Reklama

Agresivita dnešních důchodců

Dobroděj (Čt, 1. 4. 2021 - 04:04)

Nemohu už chrápat, musím se chystat na nákupy a být všude první před mladou verbeží. Jako správné hovado si berlí vybojuji první košík. Mám kurevsky vysoký důchod, tak to rozjedu na plné pecky a všechny mladé parchanty rozjebu tím košem na krvavou sračku. Takto si představujete důchodce?

Návštěvník (St, 31. 3. 2021 - 19:03)

Senioři jsou fajn. Je tam někdo, kdo prudí, ale to je všude. Mám je ráda, hezky si vždy popovídáme. Prarodiče už, bohužel, nemám.

Dobroděj (St, 31. 3. 2021 - 13:03)

Co máte kurva proti důchodcům? Nejsme vi kokoti sprostí, jsme slušní dopiči s váma hajzlové pojebaní. Taky budete staří čuryni a pizdy. Fronty budete rozhánět čaganama, aby jste stihli nakoupit, než se poserete nebo pochčijete. A co je na tom: hovno.

bl (St, 31. 3. 2021 - 20:03)

Moudře mluvíš Dobroději, krásná slova se ti linou, ty musíš být hovado, ale jinak si dobrák, to je vidět, to z tebe čiší ta dobrota, asi jako by bylo medu v prdeli.

Steve (St, 31. 3. 2021 - 18:03)

:o))) Že to tak perfektně víš ... Asi máš skleněnou kouli, ne?

Návštěvník (St, 31. 3. 2021 - 17:03)

Jakou to je řečí?

NIMROD (Út, 30. 3. 2021 - 13:03)

Někteří důchodci jsou ozbrojení, jako ten soused, co čekal s pistolí a střílel na souseda, co za ním přišel, protože četl , že se v okolí vykrádají chaty.Vzít ho okovanou botou po řiťi, ještě vožralec a bejvalej fízl k tomu.

Steve (St, 31. 3. 2021 - 01:03)

Tak tak ... nějakej totál mišuge. Co po řiti ... po hlavě!

Bert (Út, 30. 3. 2021 - 11:03)

A těm co žebrají na jídlo pro psa, ti to propijí. Kolikrát už jsem chtěl podpořit důchodce ale proklepl jsem si toho žebráka a on nasedl do zánovního automobilu s plnou taškou nákupu.
Žebráci jsou podvodní, jezdí si ze svých domů v satelitních městečkách ze své perverznosti zbohatlíka a rentiéra si vyžebrat a pak to dají svým mladým milenkám na kosmetiku.

Návštěvník (Út, 30. 3. 2021 - 11:03)

Nevěřit košařům co vybírají popelnice, kolikrá jde o důchodce, co mají na kontě milon.

Bert (Út, 30. 3. 2021 - 11:03)

Jak na.at důchodce?! Sebrat mu poslední zboží ve slevě a pak ho doběhnout a předstihnout ve frontě. V buse mu zasednout sedadlo a pak se nechat prosit.Když vidíte, košaře, tak vyhodit nakouslý jídlo do še a pak si tam odplivnout.

Návštěvník (Út, 30. 3. 2021 - 12:03)

A proč tohle děláš starým lidem, kteří jsou již nemocní, rozhodně jim to neuvažuje tak dobře a rychle jako tobě? Nebojíš se, že ti to jednou ti mladí vrátí?

Trenér (Út, 30. 3. 2021 - 01:03)

Jsem již též důchodce. Ale mám několik příšerných vzpomínek na jiné, též důchodce. Jedu trénink s žáky. Visí za mnou v háku, podle velikosti. Poslední ten nejmenší. Na krajnici stojí dva důchodci a toho posledního, nejmenšího, mi stáhnou hůlkou do pangejtu. Mají z toho obrovskou radost. Nastoupím do prázdné tramvaje hned za vozovnou. Začtený do knížky si sednu omylem na sedadlo pro invalidy. Na další zastávce, pecka do hlavy, jiskry před očima. Invalidní důchodkyně svou holí řešila nekompromisně svá práva. Vrátím se k cyklistice. Zastávka na občerstvení. Venku spousta sezení, neobsazeno. Opřu si kolo o lavičku a najednou rachot. Důchodkyně mi stroj sráží k zemi a skáče do drátů. Důvod? Nelíbí se jí, že jsem já a moje kolo. Podobným způsobem se ve stáří změnili v nenávistné kreatury i moji rodiče. Snažím se, a není to tak složité, abych nebyl také takový.

