Reklama

Panická porucha PP7

Ofina (Pá, 14. 12. 2007 - 22:12)

Báro neboj se, určitě se to zlepší - nakonec to vždycky přejde, ale vydržet to není snadné. Držím Ti palce. Když tak sem zase napiš, to by mělo alespoň trochu pomoci.

Bára (Pá, 14. 12. 2007 - 22:12)

Zatím se to nelepší, trošku jsem usnula, ale vzbudila jsem se a je to horší, už mám i tachykardii, snažím se uklidňovat, dýchat řízeně, ale moc se to nelepší, přitom ale cítím, že jsem lehce obluzená po tom Neurolu, úzkost je ale veliká, protože mi letí srdce - ruce mám jako led a nohy taky.

Bára (Pá, 14. 12. 2007 - 21:12)

ahoj, pokouší se o mě ataka, bože, tak dlouho jsem měla pokoj. Špatně se mi dýchá, mám zimnici a klepu se jako ratlík. Už jsem si vzala Neurol a snažím se z toho vypsat. Přitom jsem měla celkem pohodový večer - udělala jsem si krém na zítra na cukroví, zabalila pár dárečků a teď už vykoupaná si loupu mandarinku a najednou se nemůžu dodechnout a závratě - hnus. To by mě fakt zajímalo, co se v tom organismu děje, že se člověku udělá tak najednou zle. žaludek mám jako kámen - že by to bylo z přemíry cukru, jak jsem pořád olizovala ten krém? Už jsem si na ruku nastříkla nový parfém, který si schovávám pod stromeček - snažím se nějak ošálit smysly, ale zatím je mi bledě. A tady nikde nikdo. Začínám být trochu utlumená, ale pořád mám pocit, že to nemůžu udýchat, už mám zas strach si lehnout, že se udusím. To je ale hnus.

Pajka (Pá, 14. 12. 2007 - 09:12)

Zefíre, gratuluju k tomu, žes konečně našel prostředek k dosažení úlevy. Ani nevíš, jakou z toho mám radost, protože Tvé trápení mi přišlo nekonečné... Jenom to dokazuje, že na každého z nás existuje prostředek, jen ho objevit :-)

Ivo, zvládnout stěhování není taky žádný med, ale naopak starost, záběr a stresor. Moc Ti přeju, aby léčba proběhla úspěšně!!! Hodně zdraví a štěstí!

iq (Pá, 14. 12. 2007 - 09:12)

PODPOŘTE ČESKOU REPUBLIKU A POROVNEJTE JEJÍ INTELIGENCI S OSTATNÍMI NÁRODY. ZAPOJTE SE DO IQ TESTU NÁRODA NA ADRESE: http://cz.iq-test.eu/?d=2910

iva (Pá, 14. 12. 2007 - 08:12)

všem přeji krásný předvánoční den
Dlouho jsem tu nebyla.Přestěhovali jsme se do svého bytečku a teprva včera nám zapojili internet.
Tak jsem tu dlouho a dlouho pročítala vaše příspěvky.
Taky bych Vám chtěla říci,že jsem byla na konzultaci u p.doc.Praška.je to opravdu moc prima člověk,kterej ví o čem mluví.Hovořil semnou dlouho,dokonce jsem se až rozbrečela a taky jsem dostala svůj záchvat.Pan doc.semnou udělal dechová cvičení a já se uklidnila.Cítila jsem se u něj opravdu báječně a bylo skvělé s ním hovořit o věcech,které mě trápí.Řekl mi,že bohužel nyní nemají volné místo na léčení až tak za půl roku.To jsem v autě taky obrečela a ejhle druhý den jsem měla telefon a volali mi z pcp,že mohu hned v lednu nastoupit.Moc se těším i když p.Praško mě upozornil,že léčba není žádná sranda i tak se těším,protože doufám,že alespon trochu se naučím agoru zvládat.
Ted mám zase potíže s hlídáním dětí na tak dlouhou dobu.Nemám nikoho kdo by mi je pohlídal.
Musím končit letím s mrnousem k lékaři udělala se mu na ruce pod nechty nějaká ošklivost.
Všechny ještě jednou moc zdravím a přeji krásný den.

