Reklama

Lupenka

Ywett (Po, 14. 7. 2008 - 10:07)

Paní Ulmanová a nezkoušela jste Remicade co tu psal Marek? Já se o to zajímala, co jsem zjistila tak lidem biologická léčba opravdu pomáhá. Já mám ale prosiázu jen lehkou, tak nejsem vhodný adept. Ale na klouby to taky pomáhá, tak bych řekla že by stálo za úvahu řešit problém vašeho syna touhle cestou. Osobně ovšem nemám přímou zkušenost, ale určitě by vám někdo další poradil.

Daniela (Po, 14. 7. 2008 - 09:07)

Dobrý den paní Ulmanová, mě pomohla paní léčitelka,u které jsem se léčila s lupenkou.Měla jsem jí mnoho let a nic nepomohlo.Neustále se objevovali nové ložiska. Nyní jsem úplně čistá a lupenka se nevrací.

Venca (Ne, 13. 7. 2008 - 12:07)

Paní Ulmanová. Je mi jasný že pro vás coby matku je to těžký, ale lupénka smama o sobě není co se týče kontaktu s lidma až takový problém. Lidi se kouknou, případně zeptají, ale ještě nikdy jsem se nesetkal s negativní reakcí. Takže jestli váš syn nemá kamarády, asi to bude spíš jeho osobní blok než lupénka. Možná by jste udělala nejlíp, kdyby jste se o něj přestala starat (předpokládám, že bydlí u vás) a "vykopla" ho do života.

Ulmanová (Ne, 13. 7. 2008 - 11:07)

Dobrý den, můj syn trpí na lupénku od 13 let, v současné době je mu 23 a před rokem se mu lupénka velice prudce zhoršila a k onemocnění kůže se přidaly potíže s očima a psoriatická artritida. Hledám pro nej účinnou pomoc, třeba jestli vám pomohl nějaký léčitel. Pobyty u moře jsme zkoušeli, dostupné léky taky. Prosím, pomozte. Syn je velice hodný kluk, ale je sám a bez kamarádů. Ještě neměl ani holku, poslední dobou se velice uzavřel do sebe, ale k psychologovi ho nemůžu dostat. Už nevím co bych měla dělat.

Věra (Pá, 11. 7. 2008 - 20:07)

Dobrý den, po neúspěšném léčení velmi těžké lupenky u kožní lékařky i v nemocnici jsem náhodou dostala doporučení od dívenky, která se zbavila lupenky a už ji 10 let nemá, na čínského lékaře dr. Zhenga. Po 1,5 měsíci léčby nemám na těle skoro nic. Nemohu tedy říci zda výsledek bude trvalý. Je to pro mne zázrak. Kontakt na pana doktora najdete na netu.

Návštěvník (Čt, 10. 7. 2008 - 14:07)

Bohumile, dej to na kožní, tam ti budou vděčni a už tady neopruzuj

Bohumil (St, 9. 7. 2008 - 22:07)

Znám prostředky na zklidnění lupenky. ( nevyléčí ) Pokud to někomu stačí, ať mi napíše na adresu: B.Jaeger"seznam.cz

Marek (St, 9. 7. 2008 - 17:07)

K biologické léčbě infuzemi se dostanete tak, že musíte být léčení dvěmi koplexnímy lečbami, jako MTX apod. Pokud nezaberou a jste vhodný kandidát. Projdete všemi testy a zdravotní pojišťovna se rozhodne, že za vás ročně zaplatí 500 tisíc. Tak pak se rozhodne co je lepší, jestli Injekce jednou za týden, nebo infuze cca. jednou za dva měsíce. Já jsem dostal již dvě infuze Remicade a jsem zatím dost spokojen. Pusobí to na imunitu a upravuje kožní buňky, které vytváří ekzém. Jsem zatím úplně čistý. Remicade je něco podobného jako Raptiva a Embrel. Pomáhá to i na klouby, ale já jsem s klouby problém neměl. Pokud budete někdo potřebovat nějaké bližší info, tak rád písnu své zkušenosti. Pište na mail mhroudny"seznam.cz

Ivet (Po, 7. 7. 2008 - 19:07)

Léčbu Dr.Nestora jsem také podstopila,ale bohužel výsledek nebyl úspěšný.Zpočátku to vypadalo velice dobře a lupénka byla na ústupu,ale po nějakém čase se mi kůže natolik zhoršila,že jsem málem skončila v nemocnici.Takže se snažím jak se dá,ale je to jen udržovácí proces než se můj stav zase zhorší.Mám vyzkoušené,že to opravdu chce dietu a pohodu.Pak už jen můžeme doufat,že se stane zázrak a "někdo" "něco"vymyslí.

