Reklama

Koupání v oblečení.

Jana (Ne, 17. 10. 2010 - 00:10)

tak bez nehoAle co když to někdo uvidí a řekne? Jo, jiná holka, to by mu nevadilo, ale chlap? Občas blbneme s kamarádkou a to je v pohodě.

petr (St, 13. 10. 2010 - 21:10)

tak bez neho

Jana (Ne, 10. 10. 2010 - 23:10)

jano chtel bych te videtChtěl by ses přidat? No nevím, jak by to ten můj skousnul.

petr (Pá, 8. 10. 2010 - 16:10)

jano chtel bych te videt

Jana (Čt, 7. 10. 2010 - 09:10)

Po objevení této diskuze jsem si ji přečetla od začátku do konce, je zajímavé, jaké nají někteří názory. Vždyť oblečení se stejně pere a kdo není vyloženě humusák, tak zas nemůže bazén zašpinit. Nosím výhradně jeans - skiny. Do práce jezdím na kole, jsem v nich celý den a když přijedu domů a je vedro, tak jdu hned pod sprchu v tričku a jeansech a pokud mám mikinu, tak i v ní. Nejlépe se totiž svlékají pod sprchou, a nebo v mokrém zůstanu dokud to neuschne. Tomu mému se to líbí. Někdy skočím do bazénu a on za mnou a pěkně si zadovádíme. Už je to asi 4 roky, co vyřadil plavky a koupe se zásadně v dlouhých jeansech (krátké nenosí) a v tričku nebo mikině. Dnešní moje koupání v oblečení je důsledek jeho přemlouvání ať to zkusím. A je to skvělé. Už jsem to zkusila i v jeho jeansech a mikině. Pěkně to ve vodě plandá. V těch mých skinech je to při vylézání z vody lehčí - méně namočené látky. A vy chytráci strašící nemocemi - oba jsme stále zdraví.

Majkl (Po, 30. 8. 2010 - 11:08)

Koupání v jakémkoli...Teda Jarousku, styď se a něco se sebou dělej ... Protože se říká, že "podle sebe soudím tebe", a ty tady osočuješ wetlookáře, že snad nosí týden jedno spodní prádlo, tak by sis to své spodní prádlo, taky mohl měnit častěji ...
A nestraš tady lidi, že v bazénu chytnou plno nemocí ... pokud někdo má pak problémy s ušima, nebo očima, není to zanedbanou hygienou, ale reakcí organizmu na chlór ... Někdo na něho může být citlivější ...

Vašek (Po, 16. 8. 2010 - 01:08)

Jardo, já jsem až z Prahy....Miluji koupání v oblečení. V současnosti studuji na VŠ v Praze.

j (Po, 9. 8. 2010 - 00:08)

Určitě tady nejde o...Tak, souhlas, koupání v přírodě, nebo doma ve vaně a v domácím bazénu. Na koupálku by mě vyhnali. Vždyť jde jen o to užít si ten pocit a ve vedrech se ochladit. U sousedů se kluci každou chvíli koupou v kraťasech a v tričku a jejich ségra také, někdy i v džínech. Převlékání do plavek moc neřeší, jen holka, když se chce opalovat. Jelikož chodí nahoře většinou bez, tak to řeší tričkem. Nedávno v těch vedrech se na náměstí mládež koupala v kašně. Tak jak byly oblečení, někteří v kraťasech a v tričku, někteří i v džínech, jedna holka měla dokonce i uvázanou mikinu u pasu a skočila tam s ní. Těžko se asi budou svlékat do plavek, když žádné neměli a holky do kalhotek? To by bylo asi větší pohoršení, než v oblečení. Jednou jsme na školním výletě (8 tř.) při tůře přišli k rybníku, někteří si jen smočili nohy a je zajímavé, že holky s ohrnutými nohavicemi džín se brouzdali hloub a hloub, až tam postupně skončili úplně namočené a zaplavali si. Žádný z kluků se neodvážil, jen jsme překvapeně koukali. Ale když vylezli... No krásný pohled, bohužel měli všechny podprdy. Kupodivu nijak neonemocněli a žijí dodnes, jak někteří straší nemocemi, ekzémy, hygienou( na tu přehnanou hygienu jednou vymřeme). Ještě je zajímavé, jak všichni ohrnují nohavice a pak se stejně namočí. Asi jde o pocit, něco jsem pro to abych se nenamočla udělala a pak si to rozmyslí a stejně se zmáchá.

