Reklama

Kopnout kluka do koulí

Default User Image
Sasa17 (Čt, 19. 9. 2024 - 01:09)

Mě jednou holka kopla do koulí a docela to bolelo hodně až v břiše 

Default User Image
Honza (Po, 19. 8. 2024 - 19:08)

Kopnutí do koulí pěkně bolí . Ale to je v pořádku   Hlavně proto je máme .

Default User Image
Sasa17 (Čt, 19. 9. 2024 - 01:09)

Zase koule 😅

Default User Image
Nevěrný (Po, 19. 8. 2024 - 18:08)

Holky jsem nevěrník, přiznejte se která by mě za to nakopala do koulí 

Anonym (So, 27. 7. 2024 - 14:07)

Ahoj ,chodí některá slečna na Hrádek? . Kopne mě do kouli? 

Default User Image
Metmaster13 (Čt, 25. 7. 2024 - 13:07)

Default User Image

Metmaster13 25. 7. 2024 

Ahoj.

Kdyby se tu objevila holka nebo i žena aspoň 18 + která ráda kope do koulí či je ráda mačká, tak se hlásím.

Můžem se klidně sejít ráno a nebo večer 

Třeba na veřejnosti či na místě, kde to znáš nejlíp.

Prostě tam, kde se cítíš bezpečně.

I když nejsem násilník.

Rád ucítím tvoje koleno v rozkroku a nebo tvou ruku, jak mi pevně drží kulky zatím co si se mnou povídáš, usmíváš se na mě a máš mě zcela pod kontrolou.

P.S. počítej s tím, že se rychle vzruším.

Já: vyšší a mohutnější postava.

31 let.

Praha.

Chci kňučet a škemrat, ať toho necháš.

Chci slyšet tvůj ďábelský smích.

Klidně ti za to přinesu maličkost.

Třeba: cigarety, čokoládu, bonbónky či láhev vína.

Silonky, punčošky, sukně či výstřih vítány.

Ovšem ne poviností.

Těším se na tebe.

Matěj.

 

P.S.

Vzhled není důležitý.

[email protected]

Default User Image
Zničila mi koule (Ne, 21. 7. 2024 - 17:07)

Jednou ve škole mě spolužačka chytla za varlata protože jsem jí zmáčkul kozy a šahnul na vaginu a zajel hloubš do ní. Naštvala se, zvedla a šla ke mně. věděl jsem ze bude zle . Když ke mne došla chytla mě za koule a pevně je stiskla. Vyhrknul jsem bolestí. To ale nebylo všechno. Schodila mě na zem a za ty koule mě táhla až na záchod. Tam se se mnou zavřela do kabinky stáhla ze mě trenky a začala mě strašně kopat do vajec. Prosil jsem ji aby přestala, ale to dělala že mě neslyší. Po dalších ránách mě vzala koule a strčila mi je mezi záchodovou mísu a prkínko. Stoupla si na prkínko a začala se kroutit a skákat. To už jsem pomalu přestal vnímat bolest a jenom ji sledoval jak pokračuje. Pak jsem si myslel že mě nechá. To mě ale vzala penis i varlata a strčila jr mezi dveře. Čekal jsem co udělá. Kopla do nich vší silou a koule se mi rozmačkli ve dveřích. To už jsem necejzil nic a jenom ji prosil at prestane. To všechno trvalo asi 10 minut. Poté ale přišli na záchod dvě její kamarádky. Řekla jim co se stalo a že sem na ni chmatal. A tak mě každá chytla za jednu kouli a ona za pero. To už jsem bolesti malém zemřel. Ale konec to nebyl. Vzali gumičky z vlasů a koule mi silně svázali k sobě. Začali na nich skákat a točit si to. Poté zazvonilo na hodinu a tak mě prohmátli varlata zmačkly je a přivázali mě koulema za strop. Bolestí jsem málem zemřel. Jak odcházeli stáhli si kalhotky a crop top a ukázali mi jejich krásnou vaginu a velká kulatá prsíčka. Když jsem přišel zpět do třídy jen se z ostatnima spolužačkama smali a pouštěli si ty videa, kde mám fialový vajca. Ta holka která to všechno začla za mnou po vyučování přišla a jak jsem seděl na židli v bolestech ještě mi silně dupla na koule a řekla, že příště to bude horší. Zasmála se a odešla.

Default User Image
Lucía (Pá, 19. 7. 2024 - 15:07)

Na škole v přírodě sem nakopla spolužáka do kulek, když mě zezadu chytil za prsa, nejdriv sem vykopla a on se smál, ze sem minula, utekl a posmival se mi. Tak sem k něm  došla a dostal přímo kopanec do rozkroku, bylo to pri pochodaku lesem, takze stejne jako on sem měla vysoke gumove holinky, vypadal, že to dost nečekal, až se pak skácel k zemi a zacal fňukat, kdyz to schytal špičkou holinky do kulek.. 

