Reklama

Liposukce IV.

katka (Čt, 30. 6. 2005 - 14:06)

Nechtela bych byt v roli nekoho, kdo sem prijde pro nejakou radu....Vsichni se jen zabyvate Zuzou, nechapu cim si to vyslouzila, to uz prece nemuze byt jen odlisnosti nazoru, ze vam tak lezi v zaludku.Pritom je to uplne normalni prijemna zenska!!!Kdyz se tu nekdo na neco zepta, nikdo mu neodpovi, kdyz to pak udelam ja, nejaka "tana" pise zvasty typu: katko - zuzano, ty stara kravo a bla bla bla, sama nikdy nenapsala jedinou vetu o liposukci.Prvne jsem si rikala, ze je Zuza trochu paranoidni, kdyz za timto vidi nejaky konkretni osobni utoky, ale ted tomu verim.Pripominate mi nektere kolegyne z prace, zavist, zavist, pomlouvani a zase zavist.

Petra M. (Čt, 30. 6. 2005 - 14:06)

No tak nechte už tu Zuzu. Ona prostě jen všude možně různě chatuje a liky doporučuje, co je na tom? Prostě byla spokojená a chce poradit a pomoci druhým. Já jí naprosto chápu a s těma provizema je to úplná blbost - zamyslete nad tím. Chatuje i na motorkách a všude možně jinde, tak jí to přejte. Radí nám všem, nevím proč by nám to mělo vadit.

Zuza (Čt, 30. 6. 2005 - 14:06)

Lenko trhni si taky, nevim proc bych se tobe mela zodpovidat!!!! Ja nemusim nikomu skladat ucty, ty me taky nezajimas, tak nevim proc se nestaras o sebe a me laskave vynech!!! Kde beres tu drzost se o me vubes otirat.

Zuza (Čt, 30. 6. 2005 - 14:06)

No, Dano:-))))), to bylo nekdy vloni a myslela jsem to skutecne tak, ze jsem byla moc spokojena, vlastne par dnu po prvni liposce u Dr.Linzera ( dle datumu, byla jsem asi 29.7.2004 - tohle je z 8.8.2004 - to jsem videla doktora jen 2x - na konzultaci a pak na vykonu:-))))). Chtela jsem panovi poradit co taky muze pro svou zenu udelat a bylo to mysleno velmi dobre - fakt na tom nevidim nic spatneho a zadnou skvrnu na sve cti - jak jsem to tehdy citila, tak napsala. Pred tim jsem byla u Dr.Vrbickeho a pristup se vubec nedal srovnavat, proto jsem byla tak nadsena a to co jsem povazovala za dobre, jsem taky doporucila. Ja mam svedomi ciste a kdyz za radou nekdo hleda neco jineho, je to jeho problem. Uprimne receno, neverila jsem Dano, ze bys prave ty za tim neco videla jineho, mela jsem te za slusnou a rozumnou zenskou - uz proto, ze jsme byly v kontaktu - to clovek o lidech trochu zjisti vice - o to vic me to mrzi. A taky pro to, ze ja tu neutocim na lidi a jejich soukromi me nezajima vubec( na me se utoci, probira se muj zivot a hodnoti- des, to bych si vuci nikomu nikdy nedovolila!) - nic mi do toho neni - za co jsem ochotna se "prat" je metoda liposukce, ani za kterehokoliv doktora bych se neprala - nejde o doktory, ale o metodu, ktera existuje a a vede ke snazsi ceste za lepsi postavou - a pak jsou taky metody zastarale nebo nejak upravene a ne vzdy je to k lepsimu. Me jde o verejne informace - to jedine primeje nektere umelce se nad sebou zamyslet. Nevim proc je nekdo vztahovacny a vidi za tim sebe nebo sveho doktora. Myslim to obecne a verte mi, ze dodnes existuji doktori, kteri vam budou tvrdit, ze v CA je to lepsi a ze vibrace delaji lepsi vysledek a ze tumesc. v lokale nemuze byt nikdy rovna....ultrazvukova, ze je nejmodernejsi a jine pitomosti a proti tomu ja bojuju tim, ze poskytuju max. informaci a nikdo se pak nemuze takovejma blbostma nechat napalit. Uz to pisu uplne polopaticky, aby to pochopil kazdy, mela jsem za to, ze je to jasne a ze staci jen trknout...a ono ne. A ze pochvalim dobrou praci a doporucim nekomu kdo hleda nekoho - s kym mam osobni zkusenost - to taky neni nic spatneho, nakonec to dela kazdy a krome webu Dr.Foldyny, kde je psano, ze za to je provize, nevim o nikom, kdo by za to nekomu platil. To se myslim ani ve slusne spolecnosti nedela, me osobne by to urazelo, protoze z me strany je to jen rada, kterou rada predam, protoze vim, jak tezke je se v tom orientovat a sama jsem stala pred rokem v bezradne situaci a nevedela kam jit a taky vybrala poprve spatne. Chtela jsem, aby uz nikdo nemusel plakat nad tim, ze spatne vybral.Nikdy nepochopim vase reakce a jsem presvedcena, ze v nekterych z vas zde je neco spatneho, zleho a snad i podleho, kdyz nepreji ostatnim seriozni informace a jsou ochotne tu jen narikat a nedavat zadnou pozitivni nadeji. Tezko rict, co k tomu nektere lidi vede, ale rozumny clovek takove veci nedela.

