Reklama

Spříznivkyně JC a ML

JC (Út, 5. 1. 2010 - 13:01)

Evo odkud jsi .Závisloti se...ty můžeš být rád,že nejsi po smrti,zavřený,pro nic zanic,ses neléčil !léčili tě s nezvladnutelného,nadměrného chlastání,ohrožovals sebe a okolí!

Eva (Út, 5. 1. 2010 - 13:01)

Evo,trhni si nohou,kejhalko...to ale patří Janu Cidrychovi nech děkuje bohu,né tobě!

JC (Út, 5. 1. 2010 - 13:01)

kdo pije,kouří s rozumem sem...Evo odkud jsi .Závisloti se počítají i v genech.Táta nekouřil a nepil ale děda ano. Kdyby jsi se pokusila to pochopit a zapal rozum ,no chci asi něco co nemáš vid. Pokusím se ti to vysvětlit jinak. Zde jsem založil tuto diskuzi pro lidi ,kteří chápou základ a to je závislost.Tato diskuze neoslovovala takové 100% lidi jako jsi ty ,příkladná vrána. Ty krákoráš o něčem o čem nemáš přehled a znalosti .Když mluvíš o Q tak v tomto případě nemáš O ale mínus O .Jsi hloupá .Máme někteří problémy a když podle odborníků měli jsme to ve vínku. Tak jako jsou zde lidé normální a slušní tak ty jsi pit,,, Souhlasí počet teček. Když nedokážeš pochopit proč lidé kouří a pijí alkohol Usůzus a abůzus tak nehovoř. Zbytečně těm lidem kazíš náladu .Já třeba prudím a snažím se je vyprovokovat ale bůh je mi svědkem ,že ty lidi chápu a rozumím jim. S Tebou je to jinak ,ty jsi hloupá namyšlená nána ,která se snaží hrát v debatě o něčem o čem nemáš přehled. Kdou více kouřil tak mne určitě chápe ,když řeknu že jsem silný kuřák přestal ted už před 28 lety Jenže to pochopí někdo kdo jako třeba já kouřil i pod kuklou když jsem svářel stoupačky.A jsou jiné a jiné věci. I když mne třeba nemá x lidí rádo v jednom jsou si jistí ,že ví o čem mluvím ,ty ne a nikdy nebudeš nám rozumět .Jak můžeš vždyt se nedokážeš vžít do našich problémů do těch sraček co jsme ze dna se hrabali nahoru .A ty si začneš někoho umravnovat a poučovat .Jsi hloupá a už laskavě nemluv o Q .

karel (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

Evo,trhni si nohou,kejhalko jedna.Myslím,že jsi stará,tlustá,hádavá bába a doma bordel jak v tanku.Švihej něco dělat ty chytrolínko s IQ šumící trávy.Máš v hlavě 2 litry teplé vody,víc nic.

JC (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

pár propitých mozků se...Skoro bych se chtěl zeptat kdo přestl kouřit a chlastat na Nový Rok. Kdo se dal na lepší cestu životem. Pořád jenom o mé osbě ,také vaše úspěchy je zde třeba uvést.

Eva (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

spide ted právě oslavujeme...kdo pije,kouří s rozumem sem tam svátečně,není problém.Ale ty ses prochlastal ve 30letech k léčení,proč protože jsi byl na tom závislý nemohls bez chlastu,být proto ses léčil.Možná kdyby tě neléčili už bys možná byl zavřený,nebo v blázinci nebo po smrti.Děkuj bohu,že ses s toho dostal,ale rozumem jsi poznamený do mínusu.Tvé IQ-bod mrazu!!!!!

JC (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

dobrý den, tady se řeší...spide ted právě oslavujeme .Táhnu bez cigaret asi 28 rok a bez chlastu 12let a tak přemýšlíme nahlas ,kdo je kdo. Zde některé vrány Evy ,Pat a další přezdívky jinak přizdisračky a hnačky ,mačky. Život je krásný a jsem rád ,že jsem v pohodě. Ty se máš určitě dobře a nepiješ ,nekouříš. Děláš dobře zrovna včera jsme také probírali drahotu cigaret a chlastu ,asi 4000 až 5000kč měsíčně kuřivo a chlast ,nevím přesně co to stojí ted .Tak řekni nějaké moudro třeba Evě .

