Reklama

Panická porucha PP7

zdravím:------- (Út, 25. 12. 2007 - 13:12)

čawte......volám sa peter..prekonal som PP...ale začalo sa mi to trochu vracať po pár mesiacoch/rokoch už ani neviem.....kedysi som sem chodil dosť často ale vidím že sa to tu pekne vystriedalo....potreboval by som trochu diskusie o PP...kedysi mi to dosť pomohlo.....ináč mám 30.chodil som trochu psychologovi a parádne som sa s toho vylízal/bez liekov..hahahha...mám dosť skúsenosti s touto pliagou..takže dúfam že tu budem prínosom.....ináč pekné vianoce všetkým panikárom....:-ô

Martina (Út, 25. 12. 2007 - 12:12)

Dituš,
já 1. svátek nikdy na pódiu /dobrý název/ - v kuchyni - nestojím, teď jsem slupla kapra od včera - bez obalu a jen s suchými bramborami, ale díky bohu, že můžu jíst.
Zítra budu až stát - ale už nedělávám zelí a pečený vepř, ale bude dietní krůtí s těstovinami.

Johanz,
já zase nahrávám pohádky a zpívání, ale na video, zatím :-)

Ta pohádka ze včerejška večera Tři životy, zatím nič, moč :-(

V KOSTELE
jsem byla dnes dopoledne - chodím tam jen 1x za rok o Vánocích. Nádherně zpíval smíšený pěvecký sbor, venku před zač. mše hrála dechovka koledy.
Ve 14 h. je živý betlém a pak jedeme ke tchánovi a švagrově rodině jako každoročně.

JOHANZ (Út, 25. 12. 2007 - 10:12)

OD TÉ DOBY CO JSEM SI KOUPIL DVD S HARDDISKEM ,,SI NÁHRÁVAM CO CHCI A KDYŽ MÁM VOLNO TAK SI TO PUSTÍM...DOBRE FILMY VYPÁLIM NA DVD DISK (NAPŘ POSLEDNĚ DEPERÁDO S BANDERASEM)VYMAŽU REKLAMY A DÁM DO FILMOTEKY....VŘELE DOPORUČUJI TŘEBA NOČNÍ PROGRAM ,KDY UŽ KAŽDY PEPKAŘ SPÍ SE DAJI ZHLÉDNOUT DOPOLEDNE....

Dášenda (Út, 25. 12. 2007 - 09:12)

Krásné ráno z Berounska

Ahoj Evi , to je hezký , že jste si to s manžou pěkně užili, vidím , že i muži mají své slabé chvilky , např u stromku :o))mě taky štědrý den dojímá

JOHAZahoj do Ostravy, jsem opravdu ráda , že opět osvěžils tyto stránky

DITO , u nás to bylo to samé Anička nechtěla jíst šť. večeři stím , že ji bolí bříško, tak byla natěšená na toho ježíška asi stejně jako Vaše Julí :o))
Pod stromem byla úplně beze slova...:o))Markétka zapálila prskavkya zvonila zvonečkem a myse hnali do patra do obýváku , Aní zcela bez dechu :o))
Dárků půl pokoje , trvalo nám přes hoďku rozbalování, nejvíc dárků samozřejmě dostala malá , jako každoročně jsme to zas asi přehnali, Markétka ji toho vždycky strašně moc nakoupí , je to její milovaná sestra , nedají na sebe vzájemně dopustit , to se mi moc líbí jak se mají rády

To je dobře , že Vaše Julinka už je bez teplot , jestli to nebylo z té nervozity.
Koukám jak vyváříš, to u nás se tak nevyváří, míváme na Boží hod ještě salát se řízkem , salát je hodně odlehčený jogurtem , aby nám nebylo špatně.No a budu vařit až na Štěpána udělám kuřecí maso na jablkách s rýží , my jsme zvyklí jíst dietněji, když jsem viděla v sobotu v kauflandu jak nškteré rodiny valí 2narvané vozíky jídlem jen jsem valila bulvy :o))

tak přátelé a kamarádi užívejte svátky , mějte se rádi a buďte štastní

Berounsko,zataženo , -2, vypadá to na sníh

Dituša (Út, 25. 12. 2007 - 09:12)

Všem kamoškám od Adama ,těm v rouše Evině,přeju dodatečně všcičko nej...Eva K,R. ,Evíček,popř.těm,co mají jiný nick a jsou třeba Evy.

Johanz,ty se máš.Já viděla jen Pyšou ,u ní jsem dožehlovala,jinak nemám šancije pořád cvrkot rachot a pohádky pro větší děti J zatím moc nebaví.Taky každoročně nacpu všechny nej pohádky na 24. a na různé programy,často se časy kryjí,tak mám smůlu.Při Popelce se u nás akorát sedělo u stromku a rozbalovalo.Zas asi zvládnem jen toho dědeka Hříbečka ,bude-li:-))).

