Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

pro Mirka (St, 26. 9. 2007 - 22:09)

Ještě k p.Jadwize, jestli užívá léky, které jí "SEDÍ", tělo se chová jako, že je v pohodě. A to je dobře.

Návštěvník (St, 26. 9. 2007 - 22:09)

ICO na papiru na fotce z AHA je ICO Olgy Costas, take na strankach Abironu je jeji zivnostak. Takze bud pan Trojan, ktery sem pise a provadel mereni, zadny zivnostak nema, nebo je to onen co zasklival a nema ho rozsireny na nic jineho nebo je to treba jiny T. a je pouze binec v registru ale to se mi moc nezda. Cili rozhodne pri "vysetreni" napsal zpravu na zivnostak O.C. No chce li pusobit duveryhodne, mel by povedet, kde je k nalezeni jeho zivnostak..

pro Mirka (St, 26. 9. 2007 - 22:09)

Dobrý večer, předem se omlouvám, že se nepodepíšu, ale pracuji s Oberonem a práce mám dost a reklamu nepotřebuji. Neberte to prosím jako neslušnost vůči vaší osobě(nechci si vymýšlet cizí jméno). Jednička ve vyšetření znamená nedovyvinutý orgán u dospělého jedince!!! Léky, silné potravinové doplňky a i ta káva opravdu zkreslují vyšetření.

Mirek (St, 26. 9. 2007 - 16:09)

No jak se divam, co vlastne jednotlive nazvy znamenaji, tak je to mysticke uz samo o sobe :-)
Oberon - kral elfu
Abiron - jeden ze vzbourencu proti Mojzisovi
ing. Troian - ???

Mirek (St, 26. 9. 2007 - 16:09)

jadwiga:
Co me rikala ta znama, co na biolaz jednu dobu chodila a pak na nej zanevrela, tak pokud ma nekdo body same 1 a 2, tak to prej taky neni dobry, udajne se muze jednat o hypofunkci organu a pokud 4,5,6 tak taky to neni dobre. Tak si vyberte :-) Tak jsem z toho podavani informaci provozovateli primo lidem, kteri ono vysetreni podstupuji uz celkem paf.
Pokud jste pila pred vysetrenim kafe, berete nejake leky, nebo mela sve dny, tak vysledky jsou zkreslene, jak tady jiz nekdo uvedl :-)

Jinak jediny, kdo muze spravnou identitu pana Troiana potvrdit nebo vyvratit je pani Nedorostova, pokud tady uvede jeho ICO z one faktury, kde by melo byt spravne uvedeno. A podle nej si kazdy jednoduse zjisti prostrednictvim internetu, co a jak :-)
Dival jsem se ze zvedavosti na par provozovatelu oberonu a meli zamereni zivnosti celkem v poradku, tak to snad ma i pan ing. Troian. Vetsinou se jedna o koupi zbozi a jeho dalsiho prodeje, nebo regeneracni sluzby.

Návštěvník (St, 26. 9. 2007 - 15:09)

... Troian bydli na stejny adrese jako majitelka Olga Costas Mostek 45,firmy Abiron ci jak se to jmenuje .. a hlavne zadny jiny Troian živnostak nema, on nam to p. T. osvetli kdo je kdo.....cili T. dela pro Abiron, bydli tam, ma zivnostak na neco uplne jinyho, je mozny ze tam bydli treba jeste nejakz jiny a ten zase zivn. nema..treba se to dozvime, jak to je..kdo je kdo na co ma zivn. atd. Taky je ale mozny ze se Abiron vypari na nejakou mene horkou pudu..

jadwiga (St, 26. 9. 2007 - 14:09)

Já jsem byla na oberonu loni na podzim. Pocity rozporuhodné. Za to pětikilo ta sranda stála za to. V podstatě mi ta paní, co mi dávala ty sluchátka s anténkama, prokázala, že jsem zdravá. Ukázalo mi to jen jedničky a dvojky, snad jednou trojku.
Dokonce mi ani nenabízela ty medicínky, co jinak prodává za nekřesťanský peníze lidem, kteří tam měli trojky až pětky.
Ale stejně se divím, je mi 51 roků, určitý problémy už semotamo jsou, podle mě to asi mělo něco ukázat.
Ale jak už jsem psala, za tu pětistovku ta sranda stála za to.

