Reklama

Liposukce IV.

Dana (Po, 23. 5. 2005 - 12:05)

Kamčo, víš, co je průser? že jo to fakt nevím!Ale mně se odjakživa pletla pravá a levá strana, a to v daleko ošemetnějších situacích! :-)( při jízdě autem to je téměř sebevražda, když se někdo snaží mne navigovat slovy - teď doprava!Jednou jsem vezla vzadu dva potentáty, kteří se právě pracovně rozčilovali nad jednou akcí, a hovořili taky o dopravě... jak jsem zaslechla slovo DOPRAVA, okamžitě jsem strhla volant, a vjela do pole - ale nalevo....:-)

Kamča (Po, 23. 5. 2005 - 12:05)

Danuš, ty nás zkoušíš a děláš si z nás legraci, že? Slepák je vpravo, těsně nad pánevní kostí. Mirko, čau, četla jsem to, jasan. To je super, to jsi šťastná jak blecha. Já myslím, že po návratu z Chorvatska se už budeš taky rozplývat a hýřit dobrou náladou.

katka (Po, 23. 5. 2005 - 11:05)

Danus, myslim, ze je :-))) A jizvu po nem jsem videla jen jednu - na manzelovi a ten ji ma pres pul bricha, takze jak vypada normalni, nevim :-). Nejvetsi sranda je, ze jak jsem se ted nad tim zamyslela, nedokazu si vybavit, kde tu jizvu ma. Aji jsem mu kvuli tomu volala :-))) ale nebere to.

Dana (Po, 23. 5. 2005 - 11:05)

bezpečně: pupík jako nový! prostě můj!Pleť napjatá, hladká, jenom v hloubi nějaké zatvrdliny - někdy. O tvaru - no to moc nejásám, mohlo to být lepší, ale v šatech je to super!Pomuchlaniny žádné, ale holky - já v tom kompresu žila fakt tři měsíce!a Zašívala a zašívala -a prala - měla jsem dva. Včera jsem zase jeden vytáhla, a zkusila ho. I spala jsem v něm - jen tak, abych nevyšla ze cviku :-)ale je fkat, že kdybych věděla, jak DLOUHO to bude trvat! Od 16. února!!A kolikrát jsem byla na sesypání, jaká jsem kráva nebeská, že jem tam šla!Už jsem nevěřila, že to bude dobrý!Takže hlavy vzhůru! Je to sice ošajstlich, čekat a čekat, a doufat, ale VŠE bude dobrý! Pokud se jedná jen o modřinyzatvrdlinyjelitapomuchlaná kůžepokaženéj pupíknatekliny - tak to zmizí určitě!O celulitidě nevím nic.Jo, a jizvičky - jedna ani není, zato druhá potvora je vidět i z dálky, protože je vcuclá. A nemám ji v chlupech (:_), ale dost nad, takže to nezamaskuju ničím. Nevíte, jaká je jizva po slepáku? Že bych se vymluvila....

Dana (Po, 23. 5. 2005 - 11:05)

marjá... a je slepák na pravé straně ???

Mirka (Po, 23. 5. 2005 - 11:05)

Kamčo, četlas Danu? Tak i já mám naději. Ale Dana to má dobrý za 3 měsíce a ty už po měsíci, tak třeba budu já něco mezi váma !!Dano - a fakt už nemáš hrboly na břichu? A jak vypadá ta kůže, ani není moc pomuchlaná?Teda já už jsem jak praštěná. Jediný co mě zajímá - břicha holek po lipce !To jsem dopadla!

Dana (Po, 23. 5. 2005 - 10:05)