Zefir (Pá, 14. 12. 2007 - 07:12)

Duchmery, díky za skvělý tip.

Týden beru Avenamax, který si mi doporučila na depersonalizaci a asi ho mohu doporučit. Beru 3x denně 10 kapek a stav je pořád stejný jako po prvním dnu braní, tedy DP/DR lehce v pozadí (uvědomuju si ji, ale nijak zvlášť mě neobtěžuje) a po panických atakách ani památky.

Pajka (Čt, 13. 12. 2007 - 22:12)

Lily, měla jsem v mailu "b", ulítlo mi jenom tady v textu. Tys od mě nikdy nedostala žádný mail?
Rozumím Ti, jak to myslíš s kamarádem, napadlo mě to hned, když jsi napsala tu první zmínku, ale právě proto, že je to kamarád bys s ním měla mluvit otevřeně, ani snad ne o nemoci, podle mě nemocná nejsi, ale o své nejistotě, strachu, že zklameš. O nikom nejde nikdy dopředu říct, jestli a jak novou práci zvládne. Dobrý kamarád to pochopí a s dobrý kamarádem si můžete i říct, jestli jít do rizika a pokusit se. A taky jestli a jaké nagativum by mu mohl přinést Tvůj případný neúspěch. Když si to vyříkáte, uklidníš se a pochybností ubyde... Odvaž se, jinak zůstaneš zbytečně uvězněná doma v zajetí svého strachu a pochybností!!!

Lily (Čt, 13. 12. 2007 - 19:12)

text

Pajka (Čt, 13. 12. 2007 - 17:12)

Lenko, :-((((((((

olga (Čt, 13. 12. 2007 - 17:12)

Lenko, ale bolí to tebe viď. Mně za Mišku taky. Ale tak už to chodí.

Lenka (Čt, 13. 12. 2007 - 17:12)

Tak Mišku už nic nebolí.

Pajka (Čt, 13. 12. 2007 - 16:12)

Lily, taky jsem Ti už poslala dvakrát fotky na garielak"atlas.cz, naposled v sobotu. Je to Tvoje správná adresa? Jestli nedošly, napiš mi na jap.ka"seznam.cz a já Ti odpovím a přiložím soubory. AD neberu, takže nemám ani ztrátu apetitu, ani zatemněné myšlení, jenom metabolismus je nějak zpomalený, tak sice nijak extra nepřibírám, ale zhubnout se mi nedaří. Na Tvém místěš bych tu práci zkusila, není vyloučeno, že Ti mozek připadá zpomalený právě proto, že málo trénuje. On, když dostane úkol, většinou se zmobilizuje, prosvětlí a myslí :-) Máš snad co ztratit? Myslím, že ne, ale můžeš získat práci, se kterou budeš spokojená a ona s Tebou :-). Jdi do toho. Od toho, aby se obě strany vzájemně otestovaly, je přece zkušební doba.

Marti, malé děti jsou úžasné a jejich přítomnost osvěží... :-)

Oli, taky ji mám na furt, ale moc prostoru jí nemíním dát. Bojujeme, že? :-)

Mějte se krásně předvánočně...

olga (Čt, 13. 12. 2007 - 14:12)

