Reklama

Reiki/Shiatsu a jiné energ.masáže

Pavel (St, 28. 12. 2011 - 22:12)

Ahoj,byla bych ráda,...Reiki není náboženství, na dobíjení to funguje skvěle. Mám III. stupeň, nemodlím se, piju alkohol a když jdu spát s opicí a "dobiju" se, ráno se probouzím bez kocoviny :)...jinak to ale funguje i na sport, nebo únavný pracovní den :)

Mari (St, 28. 12. 2011 - 22:12)

Milý Petře, vskutku nepochopili, jelikož to pochopit nelze... Velmi jste nás s manželem pobavil. Nevím jak vy, ale já se odpojuji od internetu a jdu se vášnivě pomilovat s manželem, protože tak to ve zdravém a spokojeném vztahu v těchto hodinách chodí. Krásnou noc, a hodně štěstí a zdraví pro Vaši dcerku, o tom Vám jde jak pevně věřím totiž nejvíc!!!

Pavel (St, 28. 12. 2011 - 22:12)

Vy jste Jindři někdy...Dobrý den,

jsem člověk materialisticky založený, ale Vatikán právě přezkoumává blahořečení Jana Pavla II., ke kterému se tak urputně modlila jedna paní, až se jí z toho vyléčila leukémie :)... tak třeba je něco "mezi nebem zemí" , čemu nemůžeme rozumět a jde o to, jak se k tomu postavíme.

petr (St, 28. 12. 2011 - 22:12)

Milý Petře a Znalci...Vždyť je to tak nádherná švanda pozorovat jak se ozývají ti potrfení geniální reikisté. Já totiž nemusím manželce dopřát vůbec nic. Já rozhoduji o penězích, já je totiž vydělávám. Pokud se manželce nelíbí, že dostane 30-40tisíc na domácnost - dobrá vždyť jí nikdo nedrží.
A s p.Brožem nejde o pos....1300, ale o princip pokud jste to ještě nepochopili

Mari (St, 28. 12. 2011 - 22:12)

Všechny je zaráží Vaše patologická potřeba mít k tomu obecenstvo...

Vanyr (St, 28. 12. 2011 - 22:12)

To samozřejmě musí vědět...pravda se překroutí hrozně snadno, Tomáš řekne tohle, manželka to pochopí jinak, řekne to taky jinak, a vznikne z toho "reiki vyléčí všechno" :-)

petr (St, 28. 12. 2011 - 22:12)

Proč se zde všichni tak toho mého sporu s p.Brožem bojí? Že bych z něj vyšel vítězně?
Možná ano, možná ne. Jistě ho Reiki síla ochrání. A politiku tu neřeším. Hrubky také ne, protože těmi konto nenaplním. Řeším jen nesplněnou službu p.Brože

Pavel (St, 28. 12. 2011 - 22:12)

Milý Petře a Znalci nesmyslů,

s přítelkyní se poměrně dobře bavíme touto diskuzí. Udivuje mě znalost vašich ekonomicko právních poměrů a úrověn příspěvků. Nevím, jestli je zrovna dobrý nápad chodit k soudu poté, co někomu vyhrožujete fyzickým násilím, což je alespoň v našem právním řádu (naštěstí) trestný čin. Chápu, že údajné daňové úniky Vás štvou, zajímalo by mne, co děláte, když zde někdo soustavně krade miliardy a Vám doslova rve srdce tisíc korun.
Pokud je pro Vás problém tisíc korun za kurz a promarněný čas Vaší manželky, berte to z té lepší stránky : Vy jste ve škole strávil léta a dle úrovně a formy (jak stylistické tak gramatické) usuzuji, že to byly také vyhozené peníze :).
Má rada, dopřejte malželce kurzy, sobě místo "bouchačů" sežeňte někoho na doučování, nebo alespoň knihu Dobrého chování od Gutha Jarkovského a mějte se zas rádi.
S přáním všeho dobrého do nového roku
Pavel

velký znalec tě (St, 28. 12. 2011 - 21:12)

To samozřejmě musí vědět Petrova žena a další účastnice toho kurzu, co sliboval a co ne

PRO PETRA (St, 28. 12. 2011 - 21:12)

Vážený pane Petře...mám pro vás pár návrhů:
1. Což takhle zažalovat ministerstvo školství, že Vás ve škole nenaučili pořádně česky (viz. hrubky ve vašich přáspěvích).
2. Což takhle zažalovat politiky za neplnění slibů a rozkrádání státních peněz. Daně předpokládám platíte? Kontrolujete i položky státního rozpočtu? Také si platíte jejich služby a jaký je výsledek??
3. Závist je věc velmi zrádná a bohužel, věřte nebo ne, ale tohle všechno se Vám jednou vrátí...
Jde Vám o papír a stvrzenku nebo o to, aby žena opět uklízela na 100% a byla Vám neustále k dispozici??
S přáním krásného dne a všeho dobrého, hlavně pevné zdraví a veselou mysl do nového roku!!
Mari

hm (St, 28. 12. 2011 - 21:12)

Vy jste Jindři někdy...a není to jen Petrova představa? Pokud tomu věří i jeho paní, byla na kurzu nepozorná, nebo byl nad její možnosti chápání. I Brož má tučným písmem.."Reiki je cesta lásky, harmonie a opory nejen v těžkých chvílích člověka.

