Reklama

Liposukce IV.

PEŤA (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Tak vidím, že Jihlavu čeká celkem velký útok liposukce chtivých holek. Že bychom udělali nějakou slezinu??Kamčo!!! Kde vzal doktor tolik tuku na takovým hubeňourovi. Já mám na výšku o 6 cm míň, ale na váhu o hóóóóódně kilo víc než ty(Jsem takovej malej soudeček, ale už pracuju na změně)

Šarara (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Vlastně si ani nedokážu představit, že ze mě něco poteče v takovém množství. Proto se ptám jak to kdo řešil.

Táňa (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Katko! ta Katka co je podtrzena je Zuzana poznalas to? Ja myslim ze to je baba v duchodu nebo socka co nema co na praci a otravuje zivot ostatnim. Kdyz sem psala do Lipo II tak byla taky jako Katka i Zuza a byla se vsema rozhadana. Vsecky rozestvala az ju nastesti vyhodili.

PEŤA (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Teď si mě dostala Kamčo. Doufám, že ti policajti padly na zadek z té krásy. Já kdychych na mě vystrčila svůj břuch tak omdlej z toho hnusu. Dneska jsem svoje bříšečko ukazovala mamce, říkala že to vypadá jako kdyby to do mě narval náklaďák. /ale odpustila jsem jí protože mě vyprala kompres a odstranila z něj tu krev/

Šarara (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Pojedu z Prahy do Jihlavy. Protože jsme s kámoškama vytvořily tajný liposukční spolek, nechci to nikde po známých prezentovat. Asi v Jihlavě přespíme.

Kamča (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Než to naklepu, jsem úplně jinde a dole. Já se vezla taky autem s šoférem. Všude to ze mě teklo, než bych došla na autobus, tak bych byla jak počůraná mašina.

katka (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Peto, ja jsem vypadala taky tak a jeste kdyz jsem si dala doma pres ty dve nejaktivnejsi dirky menstr. vlozky, rikala jsem, ze bych ani nemohla manzelovi zazlivat, kdyby ode me v tu chvili utekl :-)))Ja si nedovedu predstavit, ze bych mela jet komkoliv autobusem i bez lipky, natoz pak kdyz by to ze me teklo jak z cedniku...

Kamča (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

Ale já jsem tady!!!Moje milé, vy tak rychle klepete, že já to prostě nestíhám. V 11 mi k počítači zasedla dcera, pak jsme fičeli pro syna do školy, na oběd k babičce, mňam, pak mě drapli policajti, tak jsem tu chtěla být rychle. Vytasila jsem na ně pupek, zavlnila se a oni padli na prdel a ihned mě propustili:-)))) Teď to tu všechno čtu, vlasně některé skoro nečtu:-( a tak jsem zase TU!S Mirkou nevím co je, snad se nám vrátí, bylo to tu chvíli hustý. Mirko, už kvůli mě a Peťe, břuchaňko, ozvi se nám. My tě máme rádi. Sranda přece musí být.Tak já jsem stále oslnivě krásná, jenom bez toho kompresu se na břiše vše otlačí, teď tam mám tkaničku od tepláků. Padají mi sakra. Já si nemůžu vzpomenout, na co se kdo ptal? Něco mě zaujalo, ale co? Už to mám. Petro, tak já mám odsáté horní, dolní břicho, pas a nad zadkem. Pan doktor to vzal vše na jednou, a ikdyž říkal, že je to modelačka, vypumpoval ze mě asi 2l. Měřím 167, váha 55. Jsem ráda, že to bylo naráz a že mi už na břicho nikdo šahat nebude, protože jsem to těžce nesla. Dnes už jsem super, ale všichni mi to říkali a já si pořád mlela to svoje. Díky.

PEŤA (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

A představ si, že by ti v tom autobuse začala s tou tekutinou téct i ta krev. To by bylo fakt nechutný.Lidi okolo by si mohly myslet, že máš nějakou nakažlivou nemoc a ještě by tě v půlce cesty vyhodily z autobusu.Já jsem byla obalená těma podložkama přes to natažený silonky a na tom starý vytahaný tepláky (no byla jsem fakt sexy!!! normální stokilovej sud)

katka (Pá, 20. 5. 2005 - 14:05)

No, ja bych v pripade nejvetsi nouze ridit mohla, oblbla jsme nebyla vubec, spis naopak :-))Blbe by se mi slapalo na pedaly, ale to by se dalo. ale jak pisu - jen v pripade nejvetsi nouze a verim, ze po brichu by to neslo vubec.Byla jsem ale rada, ze se muzu nechat vezt a to jinak cestu autem jako spolujezdec (zvlast po dalnici) nesnasim.A vazne si vubec nedovedu predstavit, ze bych si nekde v autobuse pod sebe davala ty rucniky a tak...

katka (Pá, 20. 5. 2005 - 13:05)

Moje mila jmenovkyne, predstav si, ze ta diskuze tu neni jen pro tebe. Co je pro nekoho neustale dokola, je pro jineho novinka. Proc sem lezes, kdyz ti to vadi?

