Reklama

EXISTUJÍ věrní muži?

milos (Ne, 13. 4. 2008 - 12:04)

To Verna:
:-)) verim, ze moje terajsie nazory mi zostanu co najdlhsie a zatial viem, ze nemam preco byt neverny. Keby som v buducnosti pocitoval z hocijakej priciny potrebu nieco zmenit, vzdy by som si o tom najprv pohovoril s partnerkou. Klamat niekoho, s kym som prezil dlhych par rokov, koho mam velmi rad, mi pripada velmi hlupe a bral by som to ako osobne zlyhanie. V niektorych veciach som skratka zasadovy.. :-)

Věrná (Ne, 13. 4. 2008 - 09:04)

Ivet, já to taky nijak špatně nebrala. To je můj názor.
Já vím, že mi nestojí za to podvádět někoho, na kom mi záleží!
Já prostě nepovažuju za nevěru podvádět někoho, kdo mě sám podvádí. To bude věrný už jen blbec, když se objeví někdo zajímavý.:-)
(Pozor, něvěrníka nepodvádím z pomsty, to je taky přízemní a zbytečné. Každý se jednou vytrestá sám, není třeba se tím zabývat.)
To, co popisuješ, že když to nefunguje, že se mají pokusit to urovnat, rozejít se a teprv pak si někoho hledat, je sice hezký ideál, ale tak to nechodí = tak to nikdo nedělá.:-)) Mě stačí, relativní slušnost, chování trochu na úrovni - nemám chuť, aby mi partner "mlátil" své nevěry o hlavu. Chci, aby bral stejné ohledy jako já. Doufám, že je to srozumitelné.

milos, ale ještě jsi živý. Na 100% můžeš odpovědět až na smrtelné posteli.:-)))

milos (Ne, 13. 4. 2008 - 08:04)

Nepodpisany anonym: mas pravdu, ja o nevere (chvala Bohu)neviem pisat z vlastnych skusenosti.Chcel som sa len zapojit do diskusie a odpovedat na prvotnu otazku tejto temy - "Existuju verni muzi?"

Mark:Pises, ze si bol dlhodobo verny a potom sa stalo co? Ake okolnosti Ta zmenili?. Ja nikdy nehovorim nikdy, len mi pride rozumnejsie pripadne nefungovanie vztahu riesit tak ako pise Iveta - ak su nejake problemy vo vztahu, tak si s partnerom treba pohovorit a ak sa nenajde spolocne riesenie, je isto roumnejsie sa rozist ako zvysok zivota klamat.

To Iveta:
v takejto pre mna dolezitej otazke si viem na 100% odpovedat...:-)

Iveta (So, 12. 4. 2008 - 23:04)

Věrná: Já to nemyslela nějak špatně já sama sem taky nikdy nepodvedla a zastávám názor že buď vztah klape a pokud ne je dobré si o tom navzájem promluvit. Pokud to nejde ani pak je lepší se rozejít ale rozhodně ne zahýbat. chtěla bych tvrdit že pokud mě potká nějaké pokušení že určitě nepodlehnu ale já to nevím. samozřejmě by záleželo na mnoha okolnostech i když si myslím že bych do toho opravdu nešla ale na 100% to říci nedokážu ale to asi nikdo.

Mark (So, 12. 4. 2008 - 19:04)

Milosi, taky jsem byl viac ako 15 rokov verný, jak píšeš ty. Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy. A ničeho nelituju, trvalo to skoro půl roku a bylo to fajn zpestření života, to mi věř.

zuzka (So, 12. 4. 2008 - 15:04)

to Verna: ty si moj clovek... ;-)

j. (So, 12. 4. 2008 - 13:04)

Je to všechno složitý.S někým žiješ, ale život je dlouhý a vždzcky se stane, že potkáš někoho, s kým si najednou rozumíš a možná i líp než s partnerem a problém je na světě, do toho se přidá vzájemná přitažlivost.... Nad řečma o celoživotní věrnosti se musím pousmát. Před 4 roky bych patřila k těm, co "nikdy", teď se na to dívám jinak. Ale dovedu si představit, že výjimky existují...

