Reklama

Liposukce IV.

Zuza (Ne, 22. 5. 2005 - 18:05)

Kamco proc si hlidas ty jizvicky? Kvuli opaleni? Pravda je, ze chytaji pigment, ale skoro bych rekla, ze je to lepsi, nez kdyz jsou ruzove nebo bile. Dirky se mi zatahly a vypadaji spis jako piha a tak se ztraci v davu jinych pih. Masirovanim a mazanim ( uplne nejlepsi je nesolene domaci vyskvarene sadlo nebo mesickovy olej)se daji dirky hodne vylepsit. Stejne jako na kazde jine jizvicky je moc dobra tlakova masaz. Nektere dirky nemuzu ani najit, nektere jsou vyraznejsi, taky asi zalezi na tom, jak namahane je to misto.

Zuza (Ne, 22. 5. 2005 - 18:05)

Denis, vzdyt jsi teprve mesic a 10 dni po, hrbolky jsou otoky a to jeste potrva min. mesic nez se to trochu uklidni.

Zuza (Ne, 22. 5. 2005 - 18:05)

Peto, taky mi jednou dirka hnisala, teda trochu vic, takze jsem to musela vymackat, vycistit kyslicnikem a namazala jsem to framykoinem. Ale je docela doby i ten zluty prasek na rany z lekarny, ted nevim ja se to jmenuje.

***** (Ne, 22. 5. 2005 - 17:05)

Ta slepice ZUZA si fakt neda pokoj: -) proste to nevydrzela a musela se vratit:-)))))))) sec ukaznena, a poucena z predchozich nezdaru, ted jiz nekonkretizuje, neudava jmena... :-)))) To je proste slepice, nasypte ji nekdo zrni. Podridila se aby nemusela z kola ven:-) Trouba a liska podsita:) Kam vitr, tam plast... Jo jo , pred 16-ti lety by se zcela urcite dobre uchytila (komunisti by te Zuzo milovali!!!) :-)

PEŤA (Ne, 22. 5. 2005 - 09:05)

Čau, tady je ale mrtvo. Tak dírka už je dobrá, sice trochu rozšklebená ale bez hnisu. Zavolala jsem SOS mamce, ta mi dovezla nějakou dezinfekci a mastičku. Já totiž mám doma lékárničku úplně prázdnou (hned zítra jdu nakoupit do lékárny)Jinak hlásím velikost břicha (večer 6 den) pořád je stejně nafouklé.Tak čau zítra, doufám že to tady ožije. A že se mezi nás vrátí Mirka.Mirko, nezlob a koukej nám napsat!!!!

Denis (So, 21. 5. 2005 - 21:05)

ahooojky holky!jsem zpatky,ziva a zdrava!ted nam nekoli dni!nesel internet,tak jsem nemohla prispivat a vcera jsem na vas mrkla a nestacila se divit!takovych prispevku a navic jste se presunuly!to jsou mi zmeny!Kamco-gratuluju k sundani kompresu, sundavala si ho po 4 tydnech, vid? ja taky, prvni den to bylo docela divny, mit jeansy jen tak na holy telo a k tomu jizda busem, no nic moc, citila jsem se fakt divne, nepevne.ale pak jsem si zvykla a jeste potom si kompres brala asi 3 dny na noc.jednou jsem to zkusila bez a v noci jsem se probudila bolesti a musela si ho nandat.ted si ho beru jenom na sport, prece jenom me to jeste boli - byli sme nekolikrat hrat beach volejbal a jak tam porad padas, tak to je takovy jistejsi v tom kompresu. zitra razime na tenis,tak si ho taky jeste pro jistotku vezmu!Mirko???? kde jsi????ja teda nozky nemam moc hladky, holky poradte, na lipce jsem byla 12.4.kompres nosila 4 tydny a nozky mam tedka takovy hrbolkaty - ne celulitidni, ale spis takovy nerovnosti - zmizi to????uz se pomalu zacinam bat - mazu zpevnujicim kremem Niveou, tak doufam,ze se to "zpevni"mate to taky?je to normalni?uteste me!!tak zatim papa, doufam,ze se sem vrati Mirka a jeste jednou moje gratulace Kamce k jejimu stale se zlepsujicimu brisku!a kdyby mel nekdo dobrej tip na nejakej kremik na ty moje nozky,tak budu rada za jakoukoli radu!diky

