Reklama

Lupenka

Anna (Pá, 16. 1. 2009 - 04:01)

Ahojte vsichni!

Ja sice lupeku nemam,ale mala som hrozny ekzem. Bola som u viacerych koznych lekarov, uz som potom ani neratala u kolkych. U kozneho lekara je clovek ako pokusny kralik, teda Ja som si tak urcite pripadala VED EK NEZABERA JEDNA MASTICKA, TAK SKUSIME INU, AK NEZABERA ANI TA, SKUSIME DALSIU A DALSIU A DALSIU ATD.
Takze koznym lekarom po tychto skusenostiach neverim.
Zaujima ma vsak cinska medicina. V cinske medicine lekar lieci pricinu nie priznaky. AK SA ODSTRANI PRICINA preco sa vytvoril ekzem EKZEM ZMIZNE. U nas VSAK liecia priznaky.
Podla cinskej mediciny vsetky choroby suvisiace s pokozkou - clovek nema v poriadku pluca a pecen.

Mne osobne na ekzem pomohol cchi-kung. Nebudem sa tu rozpisovat co je to cchi-kung,
na tejto stranke sa o cchi-kungu dozviete vsetko:
www.cchi-kung.sk

Teraz ekzem nemam,no trvalo dlho kym mi ekzem zmizol (3roky), no mala som ekzem vyse 20rokov a lekari mi nepomohli. Takze dakujem cchi-kungu.
Ja osobne si mylim,ze ekzem sa vytvori,ked je v tele nejaky organ chory. A ak to trva x rokov nemozme chciet aby nam ekzem zmizol za den, chce to cas.

Vsetkym vela zdravia.
Anna

Návštěvník (Čt, 15. 1. 2009 - 23:01)

doktor v Beninu není, děti choděj v České Lípě do Školy. Na Mánesku.

Květa (St, 7. 1. 2009 - 15:01)

Mám jinou kožní nemoc a když jsem byla v nemocnici zaslechla jsem, jak říká lékař pacientovi s poměrně těžkou lupénkou: Měl byste shodit aspoň 10 kg, nejíst sladkosti a nepít alkohol a kafe, málo pečiva a najděte si nějakou radost v životě. Já jsem jen zírala, protože oficiálně vám dají tuším cignolin a mažete černou mastí.

a (St, 7. 1. 2009 - 14:01)

Koukněte na tohle, je to sranda:), ale nelekněte se:). http://straseni.kompletne.cz/baf.php?page=straseni&kolo=7&od=1068

Georgie (St, 7. 1. 2009 - 13:01)

Pro anonyma (ja alespon uvedl prezdivku a vyse je i muj email):
Omlouvam se, nechtel jsem urazit ani pisatele, ani prispevky.Mel jsem jen na mysli to, abychom se snazili o konkretni zpravy, to co komu z nas pomohlo a ne
rozvijeni teorii.
Vim, ze se lupenky nikdy nezbavime, ale urcite se da hodne potlacit.Proto jsem napsal snad dost srozumitelne co pomohlo me.
Cawes
G

Návštěvník (Út, 6. 1. 2009 - 19:01)

Georgie myslim,ze tu lupenku muzes mazat cim chces a stejne nebudes mit uspech.Nemas problem s kuzi,ale s mysli.
To o co jsi napsal ty take nikdo neoznacil za blbost!!!!!!!!!!!! to je fakt specielne pro tebe

Georgie (Út, 6. 1. 2009 - 15:01)

Muzete poslat tu adresu na: jpatzak"seznam.cz?
Diky
G

Georgie (Út, 6. 1. 2009 - 15:01)

Zdravim Vas, nechci davat spatne zpravy..ale, ja Michaelse zkousel a NIC, VUBEC! nic.
G

Georgie (Út, 6. 1. 2009 - 15:01)

Ja Coriordeminu zkousel a vysledek byl paradni.Schvalne pisu BYL...Po spotrebovani jednoho baleni (cca.200g.) a aplikace podle navodu( je to jednoduche: natirat 3x denne a pak hned na 30 minut na slunce, nebo pod UV lampu)jsem byl uplne cistej.To mi vydrzelo asi 1,5 roku, jen jsem pak jeste puvodni mista mazal
Delatarem(na predpis - asfalt a smrdi jak bolava noha - asi znate).Ted se ale devka zacina vracet, je to asi tim nedostatkem slunce.Byl jsem i u Mrtveho moře - pomaha to super, ale jen na par mesicu.Rek´bych,(podle moji zkusenosti)ze se da udelat asi tato umera:3 tydny u Mm = 3 mesice pokoj.Corioderminu jsem sehnal pres znameho Dra. ze Slovenska, ktery jezdi na Kubu.Jinak to je asi problem.Cena za jedno baleni byla 2.800,-Sk.Jeste dve baleni mam, tak to zkusim aplikovat znova, ale musim si koupit UV lampu - da se sehnat bezne na netu, minimalni vataz je asi 300Vatts(snad to pisu dobre).Navod ve SJ mam, jen ted nevim kde.Ale nebude pro me problem ho najit, nebo sehnat.Jako vsichni tady jsem zkousel vsechno mozne, ale vysledek jiste znate.A nazory te "Dr." z Ukrajiny nebo odkud ta odbornice pritahla mi pripadaji mirne receno na hlavu padle.Jo a do kstice pouzivam Belosalic lotio.Je to acetonem pachnouci roztok, ale je to, alespon u mne naprosto ucinne.Ze zacatku jsem to aplikoval az 3x denne a ted staci 2-3x tydne.To jediny u mne fakt na tu kur.. zabira.Jinak Vas prosim, abyste psali jen fakta - co se Vam osvedcilo atp. a ne blbosti.Tak se drzte.
Georgie