Věrná (So, 12. 4. 2008 - 13:04)

Ivet, já jsem zatím odolala vždy, když bylo potřeba. Prozatím mám úspěšnost 100%, ale do smrti je daleko.....:-)
Nepočítám, když jsem sama byla podváděna. To pak nemám důvod být věrná - hledám náhradu.:-)
A zadanými, ženatými muži se nezabývám. Jednorázová akce mě nezajímá, je to pro mě málo. A pídit se, jak to vlastně se svou partnerkou má, jestli má opravdu nevyhovující vztah nebo kecá, je pro mě přízemní a ztráta času.
Jsem hodně zásadová. Když mi na někom záleží a je mi věrný, nepodvedu ho. Podvedla jsem jen toho, kdo první mě.:-)

Iveta (So, 12. 4. 2008 - 12:04)

Název tématu se mi moc nelíbí. Myslím že člověk celkově není věrný. Samozřejmě mužeme mít vztah kde je nám dobře sme spokojení štatní a člověk nemá důvod podvést. Ale co když se naskytne nějaké to pokušení?? Jak pro muže tak i pro ženy. Pak záleží na tom jak je ten člověk silný a jestli odolá nebo ne. Záleží ale jaký ten vztah je a pokud mě samotné se něco ve vztahu nelíbí tak si o tom s partnerem promluvím aby to zase klapalo ale rozhodně bych nevyhledávala nevěru. A pokud si nerozumíme tak je lepší se rozejít než zahýbat. Ted mluvím sama za sebe nebyla bych schopná si za zády hledat milence ale pokud bych někdo potkala muže který by mě zaujal a zavánělo by to sexem.......tak nevím já prostě nevím nejsem si jistá jestli bych odmítla . Přitom sem nikdy nepodvedla. Prostě a jednoduše sme lidi a v každém z nás to prostě je.Je to špatné je to ošklivé já nevím dokáže na to někdo opovědět?? Je tu někdo kdo 100% odolá pokušení at už muž či žena??? Muži asi hůře odolávají takovému pokušení ale ženy (některé) jsou potvory. Jim je jedno že svedou ženatého či zadaného muže. Myslím že je to vyrovnané a že si nemáme co vyčítat.

Howard (So, 12. 4. 2008 - 12:04)

Existuji verni muzi? Jo ;-) ... treba ja ;)

Návštěvník (So, 12. 4. 2008 - 12:04)

Jde o to, zda i on tím netrpí. Myslím, že jeho život není tak krásný a šťastný, jak ho často popisuje. Co asi zapíjí???:-)))

Marcel (So, 12. 4. 2008 - 11:04)

j., to je přesně ono. Nemám vůbec sklony k promiskuitě, mám manželku i přítelkyni a za vůbec nejlepší považuji, kdybych je měl obě... nemuset lhát, přetvařovat se... ale holkám tohle nejde vysvětlit, přitom je mám rád obě. Trpí se to jen takovým bohémům jako je Saudek, ten jich má doma asi 5.

j. (So, 12. 4. 2008 - 11:04)

Málokdo z mužů odolá když se naskytne příležitost, možná jedině tehdy když ve vztahu všechno klape, ale to většinou není nikde, vždycky se tam najde nějaký nesoulad, který si jeden z partnerů třeba ani neuvědomuje. Jsou typy, které by to nikdy neudělali, kdyby je k tomu okolnosti nedonutily a jsou typy, kterým by nejlépe vyhovovala polygamie.

Návštěvník (So, 12. 4. 2008 - 09:04)

p, žádnej extrém není dobrej :-))

p (So, 12. 4. 2008 - 04:04)

byl jsem 9 let zenetej a nikdy jsem nebyl manzelce neverny,jsem muzikant.Dneska lituji ze jsem nebrousil vsechny zensky co jsem mohl,jo zkusenost,v soucasne dobe neresim nic takoveho a beru zensky jednu za druhou

Hun (So, 12. 4. 2008 - 01:04)

Jestli si některá myslí,že ano,tak jí lituji,jenže s někým ti muži podvádějí,takže neexistují ani věrné ženy,možná je lepší mít impotenta a přesvědčit ho o tom,že sex nepotřebujete,24 hodin denně nemůže být ve střehu...

Návštěvník (Pá, 11. 4. 2008 - 14:04)

Libo, ten se ti poved!!!

milos, takze ty o nevere vlastne nic nevis. Az ji zazijes, tak to prijd rozebrat. Mozna tvuj nazor bude opacny.

Liba (Pá, 11. 4. 2008 - 13:04)

Jo, existuji. Vetsinou impotenti, co se s tim smirili.

milos (Pá, 11. 4. 2008 - 13:04)

... ja mam so svojou manzelkou dovolim si tvrdit, ze krasny vztah a je to uz viac ako 15 rokov. Ani ja nemam a nikdy som nemal potrebu podvadzat.
Nevera sa nepriznava? no bohuzial vacsinou to je tak. nemyslim si, ze by to bolo prijemne zit s ruzovymi okuliarmi s partnerom, o ktorom cele okolie vie, ze ma podvadza, ale ja si zijem pokojne, lebo o nicom neviem.... nezda sa mi to velmi spravne.

Charakter?:-))) (Pá, 11. 4. 2008 - 13:04)

Morte, 21 a dvouletý vztah je skutečně málo na posuzování. A taky nechápu, co tě v 21 drží u dívky, se kterou to není nic moc.

Reklama

Přidat komentář