teda holky, než já se tím přelouskala!!!ALE!!!, vším, co popisujete, jsem prošla, takže vám tak moc rozumím! Všemi těmi pochybnostmi, depkami, návaly štěstí, a opětovného hroucení!!!Jelikož jsem stará šlacha, a navíc jsem měla tu nejméně dobrou metou ( v CA a zřejmě nasucho, když ze mne nic neteklo), a ještě jsem hysterická, náročná, tak stojím myslím na tom vrcholu špatného. A?Holky, baby, děvčata, dneska jsem zase OK!Mám bleděmodré pletené šatečky, a jsem jak lusk!Trvalo to!Ale v pátek jsem byla na podvodní masáži, a když mně baba začala proudit na břicho, viděla jsem všechny svaté v čele s prezidentem! Ani jse nebyla schopna zařvat! TO byla bolest jak sviňa! Z čehož jsem moudře usoudila, že břicho ještě STÁLE pracuje, což je dobře, protože bude ještě lepčí.Ještě ho mám místy tvrdé ( tedy místy- jako třeba večer), a hrbolek sem tam. Jeden se uhnízdil nad pupkem dost veliký, tak jsem se nechala kámošem doktorem vyšetřit hmatem (?), jestli to není rakovina.BLblec! Nepoznal nic! jako že bych byla po nějakém zákroku! Je to možný?Baba vodnomasírovačka taky nic, a to mne zná - jen jsem pak špitla, že tam mám jizvu po laparoskopické operaci, a ona - ale není skoro vidět!Jo nejni! Prohlubenina, červená, a to jí denně domlouvám společně s měsíčkem v masti, ať zmizne, mrcha! Jinak hlásím - konečně můžu mezi lidi. Já se totiž generálně upravila ( příští rok to čeká byt), tak mám nehty super, permanentn úplně SUPER!, kyseliny jsem odkyselila, a teď odháním vidlema nápadníky. 3. června 2005 bude první sex - no jo. Plánovat se muší!po půl roce, a ještě mám obavy, když mně lapne za bříško, že zařvu. Řvete?

katka (Po, 23. 5. 2005 - 10:05)

Evo, ja jsem byla na vnejsich stehnech v patek a v utery jsem sla do prace, ale v pondeli jsem litala celej den po meste. Kdyby to bylo nutny, dalo by se jit uz druhej den (v sobotu jsem byla na prochazce). Pri sezeni me to nebolelo vubec (kdyz nepocitam to, jak se to probralo z umrtveni), spis kdyz jsem menila polohu - treba kdyz jsem dlouho sedela a pak zprudka vstala, ale zadna ukrutna bolest to neni . spis jen takovy nepohodli. V praci taky celej den sedim.

Eva (Po, 23. 5. 2005 - 10:05)

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jdu na liposukci vnějších stehen a zajímalo by mě, za jak dlouho potom jste šli do práce a jestli vám nedělalo problémy sezení, protože já sedim celou pracovní dobu. Moc díky.

věrča (Po, 23. 5. 2005 - 10:05)

Holky díky za rady, prostě musím vydržet.Zítra jdu na další kontrolu, tak napíšu svůj stav.Já letos na dovolenou nikam nejedu, tak můžu být pořád v tom hrozném kompresu.Jak jste přežily horkou sobotu? Můj manžílek byl na zahradě jen v šortkách a já navlečená v kompresu, přes něj tepláky a tričko.Byla to hrůza, ještě se vedle v bazénu koupaly sousedovic děti.

Kamča (Po, 23. 5. 2005 - 10:05)

Viděla jsem to včera, fakt jak husa bez peří.

Mirka (Po, 23. 5. 2005 - 10:05)

Kamčo, takže pokud tam ty hrbolky máš pořád, ale na rozdíl od minulého týdne nejsou vidět, tak se asi zmenšily, né?Takže já budu doufat, že se mi taky zmenší a ten břich nebude tak pomuchlanej. Možná pomůže mořská voda - teda pokud tam vlezu, když jse zatím tak studená. Abychom se nekoupaly jen v bazénu.Kamčo, vidělas tu srandu, když se na tom novém břichu udělá husí kůže? Já nevím jak tobě, ale když se mi tam udělá husí kůže, tak je to tak strašný, až se tomu musíš smát!!!Schválně, to musíš zkusit.

Kamča (Po, 23. 5. 2005 - 09:05)

Peťo, dej si na knoflík u riflí gumičku, já to taky měla. Ikdyž jen jednou a vlastně jsem to celé přežila v teplákovkách. To je u mě normální, takže jsem nikoho nezaujala. Nebo si kup nějaký volný, letní kalhoty na gumu, či šňůrku, které pak přitáhneš, hlavně ne nic pevného do pasu, to pak asi vyhodíš.

Kamča (Po, 23. 5. 2005 - 09:05)

Tak minulý týden jsem hrbolky měla, dělaly se mi i vlny na horním břiše, teď je mám fakt jen na omak, nebo když stojím před zrcadlem a hóóódně zatáhnu břicho. Když stojím přirozeně, tak dobrý, nic. Večer je to samozřejmě horší, trochu pomuchlané, jsem zvědavá jestli tam budu mít ty rýhy jak včera. Ale když jsem se uviděla dnes ráno tak mi málem vypadly oči z důlků. Fakt dobrý! Vytáhla jsem fotky z minulé dovolené, no fuj, tam mi špeky lezou, a koukala ve stejné pozici co to břicho dělá teď a opět musím říct, že je to super.

