Reklama

MMS - Jim Humble

:-) (Ne, 16. 10. 2011 - 23:10)

rakovina prsu ( prostaty,...oba žasnou...

jo jo (Ne, 16. 10. 2011 - 23:10)

rakovina prsu ( prostaty, ledvin atd.) léčená klistýrem
odborník žasne a laik se diví nebo to je opačně?

Jox (Ne, 16. 10. 2011 - 23:10)

Tak jsem si tak loni plaval v Podhájské v bazénu, když, kde se vzal, tu se vzal, připlul dědek, a nevyzván, začal kázat.
Byl dvacet let po léčbě rakoviny žaludku, měl za sebou operaci, chemo a radioterapii. Rok po tom všem přičichl k alternativě, a veškeré zásluhy na vyléčení přičetl tomu, že objevil bylinky. :-DDD
MMS užíval také, a nedal naň dopustit. :-DDD
Měl jsem chuť podržet ho pod hladinou :-DDD, abych se zbavil kázání. Byl vlezlejší než jehovista. Možná jsem ho měl podržet pod hladinou...

? (Ne, 16. 10. 2011 - 22:10)

Dik za tu statistiku, i když...klistýr???

Kdyby prasečí (či jiná) epidemie chřipky tady vypukla, budete první, kdo bude řvát, proč jsme nebyli očkovaní, kydž si platíme zdravotní pojištění.

alte (Ne, 16. 10. 2011 - 22:10)

jak říkám, obrattě se na tým z MU, který SVOD dělá, jistě mají i Vámi žádané statistiky nebo pohledejte na googlu
jo historek o dietách atd. znám také hejna, a nevěřím jim ani slovo...
obvykle se jedná o někoho, kdo si vsugeruje, že má rakovinu, no a pak si ji jako vyléčí....
konec konců každý máme svoji volbu...

alt1 (Ne, 16. 10. 2011 - 22:10)

...Dik za tu statistiku, i když jsem myslel, že by to mohlo být z ČR, ideálně jako součást www.svod.cz.

Co se týká toho "bez léčby nula", připomíná mi to výhrůžky hlavního hygienika Víta, že pokud se nebude celá armáda očkovat proti prasečí chřipce, tak bude silně ohrožená obranyschopnost státu. Naštěstí v tomto případě k násilnému očkování nedošlo a nestalo na rozdíl od tvrzení jednoho z nejvýznamějších zástupců naší medicíny vůbec nic.

Tedy co by se dělo bez léčby nevím, ale znám případy, kdy se lidé vyléčili z rakoviny Breussovou dietou a změnou stravy, především přechodem na syrovou zeleninu, vybrané druhy ovoce a klistýry.

Omlouvám se, že nepíšu o MMS, o kterém je tato diskuse.

alte (Ne, 16. 10. 2011 - 08:10)

http://www.alena.ilcik.cz/rakovinaprsu/statistika.php

tady máte tu statistiku

a příspěvek předím opravuji, mám tam chybu, 77 se Vám zdá málo ( tj. 100 - 23), ale bez léčby nula.....

asi nejlépe (Ne, 16. 10. 2011 - 00:10)

pokud se, Alte, obrátíte přímo na lidi z MU, kteří SVOD dělají a oni Vám Vaše otázky odpovědí..
a nezapomeňte také mrknout na ta stadia, tam je totiž ten problém, v těch stovkách žen, které přijdou pozdě
data se nijak neměnila, jsou stejná, pouze přirůstají po letech...ted tedy do 2008
23 málo? ale bez léčby 0!!!!

Jox (Ne, 16. 10. 2011 - 00:10)

> tedy váš výpočet...Demagogie jak vyšitá, že?

alt1 (So, 15. 10. 2011 - 23:10)

mortalita je posledních 20...> tedy váš výpočet nemůže být dobře
Nevím, jestli se změnily data nebo jsem se fakt minule spletl. Teď mi vyšlo 23,5. Vzal jsem incidenci v roce 2003 a totéž s parametrem nežije. Protože jsou údaje jen do 2008, mohlo by to vyjadřovat pětileté přežití. Takže se omlouvám. Samozřejmě bych preferoval někde najít údaj o pětiletém přežití vypočtený, aby bylo jisté, že je to správně. Jinak pokud bych měl já prognózu 23%, tak ani to by mne nenadchlo.

> na SVODU přece máte, zda je úmrtí následkem rakoviny.
Nevím jak se určuje, zda je úmrtí následkem rakoviny v případě, že v důsledku oslabení imunity umře pacient na něco jiného, viz úmrtí na prasečí chřipku po chemoterapii, kde se jako příčina uváděla ta chřipka nebo úmrtí na infekci po transplantaci kostní dřeně a další léčby leukémie, kde se jako přičina smrti uváděla ta infekce.

alte (So, 15. 10. 2011 - 10:10)

pokud se tam přesně podíváte, tak 800 !!!!! úmrtí jsou ženy nad 45 let ( tj. mají nárok na mamo) ve 3+4. stádiu, čili šance malá
samozřejmě jsou případy, že se lékař splete, špatně vyhodnotí mamo atd., ale většina těch žen přišla pozdě
čili místo blábolení o mms je lépe říci, chodte na prevenci ( prsu, prostaty, střeva atd...)
a také existují velmi agresivní typy rakovin....

alte (So, 15. 10. 2011 - 10:10)

mortalita je posledních 20 let cca 2000 žen ročně, výskyt ovšem vzrostl na 7000 ročně, tedy váš výpočet nemůže být dobře...údaje jsou nyní do 2008
pohlédnete li na křivku výskytu za posledních 5 let, kde jsou ty zemřelé?, dle vás 50 procent.mj. na SVODU přece máte, zda je úmrtí následkem rakoviny....hledejte pořádně a nešiřte paniku..
a dále podívejte se na stadium, pokud se někdo přižene k lékaři s rozpadajícím se prsem ve 4. stádiu, co má asi ten lékař dělat? na mamo stále nechodí (dle krajů) až 40 procent žen...

