Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

Lea (St, 2. 2. 2011 - 10:02)

Fantazie!!!!! Přesně to...Dohodnuto, čau zítra!

Alice (St, 2. 2. 2011 - 08:02)

Bárbí, jestli chceš vidět...Mail je [email protected]. Promiň.

Alice (St, 2. 2. 2011 - 08:02)

ahoj,chodím na doktorku na...Bárbí, jestli chceš vidět nabalené baby nebo se trochu poučit, jak to dělají jiné, pošli nám Tvůj mail a my Ti pošleme kód naší fotogalerie. Nediv se, měli jsme ji veřejnou, ale po řadě útoků, někdy dost nevybíravých i sprostých jsme ji udělali jen pro přátele a známé.Alice

Pro Leu od Zden (St, 2. 2. 2011 - 08:02)

Ten Nečín je blízko...Fantazie!!!!! Přesně to sedí, zítra se slezeme. Manžel má malou firmu a já mu dělám administrativu a podobně. Není problém se uvolnit. S obědem si nelam hlavu - buď zarazíme v jedné šikovné hospůdce co znám, není to daleko, nebo udělám nějakou tu minutku doma! To bude dopoledne jako vyšité!!Už se těším!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zdena

Roman (St, 2. 2. 2011 - 08:02)

ahoj,chodím na doktorku na...Bárbí, ta kombinace od Pradomodelu ti asi sekne jak ulitá - podívej se na fotoalba.cz/pradomodel ! Dostaneš kalhoty, vestu a bundu s třemi volitelnými délkami, všechno vzájemně spojitelné a kombinovatelné, k tomu si můžeš přiobjednat fantastické palčáky nebo i péřové vložky do sněhulí (musíš ale sehnat takové ty s vyndavací vložkou - už ani nevím, jestli se ještě dělají. Do doho kompletu se můžeš zachumlat i s očima - nabíc ho dělají ve třech variantách péřové náplně, takže v tom můžeš být i třeba v padesáti pod nulou! Pradomodel má telefon 257 960 685 a mail [email protected]. Poptej se, stojí to za to!Roman

Zdeně od Ley (St, 2. 2. 2011 - 08:02)

Leo, potěšila mne Tvoje...Ten Nečín je blízko silnice Příbram - Sedlčany, kousek od Slapské přehrady. Je tu báječně - spousta lesů na courání - taky naši psi jsou nadšení, když mohou běhat a tahat mne na běžkách. Možná si pořídíme i saně...Ale - zítra, tedy ve čtvrtek, jede Walter (manžel) do Prahy za nějakým obchodem, tak bych se s ním svezla a on by mne vyhodil v těch Kamenných Žehrovicích na nádraží. Byla bych tam tak kolem půl deváté ráno - kdyby se Ti to hodilo. Mohli bychom spolu pocourat po lesích a případně zajít někam na oběd, Walter by mne pak (když nezapomene !!) zase cestou zpět naložil. Svačinu a flašku s kafem bych vzala sebou. Počasí vypadá dost příznivě, má mrznout, navléknu si Parkasitku a jací budem! Těch pár hodin bychom si mohli užít a o všem si pokecat, Co Ty na to? Budeš mít čas?Ciao Lea.

Eliška (Út, 1. 2. 2011 - 18:02)

Za chvíli jdeme s manželem do divadla,tak si vezmu pres šaty 2 moirové mikiny,lyžařské kalhoty a přes to péřový kabát! Těším se,jak mne budou cestou všichni obdivovat,uvažuju,že si v šatně neodložím,to bude úžasné být středem pozornosti.

Zdena (Út, 1. 2. 2011 - 16:02)

Zdeno, vůbec si nevšímej...Leo, potěšila mne Tvoje reakce. Já bydlím v Kladně-Rozdělově až na konci u lesa. Kdybys se chtěla sejít, řekni kdy - já bych navrhovala na nádraží v Kamenných Žehrovicích - mám to tam asi kilometr lesem. Přišla bych (pokud nebude velká obleva) v té bílé Tatrance, takže mne poznáš snadno. U nádraží je velká plocha na zaparkování auta a klidně pak můžeme spolu vyrazit do lesů nebo zajet k nám domů a pokecat u kafe. Samozřejmě se můžeme sejít třeba v blízkosti u Tebe, ale příznám se, že nemám ani ponětí, kde nějaký Nečín je.... Snad to není moc daleko.Zatím ahoj Zdena

Lea (Út, 1. 2. 2011 - 13:02)

