Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

Mordhauser Ign… (Po, 8. 10. 2018 - 20:10)

Řekněme to tedy ještě jednou stručně a jasně: Olga Hepnarová úspěšně předstírala neobratnou simulaci psychózy, aby mohla rychleji podstoupit popravu!

Gerbílie (Ne, 7. 10. 2018 - 22:10)

Ano, nebyla-li Olga...To je ovšem velmi zajímavá a neotřelá idea o závěrečné životní koncovce Olgy Hepnarové.

Mordhauser Ign… (Ne, 7. 10. 2018 - 21:10)

Ano, nebyla-li Olga Hepnarová psychotická, pak lze považovat přinejmenším za možné, že byla dostatečně kvalifikovaná k tomu, aby již ode dne svého najetí úspěšně simulovala psychózu. Za svůj konečný úděl si však místo toho vybrala jednoznačně popravu.

Supertrapné, v… (Ne, 7. 10. 2018 - 21:10)

z hlediska normálních lidí (ne však komunistických bachařů a vrcholných reprezentantů komunistické moci) trnutí vyvolávající, ale při tom všem dobře promyšlené, scény Olgy Hepnarové v pankrácké věznici na přelomu let 1974-75 patrně splnily svůj účel, a Hepnarová byla díky nim popravena o nějaký ten týden dříve, než by byla, kdyby se byla nijak neprojevovala.

Respektive (Ne, 7. 10. 2018 - 18:10)

že Olga Hepnarová na...význam a funkci pro Olgu Hepnarovou. Přecejenom mám v sobě jedno pivo.

Tím, (Ne, 7. 10. 2018 - 17:10)

že Olga Hepnarová na přelomu let 74-75 na Pankráci snad i s*ala na podlahu, aby na sebe upoutala pozornost, přinutila celou mašinérii na špici se Štrougalem, aby o ní rozhodla. Poprava pro ní byla jistě uspokojivější než dlouhatananánské týdny nejistoty po Topičově zaslání žádosti o prezidentskou milost. Ostatně i to její předstírané předstírání schizofrenie v posledních týdnech před popravou nemělo jiný význam a funkci pro olgu Hepnarovou.

D (Ne, 30. 9. 2018 - 10:09)

To jsou plky. Bohatí...A bohatí obecně, a superbohatí zvláště, mohou i daleko snadněji než prostí lidé ovlivňovat média. Nejednou dokonce významná média i sami vlastní!To vše, i mnohé jiné, lze jistě vypíchnout i na adresu jediného dnes oficiálně známého dolarového hektomiliardáře světa, šéfa to Amazonu, jímž má to potěšení být Jeff(rey) Preston Bezos né Jorgensen.

Mordhauser Igná (So, 29. 9. 2018 - 22:09)

To jsou plky. Bohatí...To jsou nesmírně správná, krutě pravdivá slova, která jsou však schopna v mnohých vyvolat pocity smutku a beznaděje.Jediné, co se tomu příspěvku snad dá vytknout, je použití nesprávného souvětného spojení "tehdy, kdy..." namísto správného "tehdy, když...".

D (So, 29. 9. 2018 - 22:09)

blbečkové si myslí, že...To jsou plky. Bohatí obecně mají daleko větší moc než chudí, daleko lepší přístup ke vzdělání, zdravotní péči nebo právní pomoci, jakož i k materiálním statkům, všelikým komerčním službám a exkluzivním informacím všeho druhu. Mají i daleko lepší přístup k sexu s atraktivními partnerkami nebo partnery, daleko větší politický vliv, a celkově daleko pohodlnější a příjemnější život.Výše uvedené skutečnosti vycházejí nejvíce najevo třeba tehdy, kdy nějaký superboháč zkrachuje, a následně vykoná sebevraždu, a to ačkoli by i po svém hospodářském krachu pravděpodobně mohl stále vést daleko blahobytnější život, než jaký je dán převážné většině obyčejných lidí.Svými sebevraždami nám všem dávají zkrachovalí superboháči nepokrytě najevo, jak bezcenné jsou životy nás, běžných lidí, kteří jsme ekonomicky nuceni nepříjemně pracovat, šetřit, nebo se kvůli rodině všestranně omezovat a obětovat, a nakonec se ještě spoléhat na veřejné starobní dávky a sociální služby.

Jen (So, 29. 9. 2018 - 21:09)

Ještě mi řekni, že tebe...blbečkové si myslí, že když mají v ruce čertovi papírky, že si podmaní celý svět. Množstvím peněz člověk ztrácí soukromí, křiví se mu charakter. Je tedy naprosto zřejmé, jakou máš motivaci a co tě vede ke svým mnohdy přiblblým závěrům.

29.9. (So, 29. 9. 2018 - 20:09)

Baťa říkával,že dobrý obchod je ten,kde jsou spokojeni všichni zúčastnění.A platí to dodnes.

