Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP9

Lucka (Pá, 3. 7. 2009 - 17:07)

pamatuju si,že mi moje kamarádka,když vystoupila z letadla v Sydney psala,že byla šokovaná deštěm,který ještě neviděla...půlhodinové nepřetržité proudy vody ..ne kap kap kap,jak jsme tady byli zvyklí,no a už je to tady,už to tu máme v plný parádě,vše je vzhůru nohama..copak tomu asi říká tatíček Klaus?...v novinách psali,že takovýhle počasí tady nebylo za posledních 50 let ani jednou!!!

Lucka (Pá, 3. 7. 2009 - 17:07)

ještě posílám spec.pozdrav Alče..moc se při tvém psaní řehtám,jsi zlatá!!!!!Nelo :-)Duchmeryčko :-)

Lucipera (Pá, 3. 7. 2009 - 16:07)

ahoj holky miléjen tak probíhám,jak vždycky píše Pajka :-)a to doslova ale přečetla jsem a uložila do hlavy...stejně vím prd,jen někdo zminoval Krásný dvůr...jo krása nesmírná,máme tam chalupu,kousek od Podbořan,po rodičích..už tam jezdím minimálně ale v zámku a přilehlé nádherné oboře,kde v jednom objektu pobýval i Goethe,znám to jak svý boty..kdysi jsme dokonce s malýma klukama spali na zámku(něco se tam natáčelo) a za komančů tam točil inkognito pan Forman část Amadea a je tam taky natočen celý Menzelův film Konec starých časů a ještě Básníci,Píštalka,Hrušínský bláznivý malíř před zámkem atd atdtak si to myslím ty,Verčo užij!!!Já tu skoro nejsem a řeknu vám že je P. momentálně opravdu na padnutí...tak zase naštěstí jedu pracovně pryč a na konci srpna se nemůžu dočkat moře....ahoj moře!!!!!miluju tě!!!!!Evi to je fajn,že je ti fajn :-)Oli by měla vyrazit na houby,my se chystáme po neděli..prej jsou jich mrakyHanko,vidíš jsi zdravá jako rybka ..Jinak vše v pohodě..pro nové..od roku 1988 bez PP a agory(tuhle na mě šli ale mrákoty,když pro kolegyni přijela záchranka..zčistajasna padla na zem,takže magor budu navždycky) :-(Mějte se hezky a zas někdy.....koukám,že se tady objevila moje jmenovkyně..tak bacha,bacha :-)

Nela (Pá, 3. 7. 2009 - 16:07)

Jsem vás dočetla a usoudila,že je mi z vás asi nejlíp !! Já vždycky říkala,že chci jet do Amazonie a tam se mi bude líbit!! Ono to vlhko je nepříjemné,ale mi se moc dobře dýchá a jsem taková spokojená a klidná :-)) Snad to zase nezakřiknu a bude mi zle :-((Ještě čekám,kdy tady začnou lítat ti krásní tropičtí motýli a bude to super:-))Od pondělí mám dovču a těším se že se pořádně vyspím aspon do 9 hodin.Pak se vrhnu na úlkid bytu,nebo okna jsou jako prasáto a o kobercích ani nemluvím!! Haničko jsem ráda,že jsi to zvládla a když je dobrý lékař,tak je to super!!Alčo jsi taky Šípková Růženka ??

Nela (Pá, 3. 7. 2009 - 16:07)

Ahoj poupata:-))Já včera flámovala !!Čtu a odepisuji postupně,protože mám sklerosu a zapomenu,co bylo o stránku dříve:-))Lucie já baštím Serlift a zvykla jsem si na něj v pohodě.Hani jak dopadlo vyšetření??Dituško tak jen bojuj a nedej se !!Jo holky a já řídit nemůžu,protože mám depresivní vzpomínky z dětství,však holky ví jak jsme jezdili na chalupu s otcem .Bojím se i jako spolujezdec a občas i šílím:-))

Alča (Pá, 3. 7. 2009 - 13:07)

Hanko tak paní doktorka tě uklidnila a potom bylo dobře.Tyto stavy znám.Teď jsem byla za maminkou v hoispicu a tam mě sestra říkala,že by si nejraději lehla místo některé babičky,že by jen spala,že nás to počasí ubíjí.Hanko tak hopsa hejsa do Brndejsa,já taky spím.Tak se měj a běž odpočinout.Pá pá ...Alča

