Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

Anonym (Pá, 9. 11. 2007 - 12:11)

...a ze Vam nejak treba nevadi ti 3 ci vice znamych Mirak ( ktery byl puvodne velkym zastancem) u kterych nebyl poznan nador...legalni - o tom by se dalo dost diskutovat, co je v teto oblasti legalni....funkcnost dokazte odkazem na provedene zkousky a do te doby neni o cem mluvit..

Pavel (Pá, 9. 11. 2007 - 11:11)

Přijde na to, co si kdo pod pojmem "skutečné důkazy" představuje. Inkvizice taky vynášela rozsudky na základě soudního jednání, podepřeného skutečnými důkazy, není-liž pravda...

Pokud si tak potrpíte na skutečné důkazy, pak mi předložte jediný skutečný, nezávislými odborníky poskytnutý důkaz o tom, že tato metoda vyšetření nefunguje. Na základě čeho vynášíte své soudy? (Nebudete se odvolávat na tu trapnou reportáž TV Nova, že?) Zatím tady tak maximálně nadhazujete důkazy typu "jedna paní povídala", případně obviňujete jednotlivce z toho, že nemají dostatečnou kvalifikaci. Myslíte, že mě tito jednotlivci těší? Napadlo Vás, že pokud nebudou tyto přístroje oficiální medicínou přijaty, pak jsou volně použitelné kýmkoliv, protože je to legální. Tím, že znevažujete jejich funkčnost, vlastně otevíráte prostor k tomu, aby je mohl provozovat kdokoliv bez jakékoli kvalifikace, za úplatu i zdarma. Děláte vlastně takovou medvědí službu pro všechny, kterým záleží na lidském zdraví.

P.S. Neplatí v našem státě presumce neviny až do okamžiku, než se podaří nashromáždit dostatek důkazů? :-)

Anonym (Pá, 9. 11. 2007 - 11:11)

Nikoliv, patrim do skupiny lidi, kteri maji zdravy rozum, veci maji radi potvrzene skutecnymi dukazy!!! a nemaji radi ohlupovani lidi zejmena nemocnych a slabych..
no a to se provozovatelum jako je Pavel proste nehodi, radi by blbli lidem hlavy zcela volne a bez kritiky. Jednak jim beru zakazniky a jednak je stavim do divneho svetla.Jste Pavle velmi velmi smesny....a Vase rec jeste smesnejsi. Podle Vasich nazoru je spatna kontrola leku, kotrola hracek, nezavadnosti potravin a cokoliv. Proste vse, co by Vam mohlo nejak zhorsit ksefty,ze...

Pavel pro Majku (Pá, 9. 11. 2007 - 10:11)

Milá Majko, neplatí ho/ji nikdo. Prostě patří do té skupiny lidí, kteří mají svá "neotřesitelná" dogmata. Byli tady vždycky a jediné co proti nim můžeme dělat, je nedopustit, aby se jim dostala do ruky jakákoli moc.
Jsou to ti, kteří pokud mohli, tak stavěli na ochranu svých přesvědčení autodafé, pálili knihy atd. Pokud si přečtete jak volají po zákazech a snad i kriminalizaci čehokoli co jim hlava nebere, pak věřte, že pokud by mohli, pak by pálili zase...

Milý Anonyme, nepřikládal jsi třeba v některém ze svých minulých životů polínka, když pálili třeba Michaela Servetuse za to, že si dovolil tvrdit, že krev v těle proudí?

Anonym (Pá, 9. 11. 2007 - 08:11)

Majko, Majko, neplati mne nikdo a nauc se gramatiku, docela Ti to prospeje. To je dalsi uchylka obdivovatelu AM, vsude sama spiknuti, porad nekdo nekoho plati.. kdo tak myslis, ze by mne mel platit, Zentiva ci kdo...co trochu zdraveho rozumu, pokud mas...ale asi nemas, vid..:-))

Majka (Čt, 8. 11. 2007 - 22:11)

anonime,anonime-ty jsi placený blb-prozrad kdo Tě platí?!

Návštěvník (St, 7. 11. 2007 - 21:11)

Mého dědu poslali lékaři na operaci žlučníku a na sále zjistili zhoubný nádor na slinivce ve velikosti tenisového míčku. Do tří dnů po operaci bohužel zemřel. Problémy měl rok.... Moc mě mrzí, že jsem se nepokusila "vyhodit do kanálu" peníze a poslat ho na ten blbý Oberon. Ať žije naše zdravotnictví!!!!
Majka

anonym (St, 7. 11. 2007 - 20:11)

...a co si tak predstavujete pod tim energetickym zatizenim?
Pocit na "velmi nemocni" je bohuzel velmi casto ciste psychickeho puvodu, cili oni lide by vic nez co jineho potrebovali psychologa apod.Dobre o tom pise Mudr. Hnizdil....cili vic nez nejake pojidani potravinovych doplnku atd. by jim prospelo bud navstivit specialistu tohoto druhu ( ale profika) nebo se vubec pokusit vyresit sve problemy typu nezamestnanost, rodina atd., pokud to jde...no a obcas je nekdo skutecne dusevne nemocny...a to nejake navstevy Oberonu asi nevyresi...

