce a další nemoce z alkoholu ,to by vás mělo nakopnout.Já si tady můžu hubu rotrhnout a nic platno pokud VY SAMI NEBUDETE CHTÍT.Já Vás můžu akorát provokovat 27 let nekouřím a 12 let nepiji. Je mi líto ,že jste to někteří vzali jako vytahování.Pro mne se přeci nemění tímto sdělením nic ,vesele abstinuji , abstinuji a těším se ze života .

PL (Po, 4. 1. 2010 - 04:01)

Jestliře jsi byla 3x v léčebně, tak tohle, na co se vyptáváš dávno víš.

Iva (Ne, 3. 1. 2010 - 20:01)

Mony, to ano,ale to v 8.08 ne.

Iva (Ne, 3. 1. 2010 - 20:01)

Mony,musíš to skusit znovu. Co ti na tom odvykání nejvíc vadilo? Prášky sama neber. V kombinaci s alkoholem je to katastrofa. Nic podstatného ti zde ani říct nesmím,protože nejsem lékař. Musíš se odhodlat a zajít k psychiatrovi a požádat ho o pomoc. Jsou to odborníci a třeba by ti i pomohla ambulantní péče. Sice si nejsem jistá,ale aspoň to nevzdávej. Jsi mladá a máš život před sebou. Pamatuj alkohol to z kraje dá pěkný pocit a odreagování,ale vzápětí ti všechno vezme. I tvou důstojnost,postavení,inteligenci a taky vzhled. Ještě pořád máš velkou šanci se uzdravit a já ti věřím,že nezklameš..

Monča (Ne, 3. 1. 2010 - 20:01)

Ivo, takže příspěvek ve 20:04, že jsi zdravotní sestrička jsi nepsala Ty ?

Iva (Ne, 3. 1. 2010 - 20:01)

Mě taky ne a to je podstatné. Takže si klidně sobě i rodině koupím každý den třeba ty pomeranče. A ještě si pochutnám.

Reklama

Přidat komentář