Reklama

Spříznivkyně JC a ML

Petr (Út, 5. 1. 2010 - 08:01)

Přišel jsem se poradit o ogranizaci AA. Rád bych se zařadil mezi jejich členy. Je tu prý jedna povolaná osoba, která o tomto spolku hodně ví. Můžete mi prosím poradit.

JC (Út, 5. 1. 2010 - 08:01)

Mony,to si děláš srandu s tou...Ivo pat je kráva sámská .Jak můžeš si vůbec ty její kecy brát k srdci. Svoloč zůstane svoločí. Tebe si vážím a i kdyby v Červeném Dvoře byli jako terapeutky také bývalé alkoholičky a byli z nich nejlepší sestry. Říkám i kdyby ,jinak nepřipouštěj si ty ubožáky ,jsou to nemocní lidí a někteří zase paka ,vždyt to vidíš všude okolo. Ahoj a hezký den .

JC (Út, 5. 1. 2010 - 08:01)

Ivo, to je moc dobře. Nějak...Pat jsi ubohá všude se tisknou fota mrtvých ,ujetých vlaken odkud a kolik let i jako odastrašující případ a ty si ubohá dovoluješ napadnout pracovnici,která projevila lítost nad zameřeným životem. Dokonce ji to vyčítáš. Jsi tak blbá ? Nemyslíš ,že vinu mají především rodiče toho chlapce ,kteří dopustili ten jeho chlast na který dojel ,než člověka ,který se ho snažil zachránit? Zde opravdu svoloč a pakárny a ty k nim taky patříš. Největší svoloč na dokterce je .Pat,Pl,kosočtverečky a jiné různé tečky ,čárky. Je mi 57 procestoval jsem kus světa ,pracoval v kolektivech,partách ale tolik blbečků jako tady jsem ještě neviděl. Slušným hezký den. Ty Ivo se z toho nic nedělej ,jsou lidé co si váží tvé práce a já k nim samozřejmně patřím též. Svoloči jak jsem jemnoval ,máte svou diskuzi ,kterou jste si založili "svoloč" tak se tam přestěhujet co vás zde drží vy nuly.

Patrik (Út, 5. 1. 2010 - 08:01)

Honzo,dobrý. Sdílím s tebou ten samý názor. Už odešli všichni slušní lidi a zůstala jen ta spodina,co nemá ani tzrochu inteligence. Pat se sere do něčeho,čemu vůbec nerozumí a hraje si na velkého mudrce.Honzo,nedej se. Nesahají ti ani po paty,ale to my slušní víme.
Ivo neodcházej a vrať se.Máš dobré srdce a chceš slabším pomoci. Za to všechno,že nejsi z kamene ti ti ubožáci nadávají? Jednou budou v nemocnici tápat po takové sestře jako jsi ty. Ale přeji jim aby ji nenašli.

JC (Út, 5. 1. 2010 - 08:01)

Jc,ty jsi taková ubohá...Že by jste se vy svoloč a sračky laskavě obrátili na jinou diskuzi ? Obávám se že tuto diskuzi ,kterou jsem založil pro své přátelé navštěvují největší paka. Pat nebo jak si říkáš neotírej se o Ivu nesaháš ji ani po paty .Všechny slušné pro které jsem tuto diskuzi založil opouští kvůli ,vám pár hajzlů .ty fíha jsi obyčejný blbeček a takových je vás více. Jsi totální blb ,když dokážeš napsat ASI TI TO VYHOVOVALO Ty ubožáku přestat chlastat a hulit je touha všech a určitě i tvá.Jsem sobecký protože jsem přestal kouřit a chlastat.Dobře a ty jsi ten největší blb na doktorce ,když tohle můžeš napsat .K dalšímu ta přiblblá pat je zřejmě i Pl a další věra a je vás zde pár ale s více nickami-

Fíha (Po, 4. 1. 2010 - 22:01)

Milánkové moji...Jc,ty jsi taková ubohá sračka,že na tebe fakt nikdo nemá.
Ty nemůžeš bez diskuze alkoholismus žít?Proč se pořád o ně otíráš,proč si bereš do huby AA?Tohle píšeš,jen když se o tobě někdo zmíní,na jiné diskuzi,než je ta tvoje.A sám děláš to samý.Závidíš jim,že si dovedou žít svým životem,bez tvých rad?Mají na to snad právo,jako každý jiný.
Je to pravda,kam jsi vlezl,všechno šlo do kelu.Nemáš schopnost s lidma komunikovat,nevíš co je empatie,jsi sobecký,sebestředný.
Pro koho jsi přestal kouřit a pít?Pro sebe.Byl jsi sám.Tak ti to šlo líp?
Asi ti to vyhovovalo,ale každý člověk,je jiný.JINÝ!!!To je to,co ti nikdy nedojde.