!!! V žádném případě to není práce s žádnou osobní energií !!!
A v žádném případě neslibuje okamžité uzdravení a zbavení všech vašich problémů. Ale je to silný přítel na cestě životem.

Udělejte si pořádek nejdřív doma.

velký znalec tě (St, 28. 12. 2011 - 21:12)

Dobrý den Petře,
u pana...Vy jste Jindři někdy slyšela o někom, kdo by se vyléčil z diabetu 1? A je jedno, zda za 3 týdny či za 10....

petr (St, 28. 12. 2011 - 21:12)

Prostě finální konec a závěr je jeden. Buď p.Brož splní to co požaduji a to co slibuje ve svém letáku, nebo si opravdu zadělá na velký problém.(budete se divit, souhlasí s tím i manželka)
Jak to čtu, nemá se čeho bát ani úřadů ne, neboť je takový Reiki Mirek Dušín. No tak se o tom přesvědčíme.
Ale mám pocit, že pokud by jste si všichni byli tím pánem tak jistí, nepsali by jste na něj a na Reiki oslavné články. Myslím , že mé požadavky jsou celkem 3, jednoduché a pochopitelné. Kontaktoval jsem spolužáka na živn. úřadu - má z toho opravdu velkou švandu. Už se netrapte budu vás o všem informovat. Dle našeho právníka to bude moc hezké kino s nádherným koncem, eventuelně mimosoudním vyrovnáním.
Přeji krásnou noc

Petra K. (St, 28. 12. 2011 - 20:12)

Pro mě je to jednoznačné....Milý pane Petře,
já znám mistra reiki Tomáše Brože a né, že mi po zasvěcení předal ihned certifikát, ale dostala jsem od něj i strvrzenku, kterou jsem nevyhodila a stále jí tu mám a je dokonce z roku 2010...a teď jsem zvědavá, co mi na to odpovíte...jestli chcete důkaz, klidně Vám jí mile ráda oskenuji a pošlu :)

hm (St, 28. 12. 2011 - 20:12)

až ti pošle ten certifikát, tak si s ním můžeš i vytřít zadek. Papír sám od sebe nic neznamená. Žena se účastnila kurzu, s jeho podmínkama souhlasila, zaplatila smluvenou částku, školení se jí dostalo. Co se děje v soukromí klientů, je ryze soukromá osobní věc. Pokud někdo nemá na reiki, není to problém učitele, ale osobností daného člověka. Učitel do nich nevidí a nemá možnost je selektovat. Ty na to máš a ty ne..apd. Chceš to zkusit, prosím, máš možnost, ale stojím ...třeba 1300Kč, protože mám také výdaje s pronájmem sálu,čas věnovaný klientům. Ušlý zisk na jiném místě.....atd. Vaše reakce na pana Brože je k smíchu, a to ho neznám, nejsem obhájce konkrétně jeho osoby, ale všech školitelů na cokoliv.

Vanyr (St, 28. 12. 2011 - 19:12)

Pochybuju...zase těch...musíš pochopit jednu věc, reiki neni sekta, nejsme ovečky, my mu nejsme žádnym způsobem zavázaný, můžeme si dělat co chceme, a neexistuje nic, co máme zakázaný, to, že se tenhle problém snažim vyřešit, nemá nic společnýho, s tim že Tomáše znam, to dělam pro to, že mě baví hledat řešení

velký znalec tě (St, 28. 12. 2011 - 19:12)

Pochybuju...zase těch oveček tolik mít nebude
Ale kdoví, jak je to s těma daněma atd.., že jo..já to tedy platím vše

Vanyr (St, 28. 12. 2011 - 19:12)

už to chápu, ty mu...ale to má spousta lidí, tím se netrap

Vanyr (St, 28. 12. 2011 - 19:12)

Jaký hon na čarodejnice?...už to chápu, ty mu závidíš, závidíš mu, že má větší plat než ty, s menšim úsilím

velký znalec tě (St, 28. 12. 2011 - 19:12)

zdravím všechny...Jaký hon na čarodejnice? Pan Brož má nějakou živnost a my se tu bavíme o té živnosti
na netu máte mraky míst, kde se hodnotí hospody, lékaři, cestovky, zedníci atd...
tak proč ne ezotéreika?
Na rozdíl od výše uvedených nemusí splňovat téměř nic,vzdělání,praxe,hygienické podmínky, vybavení a nic..koupil si titul (snad) a podniká..a to docela snadno...
Na webu pár frází atd...to, že zřejmě dovede získávat ovečky, je jasné, pokud si ty ohlasy tedy nepíše sám..i to je možné, kdo ví...

Reklama

Přidat komentář