Reklama

Panická porucha 4

lucík (St, 11. 1. 2006 - 09:01)

dobré ranko přeji všem!!!!!! dnes máme opět krásný slunečný den. já vím že to nikomu nevadí že se třesu jakoby vnitřně ale mě vadí ten pocit už to mám 14 dní a né se toho zbavit. když už jsi myslím že jsem v klidu zase se to rozjede.tak tomu bych nikdy nevěřila ale ci se dá dělat.

JOHANZ (St, 11. 1. 2006 - 08:01)

LUCIKUTADY NIKOMU NEMUSÍŠ DĚKOVAT.....JUDITOVĚNEČEK TI UPLETU POKUD BUDOU PAMPELIŠKYCOALOJSEM ŽRAVY I BEZ KONOPÍ ALE MYSLÍM SI ŽE JE TO DOBRÝ NÁPAD ,ALE MOJE SESTŘENKA TAK PODLEHALA OFICIALNÍ PROPAGANDĚ O NEBEZPEČNOSTI TOHOTO PŘÍRODNÍHO PROSTŘEDKU ŽE HO ODMÍTLA I V POSLEDNÍM STADIU RAKOVINY....ROMANEMĚL JSEM SEN O SVEM SYNOVCI ŽE SI UŘÍZL RUKU,DEN PŘEDTÍM MI VNUK S KAMARÁDEM PADALI Z KOMÍNA....DO PR....TA PP OTRAVUJE I VE SNECHPŘESTO SPÍM RÁDLUCIKUTŘESŮM PŘIKLÁDÁŠ VÁHU JEN TY ,MOJE KAMARÁDKA PSYCHOLOŽKA,MI ŘEKLA A KOMU TO VADÍ ŽE SE TI TŘESOU RUCE???MIMOCHODEM MA PODOBNÉ PROBLÉMY JAKO MY PP....NAKONEC PŘESTALY I TŘESY(ZAČALO NĚCO JINÉHO)JUDITOVZHURU DO HYPERNOVYPRO PP JOHANZ OSTRAVA JASNO TAM KDE BYDLÍM BEZ SMOGU TAM KDE PRACUJÍ SMOG-10C VIDÍM SLUNCE VYCHÁZET ZA STROMY..PS:ROMANE JE TI DOBŘE PROTOŽE SE KOLEM NÁS USADIL VYSOKY TLAK....TAKY TO CÍTÍM ALE PŘECHODY FRONTY BRRRRRRTO PORTUGALSKO JE SUPER NAPAD...NAPŘ V EGYPTĚ JSOU BYTY ZA 5000KČ ZA METR JE TO LEVNĚJŠÍ NEŽ U NÁSJENŽE LETENKA STOJÍ 6000KČ

Roman (St, 11. 1. 2006 - 02:01)

Coalo, jestlis to nemyslel z prdele, tak to rozveď.

Roman (St, 11. 1. 2006 - 02:01)

Juditko, dovedou jí na JIP z jejích 36 do 40 kg trubičkama a pak jí přestěhujou někam do Brna, kde je nějaký pracoviště pro tyhle nemoci. Víc nevím.

Roman (St, 11. 1. 2006 - 02:01)

Lucíku, Šárko,no sranda, jak máme každý jiné zkušenosti... Během ataky jsem vychlastal tolik vody jako nikdy jindy, klidně dva litry za půl hodiny, cejtil jsem se totálně vysušenej. Zato jídlo... Předposlední moje a "nejsladší" ataka byla - připravil jsem si jídlo, krásně nazdobil talíř zeleninkou, oblohou, tak jak to mám rád a když jsem k tomu usedl, huuuuuuuuup! A jelo to. Ani nevím, kdy jsem to pak snědl, asi někdy večer nebo druhý den ráno.

Roman (St, 11. 1. 2006 - 02:01)

Lucíku, 10.1. 2006 20:34:56: Svalotřes totální provázel všechny mé záchvaty a i když už všechny ostatní příznaky odezněly, svalotřesení po celým těle vydrželo i třeba ještě dvě hodiny... U mě byl svalotřes nejvýraznější "radostí" záchvatu...

