Reklama

Lupenka

Lukáš Rossbach (Čt, 16. 8. 2012 - 12:08)

Doporučuji rašelinové procedury, které ulevují od svědění, napnutí a štěpení kožní buňky. Spolupracujeme se Společností psoriatiků a atopických ekzematiků ČR jejíž členové si naše procedury velmi oblíbili a pravidelně k nám docházejí.

Případně další informace jsou zde:
[url]http://www.kapyderm.cz/lupenka.php[/url]
Průběh rašelinové procedury:
[url]http://www.kapyderm.cz/procedura.php[/url]
Nevím, jestli se zobrazí obrázek na ukázku před a po prodeduře:
[img]http://www.kapyderm.cz/pic/lupenka-ve-vlasecht_pred_po_male.jpg[/img]

Neslibuji zázraky, lupenka se nevyléči, ale uleví se Vám a vlasová pokožka se dá udržovat v takovém stavu, že Vás neobtěžuje. Měli jsme i opravdu těžké případy, které jsme o mnoho zmírnili. Konzultace je zdarma a nezávazná. Procedury provádíme v salonech po celé republice.

Pokud by byl zájem, můžeme se domluvit na ukázkové proceduře zdarma (nejlépe v Praze) pro někoho ze zdejších návštěvníků, který Vám poté může sdělit vlastní zkušenost.

Lukáš Rossbach
775 888 729

ne (Út, 31. 7. 2012 - 19:07)

žádné podvody. Poděl se se všemi. Vídím, že Tom už se neozval, asi to "stálo za to".

Jana (Út, 31. 7. 2012 - 11:07)

Dobrý den,mám velmi dobré zkušenosti s bylinnými doplňky stravy.Můj synovec měl lupénku a po těchto výrobcích mu zmizela.Ráda Vám poradím na [email protected]

Maruš (Ne, 29. 7. 2012 - 10:07)

Ahoj. Na vlastní kůži jsem... Já se lupénky zbavuji pomalu asi 3 měsíce, ale je to trochu delší povídání, zatím už mám skoro po ní, ještě mi zbývá kousek, ale nevím , jak dlouho to vydrží, mám jí asi 6 let,tak jestli to někoho zajímá,tak se klidně podělím se svou zkušeností. Upozorňuju , že to není reklama, nejsem ani dealer, jsem jenom postižená lupénkou na stará kolena. "Svoji"léčebnou metodu jsem posbírala z internetu a zatím funguje.

nikola (Út, 24. 7. 2012 - 01:07)

ahoj mam lupenku už 11 let ze začatku to nebylo tak hrozny asi ty 3 roky ale pak jse to začalo zhoršovat mam to už dost dlouho skoro po celim těle vyskoušela jsem hodně připravku a masti ale co mě hodně pomaha toje urologicky čaj piju ho třikrat deně a když to vynecham tak asi štrnact dni tak jse mi vytvařej novi lupeny tak jse potiram mořskou soli rozpuštěnou ve vodě každy druhy den a na ruce jsi potiram belosalic mast jinak kdo vi o jinych učincich tak prosim piš te a pomožte i jinym děkuju :-)

Viera (Ne, 15. 7. 2012 - 21:07)

Ahojte všichni.Mám lupenku...Na obe choroby zaberá biologická liečba...

David Adam (Čt, 12. 7. 2012 - 10:07)

Zdravím, já osobně...Tak Blucap znám a mám podobnou zkušenost, teďka používám Kartalin asi týden a něco a jsem fakt spokojen. Bohužel tyto projevy na kůži budou asi celoživotní po zkušenosti jiných lidí. Ale zajímavé je že mé sestry( mimochodem mám jich 6:)se exému zbavily kolem 30 věku, nechápu. Jinak jsem mluvil s paní doktorkou která je již v pokročilém věku a je lupenkař, zbavila se ji a sama mě řekla že odešla věkem, takže ten věk asi na to má taky nějakou roli.:))

David Adam (Čt, 12. 7. 2012 - 09:07)

