Reklama

posudková komise

HANA (Pá, 8. 6. 2012 - 14:06)

Dobrý den prosím jsem ID 3st. zažádala jsem si o průkazku ZTP na autobus neb projezdím dosti peněz za lékaři a z důchodu je nemožné vše utáhnout!K jakému údivu při sepisování žádosti v polovině května mi bylo zděleno na úřadě pracovnicí že nejdříve tak na podzim nebo před vánoci at dříve nic nečekám že nemá vyřízené věci ještě lednové!
Prosím pěkně kde jsme...?????!!!
Mám zdravotní problémy tak průkazku bych opravdu potřebovala už jen kvůli dojíždění busem na Prahu někdy si nelze ani sednout jak je narváno a nikoho nezajímá zda vám něco je?už se mi několikráte stalo že jsem stála třeba i 80km a takhle s průkazkou bych mohla sedět i měla i cestování levnější!
A to je jen příklad a kde jsou další věci?!
Jen mne udivuje proč na úřadech nějak nevím zda nezvládaj nebo proč tak dlouho čekat?!
Vlastně půl roku!
Máte někdo také takové zkušenosti prosím!
Jsem z Trutnovska
Děkuji

ivina (So, 2. 6. 2012 - 20:06)

juraj, tak já toho nejsem...no proto máš tu 3st.né?když má někdo prostě tu3. tak pracovat by neměl na to prostě dostal důchod když je marod ale někteří lidé nechápou invalidní důchod a prostě musej stále makat já vím že důchod je malý že si chtěj přividělat ale neměli by k3st.vůbec to je logika neřeknu k1st ale k 3.st nee!

§§§§§§§§§§§§§§§ (So, 2. 6. 2012 - 19:06)

Já romka nejsem...Nojo já taky nepíšu o romech ale o cikánech.

Darina (So, 2. 6. 2012 - 19:06)

Já romka nejsem...

§§§§§§§§§§§§§§§ (Pá, 1. 6. 2012 - 21:06)

invalidi totiž v předch....A tak ID dostávají ti u kterých je jistota že nebudou dělat a to cikáni!Jinak znám spoustu mužskejch,co mají PID a makaj na stavbách.

Darina (Pá, 1. 6. 2012 - 18:06)

Já bych si připadala jak debil a hnusota, kdybych řekla, že někde pracuji u mě to nejde, tak se kloubí fyzično s psychikou. Jen nyní doma prospávám, málo něco udělám, nemá mi kdo pomoct, ale já jsem zvyklá, tak do krámu zajdu a jsem ráda, když nemusím nikam k lékařům. Už jsem z toho vyčerpaná.

Darina (Pá, 1. 6. 2012 - 18:06)

juraj, tak já toho nejsem schopna pracovat, i kdybych neměla III. st.

HANKA (Pá, 1. 6. 2012 - 13:06)

Včera jsem byla u komise,ja mam 1stupen čid 5let,ale i tak jsemse obavala že mne ho vemou.Taky se mne ptali na jak dlouhou dobu pracuji,ja jen na 4hodiny,tak to řekla že to odpovídá k meme problemu. Prozatim mne ho nechala,ale myslim si,že přiště mne ho vemou,ted jdu na operaci,tak asi proto. Trošičku přihledla i k mym druhym bolistkam.Byla pře de mnou ale pani,PID 4 roky po operaci polotenek 4 x. Když jsem s ni seděla v čekarně,byla si na sto procent jistá,že ji ho nechaji. Když mne řikala,že děla i 12ctky tak mne to velmi překvapilo a to děla v obchodě,pry chvili na pokladně,chvili vybaluje. Sama jsem ji řikala,že to se divim,že je si tak jista že ji ho nechaji. To vite,že ji ho snižili na prvni stupen ato pry taky při dalši kontrole spiš vezmou,takže dobře byla zla.Pak jsem za ni šla já a posudková mne řikala,že ti lide si to dělaji sami. když tak nařika na pohybový aparat,že skoro nemuže ani chodit,tak jak muže pracovat? Pry jinak to posuzuji třeba když je někdo po psychicke strance nemocny,tak pry mu prace třeba uklidové pomahaji.Ale docela mne překvapilo,že se již nyni nedavaji kdy se má přijit opět na kontrolu.Jsem z Liberecka,tak bych se shtěla poptat,zdali je to všude tak. Děkuji