PEŤA (So, 21. 5. 2005 - 19:05)

Čau Kamčo, já jsem tady taky. Mě nic jiného nezbývá (do hospody nemůžu, protože abych tam seděla jako prkno a dlouho bych to stejně nevydržela, to si dám radši vínečko doma na zahradě) Můj miláček mi dnes zajel koupit polohovatelné zahradní křesílko, takže jsem se celý den jen válela. Jsem 5 den po, je možný že se mě to břicho vůbec nezměnilo (no možná malinkato ztvrdlo a změnilo barvu do žluta) ale že by se chtěla stahovat do roviny o tom nemůže být ani řeč. Pořád ho mám hnusně vypouklé a mě připadá že ta pneumatika je tam furt, ne-li větší. (ona tam snad dala nějakej tuk ještě navíc) Holky moje, řekněte mi, že je to v normálu.Mirko ozvi se nám, přece mě v tom nenecháš!!!!!!!Už to tolik nebolí, ale připadám si jak těhotná.(myslí si to zřejmě i sousedi, jak jsem se tak vyvalovala venku, tak mě pořád očumovali)Když se svleču z kompresu tak si ten pupek musím pomalu podpírat jak je velký.Dneska jsem si sundala ty stripy co byly na dírkách a zjistila jsem, že mi jedna hnisá. (to kvůli těm blbejm tamponům) Nevíte čím to mám mazat???Mám strach, že jak na tom mám ten kompres aby se mi to ještě nezhoršiloNemám si to přelepit náplastí??? Poraďte!!!! Pomóóóócc!!!!!

Kamča (So, 21. 5. 2005 - 18:05)

Tak to vypadá, že jsem tady jediná. Ženský, co děláte?Tak já byla bez kompresu, až doteď, bříško jsem měla po celou dobu pěkné, bez hrbolků, rovné. Tak jsem mu na zahradě dopřála trochu hnědé barvy, ať i chytne nějakou jiskru. Jediné co mě, když jsem bez kompresu trápí, je, že se mi na břiše vše otiskne. Nemám vůbec problém se sezením, vlny se nedělají, ale od včerejška jsem tam měla: šňůrku od tepláků, knoflík a pásek od riflí, večer jsem otiskla prozměnu gumu od tepláků. Ráno už jsem si ho chtěla narvat, ale manžel mě přemluvil, že bude hezky, ba dokonce mě strašil, že se mi zase vše zvlní.Ale já už odpoledne byla nervózní, takže už sedím v kazajce. To je tak strašně těžké se rozhodnou, jak je opravdu potřeba to nosit. Já mám strach, že přece jenom, když je toho tuku odsátého víc, že to potřebuje delší dobu. Jo, bez kompresu, je to celé více citlivé. Zkusím ještě vydržet 14 dní, ale pokud se mi udělá jedna jediná vlna, tak končím.Dneska jsem chodila po venku v plavkách, cítila jsem se super, myslím, že by si nikdo ničeho nevšiml. Jenom si hlídám ty jizvičky, ale po pravdě moc nechápu proč. Já vím, co se tu o tom píše, ale když si odřu koleno, taky si ho nepřelepuji. Mirko, pořád na tebe myslím, jaktože jsem tě předběhla. Třeba to je i v utáhnutí kompresu, ale zároveň to zní i jako blbost. Ale já se třeba bez manžela do kompresu nedostanu. Mám ho už tak úzký, že měl minule strach, že mě vyhodí rameno. Někdy se změřím přes prsa, ty nejvíc trpí, a pak kompres v pase, bez toho aby byl napnutý. Mirko, tady už je klid, (sem-tam), pozor, proti nikomu nic nemám, opravdu, tak se mi ozvi. Peťo, řekni ji taky:-) Celou dobu to spolu táhnem, tak mě tu teď nenechej. Vždyť víš jak to chodí, ale je pravda, že mě to pak taky mrzí. MIRKO!

Kamča (Pá, 20. 5. 2005 - 23:05)

Já osobně už jsem tady a nikoho nemocnýho nevidím. Tak jsem ušetřila, normálně mě nic nepadlo do oka. Možná jsem měla málo času, chce to tak celé odpoledne. Po měsíci půstu si přece něco zasloužím. Hospodu jsem přežila v poho, nikdo se o mě nerval, asi to chtělo bikiny.