__utma=48467763 (St, 7. 11. 2007 - 19:11)

nebo paní Blahovou tel.739 506 240

Návštěvník (St, 7. 11. 2007 - 19:11)

nebo paní Blahovou tel.739 506 240

Návštěvník (St, 7. 11. 2007 - 19:11)

Věruško, pokud máte zájem o přesnější informace, nemám zájem se vyjadřovat zcela na této stránce. Tetička závist je nesmrtelná. Info na b.jarus"seznam.cz

Jarka (St, 7. 11. 2007 - 18:11)

Ráda bych upřesnila. Pokud na diagnostice Oberonem vyjde zátěž některých orgánů, skutečně by se laik neměl k diagnozám vyjadřovat. Může pouze zjistit energetické zatížení, které mnohdy přesně odpovídá podle hodnoty buď konkrétní nemoci nebo jsou v organismu podmínky pro rozvoj nemoci.Odtud pocit některých klientů, že jsou velmi nemocni a přestop jim lékaři nic nenajdou.

MM (St, 7. 11. 2007 - 15:11)

Dobrý den,
nechci tady zatracovat ani vynášet do nebes Oberon, protože o něm mnoho nevím. Zda funguje a do jaké míry přesně je na dlouhou debatu, která nikam nevede. Jedno je ale jisté. V poslední době jsem slyšela o tolika špatných diagnostikách pocházejících od lékařů, že si myslím, že je to v podstatě jedno na koho se obrátíme. Všechno je v rukou našich a Božích. Je jen důležité najít dobrého diagnostika. A pokud je náš diagnostik lékař a diagnostikuje špatně, nedivme se, že se obracíme na kohokoliv. Ve chvíli nemoci je jedno, zda nás uzdraví ten či onen. Před pár lety byl boom přístroj EAV - úplně stejná diskuze jako tady na téma Oberon. A teď? EAV používají i lékaři, stejně jako homeopatii, akupunkturu...Chce to jen čas a za nějakou dobu nám snad někdo na naše dotazy odpoví. Martha

__utma=48467763 (St, 7. 11. 2007 - 15:11)

OBERON v Praze na www.abiron.cz

anonym (St, 7. 11. 2007 - 13:11)

Proc Vas to zajima...zajimejte se hlavne o o to, zda muzete dokazat to, co o Oberonu tvrdite nejakym duveryhodnym zpusobem, zatim se moc nedari..mj. proc a kdo by tu reportaz mel zkreslovat, nejak nevim...to je dalsi rys AM, ze vsude jsou nejaka spiknuti..

Pavel pro anony (St, 7. 11. 2007 - 13:11)

Neprozradíte nám, čím se živíte Vy, když máte neustále potřebu tady ožižlávat naše opovženíhodné mršiny? :-)

anonym (St, 7. 11. 2007 - 12:11)

No po diskusi s provozovateli zde tj. Pavel, Hedlova a spol. je muj nazor tento:
1. Oberon atd. nema jakykoliv dukaz!!!, ze vlastne neco umi. Nejlepsi je historka o o tom, jak dopredu najde DM1, ale umi to odstranit ( Hedlova) pusobenim Oberonu ci potravinovych doplnku. To je lez jako vez.Kdo vi alespon minimum o vzniku DM1 , tak vi, ze proces destrukce proste bohuzel zastavit nejde. Ale tohle je obvykla hra AM, neco se zastavi, jeste nez se to prokaze. Uprimne receno, tohle mohu tvrdit o cemkoliv...zastavil jsem rakovinu na jakesi energeticke urovni atd., bla bla bla
2. V podstate pro provozovatele jsou jedine 2 nebezpeci provaleni podvodu jmenem 0beron.
Bude chybet organ a Oberon nic-na to ale jiz Pavel vymyslel dobrou pohadku. MJ. i nejprimitivnejsi lekarsky pristroj samozrejme chybejici organ postihne.
3. Nebo Oberon nepozna chorobny stav. viz diabetik, pak ovsem je historka o tom, ze insulin prekryje diabetes. To ano, pokud testuji glykemie, pokud ale testuji jakousi frekvenci slinivky ( co to asi je?), tak ta se prece pusobenim insulinu v krvi nezmeni... pokud by opet mistni borci znali minimum z mediciny, pak aspon takhle blbe nemelou.Pokud je slinivka postizena tak je prece postizena stale bez ohledu na davky insulinu. Ty pouze vyrovnaji jeho totalni vypadek u DM1 nebo nedostatek u DM2. No a reci o insulinu v tabletach jsou zcela mimo.
4. Nebo Oberon najde neexistujici nemoc, pak je ale dobra vymluva, zatim to je na urovni pro klasiku nerozeznatelne.

