Reklama

Panická porucha PP7

Dášenda (St, 19. 12. 2007 - 21:12)

Honzo , toto je bohužel ta druhá stránka AD :(
My jsme tady skoro samý ženský , tak nedokážem tak fundovaně v tomhle poradit , já za sebe ti můžu říct , že při ad chuť na sex skoro žádná a orgasmus strašně oddálený a tak nic moc :)po vysazení opět vše ok,třebas se ti ozve někdo z pánů , ale chodí jich sem sporadicky

DITUŠ, jsi statečná žena :o))chudáci tvé kočky , pořád nemocné :(
Anky už se srovnala po počátečním náporu bacílků ve školce , už teď nemarodívá,ťuk , ťuk , klepu
muž před chvílí přišel z práce a ještě ho volalik nějaké nutné instalaci sítě , tak zase odjel :(strašně zhubnul jak se honí,Aninku dnes hlídá babí.

Evi , cukroví se nám taky letos tááák vyvedlo , je to stráááášně dobrý :o))ale pak ty následky , pořád chodím užírat ořechový košíčky , ty fakt nemaj chybu , taky ještě udělám před štědr, več. TIRAMISU, to dělám jen při vyjímečných příležitostech , mám pravý recept z italské restauračky. No a po svátečkách opět nastoupí odříkání se dobrot , jinak bych se do jara proměnila ve hrocha :o))

Všem krásný předvánoční večer

honza (St, 19. 12. 2007 - 21:12)

aha pardon:)a diky

evakrk (St, 19. 12. 2007 - 21:12)

Ježiš, Honzo. My tu jsme samé baby. Ale k AD patří nechuť k sexu, pozdější vyvrcholení. Myslím, že tím jsme si snad prošly skoro všechny. Taky záleží na druhu AD. Ale když to vezmu podle sebe. Ze začátku taky hrůza, ale jak se mi zlepšila psychika, šlo to ostatní taky nějak líp.
Někdo i měnil AD za ty, po kterých to " jde". Tak ještě počkej, třeba se to časem srovná.

honza (St, 19. 12. 2007 - 20:12)

to už je asi jedno,ale opravim se,erekce v pohodě,jen není ejakulace.....

Martina (St, 19. 12. 2007 - 20:12)

Dárky
Já jsem už dnes nadělovala kamarádce, protože pozítří jedou na hory a vrátí se až 23. večer. Nadělila jsem něco i její malé dceři - chodila v mikince s medvídky a nechtěla ji ani sundat při jídle:-) A já jsem naoplátku dostala také pěkené dárečky.

Jo, také jsem byla na VÁNOČNÍ BESÍCE Dětského domu /zájmové kroužky dětí/. Neteř vystupovala v břišních tancích, bylo to úžasné! Jí osobně to šlo fakt výborně, až jsem čubrněla. Ostatní holky byly také moc šikovné a všechny měly oblečené bledě modré šaty až po zem a na hlavách dlouhé bílé šátky. Vypadaly jak panenky Marie.

honza (St, 19. 12. 2007 - 20:12)

zdravím,tak se přidávám do klubu a mám dotaz.Beru asi 3 týdny seroxat,docela pomáhá(má s ním někdo zkušenosti?) no ale co mne štve,ze jsem přišel o erekci..doktorka mi to říkala předem,ale stejně mě to zaskočilo:) nevíte jestli budu "fungovat" až po vysazení léků,nebo se to časem srovná?a ještě jak dlouho se ty léky asi berou?diky za případnou odpověď..

evakrk (St, 19. 12. 2007 - 20:12)

Dito, pozdravuj Lamu. Snad jí je pořád dobře.
Já jsem fakt letos divná. Všechno hotovo,dnes jsem si udělala další dva svícinky, pletu svetr. Jako kdyby ani nebylo před vánocema. Ale pamatuju, jak jsem kolikrát balila dárky a u toho smažila kapra. Holky kašlaj? Teď toho je všude plno. Chlapi u nás v práci jsou taky nemocní. Já nemám ani kašel, jen mě všechno bolí a taková ta bolavá, pálivá kůže. Teče mi z očí, ale jinak nic. Teplota.
Udělala jsem si zázvorový čaj a na noc v posteli pak vypiju teplou slivovičku s medem. Mlsám cukroví, nebezpečně se mi letos povedlo. Ó, jééé.

Dituša (St, 19. 12. 2007 - 19:12)

Hola hou,hola hou,ahoj.

Dáši,ty se máš:-).
Ilčo :-((.
Lenko:-((.