Pat (Po, 4. 1. 2010 - 21:01)

JC, vyjádřím se pouze k jedné věci.
Zkratka jména PL. Píšeš, že psychiatrická léčebna? Takovým způsobem jsme se bavili asi ve čtvrté třídě.
Nedělej ostudu dospělým chlapům.

Pat (Po, 4. 1. 2010 - 21:01)

Mony,to si děláš srandu s tou...Ivo, to je moc dobře. Nějak pár lidí nemůže zapomenout na zemřelého chlapce, kterého jsi nám zde naservírovala v přímém přenosu i přes mlčenlivost, která by měla být pro SESTRU naprostou samozřejmostí. Ať se děje, co se děje. Jsou věci, přes které vlak nejede a toto je jedna z nich.
Přeji hodně zdraví.

Iva (Po, 4. 1. 2010 - 20:01)

Mony,to si děláš srandu s tou vyléčenou alkoholičkou? Jak může asi dělat alkoholik sestru? Mezi léky,opiáty atd? Já pracuji v psychiatr. léčebně protože jsme se přestěhovali do nového domečku. Myslím si,že nemá zde cenu vůbec něco psát,nebo někomu chtít poradit. Všechno si obrátíte ve váš prospěch. Proto se s vámi loučím a už zde nebudu psát.

PL (Po, 4. 1. 2010 - 18:01)

PL ty jsi slídil a píšeš...Klídek, na JC nemám, tolik času opravdu neobětuji na lezení po netu.

'''' (Po, 4. 1. 2010 - 18:01)

Jak je teda možné, že víš, co...PL ty jsi slídil a píšeš všude,kde se dá!

PL (Po, 4. 1. 2010 - 17:01)

Milánkové moji...Jak je teda možné, že víš, co si tam píší, jistě máš své lidi, jak rád zdůrazňuješ, co ti to hlásí, že áno!Lháři.

::: (Po, 4. 1. 2010 - 17:01)

Psal jsem také na odvykání...A co diskuze-L.Šafránková, Svoloč, Anonymní alkoholici, Matka pije........zapomínáš?

::: (Po, 4. 1. 2010 - 17:01)

Ty máš naprostou pravdu cítím...Jdi, a nevracej se.

JC (Po, 4. 1. 2010 - 17:01)

já to též neuznávám...Ty máš naprostou pravdu cítím se dobře mezi všemi at alkoholik abstnent je jedno zálěží přeci jaký to je člověk. To rozdělování je ubohé ,přeci jde o lidi ,povahu ,člověka .Jsou ještě hodně daleko dočetl jsem se na alkoholismu ,probírají teprve svobodu .Ahoj jdu dom.

JC (Po, 4. 1. 2010 - 17:01)

Milánkové moji ,holubičky,holoubci 30.12.2009 napsal Marta. KDYBY JSTE BYL VYROVNANÝ ZDRAVĚ DOSPĚLÝ JEDINEC,NEMĚL PROBLÉM ODEŠEL BY JSTE .Je chytrá jak říkám jedna z mála z Vás. Tak ji říkám Martičko dávám ti za pravdu at si káží bludy o AA já mám přeci jinou představu o skutečné svobodě. Tam není místo pro alkohol ale také ne pro různé našeptávače . Mám zájem o kvalitní život bez spolků a když spolek tak rybářský nebo modelářský. At se tam v tom skleníku radí a radí druhým a mají dobrý pocit pomoci. Hezký večer.

proč (Po, 4. 1. 2010 - 17:01)

doufáme že tam nepolezeš jak...lozíš ty s diskuse na diskusi a nadáváš jen JC,on má daleko více v hlavě jak TY!!!!

PL (Po, 4. 1. 2010 - 17:01)

ty mě ani v zadní části těla...Tony, to zase já né!

ty (Po, 4. 1. 2010 - 17:01)

Psal jsem také na odvykání...já to též neuznávám vůbec,když alkoholik léčený napíše že se cítí dobře mezi svými rovnými.Tak do úplné abstinence a klidnému žití ,jak Ty třeba v obchodě s různými lidmi.Mu ještě strašně moc chybí do svobody bez pití!

PL (Po, 4. 1. 2010 - 16:01)

Omlouvám se za napadení,...ty mě ani v zadní části těla neležíš! černýOBSERVER

Reklama

Přidat komentář