Hanka1 (Pá, 3. 7. 2009 - 12:07)

Ahoj holky moje zlaté,,,,,,,,,,,,,,uf,uf,uf,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tak dnes jsem se vůbec nevyspala a ráno jela na internu,tedy upřesním vezl mě tam muž,není to u nás ,takže uplně jinde,no cestou tam mi už nebylo dobře,a měla jsem přijít hladová,no takže tak,chytl mě rapl,byla jsem tam dost brzy a tak jsem šla raději počkat do auta,pak jsem si uvědomila,že jsem si ráno nevzala prášek na bušink srdce,že dostanu sprdana,tak jsem ho do sebe hodila a zapila a šla do čekárny.Paní doktorka pravila ,tak co dušinko,vám je blbě a to se dívíte v tomhle počasí,šup na EKG,tlak vyšší ,něco tam byla a pronesla,že vy ten prášek berete jen ,když je vám dobře,já říkám ano........................tak šup sono a kdepak vás to bolí ,tak jí to ukazuju a ona drandí sonem všude až dodrandila na slinivku a to jsem jaksi poskočila,no pak mě ještě poklepala,pomačkala vyzpovídala a to už jsem byla v pohodě psychicky.Závěr zánět slinivky, syndrom dr.trakčníku,pak ještě krev,a prášky,zvážit a říkám jsem tlustá,povídá jak oteklá nudle a při té slinivkové dietě to budete tedy ještě tlustší.No a pak mi říká ,že ted je opravdu strašně zle všem hlavně od psychiky a to ,že se přenáší na fyzično,že od uterý bude líp,jen co zmizí to vlhko.A tedy u nás je ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,A já jsem jako ,kdybych skládala dnes uhlí.Holčiny ,proč není také někdo z okolí Brandýsa?

evakrk (Pá, 3. 7. 2009 - 11:07)

Alčo ahoj.¨Lucie, oni taky nevědí vždycky všechno. Mě taky říkali, že to je napořád. A teď s AD normálně funguju a to jsem se roky ládovala neurolem a posírala se v každý frontě. Zas budou určitě výkyvy, to mě je jasný, ale teď po asi 11 letech zas žiju. Musím končit, ale ještě nakouknu.

Lucie (Pá, 3. 7. 2009 - 11:07)

Ahoj Evi, jsem z Brna, ale včera shodou okolností jsme měli cestu kousíček za město a koupili jsme si košíček těch krásnejch slaďoučkejch meruněk, jak si psala. Tak šup šup - zrovna to začíná! Já jsem dnes lítostivá po včerejší návštěvě na psychině, nějak mě to všechno štve a je mi to líto. Ještě jsem si nezvykla na pocit, že budu otravovat své okolí nadosmrti :-(

Alča (Pá, 3. 7. 2009 - 11:07)

Evičko máš naprostou pravdu.Já dnes taky ač to nikdy nedělám,jsemvylezla ráno na nákup.Nevím co mě to popadlo.Nesnáším to davové šílenství mě je z toho zle.Nejraději nakupuji v pondělí kolem poledne,to už ráno si všichni nakoupí a vaří a já jdu na nákup a odpoledne jdou z práce a to už já mám nakoupeno.Jsi dobrá,že chceš jet do Řecka.Já už bych to nezvládla-letadlo-moje smrt.Jdu dávat těsto na plech a borůvky.Zatím pá pá..........Alča

evakrk (Pá, 3. 7. 2009 - 11:07)

