Reklama

Liposukce IV.

Kamča (Čt, 19. 5. 2005 - 20:05)

Holky, já jsem stále šťastná!!! Fakt, poskakuji tu jak malé děcko, kroutím se, fotím, porovnávám. Je to neuvěřitelná změna k lepšímu. To se ani nedá popsat, jak jsem šťasná. Mirko, asi tě picne, ale já mám břicho bez hrbolků! Prostě z ničeho nic. Já tomu vůbec nerozumím. Pořád ho hladím, prohlížím. Je pořád ještě zatvrdlé, to cítím, ale dostalo tvar, zmizel balvan a štěrkoviště. Dala jsem teď dolů kompres a není to taková hrůza jako kdysi. Je to bez něj nezvyk. Asi bych si i zvykla, ale strašně mě šimrá oblečení. A hlavně se bojím, ať si teď nic nepokazím. Ale přiznávám, je to bez něj dobrý. Jediné co mi ještě kazí dojem je, že když se předkloním, kůže se tak divně krabatí a je to tvrdé.Holky, chce to fakt vydržet a nestresovat. Přiznávám já stresovala, ale už vidím výsledky.Holky jak jste to říkaly s tím solárkem? Přelepit? A jak to pak vypadá?Peťo, já se pořád opakuji, ale já mám úžasného manžela, který mi ve všem pomáhá a já doufám jemu. Jsme si hodně blízcí a jeden na druhém přilepení. Já jsem asi přilepenější. Jdu otevřít nějaké vínko a slavit. Díky, hurá.

PEŤA (Čt, 19. 5. 2005 - 19:05)

Verčo, chlap (skoromanžel) to vzal celkem dobře. Sice říkal, že to nepotřebuju (ale já vím sama nejlíp co potřebuju) a potom mě řekl ať se rozhodnu jak chcu.Dokonce se mnou jel na konzultaci (dovnitř ale jít nechtěl), na zákrok mě dovezl a odvezl. V noci mi pomáhál mě přebalovat ty zakrvácené podložky. Další 2 dny uklízel a nakupoval. A hlavně poslouchal moje fňukání. Takže si tak říkám, že mám vlastně prima chlapa.

PEŤA (Čt, 19. 5. 2005 - 19:05)

Čau jmenovkyně, já jsem po lipce celého břicha. Byla jsem sice v Jihlavě. Ale v Praze je myslím dost doktorů co to dělaj, stačí pořádně projet internet. Mě to stálo 15000.- a odsáli mě asi 1,3l tuku. Já se dívím, že jsme my břichandy tím svým skučením ještě všechny od lipky břicha neodradily

Mirka (Čt, 19. 5. 2005 - 18:05)

Čauky všichni, copak se nám stalo s Denis? Buď už má vnější stehna super (dnes je 5 týdnů a dva dny) a nemá tu co řešit, nebo nevím.Kamčo, ani nevíš, jak ti závidím to bříško, asi se o něj staráš líp než já (to umývání oken atd.), ale přece jenom jsi mi dala naději. Zákonitě se to musí zahojit rychleji když jsi mladší. Já se asi víc věkově blížím k Daně a hold my musíme být trpělivější. Ale asi tak: když přehlídnu ty hrbolky, tak celkový tvar břicha je plochý, tak jsem si to představovala, ale pokud budu mít dvojdílný plavky, tak spíš hodně vysoké a vykrojené, než nízké bikini. Ale aby v tom Chorvatsku kvůli mě někoho hrůzou netrefil šlak, to si nemůžu vzít na odpovědnost. Ale jestli bude zima, tak stejně nebude co řešit. Vlastně bude - že zmrznu. Jé, když jsem u toho zmrznutí, vidělas to naše břicho, když je na něm husí kůže? Né? Tak to rychle zařiď. To ti je chláma! To vypadá tak hrozně až je to k smíchu.Jdu do aerobiku, zítra ahojky!

věrča (Čt, 19. 5. 2005 - 18:05)

Já byla na liposukci na Praze 1.Mrkni na jejich stránku www.laseresthetic.cz. Operuje tam MUDr.Jiří Ferra(dočteš se o něm i na internetu).S přístupem jsem byla naprosto spokojená a výsledek Ti ještě neřeknu, mám teprve 9 dní po zákroku.Je to od Václaváku asi 10m.

Petramax (Čt, 19. 5. 2005 - 18:05)

Ahoj holky. Pisu sem poprve. Parkrat uz jsem tu byla jen cetla a sbirala info. Uz asi 2 mesice se psychicky pripravuji na lip bricha.Bolesti se ale nebojim. Myslim, ze by bylo potreba uplne cele. Nevim ale kam se obratit. Ma z vas nekdo zkuseti v Praze? Take by me hodne zajimala cena. Stacilo by 15000? napiste prosim Petramail: petramax"volny.cz

věrča (Čt, 19. 5. 2005 - 18:05)

Ahoj holky,po delší době se přidávám do diskuze. Jak tak tady čtu, naši chlapi jsou asi všichni stejní.Rádi se otočí po krásné holce a manželky mají vypadat jako oteklé klobásy?Mě manžel říkal, že mám ošklivé nohy(což mě docela mrzelo-že mu to v posteli nikdy nevadilo,co?), no a když jsem mu sdělila, že jsem objednaná na liposukci kolen, tak se mnou pár dní nemluvil.Pro koho to tak asi dělám, že on už stojí asi za hov.., a pod.Pak zkoušel, že bych měla raději ty peníze investovat do jeho rybařiny.No já nevycházela z údivu. No a teď se prostě s tím smířil, dokonce mi vaří i kafíčko a vozí mě do Prahy na kontroly.Prostě to chce jít za svým cílem a odolat nátlaku mužské generace. Jak jste na tom vy ostatní se svou drahou polovičkou?

