Reklama

Spříznivkyně JC a ML

Eva1 (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

No jo,holka zlatá. Takovou...Neumíš číst? Psala jsem, že Cidrycha nemůže 99% zúčastněných ani vidět, ne, že Honza nemůže 99% ani vidět. To je pak těžký......:-)

Věra (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Cidro, proč vyčítáš Evě1, to, co děláš ty sám na alkoholismu ? Tam se vnucuješ jako vtěrka. Oni ti nadávají a vyhazují tě. Proč tam lezeš, když máš svou diskuzi ?

Eva1 (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Svoloč proč zde tuto diskuzi...Proč děláš ty to samé o čem píšeš např. na alkoholismu?:-)))

Patrik (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

No jo,holka zlatá. Takovou rozbroj jakou umíš ty tu nikdo nesvede. V tomto si nepřekonatelná. Píšeš,že Honza nemůže 99% nikoho ani vidět. No já nevím,já nevidím ani to 1%. My si tady totiž jenom píšeme. Nebo ty se zde snad i fotíš a posíláš své fota do etéru? Stačí když tě čtu. Opravdu nemusím se na tebe dívat,to ani náhodou.

JC (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

kdyby jsi se necítíl sám,tak...Svoloč proč zde tuto diskuzi navštěvuješ ,když nejseš vítána .Proč se pořád Evo a ostatní sem vnucujete.Proč když máte jiné diskuze .Odpovím vám ,protože jste zkrátka svoloč a nemůžete vidět ,že si zde píšeme hezky. Hezké příspěvky od Ivy,Ivetky,Dáši,Zdeničky,Patrika,a spousta dalších je trnem v oku svoloči obecné ,která závidí pohodu druhých .Tak sem vy svoloč nepište a at píší slušní .To vám to tak vadí? Jste samá závist vy nuly .

Eva1 (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Ajajaj Eva je na obzoru....Milý Patriku, tvé dedukce a myšlení už dávno nekomentuji. Mysli si co chceš. "Osobnostem" jako ty a Cidrych je zbytečné cokoli vysvětlovat:-)) a toho klidu tady moc nebylo, nějak sis nevšiml, že Cidrycha nemůže 99% zúčastněných ani vidět, tzn. nejsem tu já, ale je tady x dalších co mu dávají jeho pravidelnou dávku nadávek. Nebo to považuješ za klid?:-))

JC (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Ajajaj Eva je na obzoru....Patriku máš stejný postřeh .Bláznivá Evka -Pat .A kdoví pl a kosočtverečky atd.Tedy ty jsi napsal ,že oslovuji některé svoloč a jiné slušně se jmény .Ano ty slušné slušně. Jsi dospělá? tak se zařad kam se cítíš že patříš. Proč reaguješ na svoloč? To ty jinak nejsi ,ty jenom šmejdíš přes výlohu kolik je kupujících ,slušní lidé nešmejdí jdou dál. Vidíš zde tu svoji povahu? Pomlouváš ,třeba ti lidé byli vzadu ,obchod je veliký.Sám se vůbec necítím a ty ano ?

Tedy (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Tak ty nulo .Jenom část...JC, chacha, přečti si po sobě! Čekala jsem na tvou odpověď, zase jsi nezklamal. Já svoloč určitě nejsem, napsala jsem jen, že tak, jak jiným ty nadáváš, by ses vlastně měl cítit sám. Jinak - jsem to já, kdo tě viděl před nedávnem přes výlohu, dovnitř jsem nešla, ale taky jsem tam neviděla žádný nával nakupujících. Tak čau, zase si dám pohov. Nestojí to ani za to číst.

JC (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

tohle je ale diskuze na...Forrel anglicky je pstruh .Čistá ryba ,která má ráda čistou vodu. Kal jste vy někteří zde ,kalíte vodu a ty se polepši ,už 28 rok a 12 rok ,ani počítat to neumí a chtěli by Jeníkovi radit .Hezký den všem slušným. A vám Evě a spol .Když napíši do tisku tak smaozřejmně úprava ,chápou ,že se nezaměstnávám i a y .Prý je pro ně důležitý obsah a myšlenka a ta moje je bez chyby. Vyjádření všech redakcí.

Patrik (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Ajajaj Eva je na obzoru. Proto POZOR!POZOR!Víš že si myslím,že Pat jsi ty? Nějak moc mi to na tebe sedí.Ale že tu byl klid,cos tu nebyla.
Honzo máš pravdu,že ta svoloč prudí a prudí a myslí si,jak jsou dokonalí. Tak si říkám,kdopak je asi vychovával. Takoví lidé by měli být někde izolovaní .