JC (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

Oni mne nemůžou vidět a proto píší. Cítí sílu a at chtějí nebo ne tak musí přiznat ,ano to je slušný člověk. Musím se smát a mám radost .Kdyby jste viděli a věděli co si o vás některých myslím a o vaší ubohosti.Vždyt určitě si dovedete spočítat co jsem vše prožil a vidíte jaký obrovský rozdíl je mezi námi .Víte v čem? Zatímco já dal své jméno a adresu ,vy jste nedali nic .Pár přiblblých zkrtaek a ještě falešných a čutáte si a anonymně špiníte a pomlouváte. Dáme mu to sežrat. Na AA o vás ví co jste za svoloč a tak AA Anonymní alkoholici. Ted si vezměte ,někdo od filmu nebo z vlády chlašče a zde by bylo jeho jméno ,jak by ztratil na vážnosti ,kdyby se do něj takové nuly ,svoloč trefovala. Nic by nemohli dělat. Je mezi námi obrovská propast .Není ale mezi slušnými ,Ivou,Ivetkou a spol .Proč ,protože píší nebo psali opravdu upřímně a od srdce. A zase to vy ubožáci nikdy nepochopíte .Vy nejste totiž slušní lidé .

ano (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

dobrý den, tady se řeší...pár propitých mozků se trunfuje,kdo to lépe zvládá.Ale jak je vidět poznamenaní jsou tedy,psychicky velmi moc.

karel (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

Patriku,bravo,už vidím Evu,jak klove zobákem.Honzu nemusím,ale Eva je fakt totální ukejhaná husa.Fakt čarodejnice.

spid (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

dobrý den, tady se řeší problémy s alkoholem a cigaretami, nebo se tu hádají bývalí a současní závisláci mezi sebou o tom kdo je blbější?

Patrik (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

Evo ty ses teda rozparádila. No možná se ještě projevíš amy budeme jenom koukat. Prosím tě o jedno. Nepiš za ostatní. Kdo se v tom má potom vyznat? Tebe poznáme vždycky,ale co ti ostatní,co zde nejsou? Jak k tomu přijdou,nebožátka ubohá.Ještě jsem se tě chtěl zeptat. Ty nevíš,že Jendovi se říká taky honza? Jo a s tím krákáním to je přesný. Ještě by ti měly ochrnout prsty na rukách abys nemohla psát ty sprosťárny,ale ty bys stejně ťukala zobákem,že?

Tedy (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

No jo,holka zlatá. Takovou...ale, ale, Patriku, Eva přece píše, že Cidrycha nemůže 99% diskutujících ani vidět a ne obráceně!

JC (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

Ty si tak nějak pleteš...U tebe ty nulo se ale nikdy nespletu a víš proč? Protože ty vrána namrzlá zůstaneš napořád. Jsi zakletá vrána ,která bude po zbytek života krákorat .Nikdy z tebe nevypadne nic normálního .Podívej se na sebe do zrcadla a co vidíš.Škaredou ,závistivou opici .

Eva1 (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

spletl jsem diskuzi ale ty z...Ty si tak nějak pleteš všechno, písmena, y,i, slova.......chudáku ubohej! Kdybys nebyl tak zahleděnej do sebe, vypadalo by to jinak!!!!

JC (Út, 5. 1. 2010 - 12:01)

Vracím se k Honzovi, je to...Ivo vidíš ,sním či bdím .

Eva1 (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Cidrychu, ty jsi na své diskuzi, kterou si založil na alkoholismu? Proto ostatním radíš, aby vypadli?:-)))))))))) Tobě jak tak koukám, patří celá doktorka co? Pako jedno vymaštěný. Už jsi k smíchu, fakt!!!

JC (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

ty jsi založil alkoholismus? spletl jsem diskuzi ale ty z této co jsem založil si dej odchod.

Iva (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

Neumíš číst? Psala jsem, že...Vracím se k Honzovi, je to můj idol, krásný princ, bachař, cigán, lektor, doktor, kuchař, božský s tisícem krásných vlastností.

Patrik (Út, 5. 1. 2010 - 11:01)

No jo,holka zlatá. Takovou...Když já tápu ve všem, Honza je dobrák od kosti, mě neublížil, vám ať ničí vše, já jsem jeho miláček.

Reklama

Přidat komentář