Anonym (So, 27. 7. 2024 - 17:07)

Můžu taky?

t

Default User Image
Eva (Pá, 5. 7. 2024 - 13:07)

Kopání do koulí je úžasně účinná věc když chcete chlapa odnaučit aby ho vzrušovaly cizí ženský.  Šla jsem se svým přítelem na nuda pláž a vždy když se mu postavil tak dostal kolínko do rozkroku.

Anonym (So, 13. 7. 2024 - 14:07)

Co jsi tím Evo dokázala, muž se za jinou otočí kdykoli ho některá něčím zaujme, tomu se neubráníš. Jen jsi možná přišla o vášnivý večer, muselo ho to velmi bolet a pak už neměl chuť a možná ani pomyšlení. Do dneška mám před očima mladíka, který si chtěl ulovit na eskalátoru senzaci fotkou, co mám pod sukní. V jakých bolestech se svíjel návštěvou v jeho rozkroku, bych již v životě neudělala i kdyby mne o to prosil.

Default User Image
Metmaster13 (So, 13. 7. 2024 - 01:07)

Já bych si o to kolínko i poprosil...m

Default User Image
Eva (Po, 22. 7. 2024 - 02:07)

A vyhoníš mi za to moji kládu?

Anonym (Ne, 7. 7. 2024 - 08:07)

A kam na nudapláž chodíte? . Chtěl bych se podívat jak ho krotíš 

Default User Image
Wik (Čt, 27. 6. 2024 - 09:06)

Kdyby to chtela nejaka zena v usteckem kraji vyzkouset, staci napsat na wiktorek(zavinac)email.cz

Default User Image
Eva (Po, 17. 6. 2024 - 14:06)

Chlapy jsou zvláštní. Můj přítel také občas chce abych ho plácla nebo kopla do koulí . Pak kňučí  , ale jak mu otrne chce znova. Zajímavé je že si o to nikdy neřekne třeba po souloži. Vždycky jenom když je nadrženej nebo opilej. Jednou jsem ho vyplácela přes koule pravítkem.  Ležel na zádech , honil si piňďoura a měl roztažené nohy jak děvka . Když se udělal striknul si to až na obličej .  Chvilku jsem ho nechala a když mu úplně zvadnul nenápadně jsem mu ho nadzvedla a praštila ho pořádně tím pravítkem přes vejce. Zařval chyt si je do dlaně schoulil se do klubíčka a začal brečet jak malej kluk. Navíc se ten hrdina ještě pochcal.

Default User Image
Tom (Po, 17. 6. 2024 - 11:06)

Bude dnes někdo na Hrádku a kopne mě? 

Default User Image
Lukáš (Út, 11. 6. 2024 - 09:06)

Ahoj moja ex sa vyzliekla ukázala mi prsia, dala mi dole nohavice a slipy a začala ma kopať do vajec tak silno a intenzívne až som sa asi 5 minút urobil na topánky, ktoré som jej kúpil. To bolo super.

Anonym (So, 6. 4. 2024 - 22:04)

Stalo se mi jednou v obchodním centru na eskalátoru, jak se mi vzadu na stehně pocitově zvedla sukně, v rukou mladíka mobil s cílem ulovit fotosenzaci, která se mu vzhledem mých tašek v obou rukou bohužel podařila. Toho dne jsem měla pouze samodržící  punčochy a dole byla naostro.  Po opuštění eskalátorů jsem mu uštědřila návštěvu kolene v jeho rozkroku s takovou chutí, až mi ho bylo nakonec i líto, v jaké bolesti se svíjel, protože mu navíc i stál. 

Default User Image
Anonym (Pá, 19. 7. 2024 - 20:07)

Kamarád to takhle schytal od jedný holky, ale nebylo to na eskalátorech, ale ve frontě na chodbě před jídelnou. Jak mu cvakl fotoaparát v mobilu tak si toho holka všimla. Chtěl s tou senzací před ní utýct, ale byl tam takovej dav lidí, že si to nakonec rozmyslel. Fotku ale hned nesmazal a dal si mobil do kapsy a jenom se chechtal. V tom ta holka dala pravou nohu nenápadně mírně dozadu a vykopla koleno přímo proti jeho rozkroku. V té vteřině zasténal, spadl na zem, takže se asi trefila hodně přesně, protože nekopla až tak silně. Měla sukni napůl zakrývající kolena, takže to kamarád nemohl vůbec vidět a nic ji nebránilo v rychlosti. Vypadalo to nejdřív, že se po 2 minutách dá pomalu k sobě, ale pak se začal naopak víc svíjet ze strany na stranu a naříkat jak ho to bolí a byl na zemi asi 10 minut. Byl to dost nepříjemný pohled. Když jsem viděl jak jak má ta holka špičatý koleno, tak jsem viděl proč to bylo tak účinné. Možná proto i ten tvůj kop byl tak efektivní?

Reklama

Přidat komentář