Ahoj z hor.Leje, prádelna, den blbec. Dnes se mě teda nedaří, vyrazila jsem pakoš nakoupit, hlavně pití domů a do práce. Když jsem se probojovala narvaným Penny s košem plným minerálek, špačkovala na co mám vlastně ty chlapy, dotlačila vozejk k autu, tak mě nešly otevřit ani jedny dveře. Jen u řidiče. Tak jsem v tom vedru soukala všechno přez řidiče do auta. Pak mě stavěli aktivní příslušníci, že jedu na dálkový (ve dne) stálo mě to stovku, není to moc, ale podle mě kvavina. Vzteklá jsem dojela domů a neměla klíče. Prostě se dnes nedaří a ještě jsem zmokla. Je tady opravdu hnusně ( Hanko, u nás je to stejné jako všude, zas tak vysoko nebydlíme)pořád prší, vlhko, dusno. Dnes snad ani nebudu nic začínat, nebo ještě zkazím na co přijdu.Duchmerko, chystáme se někdy na konci srpna, nebo v září. Kam, to ještě nevím, ale asi Řecko. Budu si to tu v práci směrovat na dovču v tomhle období a jak se objeví nějaké šikovné last minute, letím.Alčo, ty jsi taková naše inspirace kuchyní. Vždycky nakouknu co vaříš a většinou se opičím. Já zítra bramboráky venku, jeden den brambory a upeču krůtu a v pondělí asi nějakou omáčku.Jinak mě je pořád dobře, i v tomhle vlhku. Pořád to říkám, do těhle opičích hor já nepatřím.LUCIPERKO, kde pak se nacházíš?Jakpak to vypadá na Moravě s meruňkama? Plánujem prodloužený víkend někam na třídenní dovču, tak jsem myslela , že bychom vyrazili ja jih Moravy a zpátky nakoupili pár meruněk. Vloni jsem tam touhle dobou byla a nakoupili jsem čerstvé a byly výborné. Úplně se mě sbíhaj sliny.Zdravím všechny nové, staré(ne věkem) a mějte se krásně. Dnes i v tom vzteku jsem si uvědomila, kam jsem s AD došla, že vyrážím v pátek ráno nakupovat, kdy je nejvíc lidí a neposírám se ve frontě u pokladny a nepočítám každýmu kolik má v košíku, kdy na mě přijde řada. Nebo nedej bože, aby pokladní došla páska, to bylo hrozný. Dnes se posunuju, střeva jsou v klidu, já taky. Modlím se, aby mě to takhle vydrželo a kdo to čte a je mu právě zle a a bojí se vylézt z domu, věřte, že může být líp.

Alča (Pá, 3. 7. 2009 - 10:07)

Lucie já si to myslele,že jsi z Řeček,protože jak jsi napsala že jedeš trenovat k TOSce tak mě to bylo jasný,to je nejblíž.Protože ze Židenic.Lesné nebo z jiných čtvrtí by jsi nejezdila tam na parkoviště trénovat.Tenda to je dneska zase vedro-lepkavo.Oběd mám uvařený a koupila jsem borůvky a ještě jsem stihla zadělat těsto a udělám borůvkový koláč s drobením.Jdu čistit houby co včera dostal manžel.V sobotu udělám plněnou kapsu houbama a nové brambory.

Lucie (Pá, 3. 7. 2009 - 10:07)

Není to tajné Ali, jsem z Řečkovic a před rokem jsme se odstěhovali do Kuřimi, ale to beru pořád jako předměstí Brna.

Alča (Pá, 3. 7. 2009 - 10:07)

Aleši to máš dobrý,že můžeš šalinou.Já bych v MHD zdechla.To kdybych měla zlatou šalinkartu tak mě to není nic platné.Zavřou se dveře není úniku a je panika.A ještě k tomu hodně lidí-je nacpaná.No to by na konečné čekali havrani.A soudní lékařství na Tvrdého by mělo o jednoho navíc.Mám tam známé doktory,tak by mě odpitvali slušně.

Alča (Pá, 3. 7. 2009 - 10:07)

Lucie z které části jsi,ale to už jsme 4.Silva,Aleš,já a teď ty.Jestli to není tajné.

Lucie (Pá, 3. 7. 2009 - 09:07)

Jo chtěla jsem se zeptat - neslyšeli jste náhodou někdo o pozitivním vlivu Magnesia na nervovou soustavu - tedy, že bysme to my "vyšašenci" měli papat?

