Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

buchar (St, 15. 8. 2018 - 01:08)

Někteří vrazi, pokud se... Takový úkaz jako jsi ty nemohl mít normální rodiče. Řekl bych - matka feťačka, která si ve třinácti demonstrativně podřezala žíly, protože přišla do jiného stavu s místním Pepkem Vyskočem, který ji znásilnil, když byla sjetá a on ožralý pod obraz. No a pak jsi skončil jako těžce retardovaný v nějakém ústavu, kde tvoje matka pracuje jako uklizečka a protože má klíče od všech místností, pustí tě k počítači v kanceláři, abys nezlobil. Takové hovadiny, co tu píšeš, může zplodit jen chorý mozek. A ještě si přizvukuje pod různými nicky.

Mordhauser Igná (Po, 6. 8. 2018 - 14:08)

Někteří vrazi, pokud se chtějí při svých vraždách cítit vznešeně, majestátně, jimi mohou napodobovat způsoby státních poprav. Například někoho regulérně oběsí, ceremoniálně mu setnou hlavu mečem, nebo aplikují nějakou svoji tajnou, po domácky vyrobenou gilotinu.

Mordhauser Igná (Po, 6. 8. 2018 - 08:08)

Priority u ilegálních "poprav" konaných jednotlivci, jako byla například právě Hepnarová, však bývají nastaveny výrazně jinak.

Mordhauser Igná (Ne, 5. 8. 2018 - 23:08)

Pokud jde o státní popravy, volba jejich způsobů v moderní éře byla často determinována potřebou zachovat i po daném aktu jakous takous integritu těla popravovaného, neudělat kolem místa popravy příliš moc bordelu (zejména rozlitých či různě vyvržených tělních tekutin nebo solidnějších produktů látkové výměny mezi lidským organismem a jeho prostředím), a eventuálně ani nezpůsobit popravovanému při daném aktu extrémní fyzické útrapy.

Tak (Ne, 5. 8. 2018 - 21:08)

Jo, a jestli vás to kór...proč si nejdeš urážet na jiné stránky? Co tě vede vracet se k používání češtiny? I pro Čechy by bylo lepší, kdybys už zavřel svůj nevymáchaný zobák a učil se třeba nigerijské dialekty nebo arabštinu, abys se jednou na ulici domluvil

Mordhauser Igná (Ne, 5. 8. 2018 - 21:08)

Volební právo možná...Začínám už pomalu pochybovat i o dostupnosti dražších krabiček čajových sáčků značky Jemča pro vás a vaši rodinu... Jak by ale řekl jeden váš expremiér, "hlavně se neposrat!"

Péťa (Ne, 5. 8. 2018 - 20:08)

Jo, a jestli vás to kór...Volební právo možná nemáte,ovšem bude to spíš otázka Vaší svéprávnosti,než občanství.Pokud nemáte ani státní občanství ČR,nezoufejte.Můžete u nás třeba zametat chodníky a psát bezduché slinty na "doktorku",když už jste nic významnějšího nedokázal.Ale....to Vy už vlastně děláte,že?:-))) A´T je důvod jakýkoliv,absence Vašeho volebního práva v ČR,je faktem pouze pozitivním.V naší krásné zemi nemůže volit kdejaký choromyslný trotl.A to je dobře:-)

Mordhauser Igná (Ne, 5. 8. 2018 - 18:08)

Dej si mokrej hadr na čelo.To jako že nemá na tu smontovaninu a ani na to Chorvatsko? A že si může horko těžko dovolit i tu čokoládu? Tak ať mu aspoň chutná nějaká exotická jemča podle tradiční české receptury :p

5.8. (Ne, 5. 8. 2018 - 18:08)

Dej si mokrej hadr na čelo.

Mordhauser Igná (Ne, 5. 8. 2018 - 18:08)

Jsem velice rád,že jsou zde...Jo, a jestli vás to kór zajímá, můj mdlý rozum mi nedovolil ani to, abych si podržel české občanství. Dokonce jsem proto neměl ani volební právo, abych dal svůj bezvýznamný hlas jakémukoli kandidátu posledních českých prezidentských voleb. Tato životní prohra mě zhrzuje úplně nejvíc.