juraj (Pá, 1. 6. 2012 - 12:06)

invalidi totiž v předch....ano při mé kontrole na posudkové se první dotazovali zda k3st.pracuji?!
Když zjistili že né tak mi řekli že je vše v pořádku že si ověřujou a ID mi prodloužila o rok!
Kamarád takové štěstí neměl ten k3st.ID má poloviční práci a sebrali mi 3.st a dali jen1.st
No nestačil se divit ale pak říkal že si za vše může sám když k ID pracuje!
Jo tak hold to asi funguje mášID tak nevím proč bys měl pracovat?proto jsme ti ID dali na onemocnění že jsi nemocen a ty když chceš pracovat tak hold nemáš na ID nárok...!

Nedivte se, (Čt, 31. 5. 2012 - 16:05)

invalidi totiž v předch. letech moc zpychli. Mít PID (3.st.) a přitom moct pracovat na plný úvazek, to v pořádku rozhodně není. Takže teď za to nesete následky i vy, co za to nemůžete. :-(

Darino (St, 30. 5. 2012 - 10:05)

jan, taky jsem o něm nic...Je hlavně vysazenej na ženský.Ty můžou makat i bez nohou a rukou.Ale přijde cikán nebo prostě mužskej tak těm invalidku dá bez průtahů.

Darina (St, 30. 5. 2012 - 09:05)

jan, taky jsem o něm nic nenašla. Něco dříve slyšela špatného, ale už jsem to zapomněla. Vím, že každý si na něho stěžuje.

jan (Po, 28. 5. 2012 - 10:05)

Díky za odpověď, to jméno...co jste o něm našla mně se nějak nedaří!nik najít!zajímá mně moc co je zač!

Darina (Ne, 27. 5. 2012 - 20:05)

Díky za odpověď, to jméno je mi hodně známý, ale já měla vždy doktorky. Kouknu se na něho do googlu.

Darino (Ne, 27. 5. 2012 - 18:05)

Prosím, jakého doktora...Metlického!

Darina (Ne, 27. 5. 2012 - 09:05)

Prosím, jakého doktora máte na mysli z Trutnova ?

Petra (So, 26. 5. 2012 - 20:05)

???prosím vás nejste...Nechápu v čem vidíte problém. Mnoho lidí je s tímto lékařem spokojeno a normálně jim dal důchod.

pro !!! (So, 26. 5. 2012 - 15:05)

???prosím vás nejste...I já se hlásím že jsem byla xkrát v Trutnově.Nenechali mi žádný důchod i když mám artrozu 4stupně v kolenech i v kloubech u nohou.

!!! (So, 26. 5. 2012 - 14:05)

to je divné!
posudkáři...???prosím vás nejste náhodou z Trutnova tento popis se úplně shoduje s našim posud.lékařem který nemá o nemocných ani páru!
A je bývalý zkrachovalý lékař naorl 'prý kvůli průšvihu'
ho přendali na posudkovou
hrozné že?!
kdo o nás rozhoduje!

marcela (St, 23. 5. 2012 - 19:05)

taky mne čeka kontrola a...to asi zaleži na jakeho posudkaře trefite.Ja mam artrozu jen v jednom koleni 3 stupen a ma čid 3roky s tim že pudu na vyměnu.Nešla jsem,nebot se toho bojim a chtěla bych ještě vydržet,přeci sve je sve. Navrhli mne artroskopii,něco navrtali,nco ubrali a mělo by s mne trochu ulevit.Po operaci 3měsice jsem měla posudkovou a duchod mne nechali,pry se musim šetřit a artrozu ,no vlastně problemy s kolenem 2 meniskusy jsem měla již v mladi a to pry se taky přihliži,že je to dlouhodobe postiženi-lečim se stim skoro pořad,rehabilitace,lazně,injekce,tak možna proto mne to nechali. Tak budu držet palečky až dobře dopadneš

Reklama

Přidat komentář