Lucie (Pá, 3. 7. 2009 - 09:07)

Ahoj všichni, asi vás s tím nácvikem ježdění nepotěším - jsem taky z Brna, ale zas pravděpodobnost, že na mě v tom šíleným mraveništi tady narazíte je mizivá, takže panikařit až později :-)Každopádně o víkendu to jdu jen zkoušet k TOSce v Kuřimi na parkáč, takže je klidně možný, že po téhle zkušenosti zahodím zas řidičák na dlouhou dobu :-))

Alča (Pá, 3. 7. 2009 - 08:07)

Všechny zdravím.Oloušku,Duchčo,Pajko já nejsem na medaili já jsem jen v autě"geroj" jinak to co píše Duchmery taky prožívám,ale zase při jiných příležitostech-malá,potom velká někdy i na zvracení.Stejně jsem to nevydržela a musela ven z čekárny i když tam nikdo nebyl,tak se mě udělalo blbě a já vypadla do auta.Chození je pro mě problém číslo 1 já se bojím,že když někam dojdu tak že zpět to už nezvládnu a to je to blbé panikaření.Dneska dělám:vepřovou,knedlík a zelíJdu spát k mladým,protože je v noci vezu na letiště.Letí na Krétu a tak jim ještě vezu jídlo,protože snacha balí věci,tak ať nemusí vařit.No tak v pondělí zde mám vnuka na celý týden,tak se mám na co těšit.To si ani nedódpočnu,protože to je pořád v běhu a tisíc otázek.Tak pomáhej mi PánBůh.Už ať je po prázdninách.No a po dovolené u moře je tady zase vnučka.Proč nebydlím v Aši?Tak jdu vařit,maso už je v troubě.

Duchmery (Pá, 3. 7. 2009 - 08:07)

Oli, já se Jodovi nebo Jodimu(?) nedivím páč to já bych taky nejradši doktory pokousala svými chabými zuby!!!!!!!!!A Hani, ty jsi tak dobrá že tam jdeš, já jsem na tom tak že tam prostě nejdu i když je mi blbě a podle toho jak mi někdy je, tak asi brzy odejdu na věčnost, loučím se s vámi! No přeháním ale chvílema je mi tak blbě,něco už s tím musím, dělat - mám nakročeno. Alčo, Aleši - vy Brňáci, tedy Alčo to je neskutečný, v každé koloně nejdřív potřebuji na malou pak velkou a pak když se to nehne tak omdlívám, takže jste prd panikáři když to takhle bravurně zvládáte. Ale jinak jezdím ráda a Verčo hlas kdy pojedeš po PN, včera jsme tam byly s dcerou abych se vyhýbala silnicím kde pojedeš!A Lucko taky napiš odkud jsi a kde budeš zkoušet své řidičské umění - to je legrace děvčata, zkoušet se to musí. Pajko, včera jsem zjistila, že jsem snad letos plavala v našem rybníku jen jednou, jiné roky již od dubna!? Je to možné letos, co se to děje?Zdravím ostatní co nedovolenkují a přeji krásný pátek M.

olga (Pá, 3. 7. 2009 - 06:07)

ahoj všem,Lucko, pokusnej králíku, podávej zprávy, jak na tebe nový AD působěj.Radko, nebrala jsem to vůbec tak, že si stěžuješ na synka:-)))A chápu tvoji osamělost, tu asi známe všichni, jak člověk přestane chodit mezi lidi a potom blbě snáší i dlouhý návštěvy, tak se ti přátelé pomalu ale jistě vytrácejí. Proto se asi taky vykecáme dost tady.Alčo, ty bys zasloužila zase další medaili za ten tvůj včerejší výlet. Mě by z toho kleplo.Duchmery, jo, jsem vděčná za tu moji vodu na zahradě, v tomhle počasí jsem schopná fungovat jen namočená dokud neuschnu a potom se musím namočit znova.Včera tu byl veterinář dát kocourkovi Jodovi druhou dávku očkování proti kočičím nemocem a zdá se, že pokud jde o vztah ¨kočka-veterinář, Joda mezi naší divokou zvěří povede. Jak je malinkej, tak je vzteklej, dva jsme ho nemohli udržet, veterináře kousl a mě poškrábal , jen doufám, že ta jehla, co do něj byla píchnutá svůj obsah do kocoura vypustila a ne vedle. Kouše, saje, rdousí, to je náš zrzavý Joda.Teď peru, za chvilku uvařím, dokud je ještě příjemně, abych si netopila sporákem v poledne v tom vedru a vlhku.všechny zdravím a Hance držím palce na tu internu.všem ahooooj

Reklama

Přidat komentář