Tady nejde o to, zda ta...Zdeno, vůbec si nevšímej výkřiků. kterými tady už dost dlouho otravuje k.m. a jemu podobní věční kritici a nespokojenci se vším okolo. Já už jsem si s nimi užila dost. Jedinou pomocí je asolutní ignorování jejich blábolů, pak dají po chvíi pokoj a soustředí se na něco jiného.Já Ti docela fandím a dokonce i závidím, mám podobné "spády" a i když manžel mi to toleruje, k nějaké spolupráci se mi ho ještě nepovedlo získat. Tak mi zbývají jen běžky a dva psi (máme jich až vela) a náhodní zmámí při mých toulkách po zasněžené krajině. A věř mi, není nás zrovna málo. Já mám konbinézu Parkasite hnědou se všemi nevýhodami, které tu již byly uváděny. Ikdyž je pěkná, kvůli těm nevýhodám uvažuji, že si pro příští zimou objednám "Tatranku", tedy kombinézu, ne oplatku! Měj se a když tak se mi na těhle stránkách ozvi, vymyslíme, jak se spojit, aby nás k.m. a jemu podobní nementorovali a neotravovali.Ahoj Lea z Nečína.

Pavel (Po, 31. 1. 2011 - 22:01)

o humus nejde,jen mi je...Je to jen v určitém místě, celé asi těžko.

ještě Zdena (Po, 31. 1. 2011 - 15:01)

Tady nejde o to, zda ta...Umíte si představit pak to blaho, když přijdete domů, shodíte všechny hadry a vrhnete se horkými těly se na sebe? Neznám nic lepšího!

od Zdeny (Po, 31. 1. 2011 - 15:01)

tak to ta kombinézá asi...Tady nejde o to, zda ta kombinéza má či nemá dostatečnou tepelnou izolaci. Má, ale mně jde zcela o něco jiného - vzrušuje mne být nabalená co nejvíce v různých vrstvách a navrch pak ještě péřovku! To je bezva! Určitě by úplně stačilo si vzít pod kombinézu jen něco lehkého, ale to už není takové vzrůšo. Jako včera večer - vytáhla jsem ven psa Vořecha(bez kombinézy), uliční to směsku - a Ivana (manžela), samozřejmě taky náležitě nabaleného (zapoměla jsem říct, že mi dělá dobře manžela nabalovat a zachumlávat) a vytáhli jsme do mrazu do kladenských ulic. Ivan sice z počátku remcal, že má něco na videu, ale co by nakonec nestrpěl pro klid v manželství.... Nakonec i on pokukoval po té mojí kombinéze, ale chuť si až do podzimu musí nechat zajít, v rozpočtu je momentálně díra! Promenádovali jsme se po Kladně a byli předmětem různých pohledů, buď pokradmých, nebo i přímých - ostatně, ono se jen tak nevidí ženskou, zabalenou v neobvyklém obleku, s kapucí a maskou na obličeji, zachmlanou tak, že jen oči koukají - no, oči - já mám citlivé oči, které mi v mrazu slzí, takže si přidávám i lyžařké brýle. Někde na horách by se tomu asi nikdo nedivil, v Kladně je to trochu jinak. Ta kombinéza má možnost buď zapnout přední díl vesty až pod oči nebo ten díl někde u brady ohrnout a na límec vesty připnout péřovou masku se dvěma otvory pro oči. To má výhodu v tom, že se přes brýle nepotí, protože vydechovaný vzduch odchází dole u brady, kde vznikl jakýsi otvor mezi koncem ohrnutého límce a tou maskou. Ono je to trochu přes sebe, takže při nadechnutí se to mírně uzavře a dýchá se ohřátý vzduch zpod kombinézy a naopak při vydechnutí se ten otvor trochu odchlípne a teplý a vlhký vzuch může bez problémů ven a brýle se tím pádem nezapocují. Zjištěno včera večer!Takže dávám do placu otázku - co vy ostatní? Jste schopni a ochotni se nabalit a vyrazit mezi lidi Dělá to někomu z vás taky dobře nebo jsem jen sama? Napište!

k.m. (Po, 31. 1. 2011 - 11:01)

To je fakt, silné savé...o humus nejde,jen mi je divné,jak můžete promočit mikinu a bundu (u kalhot neni sporu),to jste vzhuru nohama?

k.m. (Po, 31. 1. 2011 - 07:01)

Já jsem od Kladna a tak to...tak to ta kombinézá asi neni nic moc,kdyz do mírné zimy par pod nulou je nutno pod ni obléci takový neuvěřitelný výčet mikin a dokonce tepláku.tak se snad neoblékají ani do himalaji a na jižní pol.