PEŤA (Po, 23. 5. 2005 - 09:05)

Holky díky za podporu, já vás nemít tak se asi oběsím. Ráno to na mě docela padlo, říkala jsem si, že jsem si měla nechat radši ten špek na břiše než tohle. Ještě mě v práci dorazila mamka (máme totiž rodinnou firmičku) že mi to říkala že na to nemám chodit, tak to mě úplně dorazila (místo aby svou dcerušku uklidnila, tak jí ještě naloží)Zatím masíruju jenom rukama, válečkem bych to asi ještě nevydržela. Včera jsem si to namazala ještě zpevňujícím krémem, protože jsem měla tu kůži dost vysušenou. Doktorka mi žadný prášky nedala (Mirko dík za radu zkusím si ho dnes koupit v lékárně)Evčo óóó jak jsem ráda, že nemám depresi jenom já. To jsem škodolibá co??? Fuj já se stydím. Ne fakt, doufám že se ti to vylepší . No nezbývá nám nic jiného než věřit zkušenějším lipkařkám ,že to bude jen lepší a lepší. (nebo si mám jít radši koupit ty větší kalhoty???, pořád ve mě hlodá červíček pochybnosti)

Zuza (Po, 23. 5. 2005 - 09:05)

Mam kolena delany. Vim, ze clovek tu pocita kazdy den a ceka, kdy se to zmeni, ale zmeni se to urcite - to tu potvrdila naprosto kazda, ale taky si na to kazda musela pockat. Kdyz napisu za 14 dni modriny zmizi, tak u nekoho je to za 10 dnu a u nekoho treba za 16...:-). Kazda jsme jina, jiny vek, jine mnozstvi odebraneho tuku a nebo treba taky trochu jiny postup doktoru, vsechno to se v tom odrazi.Kolena jsou mene prijemna z te rady lipek na tu zatez, ktera na nich je, takze otoky urcite budou, modriny jsem mela 14. den jeste taky a to dost cerny a protoze na jinych oblastech uz tou dobou nic, docela me taky zachvacovala panika, jestli mitam ten "ohen" nezustane. A najednou se rano probudim a tam uz nic - jen svetloulinka stopa, ktera rychle vymizela. Vazne si s tim nedelejte starosti, ze to vypada desive, vsechno zmizi.

Mirka (Po, 23. 5. 2005 - 09:05)

Kamčo gratuluju! Teda ty tam hrbolky máš a nejsou vidět a já tam mám hrbolky taky a jsou vidět, to je bordel, co? Ale buďto je máš menší, nebo já mám tenčí pokožku, nebo čert víc co. Ale tobě dřív ty hrbolky přes kůži byly taky vidět, že? Tak jaký máš pocit, že se zmenšily, nebo co se změnilo, že vidět už nejsou? TEĎ MUSÍŠ CHLÁCHOLIT TY MĚ (na oplátku, že jsem ze začátku chlácholila já tebe).

Kamča (Po, 23. 5. 2005 - 09:05)

Věrčo, kolínka dělaný nemám, ale myslím si, že to bude lepší. Haló, kdo má kolena, Věrča potřebuje povzbudit:-)

Mirka (Po, 23. 5. 2005 - 09:05)

Peťo, teď jsem hledala kolem toho 20. dubna, to jsem měla sedmý den jako ty. Ale vůbec tam nic nehledej, tam se to jen všechno hádá a k lipkám se tam nic nepíše. Jen semo tamo jsme si psaly s Denis, protože ona byla dva dny přede mnou. A Kamča ještě nebyla hotová. Ale uvidíš, že v tom druhém týdnu nastane zlom. Držím palce.A nedal ti doktor po skončení lipky Aescin-Polfa (nebo tak nějak)? My jsme to s Kamčou dostaly aby dřív odcházely ty otoky.

Kamča (Po, 23. 5. 2005 - 09:05)

Ahoj Peťo, drž se! Nejsi určitě fňukna, to jsem byla já! To příjde, neboj, já vím o čem mluvím. Vydrž ještě týden, pak ti ty rifle budou dobrý, pak velký a pak je můžeš dát na charitu. Jakou já měla po týdnu depku, myslela jsem, že si to hodím. S Mirkou jseme se uklidňovaly navzájem. Pěkně se nám tady vypovídej, to pomáhá. Jak já si nadávala. Zatím pořád splaskáváš, tak mazej, nos kazajku, já jsem teda i válečkovala, po sezení se vždy protáhla, rozmasírovala, jde to, vydrž! Bude to dobrý!

Reklama

Přidat komentář