Reklama

Spříznivkyně JC a ML

Eva1 (St, 6. 1. 2010 - 11:01)

Mončo piš jsi jedna z mála...Cidrychu, když se někdo podepíše, není to anonym, docela základní věc, to je za prvé. A za druhé: já osobně a myslím, že i ostatní nemáme potřebu psát pod jiným nickem, to je tvá specialita, už si nás o tom hodněkrát přesvědčil, protože pokud ti něco chci napsat, ráda to udělám a vím co píšu. Pokud bych to psala pod jiným nickem, ztratilo by to svůj význam. Jsi schopen pochopit alespoň tohle, nebo je to opět nad tvé rozumové možnosti. Takže si tu nenávist většiny vůči tvé osobě neomlouvej tím, že je tady jen pár lidí a píšou pod jinými nicky:-)) je schopen tohle senilní, infantilní jedinec, jako si ty to pochopit? žiješ v celoživotním nalhávání si něčeho a omlouvání svých vlastních chyb ještě většíma hloupostma. A nepoužívej cizí slova, když nevíš co znamenají, ano? Děkuji!

?? (St, 6. 1. 2010 - 11:01)

Mončo Tvá upřímnost je...Oba jste bezbranný, v jedné osobě. Proč jsi neodpověděl Ptrikovi?

JC (St, 6. 1. 2010 - 11:01)

JC, díky, já vím ,že je tu...Mončo Tvá upřímnost je bezbranná .Proti svoloči nemáš šanci. Já ti přeji aby jsi se sebrala a dokázala žít tak jak si představuješ ,že je dobře.

Monča (St, 6. 1. 2010 - 10:01)

JC, díky, já vím ,že je tu více nicků pod jednou osobou, je to hrůza.
Doufám, že sem Iva nahlédne a můj příspěvek si přečte. Já vážně nevím, jak to je s tím alkoholem, nic mi do toho samozřejmě není, ale když to tu někdo normálně psal, tak jsem se jí jen zeptala.

JC (St, 6. 1. 2010 - 10:01)

Dala se čekat takováhle...BLBKO DĚKUJI NA SMEČ.

JC (St, 6. 1. 2010 - 10:01)

Ahoj, jsem vše dočetla a je...Mončo piš jsi jedna z mála zde normálních .Iva nepsal at nepíšeš ,naopak se Ti snažila pomoci. Víš co zde píše anonymů jako Eva1 -Jitka-Věra.Píší pod jiným nickem a ty samé nuly.Ahoj a piš .

Monča (St, 6. 1. 2010 - 10:01)

Ahoj, jsem vše dočetla a je to hrůza, převažují hlavně nadávky od anonymů, to se musí uznat.Psát tu asi nemá fakt cenu. Jen chci ještě říct Ivě, že jsem nerozuměla tomu, že se jí dotklo, když jsem se ptala, jestli je vyléčená alkoholička ? Někdo jste to tady o ní psal v dobrém smyslu, takže není na tom nic divného, kdyby se vrátila jako vyléčená do původního zaměstnání. Takže se omlouvám Ivo, že se Tě to dotklo, ale já to nemyslela zle a jestli to není pravda, čili nikdy jsi s alkoholem neměla problémy, tak jsem tomu naletěla, když to někdo psal, takže se také omlouvám. Psala jsi, že sem nebudeš chodit kvůli mně, tak to nedělej, já zmizím.

Eva1 (St, 6. 1. 2010 - 10:01)

Dala se čekat takováhle primitivní odpověď:-))) Ta "zvláštní dovozov´á vakcína" z tebe zřejmě udělala doživotního blba!Ale nevím, jestli je to výhoda, kterou v tom spatřuješ.-)))

JC (St, 6. 1. 2010 - 10:01)

Jsi očkován proti psímu...Ano mám protitetanovku Evu1 .Je to zvláštní dovozov´á vakcína ,která mne činí imunní proti všem nadávkám a osočování. Výhodu spatřuji v doživotní imunitě. Toto sérum je na všechny sprosté ne které séru .Tak milánkové .Jinak pozdrav všem slušným a hodně zdraví a štěstí .

Eva1 (St, 6. 1. 2010 - 09:01)

Jsi očkován proti psímu kousnutí?:-)))

JC (St, 6. 1. 2010 - 08:01)

Jsi hnusný pes a máš...Jsem imunní proti lidskému kousnutí.Psí mi nevadí jsem očkován.Hezký den všem slušným.

JC (St, 6. 1. 2010 - 08:01)

vlezlý jsi ty a dokud polezeš...Co bych hledal na alkolikách,to je nová diskuze? debil s i puboško

JC (St, 6. 1. 2010 - 08:01)

Chtěl bych vám všem poděkovat...Chtěl bych poděkovat všem sráčům ,že opustí diskuzi ,kterou jsem založil 7.8.2009 pro své přátelé. ted vám něco řeknu .Vy nemáte žádnou hrdost .Čecháčkovství zde v plné polní. Založte si vlastní diskuzi ,vlastně jste si ji založili a pojmenovali jste ji "Svoloč" Tam si budte tam patříte .Sami jste si ji založili aprosili ,ubezpečovali jste se jestli vám tam nebudu chodit. Samozřejmně ,že vám tam nebudu chodit ,to je Váše ,tam jste doma. Musím se smát jak jste vlezlý.Všude plno diskuzí a vy táhnete za mnou jak věrní psi.Ale s tím rozdílem ,že můj Arníček /dej mu pánbů věčnou slávu / byl rozumnější než vy. Byl chytrý a to je to co vám chybí. Jenom něco napíši a už nadáváte a prudíte .Jak malý parchanti ,jeden jako druhý. Někteří jste piboši,druzí opilci a další škoda slov. Slušný člověk Iva,Ivetka,Zdenička,Dáša a další Martin ,TY,Patrik už nepíší ,proč by si také měli nechat nadávat ,že .Tak svoloč na start.Slušným děkuji za slušné příspěvky a přeji krásný ,slunečný a pozitivní den .

Yossarian porad (St, 6. 1. 2010 - 07:01)

Jsem prochcávka!!!!!

Eva1 (St, 6. 1. 2010 - 07:01)

Zapoměl jsem vám všem říci...Cidro, když máš tak dokonalé schopnosti, jak vidíš sebe podle toho jak píšeš?.-)))

Tygr (St, 6. 1. 2010 - 06:01)

Nebo by spíš měl někdo píchnout jeho.

Slušný člověk (St, 6. 1. 2010 - 06:01)

Chtěl bych vám všem poděkovat za krásné příspěvky.Jsem rád,že nejsem sám koho ten sráč z Liberce sere.

Andulka (St, 6. 1. 2010 - 06:01)

:-)
Měl by si spíš zapíchat!Trpajzlík.

František (St, 6. 1. 2010 - 06:01)

Co si pícháš,že jsi takovej vztekloun zlej?

:-( (St, 6. 1. 2010 - 06:01)

Běž,běž Jeníku.Ať to není nějaký Japonec,oni nejsou zvyklí na led a sníh před kvelbem.Tááák dlouho hledali tvůj kvelb.Po celý Evropě,nic podobnýho nenašli.A to ještě netuší,co se skrývá uvnitř,za exota.Ještě že neumíš kváknout.To by byli v šoku.Tak se klaň,náš princi.Oni to mají rádi!

Reklama

Přidat komentář