Reklama

Panická porucha 2

jindra (Út, 22. 2. 2005 - 14:02)

Ájo, to je dobře, žes to myslela jinak, asi jsem tě pochopila špatně.FUJ, teď jsem si ale dala!! Úplně jsem si zkazila chuť z oběda-kuřátko bylo mnam, ale dostala jsem chuť na sladké, já alergička, vzala jsem si musli tyčinku a myslela jsem, že bude po mně:-((. Nějaký plesnivý oříšky nebo co tam bylo, to jsem se tedy zase poučila, už ji nikdy nechci vidět:-((. Dneska má svátek Petr, tak kdepak se nám touláš, Petře"b"?? Už jsi dlouho nepsal, tak všechno nejlepší a hodně úspěchů při prolézání jeskyněmi:-)).

Ája (Út, 22. 2. 2005 - 14:02)

teda mě to dneska fakt nezapaluje a to už i včera v jazykovce sem byla pro ostudu, no nic jdu nakrmit mozkové buňky energií.

Ája (Út, 22. 2. 2005 - 14:02)

Jé holky já sem si to buď vyložila jinak tu knížku, ale rozhodně jsem to nemyslela pohřebně,jasně že v začátcích PP kdy sem nevěděla kudy kam mě leccos napadalo, ale depresi jako takovou nemám a člověk fakt jen tak neodejde, pere se s životem i když to někdy stojí za H.... to já vím, a proč si to krátit, vždyť nás to tak jako tak jednou nemine.To bylo myšleno trochu úsměvně tak si to prosím nevykládejte špatně.Pochopila sem tedy, že bychom měli život přijmout se vším všudy jaký je...

DITA (Út, 22. 2. 2005 - 14:02)

JÉÉÉJE, to jsem se nadlábla kuřecí polívčičky s nudličkami... Byli jsme na výletě kus za OL a řeknu vám... jak v pohádce. Sněhu plno, všude klid, jen ptáčci a šumící potůček, dokonce i vysvitlo sluníčko. Protáhli jsme i saně, takže spokojenost na všech stranách. Ted větší část rodinky chrochtá do peřin a já se k nim asi na chvíli přidám. Jsem ráda, pokud některé z vás potěšila ta má Slíbená jarní.MIRKU, pokud ti ze začátku bude mizerně, neboj, je to hnus, ale prý normální, než začnou prášky působit. K Remoodu jsi dostal Lexouše , aby tě zklidnil, než R. začne fungovat. Já to tenkrát vydržela naštěstí i bez Lex. , ale bylo mi fujtajblově. Za dva až tři týdny však bylo líp a časem víc a víc. Sice neberu Remood, ale jistě v tom tak velké rozdíly nebudou. Doktor ví, co dělá, a pokud ti R. nesedne, dostaneš jiný AD. Tak se drž.

Lea (Út, 22. 2. 2005 - 13:02)

preco sa mi stracaju prispevky? Naozaj by trebalo urobit PP 3.

jindra (Út, 22. 2. 2005 - 13:02)

Ájo, co to tady vedeš za pohřební řeči?? Taky mě život občas pěkně štve, ale ty ho máš ještě celý před sebou, tak neblbni!!Pesimismus odhoď a koukej hezky optimisticky do budoucnosti!!

Martina (Út, 22. 2. 2005 - 12:02)

Evi, Tome díky, na mimi se těším, to je fakt - nabrala jsem nový vítr do plachet. Ale dalšího člena do klubu PP snad na svět nepřivedu.

Martina (Út, 22. 2. 2005 - 12:02)