Lenka (Čt, 30. 6. 2005 - 13:06)

No to je teda síla.Už se přestaň vymlouvat zuzano!!

Dana (Čt, 30. 6. 2005 - 12:06)

Zuzi, je opravdu možné, že vše děláš zcela nezištně, jen z potřeby pomoci. Ale jen jsem ti chtěla naznačit, proč asi některé z nás tak rozčiluješ - to je jen akce reakce, nic víc.Jinak ty sama jsi mně zpočátku velmi pomohla, a moc ti děkuji. Ale nelžu - toto jsem zkopírovala z diskuze Kynoucí manželka: Předmět: Kynouci manzelka Autor: zuza Datum: 8.8. 2004 10:16:58 P.S., muzes zaplatit sve zene liposukci bricha, dnes uz se to dela velmi moderni metodou, ambulantne,nemusi lezet v nemocnici, a za 14 dni ji mas zase bez briska...tuk uz se tam neudela. Neni to levne, ale muzu doporucit kam se obratit, kde to umi nejlepe. Předmět: Kynouci manzelka Autor: P.S. Datum: 8.8. 2004

cica (St, 29. 6. 2005 - 23:06)

ahoj holky....tak sem teda po zakroku. prave jsem prisla domu. byla to docela fuska. na stole jsem byla od 16 do 19.40. probehlo to presne tak jak ste psali...pri napousteni docela neprijemne, bolave, nekdy vic - nekdy min, ale da se to vydrzat...no a samotne odsavani, je uz lepsi, to je akorat takove divne, ale taky ok. celkem asi 800ml tuku...jeste to ze mne tece, ale tesim se na rano, to bude uz lepsi...zatim pa...

Zuza (St, 29. 6. 2005 - 23:06)

Na cerstve jizvy je nejlepsi sadlo - vyskvarene, nesolene nebo mesickovy olej a na ty neposlusne tlakova masaz, dela to uplne zazraky.

Petra M. (St, 29. 6. 2005 - 22:06)

Souhlasím se Zuzou, ničím nemažu, myslím, že je to zbytečné. Jediný smysl by mohlo mít mazání těch čtyřech jizviček. Asi něčím na jizvy nebo možná je to jedno čím.

Zuza (St, 29. 6. 2005 - 22:06)

Lioton je opravdu jen na ty barevne modriny, jak to zmizi nema cenu se tim patlat, skoda penez, mesickovy ci jiny olej udela mnohem lepsi sluzbu ( sadlo taky)...a kdyz nebudete delat nic, tak se to zahoji uplne stejne rychle, zkousela jsem to tak i tak - bez rozdilu, takze kdo uz nechce vydavat dalsi penize, rozhodne tim nic nepokazi. Spis bych rekla, ze mene matlani bylo o malinko lepsi, kuze se tolik nezatezovala a mela vice prostoru k hojeni. Kuze, aby se rychleji vyrovnala s tim co se delo pod ni potrebuje dychat a taky byt dobre zasobovana, takze presprilisne dlouhe stahovani brani cevam v prutoku a tim muze zhorsovat otoky ( otok neni nic jineho nez prosakovani tekutiny z cevniho zasobovani). Tedy nic se nema prehanet.

