Reklama

MMS - Jim Humble

kaa (Ne, 30. 10. 2011 - 13:10)

Jseš ubožák, ale chytráček teda ani omylem. Jenom by mě zajímalo, jestli jsi tak zlej, protože tě nikdo nemá rád nebo je to naopak.

Q. (Ne, 30. 10. 2011 - 13:10)

Q, ty zatím nepotřebuješ...Zlý a nemyslící?:-D Tak to je poprvé, obvykle mi alternativní duševní mrzáčci nadávají do rozumářů, arogantních chytrácků zneužívající rozum proti poznání nebo do nebezpečných inkvizitorů. Nemyslící je ale novinkou:-D

kaa (Ne, 30. 10. 2011 - 11:10)

Q, ty zatím nepotřebuješ onkologa, ale psychiatra určitě. Někoho tak zlýho a nemyslícího jsem fakt ještě nepotkala naštěstí, chudáci tvoji rodiče...

Q. (Ne, 30. 10. 2011 - 11:10)

Ať si každý užívá co...Obávám se, že u některých zastánců alternativy nejde o projev neschopnosti, ale o úchylku.

Q. (Ne, 30. 10. 2011 - 11:10)

Pro Veroniku a možná i pár...Ono je to tak blbé a vážně tomu věří? Nebo je to jen tak zvrácené a masturbuje to mezi výkaly při představě, že se tomu podaří alespoň jednoho člověka získat na snůšku kravin a lží tak, že v důsledku toho velmi nehezky zemře?

veronika (Ne, 30. 10. 2011 - 10:10)

tak jsem si tady z toho všeho pěkně domotala hlavu.:-)ale diky za všechny názory,pro i proti.Hezkou a klidnou neděli přeji.:-)

Foxy (Ne, 30. 10. 2011 - 09:10)

Pro Veroniku a možná i pár...Kyselina chlorovodíková... dobrýýýý!

A což teprve kyselina perpytličitá?
Ta je taky tělu vlastní, a dá se získávat prakticky zdarma!

Diskuse U Pramene... to už je přínosnější diskuse u Staropramene.

K.V. (Ne, 30. 10. 2011 - 08:10)

Ať si každý užívá co chce. Ale nelezte potom k nám na onkologii, že chcete pomoci, když už je pozdě.
Pro Kaa: sousedka kdyby přišla včas, neměla by zasažené uzliny a prsy by jí nevzali. Prošla by chemo a radioterapií, jako ostatní a žila by v klidu dál.
Porovnávat léčbu nádorů nyní a před 20ti lety může jen naprosto nesvéprávný člověk.

SDK (Ne, 30. 10. 2011 - 03:10)

Pro Veroniku a možná i pár dalších.

Že nejsem nejmladší a pár problémů jsem si taky nasbítal, hrabu se ve veškeré, ortodoxní i neortodoxní medicíně na netu už přes dva rokz poté, co mne můj rodinný mudr ujistil, že neví co se mnou. Šlak aby je všechny trefil. MMS je podle pana Humbla vynálezem páně Williama Franka Kocha z Michiganu, kterýžto přípravek je na trhu od zažátků 19tého století pod jménem stabilizovaný kyslík. Pan Koch byl hvězda, PhD biochemie a později MuDrc, který však léčil bohaté za peníze a chudé zadarmo natolik úspěšně, že byl vyštván kolem roku 1946 z USovic do Brazílie pohrůžkami na životě jeho a rodiny ortodoxní lékařskou mafií. Jim Humble to jaksi vylepšil a vzniklo MMS. Jenže to není zdaleka vše. Vřele doporučuji se podívat na diskuzi U Pramene na něco ještě zajímavějšího, i když nikoli stejně propagovaného jako je MMS, a to léčení injekcemi kyseliny chlorovodíkové. Ó hrůzo, kyselina solná jako lék? Jo, jedinná anorganická kyselina, kterou si naš tělíčka samy vyrábí, která je přítomna v krvi, jejíž jedna injekce ve správné koncentraci a množství dokáže během hodiny téměř zdvojnásobit výměnu kyslíku v krvi a behem několika hodin namnožit bílé krvinky na skoro trojnásobek normálu. Kyselina která dokáže zahnat počínající chřipku (vlastní zkušenosti hovoří) během 10 minut, která dokáže při dlouhodobější aplikaci vyléčit rakovinu, během týdne vyléčit z horečky omladnic, zkrátit hojení spálenin na polovinu atd.

Ortodoxní i alternativní medicína ji označuje za šílený jed. Asi to bude tím, že je finančně nebezpečná oběma.