parkasite@sezna (Ne, 30. 1. 2011 - 23:01)

Ahoj hledám kluka, holku nebo pár pro setkávání a hrátky v péřovém oblečení. Zimní výlety i rafinované hry. Vše diskrétně a na úrovni. Kombinézy, bundy, vrstvení, bondage, role play, spací pytle, atd....značky Parkasite, Moncler, Duvetica, Penfield, atd....Pokud máte zájem napište prosím na mail, potom si vyměníme FB kde mám fetiš profil. Jsem bi 29let. Díky

Pavel (Ne, 30. 1. 2011 - 23:01)

Já jsem to zatím...To je fakt, silné savé spodní oblečení by to mohlo pobrat. Já jsem zvyklý na džíny a bundu. Džíny toho poberou dost, ale moc to nestačí. Bunda nebo mikina je také někdy dost promočená. Ale nám to doma v zimě nevadí a v létě už vůbec ne. Zajímavé, že nás tady nikdo nenapadl, jací jsme humusáci.

Zdena (Ne, 30. 1. 2011 - 17:01)

Já jsem od Kladna a tak to mám do Jinočan kousek. V sobotu jsem se byla na tu kombinézu podívat a úplně jsem se do ní zcvokla. Nakonec to dopadlo tak, že jsem ukecala manžela, dojela pro peníze a hned ji, přestože byla v bílé, tedy v dost nepraktické, ale zato krásné barvě, koupila. Domů jsem dojela již v ní oblečená a dnes ráno už kolem šesté - byl pěkný mráz - jsem, náležitě nabalená, vyrazila do kladenských lesů. Spodky moira, dvoje tepláky, moira triko, rolák, dvě fleecové bundy - jedna s kapucí, to vše se pod ní vešlo! Pak už nezbylo než natáhnout kuklu - mám takovou doma dělanou se dvěma otvory pro oči - přes ní kapuci od fleecky, zapnutou vestu až k vršku té masky, kompletní péřový overal - bundu s prodloužením, kapuci pěkně staženou kolem obličeje.... Prostě mi koukaly jen oči, když jsem se takto zabalená vydala kladenskými ulicemi do okolních lesů. Nádhera! Vydržela jsem courat skoro až do oběda, pak se už trochu oteplilo a já šla na oběd. Ještě dnes večer vyrazím znovu, tentokrát do Kladna, musím si to pořádně užít. Je to bezva vzrůšo, když cítím, jak se na mne, zachumlanou a úplně zabalenou soustřeďuje pozornost druhých. Cítíte to někdo taky tak stejně?

Marek (Ne, 30. 1. 2011 - 16:01)

Přeji pradomodelu hodně...Máš pravdu, Thomasi. ovšem já si myslím, že právě ty informace od Pradomodelu oslovují přesně ty "nabalenkáře" a vycházejí jim plně vstříc. Informace jsou nutné, rovněž i zkušenosti a poznatky o tomto výrobku. Teď právě by se měli chytit iniciativy nabalenkáři a fandové do peří a podělit se o svoje zkušenosti s druhými. Myslím, že to je to pravé, na co se čeká.

thomas (Ne, 30. 1. 2011 - 11:01)

Přeji pradomodelu hodně uspěchu za to že vymyslel nový styl kombinézi apod. Osobně se mi líbí ale taky si myslím že tato diskuze je o něčím jiným než o prodeji.Pradomodelu přeji hodně úspěchu ale pokud se tu bude řešit dokola pořád to samí tak do roka a do dne je konec s touhle diskuzí proto se přikláním k návratu v zálibě v nabalování.!

Roman (Ne, 30. 1. 2011 - 10:01)

A teď o něčem jiném - pokud chcete vidět fotky toho Tatranu, existuje ještě jednodušší adresa Fotoalba.cz/pradomodel Určitě se snadněji pamatuje než ta druhá. Jinak fotky jsou zajímavé, ale ta kombinéza je ještě zajímavější, mně osobně se moc líbí a jak se trochu finančně pospravím, určitě si ji objednám - na celé věci mně láká i to, že bunda se dá použít samostatně i ve městě na cesty do zaměstnání a pod. (vlastně jsou za jedny peníze tři) a je i střihem taková ne tuctová, prostě trochu jiná a řekl bych i hezčí. Dobré lákadlo i pro holky - mít tři bundy za jedny peníze.Podle informace ze Slavosportu se prý bunda dá objednat samostatně a doplňky taky.A ty rukavice jsou dokonalé - to je na patent!

Reklama

Přidat komentář