Martin (St, 28. 7. 2010 - 12:07)

Koupání v jakémkoli...Určitě tady nejde o koupání v oblečení někde na koupáku, ale spíš třeba v řece nebo někde u jezera. Já se třeba koupu v oblečení, když jsem sám doma, ve vaně nebo si vlezu pod sprchu. Na tom nevidím nic nehygienického...

jarouseek (St, 28. 7. 2010 - 01:07)

Koupání v jakémkoli oblečení kromě plavek určených jen k tomu je krajně nehygienické. A také by se měl každý před vstupem do bazénu namydlit a pořádně osprchovat!Pokud to tak není - záněty uší,spojivek,ekzémy atd.Kdo se má pak v bazénu koupat, když si tam někdo vymáchá týden nošené spodní prádlo!

j (Po, 19. 7. 2010 - 23:07)

V současných vedrech je...Džíny nebo kaťasy, tričko, sandály. Jaképak svlékání do plavek. Skočím tam tak jak jsem oblečen, v tom vedru je to příjemné. Koupání v tričku je už u někoho běžné - jak jse vypozoroval. Za deště to také nijak neřeším - mikina s kapucí, pod ní tričko, džíny a boty. Nenosím ty módní bundy do deště, které se teď značně rozmohly. Je to skvělé, když je vše promočené a vytahané. A teď moralisti a kritici do mě!!!

RRR (Ne, 11. 7. 2010 - 17:07)

koupani je nejlepši jen na ostro...nahy...

WetBoy (Ne, 11. 7. 2010 - 14:07)

V současných vedrech je koupání v oblečení velice příjemné. Alespoň se člověk hned nespálí. No a mokré oblečení potom ještě navíc přijemně chladí... Vyzkoušeli jste to také? Jaké oblečení je na koupání v současných vedrech pro Vás nejlepší a jak se vám to líbí? A necháváte si i boty?
Já se rád koupu v dámských šatech, ale to jen v soukromí. Na veřejnosti se odvážím, jen v tričku a kraťasech (tak jak jezdím na kole).

martillo (So, 3. 7. 2010 - 23:07)

Jednou jsem byl v Ústí nad...magore v Ústí nad Labem teče Labe.

Majkl (So, 17. 4. 2010 - 13:04)

Chcete-li si "pokecat" o wet-koupání, navštivte http://wetlook.ic.cz a jděte na chat ...

Pavel (Út, 2. 3. 2010 - 11:03)

Ahoj, poraďte, kam jet k...V islamskem svete (Egypt, Jordansko...) je to zcela OK. Osobne jezdim do Thajska, kde je to naprosto bezne - u mistnich. Podminkou je - vyvarovat se mist, kam jezdi turiste a koupat se tam, kde je to urceno hlavne domorodcum

Michal (Pá, 26. 2. 2010 - 16:02)

Ahoj, poraďte, kam jet k...V chorvatsku, mimo hlavneho pobrezia, je volneho miesta kolko chces. Krasne osamele plaze, kde cely den nikto nie je. V tricku a dzinsach si tam zaplavam kolko chcem.

Buba - poradce (Pá, 26. 2. 2010 - 08:02)

Na koupání které ty máš rád je dobré Gronské moře.Nezapomeň na kulich.

- (Pá, 26. 2. 2010 - 07:02)

Ahoj, poraďte, kam jet k moři, kde se dá bez nějakého pohoršování druhých koupat tak jak příjdu v oblečení? Tj. boty, jeansy, tričko a případně mikina? Dík.

&y (St, 10. 2. 2010 - 10:02)

To je normální wetlook,...Ahoj Jeanette, rád by som sa zoznamil s nejakým dievčaťom, ktorá má rada takéto kúpanie, len neviem, kde by som mohol inzerát napísať, lebo na normálny, tradičný inzertný blog to asi nepojde, tak len či mi nevieš poradiť. &y. [email protected]

Reklama

Přidat komentář