SDK

kaa (So, 29. 10. 2011 - 23:10)

K nenávistným typu Q se nehodlám vyjadřovat, je to ztráta času. Jen tak na okraj - znám 11 lidí, kteří měli rakovinu. Z toho je 8 mrtvých zhruba po 2-3 letech od diagnozy a samozřejmě léčení klasickou medicínou. A co ti zbývající 3? Tak sousedka přišla poměrně včas, uřízli jí obě prsa a prali do ní chemo a karcinogenní záření, ale žije. Další dva: doktoři je poslali domů umřít asi před dvaceti lety a pořád ještě žijou. Divný co. Asi jim pomohla ta nesmyslná Breussova dieta, protože tomu asi podle někoho věřili a jen proto jim to pomohlo. Jinou logiku to fakt mít nemůže, že soudruhu doktore. Co vás v těch školách učí? Máte sice bezva gramatiku, ale obávám se,že tím vaše použitelnost na tomto světě končí. Třeba ještě umíte přenášet těžké předměty, taky dobrý...

veronika (So, 29. 10. 2011 - 22:10)

pro Veroniku:
je mi to moc...Děkuji za rady.Čaje lapacho mám kila.máme malou čajovnu.a mlady ječmen jsme před pár lety taky užívali.mě pomohl na ledvinové koliky a chudokrevnost.tím snad nic nezkazím.

veronika (So, 29. 10. 2011 - 22:10)

Nikdo ti rakovinu nepřál,...a kdy se zmenil styl léčby?My tam byli ted ve středu.:-)vy jste lékař?

Veroniko, (So, 29. 10. 2011 - 22:10)

troubové a nafoukanci jsou v každém oboru. Navíc jestli nelže, tak to stejně není lékař, i když to třeba studoval, ale dělá v nějakém výzkumáku.

Kaa asi i sama dodržuje to, co radí tobě, tedy hladovky, dietu Budwigové a čistění střeva, takže jí rakovina nehrozí a i kdyby něco zanedbala, tak se jí zas rychle zbaví. Naprosto souhlasím s tím, co ti tam radí a taky ti to doporučuju.

A taky držím palce.

Jox (So, 29. 10. 2011 - 22:10)

Nikdo ti rakovinu nepřál, to bylo jen číselné vyjádření tvých šancí.
Abych vysvětlil svůj dopolední příspěvek, podařilo se nám přimět motolskou onkologii ke konzultacím s brněnským onkologickým centrem. Nevím, jestli to mělo skutečně pozitivní výsledek, ale styl léčby se změnil, a léčba dopadla skvěle.
A alternativa, to je jen výsledek mentálních postupů, kdy se přání stává otcem i matkou myšlenky. Nepřál bych Altovi a ostatním nic zlého, ale měli by být zodpovědní za své názory. Lékaři vyprovázejí své pacienty ke stolu i k hrobu (k stolu živí, k hrobu mrtví; španělské přísloví) , alternativci by měli vykoušet totéž. Zatím mi přijde, že jen žvaní.

veronika (So, 29. 10. 2011 - 21:10)

Máš minimálně 60% šanci,...teda nečekala bych že doktor i když s něčím nesouhlasí, bude ze své pozice přát někomu rakovinu.Vy jste to spatně pochopil,já nepopírám medicínu a samozřejmě bych léčbu zkusila.Tak jako teď.mrzí mě,že si myslíte o všech ostatních že jsou neužiteční.jste zvlaštní člověk.

To, (So, 29. 10. 2011 - 21:10)

Doktor medicíny jsem, ale...že tady MUDr mluví o pacientech jako o dobytku vysvětluje, proč je naše medicína na tak bídné úrovni. Díky bohu za MMS a alternativu. jen je smutný, že takové šmejdy musíme platit. Tak jo, Q, dej si ještě jednu flašku a povídej, proč tak nenávidíš pacienty i ty, co se chtějí léčit sami. A nebo tu už radši neotravuj.

L (So, 29. 10. 2011 - 20:10)

Možná,že byla účinější než ta vaše chemoterapie.Nic nezavrhuj,pokud to nevyzkoušíš.

Q. (So, 29. 10. 2011 - 20:10)

Q-čko, koukej na kolik je to...Kde jsou ty časy, kdy jsme se smáli tomu, že jistý expert ze spřátelené země na blízkém východu zatoužil po Československu a při přezkoušení k uznání kvalifikace navrhoval na výplach operační rány velbloudí moč...

Jenda (So, 29. 10. 2011 - 20:10)

Ty jsi ten typický doktor medicíny , který si to vždy zdůvodní vědecky.Nepřipustí , že by v jednoduchosti mohla být pravda.Chtěl bych , aby to bylo u nás jako v Kanadě , kde je lékař odměňován za počet vyléčených pacientů jakoukoliv cestou . Myslím ,že by se hodně změnilo . Nezáleží na tom kolik máš škol , to poslání léčit , musíš mít v sobě , pak by jsi nemohl zavrhnout jakýkoliv postup ač nevědecký.

A (So, 29. 10. 2011 - 20:10)

Q-čko, koukej na kolik je to chorob!
http://www.emms.cz/detailni-navody
Dokonce na poranění mozku a zlomeniny!!!
Zařaď do výzkumu, to je lék na Nobelovku :D

Reklama

Přidat komentář