Pavla2 (Út, 1. 7. 2008 - 21:07)

pro Hanku: Pokud mas psoriatickou artritidu, zajdi mapr. do revmatologickeho ustavu. Pokud postizenou kuzi, tak nemas moc sanci...
pro pepku: Klouby bolely hodne, byly natekle a rude

pepka (Út, 1. 7. 2008 - 18:07)

ahoj děvčata někdo jste tu psal o revmatické lupence ,mam dotaz boleli vás ty klouby

Hanka (Út, 1. 7. 2008 - 18:07)

Prosím o radu jak se dostat k léčbě infuzemi

Danča (Pá, 27. 6. 2008 - 12:06)

ahoj Danielo, nám lékaři nepomohli, proto jsme se obrátili na alternativní medicínu. Ta paní je léčitelka,ale je výborná. Lupénky jsem se zbavila a mám pokoj.Pořád! Kontakt na ní je centrum.lotos"seznam.cz Určitě pomůže!!!!

Daniela (Čt, 26. 6. 2008 - 23:06)

Ahoj všem! Prosím o radu hlavně od Danči, můžete mi prosím napsat kontakt na tu paní doktorku co Vám vyléčila lupénku. Mám doma 5 letou dcerku a s lupenkou zápasíme, prosím o pomoc, děkuji Daniela

Eva (Pá, 20. 6. 2008 - 14:06)

Tento lék má vedlejší účinky a tak se musí pečlivě dávkovat, potom se dávka snižuje a vysadí. Po nějaké době lze zase užívat. Rozhodně poslechněte rady lékaře. mezitím budete mít kontrolu krevního obrazu atd. Sama jsem léčbu prodělala a nic se nestalo. co by mi uškodilo. Někdy není jiné možnosti. Zajděte ale ještě za kožním odborníkem a vyptejte se na podrobnosti.

lupenka kloubů (Pá, 20. 6. 2008 - 08:06)

Ahoj, zdravím všechny, prosím poraďte, lupenku mám asi 5 let na ploskách nohou, včera jsem byla u lékaře revmatologa a ten mi řekl lupenka kloubů! jsem v šoku! chce mi nasadit lék methotrexat, četla jsem vedlejší příznaky a jsem šokována, co všechno ten lék dokáže zničit. Prosím poraďte, jestli má někdo zkušenosti s tímto lékem nebo zda-li existuje "šetrnější" lék. děkuji moc za odpověď, jsem opravdu na dně.

Jana (Po, 16. 6. 2008 - 21:06)

Konopná mast je opravdu dobrá, lepší je (tedy pro mě) na defekty, než přímo na lupenku. Jenom mi připadá, že i když poctivě promazávám, pročišťuji tělo, tak se stejně plíživě objevuje nově tu flíček, tam flíček a klouby začínají pobolívat.

Návštěvník (Po, 16. 6. 2008 - 19:06)

Nejlepší na lupénku je konopná mast.

Valentýna (Po, 16. 6. 2008 - 19:06)

Pročpak nás tu tolik s lupenkou běhá, když jak čtu, je tolik nabídek jak se jí ihned zbavit,že?
Tyhle stránky jsem si vždycky pročítala na uklidnění "že v tom nejsem sama" a proto, že se tu dalo najít i pár dobrých rad.Ale teď viz Tamara Polanski, Kačka, ALAEL,TIANSHI, a spol......fuj, to si myslíte, že jsme úplní tupci a po letech boje s lupenkou vám to zbaštíme.Ha,ha...jděte do háje, už je to únavný:-(

Danča (Ne, 15. 6. 2008 - 08:06)

Pokud se trápíte s lupenkou znám jednu paní léčitelku,která mě dostala z lupenkyx,ktreou jsem měla 18 let po celém těle. Dnes nemám ani flíček.

Reklama

Přidat komentář