Aneta (Pá, 20. 5. 2005 - 22:05)

Lidičky - ona je fakt nemocná!

Zuza (Pá, 20. 5. 2005 - 21:05)

Ahoj, tady "stara socka" :-)))teeeda, tady se to rozbehlo, vratim se po celodenni moto vyjizdce a nestacim se divit,jen nez sem nalistovala na zacatek:-)))). Kamca uz sla utracet? nespechej s nakupama obleceni, bude ti to pak velky, jeste to ubyde:-). Vse co jsem si koupila v prubehu mam velky. Vcera jsme se namlsala v obchode, kdyz jsem si zkousela gate vel. 38 a bylo me to velky a tak jsem si musela vzit 36, malem jsem tam upadla radosti. Kdo by to byl rekl, loni touto dobou jsem kupovala 42 :-))))Jinak ja jsem zjistila, ze cim mene me pribuzenstvo o mych akcich vi, tim lepe, at se to tyka cehokoliv, lipek nebo treba ty moje motorky:-), uz vsechno tajim, protoze me cekaji jen prednasky, ze me asi mrzi, ze jsem zdrava. Kolegyne by me akorat pomluvily a nektere reakce by se podobaly tem co jsem tu preskakovala jako kun, nez jsem nasla jmena dopisovatelek od kterych se to da cist:-))))Vikend mam opet na dvou kolech, takze hezky vikend vsem a cauky v pondeli.

petramax (Pá, 20. 5. 2005 - 17:05)

Ahoj vsem, prozatim dekuji za rady a preju vsem krasny vikend. V utery az se vratim z Jihlavy napisu jak jsem dopadla. Uz budu mit mozna i termin :-)

PEŤA (Pá, 20. 5. 2005 - 15:05)

Dneska jsem byla poprvé od lipky na obědě v restaraci.Jak říkáš, seděla jsem jak prkno, vypnutá prsa A jak jsem se k tomu talíři nemohla pořádně ohnout, tak jsem se třikrát pokydala polívkou a jednou omáčkou od těstovin. Odcházela jsem odtud jako čuně, příště si sebou vemu dětský bryndáček.

Kamča (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Peťo, jestli myslíš, že to tak zatuhne a musíš se protáhnout, tak to jsem se tak protahovala před chvílí. Nejvíce mi to teď tuhne u horního břícha. Musím sedět úpně rovně. V hospodě se budu prsit jak pako. Snad se o mě neporvou:-))))A 3 týdny zpátky, mi tvrdlo celé břicho jak před porodem.

Kamča (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Tak, mám nachystanou kreditku a vyrážím na nákup. Pak má syn besídku, hraje na klavír, to bude zase nuda, než to všichni odbuší, a večer si po dlouhém měsíci jdeme sednout na pivko. Takže, kdyby mě někdo hledal, nikam jsem se neschovala, jdu si užívat se svým sexy bříškem:-)Já jsem fakt jak blbá, ne abyste mi napsaly, že jsem!

PEŤA (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Na mě by si žralok pochutnal. Teda na mě by jich muselo být víc, protože jeden by se docela přežral. Proto jezdím raději tam kde se moc nevyskytují.Chci se zeptat Kamčo, teď jsem chvíli seděla tak trochu shrbená a když jsem se úplně narovnala tak mě to v tom břichu tak divně táhlo (jako kdyby to za tu chvilku přirostlo kam nemělo) Taky se ti to stalo???

katka (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Do me napustila myslim 3 l a odsala 600 ml tuku.

PEŤA (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

To hrůza. Já to mám samou hrubku, to je tím ,že si to po sobě vůbec nečtu. Samozřejmě doktorka ne doktorak

Kamča (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Jo,jo já jsem taková opuchlá nit.Když jela poprvé k moři a bála se žraloků, tak mě v práci uklidňovali, že mě nesežere, jenom použije jako párátko do zubů. Ty 2l překvali mě i je. Ach to žrádlo:-)

PEŤA (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Šarara, teď nevím na co jdeš jestli si to teda psala. Doktorak do mě napustila 4,5l té tekutiny. Něco odsaje s tukem, ale zbytek se z tebe musí nějak dostat. Takže to ze mně teklo fakt jak z cedníku. Jak říká Katka, než jsem dojela domů měla jsem celé tepláky totálně promáchané. Ta krev mi teda začala téct asi až za hodinu.

Reklama

Přidat komentář