PEŤA (Pá, 20. 5. 2005 - 13:05)

Nevím teda jak u ostatních částí a já s tím břichem jsem byla ráda, že pro mě ten můj přijel. Když jsem odjížděla měla jsem ho teda pořádné (to ta tekutina) a představa, že bych měla jet autobusem nebo řídít byla děsivá. Za volant bych se asi nevešla. Zpáteční cestu jsem absolvovala téměř vleže (a to bydlím jen 30 km od Jihlavy)

Katka (Pá, 20. 5. 2005 - 13:05)

Mirka a Kamila sem uz kvuli Zuzane neprijdou, kdo to ma porad poslouchat, ty jeji ptakoviny.Je to skoda, ze vystrnadila ty, ktery chteji diskutovat mezi s sebou - porad se do nich micha a pridava ty svoje trapny nazory.S nicim novym neprijde mele dokola porad jedno a to samy, to uz jsme slyseli 100 x...

katka (Pá, 20. 5. 2005 - 13:05)

Ja jsem tenkrat zpanikarila :-)))Ona to ani nebyla cista krev, ale obarvena tekutina. Krev hodne barvi, staci par kapek do sklenicky vody a vypada to ja cista krev. Tenkrat jsem se ale vydesila - o krvi jsem nikde necetla, tak jsem se lekla, jestli neni neco spatne.....

PEŤA (Pá, 20. 5. 2005 - 13:05)

Úplně jsem zapomněla poděkovat Katce. Kdybys předtím Káťo nepsala jak ti tekla s tou tekutinou i krev, tak bych se doma asi zcvokla. To bylo krve jak po zabijačce, v noci jsem se přebalovala nejmíň čtyřikrát.

Petramax (Pá, 20. 5. 2005 - 13:05)

Snad by se nasel nekdo, kdo by Te odvezl autem ne? Urcite by to bylo mnohem lepsi. Autobus je asi blbost. A kam pojedes?

katka (Pá, 20. 5. 2005 - 13:05)

To se nedivim, ze ti ji nedoporucuje. POtece z tebe ta tekutina a to docela dost. Ja jsem jela autem a mela jsem pod sebou rucniky a prebalovaci podlozky, temam jsem byla i omotana, ale jeste jsme ani nevyjeli z Jihlavy a uz jsem mela teplaky durch....A navic clovek je v tom takovej neohrabanej....

Šarara (Pá, 20. 5. 2005 - 13:05)

Holky, jak je to s cestou domů po liposukci. Doktorka nedoporučuje jízdu autobusem.

Petramax (Pá, 20. 5. 2005 - 13:05)

Moje maminka mi rekla ze jsem se zblaznila, ze to nepotrebuju, at to okamzite zrusim. Pry at jdu radeji na umele oplodneni. Co myslite je lepsi lipka pred nebo po tehotenstvi. Jinak mam 170cm/70kg, 29let, v pase 79, pod pasem na brise 89. Mame to v rodine, babicka je kulicka a mama ma taky pekne bricho no i kdyz po 4 detech.... Ja byla asi do 20 hubena 47kg. pak to postupne pribyvalo tak na 55, ve 26 jsem mela 60 a po svatbe to slo strasne nahoru na soucasnych 70. Jeste mam zadek ale tam me netrapi - zatim

PEŤA (Pá, 20. 5. 2005 - 13:05)

Kde jste břuchaně, Kamčo a Mirko????No jo Kamča už má bříško krásné, tak na nás prdí. Kvůli vrtění se před zrcadlem nemá čas na nás chudinky co máme na sobě něco hnusného a těžko identifikovatelného (tím myslím břuch)Mě se po těch náplastech na břiše, které jsem si já blbec zapomněla sundat udělaly takový malý puchýřky (asi alergie na to lepidlo na náplastech nebo co) Tak jsem na to naplácala rakytníkový olej a doufám, že to pomůže. Ještě, že se mi nezanítily ty dírky. Dneska jsem si břicho lehce masírovala Liotonem a když jsem se postavila bez kompresu byl to hodně nepříjemnej pocit, takže jsem s radostí do něj zase hupsla.

Reklama

Přidat komentář