JC (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

tohle je ale diskuze na...Tak ty nulo .Jenom část příspěvků do Libercký den. Na Šaldák by mohl létat vrtulník, Zásatvba jezírka:Mají rozum, Ztratil jsem důvěru ,jde jen o peníze, Mistrovství světa za rohem a suvenýry se hrnou plnými proudy. To je jenom část nebudu popisovat všechny .Tedy svoloč patří na svoloč. Slušní jsou a budou slušní. Jestli ty se zařazuješ ke svoloči je to tvůj problém a dalších .Jinak Iva ,Ivetka,Zdenička,Dáša,Martin,Pepa a spousta dalších vynikajících lidí ,slušných a upřimných .Od vás dostáváme akorát nadávky .Na obranu svoloč. Těch článků ode mne je napsáno jenom pár co jsem si vzpomenul.Slušným slušná odpověd ,svoloči nic vyber si .

Eva1 (Út, 5. 1. 2010 - 10:01)

ty ještě žiješ? kolik jsi...Cidrychu, nejsem jako ty:-)) skoro 3 týdny jsem tu nebyla. Ještě máš nějaký dotaz?
Jen je vidět, že jsi pravidla českého pravopisu od Ježíška zase nedostal:-))

Tedy (Út, 5. 1. 2010 - 09:01)

tohle je ale diskuze na úrovni! JC, specielně ty, jak jsi mohl psát nějaké příspěvky do veřejného tisku? Číst tě je naprostá hrůza, takže tvé lži o přispívání do Libereckých listů nevěřím. Kromě toho, ještě tě nepřestalo bavit mlít pořád jedno a to samé dokola? Spustil jsi tu kolotoč nevídaných nadávek, urážení atd. Jak chceš, aby se lidé vyjadřovali, když každého, kdo by rád vylil srdce a své potíže, hned nazveš svoločí, nulami, sračkami a co já vím. To všechno jsi totiž jen ty. Ale nezapomeň se bušit v prsa (27 a 11 let). Ty jsi kal na hladině hluboké tůně...

Věra (Út, 5. 1. 2010 - 09:01)

Jeníku, proč stále otravuješ a prudíš na alkoholismu, kde tě pořád vyhazují a nadávají ti ? Protože ti to dělá dobře ?

JC (Út, 5. 1. 2010 - 09:01)

Spolek AA mne nezajímá ,musíš se obrátit na ALKOHOLISMUS tam o tom skleníku mají přehled ,já jsem radši pod ČISTOU OBLOHOU.

utůhl (Út, 5. 1. 2010 - 09:01)

Přišel jsem se poradit o...Máš štěstí, přišel jsi na tu pravou diskuzi, zeptej se JC, on ti velice rád poradí.

JC (Út, 5. 1. 2010 - 09:01)

To se opravdu nedá...ty ještě žiješ? kolik jsi toho napsala pod jiným nickem?

jcko (Út, 5. 1. 2010 - 09:01)

Patriku ahoj .Někteří to...Jsi ošklivej starej opelichanej blbej blb.

Eva1 (Út, 5. 1. 2010 - 09:01)

To se opravdu nedá nereagovat:-)
Cidrychu, přečti si po sobě své příspěvky, je to hrůza to po tobě přelouskat. Jak je vidět, ani v roce 2010 si nezmoudřel a píšeš stále jako z prvního stupně základky.

JC (Út, 5. 1. 2010 - 09:01)

Honzo,dobrý. Sdílím s tebou...Patriku ahoj .Někteří to oslovení Svoloč mají právem. Zrůda pat si dovoluje napadnout člověka ,kterému ten chlapec umřel před očima a o kterého celý lékařský personál bojoval. Kde se v lidech bere ta zloba .Vinu mají především rodiče ,kteří dopustili aby se takhle mladý chlapec dokázal odrovnat ,samopoškodit. Ta ubohost pat ,kdy dává vinu Ivě je nehorázná. Denodenně jsou havarie na silnicích ,smrt v přímém přenosu ,dokonce se vysílají šoty a fotografie mrtvých jako odstrašující případ. Patriku je to jinak .Ta ubohá pat a spol nemohou vidět jak si hezky píšeme přejeme ,zdravíme .To je to celé jsou to postižení studení lidé .Dovolují si kázat a přotim jsou to obyčejné nuly. hezký den a Ivo zůstan .Paka pat ,pl a další odchod na svoji "svoloč" tam jste doma .

Reklama

Přidat komentář