Reklama

Silikonova prsa

Niki (Pá, 30. 6. 2006 - 22:06)

Ahoj holky.
Má někdo zkušenost s výměnou implantátu(ruptura)?

xxcd (Čt, 29. 6. 2006 - 21:06)

Děkuji Ti Zbypo !!! :) Kouknu se !!!

Návštěvník (Čt, 29. 6. 2006 - 11:06)

Asi proto, že máš sám silikonové péro.

PavelII (Čt, 29. 6. 2006 - 10:06)

Na pohled to poznat nemusí být, když je práce udělaná dobře. Na pohmat rozdíl je, zejména u štíhlých žen. Je cítit, že tam něco je, ale je to celkem jedno, protože i v přírodních prsou jsou prsní žláza hmatné jako tvrdší, ohraničené útvary. Na sexuální prožitek to nemá vliv, aspoň u mě ne, spíše naopak, protože partnerčina ňadra se mi nyní líbí mnohem více.

PavelII (Čt, 29. 6. 2006 - 10:06)

Na pohled to poznat nemusí být, když je práce udělaná dobře. Na pohmat rozdíl je, zejména u štíhlých žen. Je cítit, že tam něco je, ale je to celkem jedno, protože i v přírodních prsou jsou prsní žláza hmatné jako tvrdší, ohraničené útvary. Na sexuální prožitek to nemá vliv, aspoň u mě ne, spíše naopak, protože partnerčina ňadra se mi nyní líbí mnohem více.

PavelII (Čt, 29. 6. 2006 - 10:06)

Proč by se muselo do těla něco uvolňovat? Srovnej si to třeba s kloubními náhradami, umělým i zuby apod. Váleční veteráni dlouhé roky žili se střepinou v těle.
Víš za jak dlouho se v přírodě rozloží umělá hmota?

Zbypo (Čt, 29. 6. 2006 - 10:06)

Hello XXCD!

Ta narážka na tvoje dvojče - to jsem já! :-)))

Určitě mrkni na zena.centrum.cz, diskuze "plastika prsou", taky se tam pokouším bojovat s hloupostí těch plastikových pipinek (a taky marně... :-))) Ony totiž bohužel nemají ani toliko inteligence v hlavě, aby jim mohla docvaknout trapnost, nesmyslnost, zbytečnost a rizikovost vycpávání vlastního těla plastikem...

Těší mě, že nejsem "osamělý bojovník", navštiv mě na "mém domácím" fóru, blbost tam opravdu kvete! :-)))

ZBYPO RULEZ!!! :-)

xxcd (St, 28. 6. 2006 - 23:06)

Ha ha ha :)

Radka (St, 28. 6. 2006 - 21:06)

obavam se, ze uz nekde jinde existuje "xxcd", ale je tam v jine podobe...nebo je to jeho dvojce...jestli chodite take na zena-centrum, tak ho spolehlive neprehlednete...necetla jsem to tady vsechno, jen tak trochu zrychlene prejela, ale jsou si velmi podobni.Takze vsechny diskuse na podobne tema zacinaji byt dost fadni...jsou plne urazek a vzajemnych vypadu...Skvely uspech:-(((

xxcd (St, 28. 6. 2006 - 19:06)

Raději IQ 0, než znovu číst Tvé příspěvky. Téma, jsem zakládal, ale nebylo uveřejněno. Ano, Idiot jsem, Ty jsi hvězda. Ano, přiznávám se, jsem ubohý. Holky o mě vůbec zájem nemají. Přesně, vlasy si neumývám. :)

zita (St, 28. 6. 2006 - 07:06)

mily xxcd,jestli netušíš, o čem píši, tak musím mít IQ 0 nebo si znovu přečti tvé příspěvky a když něčemu nerozumíš, tak si založ své vlastní téma např. CO MÁM DĚLAT KDYŽ JSEM IDIOT??? Jinak na tvé příspěvky už odpovídat nebudu, jelikož si myslím, že jsi ubohý a určitě jsi jeden z těch kluků, o které holky vůbec nestojí.Typuju si že jsi jeden z těhc ubožáčků, co si ani vlasy neumyjí.papa

xxcd (Út, 27. 6. 2006 - 22:06)

Na mě nikdo, na Tebe všichni zvědaví ...

