Reklama

Nenavidim deti

Andy (Čt, 13. 9. 2007 - 10:09)

Hnusný téma!!!
Děti a zvířata jsou lepší než lidi - bezelstný, upřímný, bezprostřední, nezaujatý, nevinný, krásný, čistý, milující a závislý na nás!
Hani, ty jsi popsala případ, kdy by se jednalo o trestný čin za neposkytnutí pomoci, kdyby jen nečinně přihlížely, jak komukoliv sráží auto dítě! To nemá nic společného se skrytou láskou!
Já: obdivuju a vážím si lidí, které dokáže cizí dítě přijmout bez předsudků jako vlastní!
Ostatní: nečetla jsem všechny příspěvky, ale máte psychickou poruchu, běžte se léčit, je z vás cítit skrýtá agresivita, nenávist a zločinnost! Co vám děti udělaly? Nebo snad jen kopírujete vlastní rodiče?

Návštěvník (St, 12. 9. 2007 - 18:09)

kaTKA .PICA....

(St, 12. 9. 2007 - 18:09)

Tahle diskuse mě dost zaujala. Já sama jsem děti nikdy dřív nevyhledávala. Byly mi lhostejné. Taky jsem nechápala ženský, který při pohledu na jakýkoli dítě jihly a rozplývaly se. Ale taky mi vadili ti, kteří na děti křičeli, tloukli je a byli na ně jinak zlé. Já sama jsem měla takové normální dětství. Táta byl hodně přísnej, já toužila po jeho lásce, mamka byla fajn a obětavá, ale z hádek s tátou často vyčerpaná a smutná, ale měla jsem supr babičku a dědu, ti si se mnou vyhráli. A je zajímavý, že čím míň jsem dětem v mém okolí podlejzala, tím spíš za mnou táhly. Poslouchaly mě, braly mě, respektovaly a chtěly se se mnou mazlit. A teď je mi 26, mám přítele o 15 let staršího, který má z rozvedeného manželství 4letého kluka. A ten je boží! Má mě moc rád, já jeho taky a úžasně si spolu vyhrajeme. Já se s ním vracím do svého dětství, vymýšlíme různý hry, dobrodružství, smějeme se... a je to přirozený, žádná křeč. Prostě tohle dítě mě dostalo a získalo si mě. Tak nějak vím, co chybělo mně v dětství a snažím se to dát tomu kloučkoi. A říkám si, že jednou určitě svoje dítě mít budu a chci. A co z toho plyne? Asi tolik, že každej to máme jinak a pokud dětem ti "nenávistní" neubližují, tak ať se zařídí podle svého.

Hanka (St, 12. 9. 2007 - 16:09)

Holky to se mi nelíbí,říkat,že nemáš ráda děti,máte je rády,ale nevíte o tom ,dám ti příklad,tvoje sestra bude mít malé dítě vletí pod auto ty u toho budeš.Budeš se dívat nečinně ,bude ti to jedno ,nesmysl půjdeš mu pomoct,jako každý normálně myslící tvor.Máte je rády,jen vám to ještě nedošlo,a hledáte si důvod jak si je zprotivit.Mám dceru 27let,děti ještě nechce ,ale ráda je má.Holky trochu se zamyslete nad tím co tu píšete.

Pavel (Út, 11. 9. 2007 - 18:09)

Naprostý nesouhlas,zamyslete se nad sebou,buducí mámy,i když asi by bylo pro Vás obě výhodnější tedy děti nemít.Musel bych je litovat.

Ilona to katka (Út, 11. 9. 2007 - 18:09)

naprosty souhlas

katka (Út, 11. 9. 2007 - 15:09)

já teda děti taky nemám ráda, je mi 21. Teď je to obzvlášť hrůza, u nás v Praze určitě, jelikož se toho narodilo spousty. Všude kočáry, není už vyjímkou potkat na jedný plošince v metru tři najednou! Normální člověk se tam sotva vejde. No a pak se parchant rozeřve, to je fakt nejlepší. Případně ty co už choděj, jde to po chodníku, nekouká před sebe, párkrát už jsem o to málem zakopla. Co se týká puberťáků, ty jsou hlučný, ale dají se. Spíš si vždycky říkám, takhle blbě jsem se chovala taky v jejich věku?
Dnešní mrňata jsou agresivní a špatně vychovaný. Například mojí babičku na zastávce začlo kopat batole, a když požádala matku, ať si ho odvolá, tak málem dostala vynadáno.
Sama dítě nechci, tak možná za 10 a víc let. Být uvázaná doma, přebalovat smradlavý plíny, utírat opruzenej zadek, být věčně od nej poblitá... Ne, mám dva psy, to jsou moje miminka a měnit to nehodlám.

Roman (Út, 11. 9. 2007 - 12:09)

fandím ti...Je to parchant na zabití

Návštěvník (So, 10. 3. 2007 - 21:03)

Já bych bacal bebí, seru na tlachání a jdu vlítnout na Eriku.

lenka (So, 10. 3. 2007 - 20:03)

libi se mi prispevek od Gaby,se mnou to bylo zrovna tak.Ten tikot taky slysel spis muj o 10 let starsi manzel,ale dnes jsem rada.Je mi 29 let a mam dvoumesicni holcicku a je to v pohode.jinak jsem na materske neudelala vubec nic...Kde jsi vzala tolika volnyho casu na tyto veci??