Roman (St, 11. 1. 2006 - 02:01)

Si pouštím playing the angel depeche mode...... Pjekná muzika pro lednové večery...Juditko, moc moc děkuji za překrásný balíček! Dorazil včera. Musel jsem si vyfotit jeho jednotlivé vrstvy... Krása a já nestíhám vždycky hned reagovat. DÍKY!!! :-)))

Roman (St, 11. 1. 2006 - 01:01)

K tomu tady dnešnímu PP-diazepam tvorovi (slušnej člověk na to nereaguje) - jsem si zase znovu uvědomil, jaký zde máme opravdu skvělý chat, když podobní kreténi se nám tu vyskytují sotva jednou za pár měsíců, zatímco na jiných diskusích můžeš takovéhleho něco potkat třeba i denně... ;-)

Judita (St, 11. 1. 2006 - 00:01)

Romane, moje babička říkala, spánek posiluje.... a co s ní dělají na té JIPce? kde jinde než tam můžou pomoc?

Judita (St, 11. 1. 2006 - 00:01)

Coalo, teda neber to ode mě ve zlým, ale nejsi už trochu jednotvárnej:))))

Coala (St, 11. 1. 2006 - 00:01)

Romane neber to tedka jako srandu ale já bych ji nasadil konomí, ale opatrně v malich dávká, žravka je dycinky jistá

Roman (St, 11. 1. 2006 - 00:01)

Ahojky, téda, tady bude dneska co číst... ;-)Lidičky, jak pomoct anorektičce? Víte někdo? Momentálně leží na JIPce a doktoři čekaj, až přibere aspoň do 40 kg (váží 37), aby ji mohli převízt do Brna..... :-(((((JOHANZi, usnout nebo neusnout neplánovaně, no to je standard, já včera se jen zamyslel, jestli je normální prospat prakticky půlku dne, ale už je OK. Dneska jsem měl po delší době ráno, kdy jsem se necejtil zdeptanej ihned po probuzení...

Coala (St, 11. 1. 2006 - 00:01)

Jinak Breberkám samosebou upletu cokoli, chcete to na jednolůžkovém neb dvoulůžkovém pletacím stroji ;):)

Coala (St, 11. 1. 2006 - 00:01)

Rokytko,na Stodolni spíš Breberky zapadnou s konopnými venečky ;)Ale mohli bychom k tomu hodit ten Bowling ať je prdel

eva.rokytova (St, 11. 1. 2006 - 00:01)

Ditunko, sem s těmi radami na to radostné ranní vstávání! Prošvihla sem to.Vykulili se tu za večůrek další Oscaři:1. Martince do sadu za jubilejní 5000 příspěvek :-))2. Šárce do snu za házení ovoce gorilám:-))))/Snář - gorilu ve snu viděti: toto zvíře představuje živočišné pudy!/ Šárko, bacha!

Judita (St, 11. 1. 2006 - 00:01)

Šárko, klidne napiš,až budeš chtít, snad pochopím:))

Judita (Út, 10. 1. 2006 - 23:01)

Ditušo, díky za tip, ještě jsem pí. Illnerovou stihla.EvoR., dík za Oskara ... cítím v¨šak již teď, že opět musím.... ještě tam měli úžasnou kabelku, musím si pro ní zítra dojít, aby jí nevyprodali:)))))Ať je líp, hezky se vyspinkej!!!

eva.rokytova (Út, 10. 1. 2006 - 23:01)

