Reklama

PANICKÁ PORUCHA 6 DÍL

Dášenda (Čt, 14. 6. 2007 - 15:06)

Ahoj všem v parném dni

Jitko , já ani můj muž vůbec alkohol nepijem , loni muž dostal od jedněch lidí , co jim dával dohromady pc 5*****koňaka ten u nás zřejmě zůstane navěky , pokud ho nevypije nějaká návštěva :o))
Ale seznámit se dá i mimo restaurace, určitě , já jako holka jsem se seznámila třeba při sportu , nebo klíďo i v autobuse.Škoda třeba , že nemáš nějakou kámošku , vím , že hodně lidí se seznámí tímto způsobem , třebas kamarádka má bratra , známého , nazadaného a tak :))
Já myslim , že svou lásku potkáš , až to budeš nejmíň čekat.

Jitka B. (Čt, 14. 6. 2007 - 15:06)

Pajko - ale já jsem rok na terapii chodila. Stálo to dost peněz a bylo to celkem k ničemu. Kdybych mohla jít k někomu jinému zadarmo, tak bych to zkusila, ale v mém okolí nikdo takový není.

Pajka (Čt, 14. 6. 2007 - 15:06)

Jitko, víš kolik chodí po světě dospělých mužů, kteří na své okolí působí chlapecky? Asi to bude ten typ, který Tě okouzlí... Máš pěkně v podvědomí zaryty negativní zážitky s otcem, chtělo by to terapii. Znám Tvé argumenty, proč terapii ne, přesto si myslím, že bys do ní měla jít. Nebo aspoň nějaké sezení s někým, kdo najde klíč k Tvému podvědomí... Žilo by se Ti snáz, svobodněji, volněji, byla bys víc šťastná. Proč to aspoň nezkusit?

Jitka B. (Čt, 14. 6. 2007 - 15:06)

Ano, blok jsem sice překonala, ale s kým?
S někým od koho mi z mého pohledu nehrozilo žádné nebezpečí, koho jsem se nebála a u koho jsem měla pocit, že já jsem ta, která má navrch. Třeba jen z toho pohledu, že jsem o hlavu vyšší.

Jitka B. (Čt, 14. 6. 2007 - 15:06)

Vím,že jsem v mnoha věcech moc přísná. Ale já sama nekouřím a nepiju a nebudu na tom nic měnit. To samé bych také chtěla u partnera. ale to by musel být nejspíš vyléčený alkoholik:-)
Já už si nic nepředstavuju. Zakázala jsem si snít o ideálním partnerovi, protože takový neexistuje.

Monika (Čt, 14. 6. 2007 - 15:06)

Ale ty užs ho překonala! Sice dost nevhodně, ale ano! Jsi schopna přijímat city, jsi schopna je opětovat...

Jitka B. (Čt, 14. 6. 2007 - 15:06)

Ono se to strašně špatně vysvětluje, ale já ten blok v sobě asi nepřekonám. Když se setkám s někým cizím, tak jsem úplně mimo. Říkám blbosti a jsem uzavřená. Před chlapem se prostě nedokážu uvolnit a smát se.
Při práci s klienty se mi už několikrát stalo, že na mě zvýšili hlas. A já v té chvíli nejsem schopná mluvit.
Nebo když mám doma otevřená okna a někdo na ulici křičí nebo nadává (většinou, když jde z hospody), tak se začnu klepat a rozbrečím se.

Monika (Čt, 14. 6. 2007 - 15:06)

Jo a ostatní snad prominou, že vstupuji ještě jednou...to, že nesnášíš kouřící a pijící lidi....jsi možná i trošku striktně přísná...vždyť koli lidí se seznámilo nad skleničkou, když jim kapka dobrého moku rozvázala jazyk a dodala trošku sebevědomí a odvahy...a přitom jsou to slušní lidé, mají potom spolu rodiny, žijí vzorným životem a do hospody nechodí, nekouří...Kde si ideálně představuješ, že poznáš toho svého pravého?

Monika (Čt, 14. 6. 2007 - 15:06)

Já vás tu trošku poslední dobou sleduju a nemám pocit, že máš problém s navázáním vztahu se svým vrstevníkem, ale s navázáním vztahu vůbec. S tím klučíkem jsi možná prolomila ledy, já si myslím, že za nějaký čas přijde i ten pravý, tobě rovný. Jsi hodně mladá, vše ftě ještě čeká...

