Reklama

PANICKÁ PORUCHA 12 ( a vše okolo ní)

Drevokocúr (Pá, 17. 12. 2010 - 21:12)

Ahojky přátelé, zdravím vás všechny po velmi náročném týdnu. Od rána do večera jsem se nezastavil... a jak jsme dnes přišli po celodenním tahu domů, už jsem zase měl náběh na ty moje stavy. Neváhal jsem a po dvou týdnech jsem do sebe šupnul 2 tabletky Neurolu a zavčas to tak zabrzdil. Raději se z toho vyspím.... myslím na všechny spolubojovníky... držím bojovníkům palce a všem dobrou noc. Trittico zabírá, volá mě do pelechu...

Hanka 1 (Pá, 17. 12. 2010 - 21:12)

Barčo......nic si z toho nedělej nemám zrovna dobré období a první rada je,začněte konečně myslet také na sebe,hm,,,,,,,,,je to těžký ,nejde mi to,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Barča (Pá, 17. 12. 2010 - 20:12)

ahoj Věru - no neříkám že všechny reakce byly super,a vlastně i ti co mi nějak chtěli nebo chtějí pomoct můžou být pokrytci, ale to už neřeším, hlavní je můj život a já sama, tož tak :-) že by už zabíraly kapky? :-) moc ti díky za podporu,měj se hezky,vlastně vy všichni tady :-)

Věrunka (Pá, 17. 12. 2010 - 20:12)

ahoj všichni:-) tak se to se...No vidíš já když jsem se svěřila mé rádoby kamarádce,že musím na psych. že se sypu,tak se na mně vyprdla.je to 2roky bydlí naproti a někdy když se splete mně i pozdraví.Zkus si ty kapky rozdělit na ráno a poledne.Uvidíš mělo by to být lepší.

Barča (Pá, 17. 12. 2010 - 19:12)

ahoj všichni:-) tak se to se mnou nějak všechno semlelo,nástup kapk.seropramu byl asi zatím nedostatečný,v pondělí total panická ataka,chodila jsem doma jak tygr v kleci,jít do práce? no to ani omylem,myslela jsem si že zešílím....neurol vůbec nezabíral,asi jak je člověk už v určité fázi ataky tak je to v pytli,navíc jsem jej nechtěla jíst jak lentilky ale ta úzkost byla obrovská.Rada psycholožky-snažte se uklidnit,nemyslete na to,při nejhorším na pohotovost na injekci a nebo nemocenská.Myslela jsem si že se mi uvaří mozek jak jsem se furt rozebírala,hnus.Od úterka nemocenská,beru ráno 4 kapky seropramu.Spouštěčem těch s.aček je asi práce-moje místo bude v dohledné době zrušeno,bojím se že si nic nenajdu,starost o peníze a udržení rodinného rozpočtu,že se snad nic nového už nenaučím,že jsem zakrněla...no prostě cesta do pekla.Jedniné pozitivum je v tom že mám podporu přítele,rodiny,kamarádek a což mě mile překvapilo - i lidí do kterých bych to vůbec neřekla.Řeknou vám že i třeba oni nebo jejich příbuzní mají podobné problémy.Osvobozující pocit a konečně si uvědomuju že na to nejsem sama.Omlouvám se za délku,musela jsem se vykecat a vy jste tady moc fajn a .... však víte :-) díky

Hanka 1 (Pá, 17. 12. 2010 - 19:12)

Ahoj všem ,holčiny no na mě dnes dopadla krize jako poleno,udělalo se mně pěkně blbě od tlaku,a tak jsem odpoledne zalehla.Nějak se to na mě nakulilo ,musím to nějak odkutálet,,,,,,,,,,,,,,,,
Ani jsem dnes nešla na kontrolu k psych.protože jsem byla ráda ,že jsem.............................No tak všem přeju klidné předvánoční přípravy a veselou mysl,ta bohužel mně chybí,nějak toho blbého ted vyšlo dost,tak doufám,že se to zase srovná musí

Alča (Pá, 17. 12. 2010 - 19:12)

Já kdysi taky pekla a jednou jsem skončila s tím,že jsem vyhodila i plechy,tak jsem byla rozzuřená,nic se mně nevedlo,chodila jsem do práce na směny,děcka do školy,učení,uklízení,praní starání se o rodinu,no však to znáte a jednou večer jsem si řekla,že upeču,všechno jsem spálila a tak jsem to vyhodila i s plechama.To byly panečku vánoce VĚRKO vánočku raději nepeču,protože bych asi musela vyhodit i sporák.Dneska mám samostatnou troubu,tak bych musel vyhodit tu troubu.Na pečení jsem prase,ale když se něco dělá z masa nebo ze zeleniny,to jsem král,ale těsto to je bakaný.

betty (Pá, 17. 12. 2010 - 19:12)

No vidis VERUS jaka jsi sikulka:)

Dobrou chut!