Irena (Po, 5. 1. 2009 - 15:01)

ahoj vsichni je mi 35 a lupenku lepe receno ekzematickou lupenku nyni snad jen lupenku mam asi od meho jednoho roku.Mam 3 deti moje dcerka ma ekzem je ji 14 od malinka ji rikam at si toho nevsima,ze to nic neni.Bere to v pohode ani se moc nezakryva.Ja pamatuji jak mne vsichni litovali a ja jsem v lete chodila v rolaku.Moje lupenka si ted pekne kvete a zas budu mit asi brzo misto vlasu par chlupu na hlave.Muj manzel je take lupenkar a od doby co ma lupenku ve vlasech az moc, striham mu vlasy doma,protoze se ke kadernici se stydi.Vzhledem k tomu, ze takovych lidi je urcite vic a znam na vlastni kuzi pocit bezmoci a uz ani nevim kolik casu jsem probrecela u zrcadla.Snazim se vytvorit salonek krasy pro lupenkare.Napiste a pokusime se te vtipalce lupence trosku zasmat a co treba i vic... s dovolenim meho bratra a bratrance pouziji nas pozdrav ci pokrik z detstvi LUPENKARI VSECH ZEMI SPOJTE SE mejte se

anonymka (Po, 5. 11. 2012 - 13:11)

Lupenku mám naštěstí už...Něco na tom bude,i moje sestřenice,když se rozváděla,tak se jí udělala lupénka a co vím,nemohla se toho hodně dlouho zbavit.Musím zaklepat já nic takového neměla.

Marína (Po, 5. 11. 2012 - 13:11)

Lupenku mám naštěstí už řadu let v latentním stavu, ale 3x v životě se mi opravdu rozjela a vždycky za tím byla životní traumata (rozvod rodičů, nešťastná první velká láska a můj rozvod). Takže na lupenku jako pro všechny ostatní choroby platí eliminovat negativní pocity!

patrik (Po, 29. 10. 2012 - 16:10)

http://www.penizezaemail.cz/?ref=38935

kuli (So, 27. 10. 2012 - 05:10)

vyhledejte lupénka a homocystein

Deny (Po, 10. 9. 2012 - 21:09)

Oprava BELOSALIC

Deny (Po, 10. 9. 2012 - 21:09)

Prosím o radu, kde sehnat...Já si kupuju šampón v lékárně. Mají tam hodně druhů. Ne že by byli nějak zázračně léčebné, ale neštípou jako obyčejné šampóny z drogérie. Jinak do vlasů kapu kožní roztok BOLOSALIC od své kožní lékařky. Je na předpis a samozřejmě s kortikoidy, ale mně pomáhá. Nevím, co jste zkoušeli vy.....

Anna.pieszkova@ (Po, 10. 9. 2012 - 09:09)

Prosím o radu, kde sehnat šampon proti lupence ve vlasech. Kupovali jsme ho od firmy KAWAR, byl z produktů z Mrtvého moře a byl velmi účinný.
Potřebujeme ho pro 14letého chlapce.
Za odpověď děkuji. AP

Milan (Po, 27. 8. 2012 - 04:08)

Dobrý den, mohl bych Vám s lupenkou pomoci ;)

pokuď budete mít zájem ozvěte se na 734 671 786

S Pozdravem
Milan Kábrt

jaro (Ne, 26. 8. 2012 - 10:08)

zazraki egzistuju pripad jeto skutocni co sa mne prihodilo ked som ochorel na rakovinu prostati verte neverte je to moj pripad lwekari mi vobec nepomohli povedali ze sa to uz neda dostal som na pana pacanakontakt tak som mu zavolal povedal mi po rozhovoru ze ze som zabudol kolko budem plati za jeho zivot lebo ja som zabudol sa opitat klko budem dlzni tak mi on pripomenul taksom sa pital klko budete chciet tak vam dam pital sa ma ci mam pochibnosti povedal som ze mam ale to skusim verte neverte pacan tibor ma uzdravil a dakujem mu s celeho srdca ze midal druhi zivot este raz dakujem

Lukáš Rossbach (Čt, 16. 8. 2012 - 12:08)

Vidím, že se odkazy takto nefungují, omlouvám se.

http://www.kapyderm.cz/lupenka.php
Průběh rašelinové procedury:
http://www.kapyderm.cz/procedura.php
Nevím, jestli se zobrazí obrázek na ukázku před a po prodeduře:
http://www.kapyderm.cz/pic/lupenka-ve-vlasecht_pred_po_male.jpg

Lukáš Rossbach

Reklama

Přidat komentář