ahojte děcka,Ájo - jo, někdy je to fakt lepší umřít, než se trápit, ale pak už nemůžeš nic zlepšit, nebudeš mít už žádnou naději. A takhle to Osho vůbec nemyslel, asi jsem to moc zkrátila. Taky píše, že každý strach je vlastně strach ze smrti a ten pochází ze strachu z rozplynutí, z nicoty, ze zničení /hlavně tedy ega. Pokud to přijmeš strach okamžitě zmizí a jeho energie se přemění na svobodu. Ze smrti se stane nirvána. A pochopíš slova Ježíše - když spasíš svůj život, ztratíš jej a když jej ztratíš, jsi zachráněn/spasen. (Nevím, jak je to v Bibli, nestuduji ji, jen to tu překládám z té mé knihy.)O jednom mladíkovi si mysleli, že zemřel, ten však byl jen v komatu. Když jej chtěli pohřbít prokázal znaky života. Zeptali se jej, jaké to bylo být mrtvým. - Mrtvým?-Já nebyl mrtev, celou dobu jsem věděl, co se kolem děje a navíc jsem měl hlad a zábly mě nohy. - No, ale z čeho jsi usoudil, že ještě žiješ?- Věděl jsem, že kdybych byl v nebi, neměl bych hlad a nezebaly by mne nohy.Můžeš si být jistý, pokud máš hlad a je ti zima, ještě jsi neumřel, rychle vstaň a protáhni si údy!!! Určitě je lepší zkoušet další finty, jak ten život zvládnout, než jej vzdávat - to si myslím já. Mějte se fajn všichni tam doma.

Eva (Út, 22. 2. 2005 - 12:02)

Zdravím všechny kamarády!!Pár dní jsem tady nebyla,v pátek jsem měla dovolenou a včera jsem byla úplně hotová a neměla jsem myšlenky vůbec na nic.Chytla jsem od přítele nějakou virozu,bolí mě hlava,mám rýmu a škrábe mě v krku.. Teplotu nemám,takže chodím do práce. Zítra mám zase dovolenou,budu se léčit.Leníku

Ája (Út, 22. 2. 2005 - 11:02)

Tak Evčo R. díky moc za Oscara je můj první,huráááááá, huráááá jaro volá.MARTINO, ten tvůj příspěvek má něco do sebe. Já to tak taky cítím kolikrát jsem si říkala, no co nic horšího než že umřu se mi stát nemůže a pak už bude klid, jenže asi to ovlivňuje moc ta biochemie v těle a já na to neumírám ,ale jsem živa a trpím, což je právě ve skutečnosti horší trpět než už nebýt.Až člověk odejde už se netrápí, ale zaživa trpí myšlenkami na smrt své i blízkých a utrpení. No zamotala sem se, ale snad ste to pochopili.V tobě se ale rodí něco živého a to musí být moc krásné i s těmi obavami, takže ti přeji zdraví a sílu.Dnes jsem ráno přemýšlela jak si tu povídáme o cvokárně a zvěřinci a přitom jeli v Dobrém ránu zprávy, a napadlo mě jestli vám už taky nepřijde, že Cvokhaus, je spíš naše politická scéna, a politici dobře placení špatní herci. Anebo by spíš potřebovali psychoterapii a prášky oni, my sme proti nim normální čestní lidé. Teda tak to vidím, už se nemůžu podívat ani na zpávy na netu, už dva týdny jsou tu jen zpávy kolem Grosse a počasí, už mě to neba. fakt dobře naplánovaný divadlo, ale to sem už nepatří, chtěla sem to jen zlehčit.

Miss (Út, 22. 2. 2005 - 10:02)

Lea-no vidíš tebe sa to vypláca,ja keď mam PP nie som schopná sa sústrediť na nič, takže neviem či by to aj u mňa takto fungovalo:), ale je pravda čím skor odviesť pozornosť a nesledovať sa,napr. ja sa jej už tak nebojim, to búšenie sem-tam ešte mám, ale už keď mi je zle sa to snažím predýchavať a strach odkladám na bok, takže to búšenie nie je také výrazné ako kedysi, stačí že mi je blbo naco sa mam este znervoznovat so sledovanim srdca ci mi o chvilu nevyletí z tela:))Posielam vám basnicku:Dita, píše ódu na jar,no tá zmeškala vlak vraj,na Srí Lanke zostala,snáď vlna nám ju nevzala,zastúpila ju Perinbaba,tá čerpá sneh zo zásob,tá zimná baba,nakladá zimu na sane, čo ťahá sob,snáď nevrátia sa Vianoce,nám v predstavách už jarný potok žblnkoce,Cítime už dotyk zlatavého piesku,oddávamae sa morskej hladiny lesku,keby sa stal zázrak a mohla som odleieť za letom,preletela by som v sekunde svetom,vybrala by som si teplú oblasť,vychutnala si leta slasť,Tak Perinababa prestaň snežiť,tie periny si konečne zaši,tvoj sneh nám jar plaší:))PS: Poplietla som dokopy jar z letom, ale nevadí, že?:)))