Uf,dnes od pul 11 poletujem venku,už jsem koupila stromek,snad ho muž aspon vyzvedne u dědy z chodby.Poseděla jsem i se zdejší Lamou.-),bezva.Pak mezi stánk s Julčí,jedne rumový punč-zatím žiju-pak sraz s kamoškou po delší době na chvíli.Obě holky sále pokašlávají,tak J jsem nechala už doma.
Evko,zatím nemám skoro nic,neco zabaleno ano,pečení ne vše.
Je tu pusto...

Dášenda (St, 19. 12. 2007 - 18:12)

Evi , to ti přeju tu pohodu, tu totiž nic nenahradí, však my panikáři si dokážeme vážit hezkých , klidných chvilek , což ?
přála bych ji i všem kdo sem píší , pohodu a klid duši především

evakrk (St, 19. 12. 2007 - 18:12)

Dášendo, taky zírám. Já jsem normálně na vánoce připravená. Ale víš čím to je? Jsme sami. Sice manžel a zvířata nadělaj bordel jako když byli doma kluci, ale jinak mám spoustu času. Uklohním něco pro nás dva, prádla je taky míň, hodně dárků se nakoupí přez internet.
Ale určitě bych měnila aspoň na chvíli s váma, co máte malé děti. Neříkám, že na pořád, už jsem si zvykla na klídek, ale na chvíli bych ten čas vrátila zpátky.
Ilčo, taky bych takovýho chlapa kopla někam.Můj druhý manžel je hrozně hodnej chlap a pořád si říkám , jak jsem to mohla ty roky v prvním manželství vydržet. A než něco takového, rozhodně bych radši byla taky sama. Držím ti palce, ať to vyřešíš ke svému dobru.

Dášenda (St, 19. 12. 2007 - 17:12)

Evi krk , jsi kabrňák ,k vám už může jít jáža nadělovat , máš nachystáno :o))

Dášenda (St, 19. 12. 2007 - 17:12)

Holky, některé to máte těžké s těma chlapama, fakt, já ale myslím , že někteří dnešní moderní tátové jsou schopni se postarat o svý potomky stejně kvalitně jako mámy, asi jich moc není , ale jsou , jednoho mám doma :o))byl u porodu , byl mi velkou oporou , je strašně vytíženej dvěma pracema , aby nás zajistil, ale Aničku hlídá , když je doma vždycky , abych mohla jít po nákupech s holkama občas na kafe a tak, určitě ji hlídá alespoň jedno odpoledne v týdnu , každý den ji vodí do školky a když hlídá tak si hrajou , kreslí , stavějí stavebnice, věnuje se ji a neni mu malá na obtíž , naopak, vidí se v ní :o))
je to můj druhý muž a i ten první se staral dobře o starší holku Markétku , v tomhle ohledu mám asi na chlapy štěstí :o))

Dito , to je dobře , že jsi včera necouvla , byla to dobrá expozice

ILČO, tak ho nech ať jde , stejně ti není vůbec žádnou oporou , než takovýho , tak to radši budu sama , toť jen můj názor

MARTI ahoj , jéža se blíží , doufám , že jsi vpohodě :o))

Všem fajn večer
Berounsko-brrrr-6

Dášenda (St, 19. 12. 2007 - 17:12)

Ahojda všem ,
blbne vám taky doktorka ?je tam posl.příspěvek 1.1 1970 :o))

Hanka (St, 19. 12. 2007 - 13:12)

Kdysi jsem na tyto str

IlÄ?a (St, 19. 12. 2007 - 13:12)

Ahoj Lenko,chlapi um

evakrk (St, 19. 12. 2007 - 12:12)

Jo noci jsou dlouhý. Já byla taky vždycky na kluky sama a když jsem šla někdy večer na kolo, nebo nedej bože kdysi v paneláku ke kámošce na kafe, nepřišel domu tři dny a taky si někde jen léčil dušičku, protože jsem ho nechala doma. Z toho léčení byly nemanželské děti. Ale, že je ženská na všechno pořád sama, to už nevidí.
Jo , jinak zdravím všechny z hor. Je tu hrozný mráz, mlha, stromy ojinělý. O kousek výš musí být jak v pohádce, ale já to dnes v práci zabalila dřív a zkusím se vypotit. Bolí mě celej člověk, jsem nějaká nachcípaná. Chtěla jsem se stavit u doktorky na injekci B12 a pro léky, ale vzdala jsem to. Takových lidí, fronta až na chodbu. Nevadí, půjdu po novým roce. Sice zaplatím,ale bude o bez front.
Tak co? Máte všechny všechno? Já už mám napečíno , uklízeno, dárky zabalený, jen mi připadá, že jich mám nějak málo. Chtěla bych ještě nějaké blbůstky po každýho, tak se snad dnes vypotím a zítra ještě risknu svůj vetchý život a vyrazím do front.
Není tu nějak pusto prázdno? Kde jste všichni?
Lenko, to sis taky prožila svoje, viď? Tři děti a chlapa u cizí baby. Ach jo. Není to lehký.