Linda (Čt, 19. 5. 2005 - 16:05)

Mě asi klepne!!! Můžete mi někdo napsat, jak můžou dlouho trvat vnitřní stehna??? Máma tam šla na dvanáctou, má vyplej mobil a nic o ní nevym. Já jí přetrhnu jak hada!!! Vůbec nevim jestli si vzala taxi nebo jela sockou, protože bydlíme asi 15 minut od toho centra.

Kamča (Čt, 19. 5. 2005 - 14:05)

Tak Mirko, konečně v jednom nejsme stejný. Já měla modřina na vnějších, ty na vnitřních.Peťo, já když to viděla poprvé, tak jsem málem začala brečet, měla jsem na krajíčku, manžel se do mě pustil, ať neplaším. Dnes jak vidíš pohoda. Docela. Ale prokousat se tím vším, pro mě byla opravdu fuška.Jednou jsem měla na sobě, na odpoledne, taky ten kompres s nohavičkama. Dole jsem začala nebezpečně narůstat a na velkou jít, byla teda makačka:-)takže v tomhle vím, o čem mluvíte. Mirko, máš tam pozdrav.

katka (Čt, 19. 5. 2005 - 14:05)

ale u nas to neni zadna vyhra, ze :-)) ale v tom stavu, jak clovek vypada po lipce je to stejne jedno .-))

PEŤA (Čt, 19. 5. 2005 - 14:05)

Teda Zuzo tys mě předběhla

PEŤA (Čt, 19. 5. 2005 - 14:05)

No já si myslím, že některejm chlapům by se to asi líbilo, kdyby ho měly dvakrát takovýho.

Zuza (Čt, 19. 5. 2005 - 14:05)

....misto aby byl rad :-)))

katka (Čt, 19. 5. 2005 - 14:05)

..sakra nejak se neposlalo, co jsem napsala...Ten otok "tam dole" je proto, ze se tam rozlila ta nevstrebana tekutina.Doktorka rikala, ze ji jednou volal vydesenej chlap po lipce, ze ho ma dvakrat takovyho :-))))

PEŤA (Čt, 19. 5. 2005 - 14:05)

Mirko bomba je slabé slovo, jak jsem říkala málem jsem se odporoučela k zemi. Je to nafouklý měkký hnus s dírkama. Za ty peníze mám větší pupek než jsem měla předtím. Já vím, musím být trpělivá.A co se týče té chudinky dole, tak ještě včera byla dvakrát taková. Dneska už trochu splaskla.Holky já se tak těším na balvany, hrbolky, jelita hlavně když to bude trochu plochý. Teď když se podívám z boku tak je to hrozně vypouklý.

Šarara (Čt, 19. 5. 2005 - 14:05)

Ahoj všechny, začala jsem vášně uvažovat o liposukci. Můžete mi holky sdělit, kolik stojí vnější a vnitřní strana stehen (u MUDr. Procházkové, nebo FN Hradec Králové)? Bere se jako jedna oblast vnitřní strana jednoho stehna. Na internetu není většínou cena uvedena a do telefonu mi nikdo nechce cca cenu říci. Díky za info (klidně i mailem)

Mirka (Čt, 19. 5. 2005 - 14:05)

Peťo, já jsem měla modřiny na vnitřních stehnech a měla jsem je i oteklý. I to, co je mezi nima hi,hi,hi, a jizvičky mi nešili ani nepřelepovali. Peťo s tím zatvrdáváním břicha to začne tak do dvou týdnů. Uvidíš, napřed jedno jelítko, pak dvě, pak celé břicho. To asi teď přes ten otok není vidět a cítit. A ten pohled do zrcadla ráno - to byla bomba, že?

katka (Čt, 19. 5. 2005 - 14:05)

Ja jsem to nicim nestikala a nohy mi jeste neupadly, myslim, ze nemusis :-)))Kdyby upadly, tak dam vedet, ale ne vazne, mam to krasne zahojeny. Dve dirky jsem uz ani nemohla najit, kdyz jsem je chtela ukazat kamosce.

PEŤA (Čt, 19. 5. 2005 - 14:05)

Tampony sundány. Nikdo mi neradil, já jsem se tak bála vylézt z toho kompresu a taky to dost bolelo, že jsem na ně úplně zapomněla. Na dírkách jsem nechala teda jenom ty stripy. Nemám si ty dírky a pupík postříkat nějakou desinfekcí. Já jsem fakt nemožná.

katka (Čt, 19. 5. 2005 - 13:05)

Peto, ja jsem se na kontrolu ptala. Rekla mi, ze pokud bude vse OK, neni potreba, ale kdyz budu chtit, muzu samozrejme po domluve prijet. A klidne ji zavolej, ja jsem ji pak taky dvakrat volala, kdyz jsem nevedela...

Reklama

Přidat komentář