Mirek (St, 26. 9. 2007 - 13:09)

Dle me to neni ten spravnej pan Troian, ona zivnost muze byt vystavena taky na spolecnika, ktery ma jine jmeno. Takze pokud neznate ICO nemuzete s jistotou prohlasit, ze se jedna o spravnou osobu :-)

pro Troian (St, 26. 9. 2007 - 12:09)

no pane snad ing.? toto vypis z zivnostenskeho rejstriku..vypada to, ze zasklivani jiz tolik nesypalo, tak jste se dal na peci o zdravi, vidte? :-))))) tak jakpak to s Vami je? no alespon je videt, jak to v AM chodi :-)))))))))))))))))))))

Maloobchod se smíšeným zbožím
[provozovny]
Vymezení předmětu činnosti:
od 11.06.2001 - se širokým sortimentem zboží
Provozování živnosti od 15.05.2006 přerušeno.
Dokončovací stavební práce
[provozovny]
Vymezení předmětu činnosti:
od 29.05.2002 - tapetování
od 29.05.2002 - malířské a natěračské práce
od 29.05.2002 - sklenářské práce /včetně rámování a paspartování obrazů/
od 29.05.2002 - pokládání textilních podlahových krytin
od 29.05.2002 - montáž okenního a dveřního těsnění, markýz, rolet, žaluzií, protislunečních folií
Provozování živnosti od 15.05.2006 přerušeno.
zaniklá živnost - Silniční motorová doprava nákladní
Datum zániku: 15.08.2001

Mirek (St, 26. 9. 2007 - 09:09)

Dekuji Deniso za konecne nejakou presnejsi odpoved od nekoho, kdo vysetreni podstoupil. Takze mam tomu rozumet tak, ze vam potvrdil uplne stejnou diagnozu jako pred tim jiz klasicka medicina?
Nechtel jsem vyrobni cislo pristroje ani typove oznaceni, staci se mrknout na ten odkaz, co jsem tady uvedl (zkopirovat a vlozit do adresniho radku internetoveho prohlizece) a zobrazil by se obrazek toho pristroje, coz je prave Biolaz nebo primo mrknout na tyto stranky, kde jsou primo fografie techto pristroju http://zdravi.craftcom.net/bioapparatus.html

Tak jsem trochu zapatral a zjistil, ze software k Oberonu je nejen v RU, ale i v PL, DE, EN a dokonce i v CZ, aspon u Biolazu.
Ing. Troian tu uvadi pouze v RU, ale to asi plati pouze u Oberon-Metatron. Pokud jsem to pochopil spravne SW Metapathia je soucasti pristroje Oberon-Metatron a SW Titanium zase pristroje Obelaz, nicmene vypadaji dosti podobne neli primo stejne az na nejake graficke rozdily. Na craftovych strankach jsou i obrazky softwaru, tj. obrazovky jednotlivych organu. Nicmene mi neni nejak jasne proc ing. Torian preklada diagnozy. Co jsem videl na obrazcich a ruznych demech programu je vse psano v latine, tj. stejny jazyk jaky se pouziva i v klasicke medicine pro diagnozy, akorat, ze Rusove pouzivaji azbuku, takze nazev musi byt uplne stejny akorat napsany v azbuce :-)

Nekdo si to tady opet plete s pravni poradnou, tomu rikam nezmar :-)

Návštěvník (St, 26. 9. 2007 - 08:09)

Konec koncu muj prispevek byl pro p. Troiana...az, pane Tr., promyslite ty zakony :-)))), tak jeste proberu ty vase cesko ruske dg. ..casem..

pro Terezu (Út, 25. 9. 2007 - 21:09)

Terezko vůbec tady neřeš své pocity. Prostě si toho pána nevšímej. Je nemocnej, to jsi snad poznala. Řiď se heslem číst pouze podepsané přízpěvky a je to. Máš o otázky méně. Ivana

Návštěvník (Út, 25. 9. 2007 - 21:09)

Pro člověka, kterému nestojím za to, aby se podepsal.
Myslela jsem, že si tu normálně povídáme, vyměňujeme zkušenosti a názory.
Nemám z vás dobrý pocit.
Tereza

pro Terezu (Út, 25. 9. 2007 - 21:09)

Pokud nekdo keca zatim prakticky ve vsem jako pan Troian, pak je asi v jeho zajmu, aby treba byl schopen neco prokazat, jinak keca mozna i v tom...tak to Terezo, na netu chodi, nekdo muze nabizet kdeco a vyuzivat tim neplacene reklamy no a nekdo to zase muze zpochybnovat..zatim p. T. moc dobrou reputaci v prodeji zazraku tedy nema..nemusi vyjmenovat nic, ale mozna ze lze, mozna take ne....tak to je...konec koncu on poskytuje sluzby...tak at je obhaji...zatim mu to moc nejde :-))) no a pokud by byl schopen tu pojistovnu dodat, tak by se jeho celkem spatna povest mohla zlepsit...takze on by se mel snazit,ne? on prodava, ne ja...