Monika (Čt, 14. 6. 2007 - 15:06)

Jitko, ale 25ti letý kluk, pokud se mu zalíbíš, přeci nebude zvyšovat hlas a špatně se na tebe dívat...to tě může seřvat nějakej 13ti letej puberťáckej drzoun...

Jitka B. (Čt, 14. 6. 2007 - 14:06)

Ahoj.
Dneska jsem nešla do klubu. Snažím se splnit svůj slib, že už se s ním neuvidím.
Možná tam půjdu jednou před prázdninama, abych se rozloučila. Je mi z toho smutno.
Lenko - kamarádku se kterou bych vyrazila na diskotéku vážně nemám. Ani na diskotéku vyrážet nechci. Nesnáším kouřící a alkohol pijící lidi!
Mezi lidma jsem denně v práci a občas hlídám děti nějaké známé. Zajdeme třeba do cukrárny nebo se procházíme po městě.
Nedokážu navázat vztah se stejně starým mužem, protože se jich bojím. Nevím přesně, čeho se bojím, ale stačí když se na mě nějaký chlap špatně podívá nebo zvýší hlas a já se z toho skoro rozbrečím.
(Děkuju tati).
Proto mi bylo tak dobře s tím klukem.

Marie (Čt, 14. 6. 2007 - 11:06)

Dobrý den,
prosím, marně sháním kvalitní psycholožku v Praze. Kdyby mi někdo mohl poslat kontakt, budu velice vděčná.

Moc děkuju a přeju hodně sil.

Lenka (St, 13. 6. 2007 - 23:06)

Lily, není k čemu blahopřát, ten Xanax jsem brala asi tak před 12ti lety a s vysazováním jsem fakt neměla problémy. Pak jsem měla přes 11 let klídek a teď se v tom zase plácám. Asi se to ve mně za ty roky nahromadilo a loni na podzim to prasklo, takže jsem na AD a je mi vcelku dobře.
Tak ten živel co máš doma si už budu pamatovat jménem:-) Dianka je hezké jméno.
Jinak nám na balkoně už několik let hnízdí poštolky a teď tam mají tři ptáčata - nebo spíš výkalové ostřelovače s celkem přesnou muškou:-) a jak se o nich vyjádřil můj syn, tak by se uživili i jako alarm. Když jsem seděla mezi balkonovými dveřmi a užívala si sluníčka, tak se syn potichu zezadu ke mně plížil, ale malí bonzáci ho prozradili svým sykotem.
Michale, já beru 4 tablety a když mi není hopsasa, ale ouvej, tak ještě další jednu nebo dvě tablety. Když to bude takhle pokračovat, tak nebudu muset jíst, protože si vystačím s prášky:-)

Pajka (St, 13. 6. 2007 - 23:06)

Michale, že se ozveš :-) 9 tisíc, to je asi 2 stovky na den, za to se nikde nevyspíš a nenajíš... Doufám, že Tě těch 5 tablet drží na úrovni žití a ne živoření. Vůbec nepíšeš, jak se máš. Tak jak je?

Pajka (St, 13. 6. 2007 - 23:06)

Lily, zkus ranní dávku nechat, ale necelou. Ubírej, ale rozpul tabletu, některé se dají i čtvrtit, takže pomalounku a když cítíš, že to nejde, nepospíchej. Spousta z nás se cítí nejhůř právě po ránu a pak je snazší odbourat dávku večerní. Jak horko, tak i hormony negativní vliv na snižování určitě mají. Kdybys byla závislá, tělo by se abstinenčně ozvalo už při vypuštění polední dávky a taky by ses tak lehce nedostla ze 4 mg na 1, na kterém jsi dnes. Závislost se projeví nejen abstineční nevolností, ale taky potřebou dávky zvyšovat a to nemáš. Doktorce příště otevřeně řekni, jak je to s Tvým vztahem k práci a inv.důchodu.
Netrap se zbytečně a pohlaď za mě Didušku...

Lamko, těším se, až se ozveš :-) Pracuju ve vzduchotechnické branži a taky žádná klimatizace. Ona nakonec ani není zdravá. Dnes jsme byli služebně v Rakousku a cítím, že mi klimatizace neudělala dobře na krk. Snad nedopadnu jako Ditka, které tímto přeju brzké uzdravení.