Návštěvník (So, 10. 3. 2007 - 18:03)

Dobře že to víš, hlavně so žádné nepořizuj !!! Byly by to chudáci.

lo (So, 10. 3. 2007 - 17:03)

GAbo, tak to klobouk dolů před tebou. Já jsem na MD už 2 roky a ještě jsem se na nic nezmohla, kurzy apod. Je to tím, že nemám kam dát děcko. Ach jo. Někomu to mateřství fakt nesedne. No co se dá dělat.
Ale taky se nebojím, že by jsme vymřeli. Dneska řádí právě těhumánie, jsem zvědavá, jak dlouho a co příjde pak

Gaba (So, 10. 3. 2007 - 16:03)

Jo, a mám dvě kočky, takže děti a zvířata se nevylučují.

Gaba (So, 10. 3. 2007 - 16:03)

Katko, seš fakt ještě mladá a... řekněme... plná předsudků pramenících z neznalosti. Já po dětech taky nijak zvlášť netoužila, nicméně jsem ve 29 letech podlehla "tikotu" (tedy ty hodiny slyšel spíš můj o 16 let starší manžel), dnes mám pětiletou dceru a jsem v pohodě. Co jsem přibrala, bylo do dvou měsíců po porodu pryč, žádné křečáky nenaskákaly, kůže nepopraskala, porod byl císařem, takže jsem si jen pospinkala... Na mateřské jsem si udělala řidičák, státnici z angličtiny a kurz tvorby webových stránek, takže na degeneraci nebyl čas. Všechno je jen o osobním přístupu k věci.

kiky (So, 10. 3. 2007 - 16:03)

Katko ,je Ti teprve 20 let,ale pockej tak za 7-9 let,to Ti zqcnou tikat biolog.hodiny a proti tomu se da tezko branit,to je holt priroda.Ja jsem taky mela ve 20 takovy nazor na deti jako Ty.Ale kolem 30 se prirozeny pud zacne hlasit,to je take duvod ,proc maji zeny deti kolem 30 nebo pozdeji

katka (So, 10. 3. 2007 - 15:03)

No je fakt že od mých dvou let je v rodině vždycky nějaký pes, kdežto mimino se tu neobjevilo ani jedno- mladší sestřenka je ode mě jen o 2 roky, takže to nebyl takový rozdíl, ta starší děti ještě nemá. Ale stejný názor má i moje kamarádka, která žije v bytě se starší sestrou a jejíma třema dětma, stěžuje si jak furt zloběj a ona se pomalu nemůže ani učit...
Pro mě je hrozná představa že jednou otěhotním, budu tahat břicho jak balon, přiberu 10 kilo, popraská mi kůže na břiše, udělaj se křečový žíly... nehledě na porod, a pak 3 roky být uvázaná doma s dítětem, měnit plíny a degenerovat neustálým žvatláním. Zní to asi hrozně, ale je to snad jinak? Se psem prostě není tolik starostí, nehledě na to, že mě opravdu přijde roztomilejší.
Jo a o naši společnost bych se nebála, všechny ženský po třicítce se hromadně zbláznily a mají kopy dětí, stačí se rozhlídnout po ulici, samej kočár, ale bude hůř, až z těch kočárů vylezou a začne se to hemžit pod nohama...:-///

Lenka (So, 10. 3. 2007 - 14:03)

Souhlasím s Borisem, alespoň že chlapi jsou ještě normální. Z některých ženských se stávají sobci.

Boris (So, 10. 3. 2007 - 14:03)

Katko,to je mi ale názor!Omlouvá tě snad jen to,že ti je teprve dvacet.Nahradit dítě psem...dělá to dost mladých lidí a podle toho naše společnost vypadá.Psů tu bude brzy víc jak dětí.Řvaní a kadění dětí by ti vadilo,štěkání a sraní psů po ulicích je v pohodě,ne?Naše společnost je nemocná a jestli se nevzpamatuje,bude s ní brzy amen.Ty jsi ale mladá a tak není v tvém případě ještě nic ztraceno.

katka (So, 10. 3. 2007 - 11:03)

taky nemusím děti. je mi 20 let a představa že bych se starala o něco věčně pokaděnýho, poblitýho, řvoucího- hrůza. Nesnáším když někde jedu v metru nebo autobuse a vedle mě začne v kočáru řvát mimino. Taky se všude pletou, třeba spěchám a přede mnou křižuje cestu nějaký batole, případně cestu blokuje matka s kočárem...
Zastávám názor, že než mít dítě, to je lepší si pořídit pejska. mám doma dva a jsou to moje největší zlatíčka, znamenají pro mě víc než všechny mimina na světě dohromady.

TerezaK (Čt, 8. 3. 2007 - 15:03)

Přeju brzké uzdravení a těším se na debatu :-)

Reklama

Přidat komentář