Pro všechny PP nováčky:PANICKÁ PORUCHAHlavním rysem poruchy jsou opakující se záchvaty masivní úzkosti (panické ataky), které nejsou omezeny na žádnou určitou situaci a nelze je předvídat. Celoživotní výskyt v populaci je 1,5-3,5%. Asi třetina pacientů trpí současně agorafobií. Klinický obraz: Příznaky jsou individuální, ale společný u všech je náhlý začátek. Potíže jako bušení srdce, tlak na hrudi, závratě, pocity neskutečna, dosahují maxima během několika minut. Často se současně objevuje strach ze zešílení, ze smrti, ze ztráty sebeovládání. Postižení jedinci se obávají nástupu další panické ataky. Časté a nepředvídatelné záchvaty paniky vyvolávají v postižených strach ze samoty (pomoc při obtížích nebude poskytnuta včas), nebo návštěvy veřejných míst (spousta lidí uvidí, jak jim není dobře). Prognóza: Začátek onemocnění je kolem 20. roku věku. Průběh je individuální. Mezi jednotlivým panickými atakami mohou být přestávky v délce několika dnů, ale i několika let. Léčba: Farmaka: antidepresiva (RIMA, SSRI) a z anxiolytik alprazolam.Chcete-li další PP skripta, stačí mi poslat vaši mejlofku, pošlu :-)**Moji nejnejnejmilejší! :-)))Mám dnes za sebou tááák hnusnej den, že ho musím brzy zavraždit spánkem!Koukám, že se tady někdo rouhá a dělá si z nás blázny - tak bacha, ať to taky nelapneš a nejsme ti někdy dobří!Anonyme, vítej! Nemusíš se stydět mezi svými! Dej si ňáký jméno! :-)) Že si gay? No a co? Nám je to fuk - tady sme fšichni na jedný PP lodi a máme se všicí rádi takoví, jací sme :-))! Tak ti házím do rozbouřených PP vod záchrannej pás a šup k nám na palubu! Tvé pocity patří k PP: že nežiješ, stejně tak jako ty o zvláštním prodlužování času - jakési dezorinetaci v něm...Šárko, taky se mi to stalo, že při panice sem nemohla vůbec pozřít sousto, ani se napít - nešlo polknout. Tak sem to nechala a šla. A bylo mi ouplně fuk, co si tam mysleli! Ty pocity nereálna, neskutečna, života jako by ve filmu, jsou pro PP zcela typické! To, co mne osobně na PP nejvíc děsí, je právě tohle! PP mi dočista změnila život. Izolovala mne ještě víc do sebe. Pořád ale těžce nesu ponižování a zlehčování tý hrůzy, co prožívám. Ani si nikdy nezvyknu na větu: "Nech toho, dyť si to stejně jen vymejšlíš!" :-(((( Nesmíme se dát, musíme si pomáhat! :-))))))Lucíku, jasňačka, že na nás lezou třesy, záškuby, klepačky srdce i rukou a nohou, bolesti hlavy... Jak jednou napsala Ditunka - škubatury :-)) Snad každej z nás při prvním záchvatu paniky si byl jist, že je s ním nadobro konec. Nejdůležitější je dojít k poznání, že tomu tak NAŠTĚSTÍ není :-))))Juditko, musím ti poslat PP Oscara za tvoji "poruchu, že utrácíš" :-))))Ditunko, ach jo, vůbec se taky necítím, sem jak na vodě, musím vplout do spánku, třeba to zmizí....Johanzi, Coalo, Barunko - chystejte už jarní srazík PP ve Stodolní!!!! :-))))))))))... ať se už teď začínáme - v tomhle hnusným zimním marasmu -těšit na jarní vlahý vánek!Johanzi a Coalo: upletete svým Breberkám věnečky z pampelišek do vlasů??? :-))

lucík (Út, 10. 1. 2006 - 23:01)

taky půjdu hajat mějte krásné sny a klidnou noc!!!

šárka (Út, 10. 1. 2006 - 23:01)

Tak jsem chtěla tady s vámi ještě chvíli pobejt ale zavírají se mi očka,tak vám chci popřát dobrou noc a krásné sny.LUCÍKU,kašli na to a vůbec na takové blbečky nereaguj.Mají potřebu někoho vytáčet.JUDITKO,ještě jednou díky za ten materiál ,zítra ti napíšu mailíka,slibuji!To je ono,cítím se stokrát líp a mám tendenci se nezajímat o to,co mě zajímalo před týdnem.Nechápej to tak,že mně to nezajímá:-)nevím jak to vysvětlit,snad mi rozumíš.Tak všem krásné sny a ať vás nehoní gorila jako mně.Probudila jsem se hrůzou.Kdyžtak jí házejte ovoce jako já:-)A fakt věřím tomu,že kdybych šla na kineziologii tak by mi řekla,že ta gorila představovala PP .Nejsem blázen!!!!Symbolika snů je docela zajímavá.Tak teď už vážně dobrou a papa všem.

Reklama

Přidat komentář