Ahoj všem,

taky vám včera odpoledne nešla doktorka? Asi jo, vidím poslední příspěvek od Pajky v podvečer a pak až dneska dopoledne Lenku a Lily.
Lily, posílala jsem ti fotky, ale na mailovou adresu, kterou jsem si poznamenala už dávno, na gabriela"atlas.cz, třeba to nedošlo, že je to blbá adresa. Jestli svou nechceš zveřejňovat, napiš mi ji na olmun"seznam.cz, to jsem zvědavá, kam ty moje fotky a mail dorazily, protože ode mne to odešlo.
Pokud jde o tvé dotazy, tak chuť na sex nemohu posoudit, neb v mém věku se mnou žádné hormony necloumají a taky jsem sama.,pokud jde o přibírání, já naopak musím říct, že od té doby, co beru Apo-moclob, tj víc než tři a půl roku, jsem shodila skoro 20 kg, a to ještě te´d mám nadváhu. Ale hodně udělalo to, že jsem začala vylejzat a víc se hejbat.
Pokud jde o myšlení, připadám si, že funguju v podstatě pořád stejně, i když k AD beru denně i ten Neurol SR s pozvolným uvolňováním, a jsem dokonce schopna se učit i nové věci.
To jsou Lily odpovědi na tvé otázky.
Lenko, Miša je tvoje kočka? Dej nám vědět, jak to s ní dopadlo, budu vám oběma držet palce.
Já jsem tu dnes měla na návštěvě na celé dopoledne svou sestru, tak jsme probrali všechno, co se dalo ze všech stran. Jak tu jsem pořád jenom s těma kočkama, se kterýma sice taky mluvím, ale ony neodpovídají, tak vám mě to dopolední mluvení docela vyčerpalo a připadá mi, že jsem vymluvená na pár dní dopředu.
Včera jsem byla na kontrole na psychiatrii, tam jsme s dr. také pohovořili a v podstatě jsem se dozvěděla to, co mi došlo už dávno, že u mne ten psychický stav už tak zchronizoval, že mohu počítat s tím, že budou dobrá období se střídat s těmi horšími, ale že je to asi nafurt. No, aspoň kdybych se udržela ve stádiu, v jakým je to teď.
Taky koukám, že dneska svatá Lucie noci upije, takže přeju Lucii, co sem chodí, všechno nejlepší k svátku a hlavně hodně zdraví.
Holky, brzy bude slunovrat a začnou se prodlužovat dny, hurá. Tady, když se po čtvrté hodině setmí , už je to jako po vymření a vypadá to jako o půlnoci.
Takže všem všem všem všem všem pěkné odpoledne a ahoooooj

Martina (Čt, 13. 12. 2007 - 14:12)

Pajko,
teď jsem elišku hlídala 3 hodiny a bylo parádně, pořád jsme měly co dělat :-) Tvůj synek byl stejný opečovávatel jako tady bydlí jeden malý chlapec, který má malou sestřičku. Když se narodila, tak mně řkal, že má strach si k ní lehnout v posteli, aby ji nezalehl :-)

Dala jsem na zem krabici s cukrovím, poodešla jsem, náš pejsek šup z místečka dolů, čtyři kousky vytáhl a už si pochutnával. Dostal po zadku jen symbolicky a vrtěl při tom ocasem - "No, co už včil?!"

Lenka (Čt, 13. 12. 2007 - 13:12)

Lily, výlet do Němacka určitě zvládneš, jedeš přeci s přítelem:-) Držím palce a´t si to užiješ.

Lenka (Čt, 13. 12. 2007 - 12:12)

ahoj všem.
tak jsem se právě vrátila z veteriny. Miša je nějaká hodně špatná. Včera ráno se pozvracela, tak jsem si říkala že asi něco špatného snědla a hlavně že pije. Ale večer dostala nějaké křeče a to jsem fakt myslela, že je to její konec. Letěli jsme s ní na veterinu, chtěli ji vzít krev, ale neuronila ani kapku, tak dostala infuzi. Přes noc jsem k ní každou hodinu vstávala a dávala ji alespon pít. Dnes jsem ji odnesla zase na infuzi a konečně se zdařil odběr krve ( kdyby chtěli krev ode mne, mohli jí mít hafo, nedávala jsem moc pozor na Miši hlavu a mám prokouslou ruku), takže odpoledne budu vědět výsledky. Mají podezření na ledviny a bohužel moc šancí jí nedávají.Ach jooo.
Lily, chuť na sex mám pořád stejnou...tedy velkou:-) Přibrala jsem, ale to jsem začala ještě před AD...no co bych taky chtěla v pětačtyřiceti:-) A jestli mi to myslí pomaleji to nedokážu posoudit...měla jsem vždycky dlouhé vedení, no a skleroza je už u mě taky normální:-)
Jdu prát deky po číče, aby je měla večer čisté. Zatím paaaaa všem

Lily (Čt, 13. 12. 2007 - 12:12)

text

Lenka (Čt, 13. 12. 2007 - 10:12)

No nejni možná...ono to už snad zase fungíruje.

Lenka (Čt, 13. 12. 2007 - 10:12)

Jéééé...1.1.1970...to mi bude za pár dní 7let. Hernajs, já na starý kolena začínám mládnout

Reklama

Přidat komentář