Martina pro Lil (St, 19. 12. 2007 - 11:12)

LUPY
________________________________________
Popis
Tvorba lupů je způsobena poruchou mazových žlázek v pokožce hlavy. Kůže na hlavě tvoří šupinky, které mohou svědět a pálit.

Příčiny
1. Nedostatek vitamínů skupiny B, betacarotenu, selenu nebo esenciálních mastných kyselin.
2. Nedostatečné prokrvení pokožky hlavy.
3. Extrémně horký a vlhký vzduch. Opalování na prudkém slunci a vysoušení vlasů horkým vzduchem urychluje vysoušení pokožky hlavy.
4. Nadměrné množství mužských pohlavních hormonů v krvi.
5. Nadměrná konzumace cukru.
6. Pomnožení plísní v organismu a na pokožce hlavy, polysystémová chronická kandidóza.
7. Seboroická dermatitida - zánětlivé onemocnění kůže s nadměrnou aktivitou mazových žláz.

Komplikace
Lékaře navštivte v případě, že:

Lenka (St, 19. 12. 2007 - 11:12)

ahoj všem.
Holky, ti chlapi jsou snad všichni stejní. Já když se po dvojčatech dokopala k tomu, že začnu chodit cvičit, tak jsem tam nakonec byla jednou a dost. Protože to co mě očekávalo po dvou hodinách po příchodu domů ze cvičení mi vzalo chuť. Děti unudlaný, ubrečený a manžel si vesele chrupal u televize...napapanej, spokojenej. A nejvíc mě dorazil, když mě vyčetl jaký bordel máme doma, všude hračky, hadříky na děti...to jeho kamarádka má jinak načančaný byt( na rozdíl ode mne, měla jednu, v té době už asi desetiletou holku) no a začal trávit večery a pak i noci u ní. Prý si celou tu dobu co u ní trávíval si jen povídali... :-))

Martina (St, 19. 12. 2007 - 08:12)

Dito,
děti většinou nejsou na hlídací tatínky zvyklé, bohužel. Aby si zvykly, chtělo by odluku od maminy opakovat častěj. Náš syn býval občas už od tří měsíců s mými rodiči a vše úplně v pohodě. Nejlíp hlídal kupodivu dědeček:-)
Tvé stavy na večírku by byly rozhodně lepší, kdyby tam neřvaLa hudba, byl čistý nevydýchaný vzduch a možná míň lidí? Se střední školou míváme srazy v takových komorních prostorách, kde je klid jen pro nás a to je výtečné. Letos jsem něco podobného zorganizovala pro spolužáky ze ZŠ a všichni si pochvalovali - vinotéka, klídek, žádný cigaretový kouř ap.

Ilča (St, 19. 12. 2007 - 07:12)

Ditušo.jako by si mi mluvila z duše!Já byla v pátek taky na večírku-poprvé po 7 letech!Před odchodem scéna,že jdu chlastat-já v životě nepila,nahánění telefonem,doma přesně to,co popisuješ-jak když bouchne bomba,otec chrápal,v autě sbalené kufry,pak vstal a odjel s tím,že se rozvádí!!Nepochopila jsem to,tak jako už několikrát,holce vykládal,jak ho bolí srdíčko,jak se trápí,ale nemůže takhle dál žít a hádat se s maminkou-o žádné hádce nevím,jediné co bych pochopila je,že nemůže takhle dál žít-přijít z práce,najíst se a neumytej smradlavej a nepřevlečenej,sebou plácnout na sedačku k televizi a chrápat tak až do rána.Pak se vzbudit a v tom samém,co má na sobě,neumytej,jet opět do práce.A tak pořád dokola.Ale asi to pro něj bylo hrozný,když se ta domácí puťka odhodlala konečně někam jít,když ji sám nikam nevezme.
Jsi šikovná,že si vše takhle zvládla,akci i tu cestu.A besídku s dětmi.Já dnes zkusím jet nakoupit nějaký ten dárek,doufám,že mě tam nic nechytne.
Eduš,moc ti přeju,aby ti bylo dobře a určitě to tak bude,nemysli na ty hnusy.Pa pa a pěknej den bez těch potvor přeji všem!!!Držte se!

Reklama

Přidat komentář