Dituša (Út, 25. 12. 2007 - 09:12)

Ahoj ahoj.
Ježíšek něco donesl,však bylo to docela chaotické,J měla snad neurozu z toho,ani jsem si nemyslela,že tolik věří na Ježíška.Nemohla ani jíst.říkala,že ji bolí břicho a když jsem je nahnala i s tátou do ložnice,že vyvětrám-mezitím nanosím dárky pod stromek.tak obě holky vytrvale řvaly a táta jen ležel a kroutil hlavou:-)).No prostě sranda.Dárky se rozdaly a rozbalily rychlostí blesku,já pak poklidila kuchyn?,sídlo své milé.Šla uspat J,usla s ní a pak mě vzbudila vůně již upečených kačen.J už teplotu nemá.Ais nějaké virozy,jak tak tady čtu.

Hanko,Misska,Míšo,Jitko,Martino,Johanzi,Dáši atd.... ahoj.

NO UŽ JSEM NEVĚŘILA,
ŽE STAVÍ SE TA OD PETŘÍNA,
TÍMTO JI MOOC ZDRAVÍM
A PŘEJI PEVNÉ ZDRAVÍ.
A AT SE ZASE TADY STAVÍ!

No nic,musím stoupnout zas na pódium=zelí kysané,knedlíky,asi guláš.políku udělám,přijde děda s přítelkyní na oběd.Pak si krátce zkusím odpočinout a navečer přijde tchán s tchýní.-))).Takže do té doby musím dát péct jehněčí kýtu.

Opatrujte se a hezký sváteční den.Aha,hmhm,J vylila celou štávu,jdu stírat.

JOHANZ (Út, 25. 12. 2007 - 09:12)

DOBRÉ RÁNO
PRVNÍ POHÁDKA SKONČILA,JSEM SÁM DOMA ,TAK JEN NAKOUKNU CO TADY A VONO NIC.

TAK JDU LUŠTIT UNIJOGU KTEROU JSEM DOSTAL POD STROMEČEK

HEZKÉ SVÁTKY ZE ZAMRAČENÉ OSTRAVY PŘEJE JOHANZ

JÁ CHCI SLUNÍČKO

evakrk (Út, 25. 12. 2007 - 09:12)

Ahoj z hor všem v tento sváteční den.
Ježíšek se povedl,i když jsme byli jen dva, udělali jsme si krásný večer a musím přiznat, že jsem byla statečnější nez manžel. Ale dnes už najedou děcka na svíčkovou a bude nás plnej barák.
Děkuju všem za přáníčka k svátku a přeju pěkný den.
Hani, ahoj. Jak se máš? Co agora? Je to lepší?
Dito, co malá? Polevila horečka?

Hanka (Po, 24. 12. 2007 - 21:12)

Kdysi jsem na tyto stránky chodila ráda ,potom tu nastalo cosi,co by mě zničilo,takže jsem skončila.Chtěla jsem jen všem hodným holkám popřát trochu štěstíčka,zdravíčka,pohody,prostě krásné Vánoce.Hanka
PS.Pohoda ,celá rodina měla 3 dny 39 a ted máme atib.a průdušky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Miss (Po, 24. 12. 2007 - 21:12)

Ahojte nedalo mi aby som sem dnes este nezasla, PRAJEM VAM KRASNY STEDRY VECER MOJI MILI :)

Evi R. - napis niekedy viac o sebe ako sa mas, takze panika zas utoci ked neschopenka?:(

Dita - potom napis mail ako u Vas bolo, ci Julka sa uz ma lepsie

Jitka B. - pripajam sa obaja s muzom chorí, angina, zimnica no des, len parelny caj no to su sviatky

Martina (Po, 24. 12. 2007 - 10:12)

Jiři,
také jsem přelupla na operní koncert, ale to není šálek mého čaje, tak jsem to zpět vrátila na pohádky.
GOMBITOVÁ se musí strašně psychicky trápit, asi nemám u sebe žádného milovaného člověka, který by ji z toho bludného kruhu smutku vyvedl. Byť kupa fanoušků, kupa výborných bývalých či budoucích spolupracovníků NIKDY NENAHRADÍ TEPLO A PODPORU DOMOVA!

U našeho domu, naproti kostela, je postavený
BETLÉM /v překladu zn. DŮM CHLEBA/.
--
Zítra tam budou ŽIVÉ JESLIČKY! Letos poprvé ho u nás zorgaizoval místní malíř obrazů /má teď i výstavu/ spolu s pár nadšenci. Klobouk dolů, betlém stavěli čtyři dny.

Martina (Po, 24. 12. 2007 - 10:12)

Jitko,
to chce zábal namočených hadříků ve vlažné vodě a přiložit JEN na nejvíc teplá místa na těle, ne zábal celého těla. Loni mně jen toto snížilo teplotu ze 40-tky.
A nic si z toho nedělej, já měla od pátku střevní virózu a 5x jsem zvracela, vila při tom jak šakal a zle mně je doteď.

jiřina (Po, 24. 12. 2007 - 10:12)