Věrunka (Pá, 17. 12. 2010 - 19:12)

Betty vánočka se povedla sklidila jsem od manžela pochvalu.

betty (Pá, 17. 12. 2010 - 18:12)

ALCO:))))))))

ZDENI, jo na profil jsem dala naseho kocoura:)

Alča (Pá, 17. 12. 2010 - 18:12)

ZDENO všechny báby pečou,nakládají,shání dárky,jsou na farmách a nemají čas na nás.I ten LAZAR se vydal do světa,naplnil břicho brokama obul důchodky,vzal si valašku a valil do Lídla.To víš,teď jsou slevy,tak má s sebou nákupní tašku a pojízdný vozík,aby nakoupil slevové zboží,jako jsou prošlé mandarinky,nahnilý ananas a jiné dobroty.
Já vyrážím v úterý,protože v pondělí jdu na paltest a STK to prosím s autem,né se svou tělesnou schránkou.A v úterý to roztočím,oříšky na děravé zuby,šlehačku na žlučník,marcipán na slinivku,čokoládu na zácpu no to bude maglajz už se strašně těším.Tak se opatrujte stařenka Alča zdraví všechny.

zdena (Pá, 17. 12. 2010 - 18:12)

Betyynko koukala jsem že máš jinou profilovou,podívám se dál.

SDÍLÍM TVŮJ DOTAZ PEPINKY KDEPAK JSTE ?

betty (Pá, 17. 12. 2010 - 18:12)

Holciny davam na facebook fotky z dnesniho dne:)

betty (Pá, 17. 12. 2010 - 17:12)

ZDENI, klidek, ja te naprosto chapu, taky jsem na tom casove naprd na mailiky-tady je to rychlejsi:)...az budes moci, tak budes moci...budu rada:)

ALCO, sekera dosla a hlava se zchladila:-)

Obed probihal od 15hod do skoro 17hod, ale v pohode.Uz jsem zklidnena, ale nesnasim nervouse, ja to nejak nacucavam jak houba...teda nastesti ne pokazde:)

Mala radila na snehu, syn s sousedem taky vyrazil na bob:-)..ja ted dopijim horky cajik-mala se macha ve vane.

Ale jsem siiiilene ospala, nejradsi bych preskocila veceri a sla hajat:(

DITUS,BEO,EVI,SILVI,RENI,ZUZI,NELI,OLI,PAJKO,...kde jste?

LAZARE,ma babicka bere broky na srdce, ale bohuzel i na rakovinu,ktera se ji vekem asi nejak ustalila, ale jinak je to kurazna zenska:)..je to takovy velitelsky typ;-))

a (Pá, 17. 12. 2010 - 17:12)

Prosim pomocte.:) dejte ano http://www.czechgamer.com/s.php?u=3613

zdena (Pá, 17. 12. 2010 - 17:12)

ČTENÁŘKO máš velikou pravdu jsou oba moc fajn.
Hezké Vánoční svátky a hodně zdravíčka.

Alča (Pá, 17. 12. 2010 - 17:12)

Alča děkuje nahlížející čtenářce a určitě se bude snažit zdejší osazenstvo naladit na dobrou strunu a všechny moc povzbudit do dalšího žití s naší milou a neunavnou Pepinou a Agorou.

zdena (Pá, 17. 12. 2010 - 17:12)

AHOJKY HOLKY A KLUCI
Píšu až tet,dnes den na hov...
Dědínek jej do prahy na kontrolu a na spáteční cestě na náledí mu tam vběhl zajíc,smyk urvanej spodek auta,tak šel dát trouhelník a když se vracel tak neuskočit tak ho smet jinej auták,sebral nám bok auta,je to promáčklý a urvaný zrcátko,
Tak jsme se chystali že večer v klidu posedíme jsme dnes spolu 27 let a klid je někde v nedohlednu.

Hani to je mě moc líto,trochu mě to taky zaskočilo,ty pejskové to je má slabina.

Alčo máš pravdu někdy by ty chlapi roztrhla,ale dnes jsem byla ráda,když jsem ho viděla relativně zdravého.
Unás vínečko u dědy zase způsobuje že všude rozsvicuje,pouští si nahlas muziku,a chce diskutovat o nesmyslech.

Bettynko ,dnes snad konečně dodržím slovo a písnu ti,jsem hamba vím omlouvám se,tyhle poslední dny nějak mozek vypíná,
ještě mám dvě těsta,tak to chci dodělat.

Lazárku,Věrunko moc vás zdravím,snad nezmrznem.

čtenářka (Pá, 17. 12. 2010 - 17:12)

LAZARE zvlne oko když donese...jsem slušná nahlížející , ale poprvé si dovolím reagovat - Alčo,Tvé příspěvky nemají chybu , dovedeš krásně s humorem vše odlehčit ,jsi moc pozitivní človíček a s Lazarem se krásně doplňujete ,nechť Vám optimismus vydrží co nejdéle.

Alča (Pá, 17. 12. 2010 - 16:12)

Jo a píšu to proto,protože dneska mu firma od které bere léky dala balíček ve kterém je čaj,kafe a Portské víno,tak už se těším až bude u nás vypnuté topení.Už jsem volala děckám,že přijdu k nim spát.Syn mně říká,proč?nejde vám topení a já mu říkám o né táta dostal Portské tak zase vypne topení.Tak se strašně smál protože ho všichni znají a říkal ať přijdu.

Reklama

Přidat komentář