Lea (Út, 22. 2. 2005 - 10:02)

Ja pisem ako blba amoj prispevok nikde. Chcela som vam len milu prihodu zo zivota: PP sa mi vratila v plnej krase v novembri. Snazim sa nemysliet na to a makat v praci ako vcielka. A teraz vyvrcholenie: od novembra mi sef dva krat zdvihol plat. Takze PP mi pomohla ku peniazom....Skoda ze o ne nemam az taky zaujem.

Lea (Út, 22. 2. 2005 - 10:02)

Ja pisem ako blba amoj prispevok nikde. Chcela som vam len milu prihodu zo zivota: PP sa mi vratila v plnej krase v novembri. Snazim sa nemysliet na to a makat v praci ako vcielka. A teraz vyvrcholenie: od novembra mi sef dva krat zdvihol plat. Takze PP mi pomohla ku peniazom....Skoda ze o ne nemam az taky zaujem.

jindra (Út, 22. 2. 2005 - 10:02)

Tak o Maraisovi si Tome piš, co chceš, ten se mi nikdy nelíbil, navíc byl přihřátej, že? Ale ne aby tě napadlo pomlouvat třeba Douglese, to tedy bys viděl!!

Lea (Út, 22. 2. 2005 - 10:02)

Poviem vam taku milu malu prihodicku: Odkedy sa mi vratila PPa uzkost tak to riesim tak ze sa zazeriem do prace a makam a makam. PP sa vratila koncom novembra a odvtedy mi sef dva krat zdvihol plat.

jindra (Út, 22. 2. 2005 - 10:02)

Ahoj, hezké ráno plné sněhu:-)))Mirku, vedlejších účinků může být spousta, mně třeba lexaurin vyhovuje, nic mi po něm není a beru ho už MOC dlouho, ale zatím nemám potřebu zvyšovat, jen vyjímečně, ale zase se vrátím zpátky, jako Pajka..Ten druhý, Remood, neznám, ale tak ještě vydrž a pokud ty příznaky nezmizí, poraď se s doktorem.Tome, tys chtěl vážně chytat kunu rukama? To jsi tedy "odvaz", co kdyby tě pokousala a měla ke všemu ještě třeba vzteklinu? Ale mohl tě někdo natočit, to jo, to by byla hezká reportáž třeba do zpráv na Nově:-)).Levhartům bych taky raději nechala volnost, přece jenom jsou zvyklí žít v přírodě, maximálně někdy se zatoulají na mýtinku a něco někde sežerou, ale jiná věc je ochočený Karlův levhart, ten na vodítku může být, dokonce se mu to líbí, že jo Karle?Je, mně se tak nechce nic dělat, přes týden jsem se válela v posteli a teď takovéhle šoky..Tak hezké dopoledne, kde jste všichni??

tom (Út, 22. 2. 2005 - 10:02)

Miss, marast bude asi od francouzského

Miss (Út, 22. 2. 2005 - 09:02)

Tom ešte som chcela k tej kune co si jej chchel streliť do zadku:)) skoda že to niekto nenakameroval a neposlal do "natoč to", alebo podobnej relácie:))mohlo to byť celkom vtipné, aj keď pre teba určite nie:)))keď som si to predstavila musela som sa smiať:)

Miss (Út, 22. 2. 2005 - 09:02)

Tom- takže nakoniec mala pravdu moja mama, že je to ako gepard, alebo leopard, leopard je to po slovensky asi:)takže člapkanica je u vas marast? to je odvodene od coho? myslela som si, že rozumiem vsetkemu aj po česky bych dovedla mluvit:)ale v tých svojských vasich vyrazoch hovorových mam predsa len medzery:))

tom (Út, 22. 2. 2005 - 09:02)

Hezké ráno, tedy jak komu, tady je kalamita :-((( Asi budu muset dnes v práci přespat :-))) No, uvidíme...Příběhů s kunou mám taky nepřeberně, ale poslední stojí za to

Reklama

Přidat komentář