No za 500 ci 1500 mohu jit na Matejskou, nekdo jde na Oberon. Jedine blby je, ze se fakt ta stadia 3-4 spatne leci, skoro vubec, stoji to nase penize a pritom, kdyby ti lide prisli vcas, tak je obrovska sance. Kazdy sveho stesti strujcem...Ja si za cca 1000 zaplatim preventivni prohlidku v Lize proti rakovine. No a pokud jednodussi obcane vereji kazdemu podvodu, je to jejich vec. A pokud Hedlove, Cekanove, Pavlovi atd. nevadi, jak ty svoje prachy vydelavaji, je to vec jejich svedomi. Ony se veci vraceji...bozi mlyny ze..takze stastne kseftujte a my ostatni budeme doufat, ze konecne zakonodarci takove ksefty prekazi...

Iva (St, 7. 11. 2007 - 11:11)

Prosím o doporučení vhodné obsluhy na přístroji Oberon v Královéhradeckém kraji nebo v Praze od spokojených zákazníků.

Mirek (St, 7. 11. 2007 - 11:11)

K tem statistikam si pripiste jeste tenhle pripad z reality:
nador na vajecniku - Oberon nic, dle nej vse ok, CT nador potvrdil. Jak by to asi dopadlo, kdyby ta osoba dala na Oberon? Asi hodne smutne.

Cituji Pavla:
Každý orgán a každá buňka má své osobité oscilace (jejich etalony jsou uloženy v paměti počítače), reprezentující stav výměny informací mezi tkání a prostředím. Své charakteristické oscilace mají rovněž i patologické procesy. Databáze počítače je naplněna etalony těchto procesů ve všech jejich postupných stádiích. V úvahu je brán věk, pohlaví i různé variace procesu.

Mnou prelozeno pro ostatni do srozumitelne podoby:
Kazdy organ a kazda bunka ma sve vlastni frekvence (jejich vzorky jsou ulozeny v pameti pocitace), ukazuji stav vymeny informaci mezi tkani a prostredim. Sve charakteristicke frekvence maji rovnez i chorobne zmeny. Databaze pocitace obsahuje vzorky techto zmen ve vsech jejich postupnych stadiich. V uvahu je bran vek, pohlavi i ruzne obmeny techto zmen.

Cili z toho je jasne, ze to pristroj musi umet s prehledem urcit i nadorove zmeny na organech, protoze ma v databazi obasazene i potrebne informace.
Mimochodem je vam asi znamo, ze dochazi v pripade nadoru k vyraznym enzymatickym zmenam v organismu, na coz zacne treba reagovat stitna zlaza, akorat se divim, ze oberon zase nic. Potom taky nechapu, kdyz najdete u cloveka nejaky udajne problem, tak ho akorat odeslete za obvodakem aby se lecil klasickou medicinu a chudak obvodak, at se stara najit to, co jste urcili. Uz vidim jak vam dava nejake leky jen tak.
Kdyby Oberon fungoval jenom z 50% bylo by to fajn a aspon neco realneho by vzdy objevil. Misto toho v pripade jeho selhani jenom prupovidky a mlzeni. Na jedne strane Oberon umi prece kde co, jako je treba urceni patogenu na urcitem organu. Pisu to asi po desate, protoze mnozi tady neumi asi cist a stale melou svou dokola, treba s tim streptokokem. Pokud oberon nalezne treba onoho streptokoka, je to primo na urcitem organu nebo miste. Vase odpoved? Streptokok muze byt v tele kdekoliv. Jo to muze, ale zase uvadim, ze oberon urci presne misto nebo mista, kde se streptokok naleza. Nebo kdyz chybi nejaky vnitrni, opakuji vnitrni organ, zase jenom prupovidka o fantomovych bolestech. Kdo z vas slysel o fantomovych bolestech ve spojistosti treba s onou chybejici ledvinou? Fantomove bolesti jsou pouze v pripade chybejici koncetiny, z duvodu silnych a stale aktivnich impulsu v mozku ve spojitosti s castmi tela, ktere umime ovladat. Dalsi perlou bylo jak mi tady nekdo rekl, ze pokud ma vas klient na organech same 1-2, jedna se o jejich hypofunkci. Divim se jenom, ze ten clovek jeste vubec zije. Nebojte uz vas nebudu zatezovat otazkama, na ktere stejne neumite pani odbornici pres oberon ani odpovedet. Mnozi provozovatele o nem dohromady ani moc nevi, jak jsem se mohl nejen tady presvedcit, max. papouskuji bludy, ktere jim nekdo na seminari rekl. Ono naucit se spustit automaticky test, zvladne kazdy, ti odvaznejsi aspon pouzivaji manualni volbu s navolenim jednotlivych casti na postave cloveka :-) Jediny, kdo se o vysvetleni nekterych veci snazil byl Pavel, za coz mu dekuji, ale i on se nevyvaroval nekolika bludum, ktere me akorat utvrdili ve svem zaveru o oberonu. Reknu vam jedno, kdybych nemel informace a zkusenosti, ktere jsou mi dobre znamy a overeny, vasim mnohdy az neskutecnym blabolum bych veril taky. Treba se tady konecne objevi i nejake kladne ohlasy, konkretnich pripadu.
Takze kseftum s oberonem zdar a hezky den vsem.

Iva (St, 7. 11. 2007 - 10:11)

Prosím o doporučení vhodné obsluhy na přístroji Oberon v Královéhradeckém kraji nebo v Praze od spokojených zákazníků.

Reklama

Přidat komentář