Mordhauser Igná (So, 29. 9. 2018 - 20:09)

jsme pochopiliTak umně...Ještě mi řekni, že tebe hluboce nemrzí, že nejsi a nikdy nebudeš hektomiliardářem, a tím méně pak všemohoucím bohem.

A situaci (So, 29. 9. 2018 - 19:09)

jsme pochopiliTak umně jsem tu ráno popsal možnosti hektomiliardáře, že mě nyní zachvacují pocity oprávněné lítosti nad tím, že sám hektomiliardářem nejsem, a s pravděpodobností prakticky se rovnající jistotě ani nikdy nebudu!Jinak bys tolik nechodil na Doktorka.cz plakat a foukat svoje bolístky

To (So, 29. 9. 2018 - 18:09)

Tak umně jsem tu ráno...je patrné od samého začátku. Jsi velmi rozpolcený. Někteří by řekli hnutý

Mordhauser Igná (So, 29. 9. 2018 - 14:09)

Jinak takový...Tak umně jsem tu ráno popsal možnosti hektomiliardáře, že mě nyní zachvacují pocity oprávněné lítosti nad tím, že sám hektomiliardářem nejsem, a s pravděpodobností prakticky se rovnající jistotě ani nikdy nebudu!A v takovýchto rozpoloženích dospívám k hlubokému psychologickému pochopení těch, kteří se rozhodují to, co jim společnost nedovolí vlastnit, aspoň skrz naskrz zničit.

Mordhauser Igná (So, 29. 9. 2018 - 10:09)

Jinak takový hektomiliardář již má řadu svých bezprostřednějších potřeb zajištěnu, takže si může dovolit investovat i do p*čovin.Už má obrovský pozemkový a budovový majetek, plno honosných paláců, rezidencí, nejluxusnějších hotelů. Má své aeroporty a heliporty, má již vyřešen problém svých soukromých letadel, vzducholodí i helikoptér, a má již předplaceny i poznávací cesty na Mars. Nemluvě o ohromujícím parku vozů sestavených na míru, omračující flotile jachet, oslňujících sbírkách uměleckých předmětů a zbraní, sítí doupat s harémy vybraných sexuálních otrokyň, nebo i otroků a eunuchů, netušeném skrytém vlivu na výkonnou, zákonodárnou i soudní moc USA a jiných velmocí, i promyšleném systému na odhánění úředníků, charit, novinářů i nezvaných vlezprdelek.Pokud bys tohle všechno už dávno měl, co bys chtěl dál?Já osobně bych pak investoval nějaký ten milionek dolarů, či pár desítek (výjimečně i stovek milionů) do odhalení přesných okolností popravy a kremace Olgy Hepnarové, prvního blow jobu Jaromíra Jágra, luridních scén s Donaldem Trumpem v moskevském hotelu, nebo třeba právě podrobného, den-ode-dnového životopisu Nikolase Cruze, tajných informací z jeho vyšetřování a prvotřídních analýz jeho osobnosti z klávesnice nejprestižnějších žido-amerických psychologů a psychiatrů.

Mordhauser Igná (Pá, 28. 9. 2018 - 21:09)

přeháníš. Miliardáři...V praxi by se na to jistě vys*ali. Důležité ale je, že takoví superboháči mají dost peněz na to, si zaplatit kolekci a analýzu podobných dat opravdu světové třídy.

Drobet (Pá, 28. 9. 2018 - 21:09)

Nikolas Cruz bude popohnán...přeháníš. Miliardáři ani nevzdechnou po příběhu jakéhosi neúspěšného studenta, který na fotce nevypadá ani příliš inteligentně. Proč by to asi tak dělali?

Mordhauser Igná (Pá, 28. 9. 2018 - 20:09)

Nikolas Cruz bude popohnán před porotní soud, kde budou jeho vybraní spoluobčané posuzoval, zda jednal příčetně, a pokud ano, jaké skutkové podstaty naplnil, a případně i, jaký trest mu má být uložen. Ve své podstatě se bude jistě jednat o hrdelní soud, a Cruz bude jistě moci počítat s veškerou tvrdostí americké lidové spravedlnosti. Zástupci floridského lidu, kteří budou o osudu Nikolase Cruze rozhodovat, však jistě nebudou lidmi nejlépe informovanými o jeho životě a díle. Nejlepší informace o tom by mohli získat bohatí miliardáři, zejména pak dekamiliardáři, nebo dokonce nějaký hektomiliardář, pokud by si zaplatili všestrannou soukromou rešerši na Cruze, která by o něm odkryla co nejvíce jeho osobních dat, a pak mnohá z těchto dat i zevrubně analyzovala.

Nuže (Pá, 28. 9. 2018 - 12:09)

Byl bych opatrnější. V ČR...buď opatrnější

Reklama

Přidat komentář