Návštěvník (Út, 25. 9. 2007 - 21:09)

Koukám,že je to tady opět jako u výslechu. O tom, že v Německu se vyšetření na Oberonu a podobných přístrojích proplácí jsem už četla a nenapadlo by mě na tomto diskuzním fóru nikoho nutit, aby mi je vyjmenoval.Anonym je vskutku vzdělaný člověk. Tereza

pro Mirka (Út, 25. 9. 2007 - 20:09)

Ten pán, co tu píše přede mnou je za to placený? Denisa

pro Mirka (Út, 25. 9. 2007 - 20:09)

Dobrý večer pane Mirku. Začnu od konce, opravdu nemám zdání, jaké výrobní číslo ten Oberon měl, ale vím, že to byl Obelaz.
V grafu se taky nevyznám a známky jsem měla myslím 4. Ale překvapilo mě, že v prvím řádku v textu u vyšetření mé štítné žlázy svítila červeně autoimunitní thyroiditida. To mě dostalo. Fakt. Denisa

pro snad ing. T (Út, 25. 9. 2007 - 19:09)

1.Protoze jsem vskutku vzdelany clovek vcetne jazyku a mohu si tim padem precist i Vami predkladane certifikaty, mohu k nim rici tolik:
vetsina z nich vcetne toho v CR se tyka pouze technicke stranky veci, tj. napr. zpusobu prenosu signalu
"testovani " provedene v nemocnici opet neni zadne testovani, neni uvedena metoda prace, rozumne statisticke vyhodnoceni, ochylky atd. Je to takove povidani.. o nicem.. neni vubec jasne, u jakych diagnos co sedelo, zda ten kdo testovani provadel, znal Dg. z klasicke mediciny apod., nakolik to cele bylo nezavislte atd. Pokud vskutku mate technicke vzdelani, tak jiste vite, ze ten papir resp. obrazek na webu je pro srandu kralikum..proto tedy znovu, kdo skutecne testoval Oberon?
2. akademik znamena clen prislusne narodni akdemie, to asi panove nejsou nebo snad ano?
3 ktere nemecke zdravotni pojistovny proplaceji vysetreni, pokud vite cenu, vite jiste i konkretni nazvy pojistoven
4. to ze se nekde neco vyrabi...to je nejaky dukaz ?Uvedte odkaz na zdroj odkud cerpate klasse A2, optam se nemeckych pratel..
5 vystava Eureka techto diplomu udili desitky, je to vystava napadu, ale nikde se jiz nedokazuje ze funkcnich, proste mate napad a ten tam vystavite, to je cele, muze byt dobry muze byt blby
6. Institut treba pozadal, ale zatim nema, az bude mit, muzem o tom hovorit..
7 uprimne receno Vy i Vas pristroj pusobite natolik neduveryhodne, ze nevim, zda necemu takovemu delat testera, ja bych radeji ten skutecny certifikat
8.Mj. na zaklade ceho vlastne Oberon tedy provozujete v CR?
..zbytek priste ale bylo by dobre, pokud se zactete do Zakona o zdravi..., z. o ochrane osobnich udaju, Zivnostenskeho a asi take trestniho, mam pocit, ze se Vam to muze hodit...:-)) vite ac je to k nevire a rada obcanu byvale SSSR se tomu divi, na nasem uzemi plati nektere zakony...
priste pokracovani :-)))

Mirek (Út, 25. 9. 2007 - 12:09)

Dekuji za odpoved.
Obsluhující přístroje to stanovil na zaklade grafu nebo barevnych bodu na obrazku konkretniho organu, tj. stitne zlazy?
Jeste doplnujici dotaz, jednalo se o tento přístroj?
http://zdravi.craftcom.net/obrazky_images/oberon11sm/oberon11SM_01.jpg

Návštěvník (Út, 25. 9. 2007 - 11:09)

Dobrý den, mám konkrétní problémy a to se štítnou žlázou, nic jsem o tom předem neřekla a sedělo to na 100%. Nemám co dodat. Navíc se jedná o autoimunitní poruchu, takže špatná "diagnostika" by mi mohla ublížit. Jsem opravdu hodně spokojená. Denisa Burešová

Reklama

Přidat komentář