Reklama

Koupání v oblečení.

PH (St, 13. 5. 2020 - 19:05)

Ta moje si zase při sexu řekla co je pro ni nej a potom jsem už věděl. Nejlepší na tom bylo to překvapení, jak zrovna něco vymyslela, abych měl z toho pořádné ztopoření a dlouho vydržel. Věděla prostě jak na to a sama si to také užívala. Proto všechny ty hrátky. Poprvé s nůžkami to bylo tak, že se přišla předvést v nových džínách a mikině. Tak jsem ji to pochválil a řekl, že jdeme na to, vzal jsem nůžky, ona koukala překvapeně co chci dělat. A když jsem začal ty džíny stříhat v rozkroku, tak ani necekla, jen začala vzdychat a potom jsem udělal díry pro prsa na mikině a tričku pod ní, jo a ještě přestřihl tanga, aby se tam nemotaly. Nic jsem z ní nesvlékal a šukali jsme oba pěkně nabuzení. Nakonec se ji to líbilo a prý to bylo nečekané a hodně ji to vzrušilo a skvělý pocit, jak jsem se do ní dobýval. Pamatuju si to jako dnes. To udělat teď, tak je zle a oheň na střeše.

Majkl (Pá, 17. 4. 2020 - 11:04)

Jo už mockrát,většinou ve splavu u nás a jsou tu i nějaké ženy,divky?Co se radi okoupaji oblečené?

wt (St, 15. 4. 2020 - 06:04)

Já už taky brzo začnu - voda v bazénu už má 18 stupňů a doufám že do konce týdne bude mít přes 20. Bude ho potřeba po zimě trochu vyčistit, a vhodně se na to obléct.

Tonda wet (Ne, 12. 4. 2020 - 17:04)

Ahoj koupání v oblečení je bezva chtěl bych se zeptat jestli jste si vykoupaly v zimním oblečení moc děkuji Tonda wet mám i fb Tonda. Wet i mail [email protected]

B. (Ne, 12. 4. 2020 - 18:04)

Samozřejmě že jo. V létě si na sebe vezmu péřovku a přes ní někdy i péřovou vestu, pod tím tričko, mikinu s kapucí, džíny a zimní boty a hurá do bazénu doma. Ta moje baba nad tím jen kroutí hlavou. A nebo běžně džíny, tričko, někdy k tomu mikina s kapucí a džínová bunda, nebo bomber a sportovní obuv. Rozhodně se nijak v oblečení neomezuji a vlezu do bazénu v tom, co mám buď na sobě a nebo co mě zrovna napadne si vzít.

Jenda (So, 25. 1. 2020 - 02:01)

Přidejte se do FB skupiny milovníků smáčení a nejen toho: https://www.facebook.com/groups/wetlookcz/

Steve (St, 27. 2. 2019 - 10:02)

To určitě! Pěkná blbost a kravina. Plavat v nasáklém oblečení a botech musí být fakt moc fajn :-DD
Pokud to máš JEN jako součást nějakého vzrušení, tak to beru a chápu ...

Patrik (St, 27. 2. 2019 - 13:02)

Jak jsem psal jinde, tak tu moji přítelkyni z těsných džín nemůžu dostat a normálně se v nich koupe a k tomu tričko a pokud nechce někde moc plavat daleko, tak si nechává i boty, mikinu, nebo džínovou bundu. Musíme chodit na přírodní koupaliště. Mě už taky předělala a dělám to samé. Jo je to náročnější, ale na utopení to zatím nebylo. Doma v bazénu je to to samé, tak třeba v čem přijde z práce, myslím tím klasické oblečení už tady popsané, tak tam skočí, když je vedro. Rejpnul jsem do ní, ještě si vem péřovku, máš toho na sobě furt málo. A co se stalo, za chvíli tam v ní byla. Asi jí to dělá dobře. Pravda je, že v mokrém vypadá moooooc pěkně. Mokré tričko, když nenosí podprsenku, ach........

wt (Čt, 28. 2. 2019 - 06:02)

Jako představa pro nás wetlookáře pěkný, ale v reálu ty ženský bohužel takhle nefungují...

Návštěvník (Út, 26. 2. 2019 - 22:02)

koupání celý v teplákách je fajn

ČE.ČE. RAPOTÍN… (Po, 25. 2. 2019 - 14:02)

Úplná romantika je koupat se v teplákách a teplákové bundě okolo úplˇnku, ležet na duši a nechat se ozařovat měsíčním světlem, to je úplná nádhera, všechno zalité zlatou barvou jako se koupat ve zlatě, nemusí to být jen na rybníce ,možná i doma v bazéně zkuste to a dejte vědět

ČE.ČE. RAPOTÍN… (Po, 25. 2. 2019 - 14:02)

Úplná romantika je koupat se v teplákách a teplákové bundě okolo úplˇnku, ležet na duši a nechat se ozařovat měsíčním světlem, to je úplná nádhera, všechno zalité zlatou barvou jako se koupat ve zlatě, nemusí to být jen na rybníce ,možná i doma v bazéně zkuste to a dejte vědět

N (Po, 25. 2. 2019 - 07:02)

Není nad koupání se celý oblečený, já sám se koupu vyloženě v teplých modrých teplákách a v teplákové bundě, u nás v Rapotíně na rybníce, dřív jen za tmy, už i ve dne i před lidma, ve vodě jsem sám lidé už mě znají rád se předvádím a dělá mi to dobře podívejte se na Water Fun Movies a pod.Rád bych také někoho takového potkal, dejte vědět je to Rapotín rybník místních rybářů ČEČE.

JP (Po, 21. 1. 2019 - 19:01)

Před chvílí ta moje zjistila, že jsem psal pod jejími iniciálami o ní. Dlouho na nic nereagovala, tak jsem to vzal do svých rukou. Ta mě dala. Naštvala se a nemluví se mnou.

wt (Po, 21. 1. 2019 - 06:01)

Koukám, že to s tou Tvojí asi taky nemáš jednoduchý. A jak k wetlooku přistupuje alespoň ve vztahu k Tobě? Má nějakou snahu nebo dokonce iniciativu, nebo je to u Vás taky funguje tak, že se střídá fáze očekávání s fází zklamání?

WET. (So, 19. 1. 2019 - 16:01)

Ty absurdito, pěkně mikinu, džíny nebo péřové kalhoty, zimní boty, péřovku pořádnou tlustou, ne ten šmejd co se teď prodává a jde se na to, pěkně hupsnout do bazénu. To je právě ta největší sranda. Do naha se svlíkneš postupně až dojde na hromadné dovádění každá s každým. Silvestr musí být divoký. To máte nějak divně nastavené ne?

JP (So, 19. 1. 2019 - 18:01)

Tak správně. Jen to skupinové dovádění nedopadne, to by mě ta moje dala a moh bych se balit.

Luke (Út, 8. 1. 2019 - 22:01)

Zdravím. Chci se zeptat, jestli někdo nevíte jestli se bude v létě někde konat nějaká Aquatica party nebo Wetlook party v ČR. Díky.

wt (Čt, 13. 12. 2018 - 07:12)

Taky jsme v létě dodělali bazén (zastřešený 8x3 metry), ale taky už máme dvě malé děti a partnerka má k wetlooku trochu rezervovaný vztah. Nechcete si někdy přijít zaplavat k nám? Třeba by to mojí partnerku trochu popostrčilo.

JP (Ne, 30. 12. 2018 - 18:12)

A odkuď jsi, stačí nejbližší město.

Reklama

Přidat komentář