Kristina (Út, 27. 6. 2006 - 22:06)

Tak jsem po dlouhé době zavítala na tuto diskuzi, abych si početla, co je nového a vidím, že tu jsou samé ubohé příspěvky od xxcd. Člověče, jdi prudit někam jinam, tyhle stránky mají sloužit holkám jako zdroj informací o operaci, na tebe tu fakt není zvědavý nikdo.

Teera (Út, 27. 6. 2006 - 17:06)

Silikony jsou blbost. taky sem je chtěla, ale zkusila jsem stherb a už je nepotřebuju :) (www.stherb.cz)

xxcd (Po, 26. 6. 2006 - 17:06)

=> Zita: Milá, vůbec netuším, co mi to píšeš !? :) Jsi mimo mísu decentně ... Téma jsi asi trefila, ale co to povídáš mě, to nemá vůbec po mém příspěvku smysl a už vůbec ne, pokud Ty jsi psala pod abcd příspěvěk nademnou ... Prostě ahoj :) Kamarádská rada: Pozor na silikon v tom horku !!!

dada (Po, 26. 6. 2006 - 16:06)

Pozorovateli, to mas pravdu. Akorat maly rozdil je v tom,ze tady se negativni nazory psat mouhou, ale inteligentni clovek by vybiral slusna slova, nikoliv urazel. Coz se o tom klucikovi rict neda.

Jinak, Tulipie, zajima me jak se ti zvetsila prsa pri otehotneni a posleze pri kojeni? Nemela jsi s tim nejaky problem.
Za sebou jedno mimco mam, operace probehla az po. Ale vim, ze se mi dost zvetsila prsa, a taky to nekdy, minimalne ze zacatku, bylo dost neprijemne.
A stim kojenim, ja to prvni kojila take 3 mesice, takze by to nemuselo mit zadny vliv.

zita (Po, 26. 6. 2006 - 07:06)

milý xxcd, když jsi takový odpůrce plastických operací, tak aby se ti někdy nestalo,a tu "plastiku" jsi neměl v posteli. Jak jsem psala,jsem také po operaci prsou, už je to pět let. Dva roky jsem pak chodila s klukem a ten za celé dva roky nepoznal, že mám palstickou operaci. Doktorka mi to udělůal tak perfektně. že se to prostě nepozná, ani na pohled ani na dotyk, takže pozor xxcd, abys z toh někdy neměl nějaký záchvat, až se ti to přihodí.

xxcd (Po, 26. 6. 2006 - 00:06)

No, nevím slečno/ženo, co jsi vlastně chtěla říci ... Jestli chceš, tak příště místo slov, že s někým souhlasím, opíšu celý jeho příspěvek a k němu přidám svůj podpis ... Budeš spoko !!?? :) Teď Tě asi bude nejvíc, s prominutím, srát, že s Tebou nesouhlasím, že !!! :) Asi nejsem jediný !!! Děvčata jako Ty asi mnoho lidí nechápe ... Pokud Ti vadí něčí souhlas, tak tady neotravuj !!! P.S: Zajímalo by mě, kdo pod abcd píše ... ale myslím, že vím, co za trapnou dívku ...

abcd (Ne, 25. 6. 2006 - 23:06)

xxcd: ježiš ty seš nevyzrálá vlezprdelka - když seš na těch diskusích tak zběhlej tak bys mohl pochopit, že když s tebou někdo souhlasí, hned nemusíš začít kvokat a psát mu usměvavý smajlíky. Jsi tak trapnej, že jsem ti na to něco napsat musela. Musim se ti fakt smát.

xxcd (So, 24. 6. 2006 - 14:06)

Pozorovateli, jsi prima !!! :) A souhlasím s Tebou !!!

Reklama

Přidat komentář