Zdravím, už od dětství trpím na atopický ekzém, ale jen v ložizcích (ohyby). V roce 2010 se mě po změně zaměstnání, kdy jsem ob den ztrávil někdy až 20 hodin za volantem a hlavně ve večerních hodinách, rozjel ekzém i mimo ložiska. Byla mě předepsaná procedura v Prosanum v Praze. Ze začátku mě pomáhala, měl jsem 5% roztok. Ale asi po 2 měsících každodeního docházení se mě stalo, že se ložiska vysypaly po celém těle. Nemohl jsem spát, jelikož jsem se stále drbal a to mělo za následek ještě zhoršování psychického stavu, který se mě odrážel na pokožce. Doktoři mě akorát tak psali kortikoidy, zabraly na chvíli a pak se vše po cca 5 dnech vracelo zpět, no prostě hrůza a bolest, kterou si umí představit jen atopik. Zkoušel jsem i konopnou kosmetiku, ale efekt, alespoň u mě byl jen ztišení, ale ložiska nemizela. Nedávno jsem objevil ,mě před tím neznámou mast Kartalin. Po čtyřech dnech jsem nevěřil svým očím,když vše začalo mizet i když jsem už byl odevzdaný, že zase nějaká drahá mast, která bude na prd (mimochodem 100ml stojí cca 900,- ale naštěstí se mě na to složila rodina k narozeninám), jelikož jsem vyzkoušel koupací oleje, soli a drahou řadu Eucerin, Aderma a pod. bez efektu. Škoda, že mě nenapadlo si to fotit, ale postup byl tak rychlý, že jsem jen žasl a manželka jakby smet ( ta už mimochodem byla ze mě taky dost hotová, jelikož jsem se furt sypal a vysávala postel každé ráno). Jedinou nevýhodou této masti je, že smrdí jak asfalt a je tmavá takže dokáže zabarvit prostěradlo a pyžamo. Ale když vidíme se ženou efekt jaký mast má, tak tyto nepříjemnosti jdou stranou. Stejně jsem měl zabarvenou postel od krvavých strupovitých škrábanců. Kartalin je na rostlinné bázi, takže žádná chemka což dost vítám jelikož chemie a organismus se moc nesnesou. Po kortikoidech se mě ztenčovala kůže, takže mě stačilo jen se trochu poškrábat ze spaní a strhával jsem si kůži. No co k tomu více dodat. Doporučuji kdo je stejně zoufalý jako jsem byl já.

Helena (St, 11. 7. 2012 - 23:07)

Zdravím,
je mi 21 let a...Zdravím, já osobně používám Skin-cap (stejný je i Blue-cap) ve spreji od hlavy až k patě :) Je sice drahý, ale účinný.Po aplikaci skvrny lupenky zrudnou, ale na druhý den jsou bělejší a po týdnu...no zázrak. Chvilku to vydrží, ale ta potvora se vrací :( Teď zkusím na 10 dnů hladovku, pomáhá prý na 96%

Martin (Po, 9. 7. 2012 - 21:07)

Zdravím,
je mi 21 let a lupenku mám takových 8 let. Prošel jsem několik doktorů až jsem "zakotvil" v Sanatoriu ve Štěpánské. Na těle jí moc nemám, spíše trochu na nohách, ale především v hlavě. Vyzkoušel jsem snad všechny dostupný dehtový šampony,a nic moc, úplně do hola se mi jít nechce. Nevíte o nějakém skutečně dobrém přípravku do vlasů ?
Díky Martin

(Po, 2. 7. 2012 - 08:07)

Doporučuji pro léčbu...No manželova maminka lupénku má, koupili jsme jí konopné produkty a je to nanic. Mazala půl roku a nic se nezlepšilo ani o malilinkato.