Zuza (St, 29. 6. 2005 - 22:06)

Hanicko, to je dobra rada, ale protoze vsechny nejsme stejne, tak na nekoho to proste uz neplati. Prijde vek, kdy ti ani cviceni ani zdrava strava nepomohou, hormony a rodinne dispozice udelaji sve a i kdyz je clovek jinak stihly, nektere partie si rict nedaji. Takze co? Ucvicit se k smrti nebo si zadelat na problemy s pateri jednostrannym zoufalym a nic neresicim posilovanim? Neni tedy jednodussi podstoupit liposukci, ktera neni ani bolestiva, ani nijak nezatezuje telo, neublizi a problem vyresi velmi rychle a ucinne? Jediny co to stoji jsou penize, ale kdyz je nekdo ma, tak proc si neudelat radost a zivot prijemnejsi? Tak toho Hanicko jsem tu vsechny schopny, to jsme teda ostudy:-))))))))))))

PEŤA (St, 29. 6. 2005 - 22:06)

Tak jak vidím, jsem tady sama, tak na to prdím a jdu spát.(citlivé povahy prominou tvrdší vyjadřování-mám v sobě 2 pivča) Čau zítra.

PEŤA (St, 29. 6. 2005 - 22:06)

A jak se tady píše o tom Liotonu, tak já jsem spotřebovala pouze jeden. Přišlo mi to dobrý jen na ty dvě menší modřiny co jsem měla, ale na otok nic moc. Taky mě hrozně vysušoval kůži tak jsem potom radši mazala měsíčkovým krémem a gelem z aloe vera.

PEŤA (St, 29. 6. 2005 - 22:06)

Petro, mě se taky v té době udělaly ty zatvrdliny. Říkala jsem jim jelita ,protože to bylo takový dlouhý úzký místo. Jedno nad pupíkem a jedno pod ním. Ale po těch 4 týdnech úplně zmizely. Jen při tom důkladném prohmatávání cítím ještě drobné otoky pod kůží, ale to díkybohu už není vidět.Po těch 14 dnech jsem bez kompresu vydržela v pohodě jen vleže to mi připadalo už v pohodě, ale jak jsem se měla pohybovat tak při těch otřesech to nebylo nic příjemnýho (a vůbec při jízdě v autě)

PEŤA (St, 29. 6. 2005 - 21:06)

Mirko, já se vrátila domů až teď domů od 7 do 19 jsem byla v práci a potom jsem šla na pivko. (takže jsem v podstatě dneska seděla téměř 15 hod)Jak jsem si přečetla tvůj dotaz tak jsem se šla hned zkoumat)A bříško už si vůbec nestěžuje, mám teď po lipce všechny kalhoty větší takže se mi nic moc nezařezává. Já se k němu vůbec poslední týden chovám strašně - knoflík u kalhot už si nerozepínám, bříško si mažu krémem jen občas a už vůbec nemasíruju. Teď budu muset začít aspoň zase natírat, protože ho mám šíleně vysušeny. Vůbec už nebolí, jen cítím při prohmatávání ještě zatvrdlá místa (asi ještě otoky), ale na pohled už není nic vidět. (jen ta jedna dírka mě ještě trápí)

Petra M. (St, 29. 6. 2005 - 20:06)

Ahojky Peťko, to je dost, že píšeš. jsem dneska myslím 12 den po. S tou bolestí máš pravdu i u mě to bylo tak. Normálně mě to vlastně už nebolí, ale začaly se mi dělat ty zatvrdliny. Dnes jsou větší než včera a na omak dost bolestivé. Nevím jestli to je normální průběh nebo jestli se to zhoršilo po tom sezení v práci. Dnes jsem tam byla dost dlouho. Kompres jsem si první týden sundavala jen na rachlé praní, tento týden jsem ho vždycky po práci sundala asi na 2 hodiny a musím říct, že se bez něj cítím celkem dobře, ale ven bych bez toho nešla. Možná to budu nosit taky dýl ne 14 dnů, ale doma asi ne a na spaní asi taky ne.

Sonia (St, 29. 6. 2005 - 20:06)

Asi to opravdu neví, ale tak mi vrtá hlavou, co dělá na této diskuzi? Že by měla stejný problém?????

kobliznak (St, 29. 6. 2005 - 20:06)

Chystám se na lipku a chtěla jsem se něco dozvědět,proto jsem si nalistovala téma liposukce.Nedozvěděla jsem se téměř nic a proto bych vám doporučila aby jste změnily název na POJDTE SI SPROSTĚ NADÁVAT.Jste s tím opravdu dost nudné a nezajímavé.Tady rozhodně končím.

věrča (St, 29. 6. 2005 - 20:06)

Hanička asi neví, že liposukce není pro hubnutí ale na korekci postavy.

Sonia (St, 29. 6. 2005 - 19:06)

Haničko, sluníčko, a co bys poradila mě: Cvičím 15 let, jím jen samé "zdravoty" a výsledek? Zmizely mi prsa, v pase sotva 60 cm, jen ta stehna ne a ne zmizet, mám přes ně 128 cm. Myslíš, že pro mě není lipka vhodná????

Reklama

Přidat komentář