Mordhauser Igná (Ne, 5. 8. 2018 - 18:08)

Jsem velice rád,že jsou zde...Jo, to se nezapomeňte kochat s kvalitními značkami čaje a nejen nějakou čokoládou, ale výbornými domácími zákusky. A bydlete si v nějaké prefabrikované smontovanině v developmentu poblíž nějakého většího města, s kvalitními možnostmi pracovního i zábavně kulturního vyžití. Ploďte si též se svou manželkou děti, a poskytněte jim obstojné lokální školy. A v létě si jezděte někam do Chorvatska, a jednou dvakrát za život si plnými doušky užijte i nějakých thajských masérek poblíž Bangkoku. To je přesně ten způsob života, co nemá chybu.

Péťa (Ne, 5. 8. 2018 - 16:08)

Taky mám jakési nejasné...Jsem velice rád,že jsou zde ke čtení takové příspěvky,jako píšete Vy.Mé srdce naplňují radostí věty plné zhrzenosti a frustrace,těch,jejichž kandidát neprošel sítem demokratické volby svobodného lidu.Činí mi obrovskou radost štvavý pláč těch,kteří se po volbách rozplakali na sociálních sítích,protože z nedostatku inteligence a vlastních sil více nezmohou.Pan Zeman je náš prezident.Jeho voliči(jako třeba já)si mohou sednout k pc s šálkem čaje či dobré kávy a kouskem čokolády a kochat se články bezmoce,frustrace a vzteku,které píší zhrzení jedinci,ducha slabého a rozumu mdlého jako jste Vy.Děkuji za Váš příspěvek.Budete-li dále pokračovat,stanu se možná i Vaším fanouškem:-)))

Mordhauser Igná (Ne, 5. 8. 2018 - 12:08)

prezident Zeman, kdyby nic...Zeman pro tebe ještě pořád není dostatečně cynický a morbidní ubožák?

5.8. (Ne, 5. 8. 2018 - 07:08)

Malost, ubohost, mdlost a...Trocha skromnosti určitě neublíží.Vládce,který se sklání ke svým poddaným je daleko oblíbenější,než ten co má nosánek nahoru.

Pan (Ne, 5. 8. 2018 - 06:08)

Malost, ubohost, mdlost a...prezident Zeman, kdyby nic jiného, tak má jednu nezastupitelnou úlohu. Zabránit tomu, aby se k veslu dostali takoví cyničtí a morbidní ubožáci, jako jsi ty

Mordhauser Igná (Ne, 5. 8. 2018 - 00:08)

Malost, ubohost, mdlost a leklost Miloše Zemana je reflexí podobných kvalit, respektive nekvalit, českého lidu, který Zemana i podruhé zvolil prezidentem republiky.

Mordhauser Igná (So, 4. 8. 2018 - 22:08)

Taky mám jakési nejasné tušení, že právě ti, co nepoužívají stabilní nick a vyjadřují se v první osobě množného čísla, budou daleko pravděpodobněji než jiní lidé voliči vyčpělého, vyžilého, nemocného a chromého prezidenta. Svou vlastní mdlost a impotenci tak svojí úspěšnou volbou promítají do oficiální státní reprezentace i zahraničně politických vztahů. Nějakého schopného a relativně zdravého vědce, nebo byť jen svěžího úředníka s mezinárodním rozhledem, by na Hradě jen velmi těžko snesli.

Mordhauser Igná (So, 4. 8. 2018 - 22:08)

Typická česká osoba....Nebo se "vyjadřuje", nikoli "vjadřuje". I když hra předpon s podvědomým kouzlem nechtěného není nikdy zcela vyloučena ;)

Mordhauser Igná (So, 4. 8. 2018 - 22:08)

považujeme za nespravedlivé...Typická česká osoba. Nepoužívá nick, drze se vjadřuje v první osobě množného čísla, ale někdy dokáže být nepatrně komická...

Taky (So, 4. 8. 2018 - 20:08)

Považuji za historickou...považujeme za nespravedlivé mít za rodáka takového blba

Reklama

Přidat komentář