alt1 (So, 15. 10. 2011 - 09:10)

ale oni si přece nic...Já jsem si před pár měsíci hledal procento přežití 5 let po rakovině prsu na www.svod.cz a našel jsem, že to je méně než 50%. Což považuju za děsivé, i když chápu, že číslo nebude úplně přesné, protože ne vždy musí být smrt následek rakoviny a léčby. Navíc jsem to nedělal pro nějakou věkovou skupinu lidí ale pro všechny. Asi by bylo lepší to brát třeba jen pro věkovou skupinu do 60 let.

Možná jsem se někde spletl, psal jsem to někam sem do těchto diskuzí a žádal, ať mě někdo případně opraví. Nikdo mne neopravil, takže to tak asi bude.

pro Zdenu (So, 15. 10. 2011 - 08:10)

ale oni si přece nic podobného hledat nebudou, jsou to fanatičtí blázni...
normální člověk ví, jak strašně lžou...

Zdena (Pá, 14. 10. 2011 - 23:10)

Nikdy bych jakémukoli..."velmi častého úmrtí za nepředstavitelných podmínek."

Tuto větu moc nechápu. U nás, když už není naděje a člověk chce, zůstává pod opiáty (může u něj zůstat rodina, duchovní). Vše je o komunikaci.
Paliativní péče se velice rozmáhá a tak "umění doprovázet" je u nás na klinice normální.

Mám chuť tady napsat pár údajů: úmrtí x počet pacientů za rok (rozmezí 12 let), ale to bych asi naštvala stoupence MMS, že tak obrovské množství pacientů si dovolilo přežít chemo a radioterapii.
A navíc, kdo chce, najde si sám.

Zdena (Pá, 14. 10. 2011 - 23:10)

Nikdy bych jakémukoli...No konečně. Skvělé!
Satorasi, nebudu komentovat některé nesrovnalosti (nepatrná úspěšnost chemoterapie a ozařování???), už jsem pochopila, že to nemá cenu.
Ale budu moc ráda, když se víc rozepíšeš kde jsi měl nádor, v jakém stadiu, jak jsi na něj přišel,..zkrátka vše o tvé nemoci. Díky.

Pro zamilovanou (Pá, 14. 10. 2011 - 23:10)

Nikdy bych jakémukoli dítěti,mladému člověku,nebo staršímu člověku NEDOPORUČIL CHEMOTERAPII !!!!!!!
Po osobních zkušenostech i s mnoha pacienty za poslední dva roky s léčbou různých druhů rakovin (i ve stádiu, kdy doktoři poslali lidi umřít domů s tím, že už pro ně nic nemohou udělat) a MMS u významného počtu lidí, VŽDY A ZA VŠECH OKOLNOSTÍ A S ČISTÝM SVĚDOMÍM DOPORUČÍM LÉČBU POMOCÍ MMS DLE PROTOKOLU 3000 a průběžnou alkalizací tělesných tekutin!!!!!! Tato ověřená metoda mnohonásobně překračuje nepatrnou úspěšnost chemoterapie a ozařování! A to bez mnohdy šíleného utrpení pacientů a velmi častého úmrtí za nepředstavitelných podmínek.
Ano Zdeno, já jsem ten vyléčený! Proto píši to, co píši!
Satoras

Zdena (Pá, 14. 10. 2011 - 21:10)

psala jsi, že si nemyslíš,...Foxy, opět píšu, že jen zírám...máš pravdu nemá to cenu.

Pro anonyma v 16:51: já jednoduchá nejsem:)). Ty máš problém.
1. nepoužívej slovo "řekněme"
2. když o něčem víš kulový, tak raději mlč
3. když něco dám do uvozovek (""), většinou není špatné se zamyslet, co tím člověk myslí. Potom bys přišel na to, že pouze cituji bláznivou Janu.
4. o lékařích v našem onkocentru si myslím to nejlepší a to je a jejich práci, na rozdíl od tebe, vidím denně. A myslí si to i ostatní, viz. "Kvalita očima pacientů".

Takže žádný vyléčený? pořád čekám, že se někdo ozve se svojí vlastní zkušeností.

Foxy (Pá, 14. 10. 2011 - 18:10)

Zdeno, zbytečně argumentuješ.

Zde vládne víra humblická a víra v posvátné MMS. Tihle lidičkové mají standardní chování náboženské sekty. Mají svou humblickou bibli a svá "fakta", která musí být této bibli přizpůsobena či na míru vyrobena. Toť vše.

Žádný argument jejich víru nezviklá Oni žijí v jiném světě.
Do tohoto světa je vrátí až choroba v pokročilém stadiu, kterou do té doby budou dle zásad své věrouky opečovávat svým chloritanovým zázrakem.

Pak je možná potkáš na svém pracovišti...

Zdeno, (Pá, 14. 10. 2011 - 16:10)

Nevěřícně...psala jsi, že si nemyslíš, že jsi jednoduchá. Ale jestli říkáš lidem, po jejichž léčbě v závislosti na diagnoze do pár let umírá řekněme polovina pacientů, viz statistiky, superlékaři a supervědci, tak jsi buď supernaivní nebo supercynická nebo super něco dalšího. Přesto ti nepřeju, abys musela měnit svůj názor na základě podobných zkušeností jaké mám se superlékaři já. Tedy existuje pár klinik, na které by se to mohlo hodit, ale ty nejsou v ČR.

Reklama

Přidat komentář