Honza (Ne, 1. 7. 2012 - 22:07)

Doporučuji pro léčbu lupenky také využívat přírodní kosmetiku třeba z konopí. Velký výběr nejen pro lupenkáře, ale taky pro ekzematiky a pro malé děti najdete na www.prirodni-lekar.cz

kate (Ne, 13. 5. 2012 - 16:05)

Tak neco poradte, jak na to....Nejlepší jsou pudry, přírodní léky od firmi DIOCHI (Deviral,Viraium,atd...) pak taky rybý olej v tabletách.....Samožřejmě je nejlepší moře (podle mě v Řecku). Jezdí taky k léčitelce blízko Dobříše, jmenuje se Hana Fuhrmanuvá a pomohla spoustě lidí, mám na ní myslím i kontakt, takže kdyby měl někdo zájem, stačí napsat :-)

kate (Ne, 13. 5. 2012 - 16:05)

Nic na lupenku nezabírá NIC...Kortikoidy sice pomůžou, ale né na trvalo...Takže bych skusila něco jinýho, nehledě na to jaké to má vedlejší účinky

kate (Ne, 13. 5. 2012 - 16:05)

ahoj,jmenuju se domča a je mi 13 let, lupenku mam od svých 9let.Nejdřív to bylo dobrý, měla sem jí jen mezi palcem, ale te´d se to postupně rozrůstá....:-( jsem s toho neš´tastná, zaléčily mi to kortikoidy,ale pak to tak za 14 dní začlo od znova, radím vám na kortikoidy se vykašlete.Nejlepší je ject k moři do Řecka...:-)Poradím vám ještě z něčím, zkoušela sem totiž všechno as to doslova, mastičky jsou naprosto k ničemu, mě pomáhá tekutý pudr a přírodní léky, teď jedu s mořským koníkem k moři, tak doufám, že se to tam vyléčí :-)

Denča (Ne, 29. 4. 2012 - 12:04)

ahoj lupenkou trpim už 9 let, je to pro mě docela nepříjemné, mám jí po celém těla(lokty, nohy, pod nadrama, za učima, v uších ve vlasech). Nedávno jsem zašla do Žatce za kožařkou která mi řekla že lupenka je sice dědičná ale že se musí projevit jako sama o sobě. Třeba u mě se projevila když jsem šla do první třídy a měla jsem stres u každého je to jiné. Pani doktoraka mi předepsala gel xamiol u kterého je doplatek asi 6OO stovek ale musím říct že jsem snim spokojená po každodenním týdnu mazání je lupénka pryč. :)

Peta (Pá, 27. 4. 2012 - 14:04)

Nic na lupenku nezabírá NIC kromě moře a slunce anebo v centru Prosanum kortikoidová mast, po týdnu je to o 50% lepší, takže doporučuju.

petr (St, 4. 4. 2012 - 19:04)

kamarádka mi doporučila firmu sakury. vyrábí křemíkové pomůcky pro pacienty
s celou řadou dermatoz(lupenka, hyperkeratoza,ichtyoza, atopický ekzem, akne,....).jedná se o obrušovadla,kde se čistý organický křemík obrušuje přímo na postižené místo.můžete si je objednat v každé lékárně pod názvem sakury.již po prvním použití jsem viděl účinek.už se nestydim slíknout do plavek. můžu vřele doporučit. stránky mají www.sakury.cz petr

Janka (Ne, 1. 4. 2012 - 22:04)

Ahojky lupínci, nedám si pokoj, stále hledám jak se zbavit tý mrchy, našla jsem na netu článek o "mrtvém moři" u městečka Solotvyno, článek je starší, takže předpokládám, že už to tam není v plenkách. http://ihned.cz/1-10021030-19284920-000000_mail-fd
slyšeli jste o tom? Byl jste tam někdo? Nemáte čerstvější info?

Lupin (St, 28. 3. 2012 - 22:03)

Ahoj Lupínci, jsem nechtěne nový ve vašich řadách, projevilo se to u mě po větším stresovým vypjetí ( státnice ) a dispozice k tomu mám dědičné. Malé doporučení, ikdyž naše legislativa nedovoluje pěstování určitých typů rostlin, doporučuji si z M udělat mast a mazat si daná postižená místa. U mě nastalo citelné zlepšení :)

Reklama

Přidat komentář