Taky se připojuju s přáním krásných chvil o svátcích a hlavně přeji našim EVIČKÁM vše nejlepší k jejich dnešnímu svátečku.
JOHANZI, moc Tě zdravím, taky mi uniklo Tvoje telefonní číslo, ale důležitý je, že už můžeš fungovat zde a opět glosovat. To vždycky odlehčí hustou atmosféru.
JITUŠKO, tak Tebe skolily taky takový horečky, to je mi líto, snad se dáš brzy dohromady, stejně tak jako děti od DITUŠKY, to musí být opravdu únavný. Holt s dětmi jsou starosti, ale je mi líto i Tebe, protože musíš být už hodně unavená a vyčerpaná. Ale věřím, že rozzářené oči dětí u stromečku s dárky Ti to vše vynahradí.
BÁRO, taky zdravím a je fajn, že na nás sem tam nakukneš, stejně jako DUCHMERY, která je takovou dobrou duší této diskuse.
PAJKA asi neví, kde jí hlava stojí, jinak by nám už písla, takže holka ať to vše zvládneš.
MARTINKO, taky jsem včera žehlila u Gombitové, moc se mi ten pořad líbil a stále jsem čekala, že snad na závěr se ukáže, ale bohužel. Těžko se sama v sobě srovnává už roky, a přestože lidi by ji strašně chtěli vidět, tak je zavřená ve svém bytě a ani Žbirka ji nedokázal přemluvit. Musí být vnitřně strašně "rozervaná", ale mám ji taky moc ráda. Ty holky zpívaly její písničky úžasně!
a teď sleduji koncert s Hůlkou, Mátlovou, Urbanovou.... to je balzám na duši, zvlášť, když řadu písní znám a můžu si to broukat s nimi.
DÁŠI, co ty holky neobětují pro chlapy. Starší dcera je tmavá, ale jde do blond, protože ví, že se to líbí jejímu příteli. Takže máme ty holky v uvažování podobné. Naštěstí Šárinka zůstává svá!!!
Manžel dobaluje poslední dárečky a po obědě přijede jeho maminka, která bude trávit Štědrý den s náma, aby nebyla sama.
Zdravím i ZUZKU, zdravím i Tvou dceru Šárku a pozdravuj LUCKU. Vím, že jste v kontaktu, ona to psaní zase tak nějak utnula, takže ať se jí daří!

JOHANZ (Po, 24. 12. 2007 - 10:12)

BÁRO
DÍKY ZA MILÁ SLOVA CELÝ ŽIVOT JSEM MAKAL A MAKAT BUDU ZNOVA

JITKO
CEČKO JE JEDINÁ SPRÁVNÁ CESTA UŽ PRO NĚJ JEDU DO TESCA

Bára (Po, 24. 12. 2007 - 10:12)

Ještě jsem zapomněla přivítat Johanze, jsem ráda, že jsi zase zptáky, měli jsme o tebe starost a chyběl jsi nám tu. No, teď už budeme spolu častěji, že. Drž se hochu - můj otec je v 76 letech, po trojitém by-passu před pěti lety - v plné kondici, pracuje na vinici, ve sklípku, na dvorku a zahrádce a vypadá o deset let mladší. Vím, že sis užil své, ale blýská se na lepší časy. Hezké Vánoce!

Jitka B. (Po, 24. 12. 2007 - 10:12)

Přeji všem krásný Štědrý den. Ať všichni najdete pod stromečkem nějaký pěkný dárek, i když to, co by si všichni tady nejvíc přáli, pod stromečkem asi nenajdeme.

Johanz - jsem ráda, že zase píšeš. Dopadla jsem jako tvůj vnuk. Mám horečku 40 stupňů.

Bára (Po, 24. 12. 2007 - 10:12)

ahoj kamarádi. Přeji Vám všem krásné Vánoce, plné lásky, pohody a klidu. Ať nikdo dnes není sám. Jsem dnes naměkko, slzy na krajíčku - jako každý rok o Štědrém dnu. Tak si ho všichni užijte.

Jitka B. (Po, 24. 12. 2007 - 10:12)

Přeji všem krásný

JOHANZ (Po, 24. 12. 2007 - 09:12)

TAK NÁM VNUKA ZKLÁTILA VIROZA A LEŽI U TELKY JAKO LAZAR,NACPAL JSEM HO CEČKEM ADOSTÁVA OBKLADY NA ROZPÁLENOU HLAVU.
STROMEK SVÍTÍ JAKO OBLOHA NA ROVNÍKU V NOCI A JÁ JDU DĚLAT S ŽENOU SALÁT...JEŠTĚ MUSÍM ZAJET DO LÉKÁRNY NEB JSEM ZJISTIL ŽE MÁME POSLEDNÍ TABLETKU CEČKA COŽ NEMÚŽU DOVOLIT.

PŘEJÍ VŠEM HODNÝM LIDEM TADY NA DOKTORCE HODNĚ ŠTĚSTÍ A PŘÍZNIVÝ OSUD

A TĚM NEHODNÝM AŤ JSOU HODNÍ...

PRO VŠECHNY PP JOHANZ OSTRAVA MRAČNO -1C PIN 1.... :-))

zuzka (Po, 24. 12. 2007 - 09:12)

EvceKrk přeju vše nejlepší k dnešnímu svátku a ostatním Evám, Evkám, Evíčkům...taky.Hlavně hodně zdraví a ať se vám splní to, po čem toužíte

Reklama

Přidat komentář