Michal (St, 13. 6. 2007 - 22:06)

Jinak k Praškovi do PCPčka jsem se ještě nedostal. Na řadu bych měl přijít v polovině srpna. Je to na 6 neděl a musí se platit ubytování za 9000 Kč. Tak se pak podělím o zážitky, jestli tu o to budete dámy stát.

Kdo by jste se chtěl ozvat osobně, a na cokoliv se zeptat, tak připomínám svůj osobní profil na www adrese:

http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce=profile&auth=&user=michal19788

Zažil jsem pobyt v Beřkovicích a ústecké nemocnici, ale tam to nebylo specializované na PP, tak můžu pomoci radou komukoliv, kdo se tam třeba chystá.

Lily: (St, 13. 6. 2007 - 22:06)

Ahoj všem,

Dituš: děkuji za odpověď. Je fajn si připomenout příbalový leták, snažím se vysazovat pomalu.AD beru.Dituš, přeji brzké uzdravení.Tobě i holkám, ať můžete užívat sluníčka a zahrádky.

Já se snažím to snižovat pomalu, protože vím, že to může nadělat paseku, přesto i tak, jsem to dělala celkem rychle podle toho co říká psychiatrička. Když jsem byla hospitalizovaná, brala jsem 4 mg, sama si to už snižovala v léčebně, abych nebyla závislá na vysokých dávkách. Nedělalo mi to potíže snižování. Pak jsem brala 3x denně 0,5 mg, polední se mi podařil také vysadit bez problémů, ale tento ranní, to je hodně nepříjemný. Normální absťák. Taky se dost měnící počasí a to, že mám před je dost blbý. Jak jsem psala, před tím se mi to nepodařilo celých 18 měsíců.

Leni: tak to Ti blahopřeji, já beru Rivotril 7 měsíců, před tím 3 měsíce bez, ale před tím 18 měsíců, tak teď to chci vysadit při AD, ale ten ranní to je řacha. Zkoušela jsem to i dřív a nešlo to. Jinak pejsek se jmenuje Dianka, tak jí určitě pohladim. Teď chrupká, je to divoška přes den neúnavná:-)) Ty máš doma ptáčátka? Jinak psychiatričce jsme domluvené, že volat mohu, nebyla v ordinaci, pravda, že zrovna dnes jsem se naptala, jestli třeba nevolám nevhod, jak jsem byla nesvá.Nejspíš byla doma.Jenže i když jsem u ní byla posledně, tak nebyla nic moc, tak jsem si říkala, tak neměla třeba den.Já si s psychiatry užila dost nepříjemností a ona byla na začátku supr, šla jsem k ní, i přesto, že nemá s mou pojišťovnou smlouvu, radějí zaplatím, když budu spokojená, tak snad to byly náhody. Jenže po těch ošklivých zkušenostech mám pocit, že mě vidí jinak a neumím být před nimi ani svá. No tak dost o mě.

Všem hezký večer a ještě lepší zítřek. Dobrou noc.

Michal (St, 13. 6. 2007 - 22:06)

Ahoj,
k těm práškům: Nevím kolik jich berete ostatní, ale já beru 3 druhy prášků. Celkem 5 tablet denně.

Lenka (St, 13. 6. 2007 - 21:06)

to ze mě padají nesmysly... má tam být je protivná

Lenka (St, 13. 6. 2007 - 21:06)

Lily, můžu tě ujistit, že nejenom Tvoje psychiatrička není protivná do telefonu. Ale myslím, že ve většině případů mají v ordinaci nějakého človíčka a tak nechtějí řešit problémy jiných lidí přes tydlifon. Já když něco chci telefonicky po doktorech, tak se jich nejdříve zeptám, jestli mají čas nebo jestli náhodou nevolám nevhod.
Jinak já Xanax brala v celkem velkém množství a vysazovala jsem ho postupně až mi stačilo vědomí, že ho mám v kabelce. Jinak s AD a jejich vysazování nemám zkušenosti. To by Ti nejlépe popsala myslím Dášenda.
Měj se krásně a pohlaď tu svoji fenečku...jsem sklerotik a nemohu si vzpomenout na její jméno, ale vím že začíná na "D". Nebo je to se mnou ještě horší než si myslím ?? :-)

Reklama

Přidat komentář