Steve (Po, 29. 3. 2021 - 00:03)

Všude je to stejný s důchodcema ... Na markety jsou čilí a svěží jak opičky. A pak jdou hekat a fňukat k doktorovi. :o)

Petr (Ne, 28. 3. 2021 - 17:03)

Bydlím na dohled od Penny marketu. Každý čtvrtek zde mají novou letákovou akci. Otevřeno od sedmi ráno. Už po půl sedmé se tam tlačí penzisti u vchodu.Nějaké rozestupy? To by je přece někdo předběhl. Jak otevřou, nahrnou se dovnitř jak hejno kobylek. Od rána je tam plné parkoviště aut s nenažranými důchodci, kteří berou obchod útokem. Akorát místo bodáku mají leták. Hlavně to nakoupit první, dříve, než sousedi. Stačí je chvíli poslouchat, jak se mezi sebou baví, co už od rána udělali za nákupní centra. To je samé - "Už jste byli v Bille? Né, to my už ano, jste pozadu" Člověk nechápe. Pak mi bude někdo tvrdit, že to jsou chudáci, co nemají peníze.

Návštěvník (Ne, 28. 3. 2021 - 20:03)

Trochu mimo téma. Ale dnes jsem četla hodně diskusí o letním času. Důchodci zastávají názor, že nepotřebujeme v létě mít dlouho slunce, že je potřeba středoevropský čas. Jít spát ve 21 hodin a ráno budeme vyspinkaný do růžova. Když lidi oponovali, že bude svítat a ptáci budou zpívat ve 3 ráno, pracující a děti budou nevyspalí, tak rada zněla, že můžou ráno jít pracovat na zahradu (každý má přeci zahradu :D) a pak jít do školy a do práce. Tím se asi myslí, že pak přejde nevyspalost. A že by se mělo pracovat od 5 nebo 6 hodin. Ta netolerance, nenávist, ta je přivede do hrobu. A právě na jedné takové diskusi padlo, že markety by měly mít otevřeno od 5 hodin ráno a zavřít v 18 večer. Některé důchodce nikdy nepochopím. A to už to mám za pár.

Návštěvník (Ne, 28. 3. 2021 - 22:03)

Teď jestli by to těm lidem co vstávají v osum a jdou na devátou do práce do kanclu a bydlí v domku vyhovovalo, že jim tam důchodce od 3 od rána už za světla začne okopávat skleník a vozit trakaře.

Návštěvník (St, 31. 3. 2021 - 19:03)

Možná, že je to tím, že starší lidé dřív vstávají, asi v dávných dobách bylo dobré, aby se střídali, někdo byl stále vzhůru a hlídal a jiní spali.

Tonda (Ne, 28. 3. 2021 - 19:03)

Tak se hezky koukej, až budeš v důchodu můžeš utíkat do Penny také. Já ti něco řeknu to co tady tvrdíš je malichernost, že se nějaká skupina lidí nějak baví mezi sebou. Když potkám nějaký hospodský blbouny z naší ulice, slyším stále to samé, jak se vožrali, jak přišli domů a stará řádila, co sežral a že to půjdou zapít, hádají se o blbosti. Mlaďasové si zase vyprávejí co kde ukradli, tamhle v tom krámu, jak se ožerou, to bych se musel posrat kdybych si to měl brát vážně. Ať si každý dělá své, ono na keždého dojde, to si pamatuj, nakonec budeš rád když se o tebe nějaká stará bába postará a bude ti utírat prdel. Vole!

Návštěvník (Ne, 28. 3. 2021 - 20:03)

Co to má společného s diskusním tématem? Že v 6:45 tady stojí před Penny to je taky pravda. A že se jim lidi smějí, to je taky pravda.

Reklama

Přidat komentář