Reklama

Spříznivkyně JC a ML

JC (Pá, 8. 1. 2010 - 10:01)

podívej se u Vás s okna,nebo...Bohužel je to všechno jinak .Já nemám okno ,mám výlohu.U nás právě sněhu moc není ,pouze reaguji na kamarádovu foto jaká je u nich vichřice a i já se zde v Liberci budu za chvíly těšit a odhrabovat sníh. Sněhuláka jsem dlouho neviděl ,dnes už ho děti ani asi neumí. Děti dnes čtou na počítači ta sprostá slova jaké mi dáváte -ZMRD,ZKURVYSYN,SVINĚ,HAJZL,KRAYPL,PRASE,HNUSNEJ,SRAČKAMA,HOVNO. Tak hovoří tvoji přátelé zde ,možná i ty? A tomu se divím víš ve svých 58 letech ,kde se bere tolik sprostoty.Tak tomu se divím anebo ne mají to od vás zde. Martin má kulicha a já ho nenosím ,takže jsi zase vedle. Máš to nějaké pomotané. Kolik ti je let? Když jsem jezdil traktorem tak to je 30 let a to víš to už je doba ,dnes jsou jiné modernější. Jak říkám člověk se učí celý život a ty ne?

chceš radu (Pá, 8. 1. 2010 - 10:01)

Tak ted mi Martin kamarád...podívej se u Vás s okna,nebo vyjdi před krám a podívej se kolem sebe.Ukazují kolik je u vás sněhu a ty se divíš,jak dítě které po prvé uvidí sníh a staví sněhuláka.Divím se,že budeš mít 58let.A tomu traktoru též,no poraduj se koukni na foto od Martina.On musí být celý TY!!!!!!!!

Iva (Pá, 8. 1. 2010 - 10:01)

Tak ted mi Martin kamarád...no mě pozdrav od Martina opravdu vyřizovat nemusíš.Já ho znám osobně sedí na mé židli,jsem na mateřské se synem.Náš pán ředitel na dvou židlích chacha.No opravdu napadlo sněhu hrůza,na sychráč,bez ohrnutí sněhu každou chvíli,by se ani nedostalo.Ale sněhu je u nás na valašku moc a rychle přibývá,pořád sněží.:-))

ale (Pá, 8. 1. 2010 - 10:01)

Vidím, že na alkoholismus...Věrko,co máš s toho Jenda se začernil a naklohnil všude debilky.Nyní po otázce"proč" příspěvku.Se vrátil beránek náš.

Eva1 (Pá, 8. 1. 2010 - 10:01)

To je zase skvost ta první věta:-)))Paráda! Srdce každého Čecha musí po přečtení zaplesat:-)

JC (Pá, 8. 1. 2010 - 10:01)

vidíš máš pravdu a ML-martin...Tak ted mi Martin kamarád poslal foto s traktorem ve vánici u nich doma na Moravě vichřice. Pozdrav Ivě ,Ivetce,Dáše,Zdeničce a dalším slušným.

Věra (Pá, 8. 1. 2010 - 09:01)

Vidím, že na alkoholismus píše také nějaká Věra, ale já tam nikdy nepíši a nikdy nepíšu papa.

proč (Pá, 8. 1. 2010 - 09:01)

Kde jsi četl že jim nadávám?...nejsi chlap a nepíšeš modrým nickem.Víš proč protože černým píšeš všude,debilitu myslíš si,že Tě nikdo nezná.Neboj pozná Tě i když budeš JC,jenda,honza,zdena,iva,spřiznivkyně za ni jsi dlouho nic nenapsal.CHudák jak se má pije,léčí se,zemřela?Napsals jejím jménem pár příspěvků odpověděl za ni,zrovna tak za Ty co zmizeli Pepa,Karel,Dáša,Zdena,Iva1,Eva,........všechno jsi psal ty blábolo blouznivá.

Eva (Pá, 8. 1. 2010 - 09:01)

Pro ostatní jen podotýkám, že...vidíš máš pravdu a ML-martin liška pije přímo s flaše a bez cigarety ho nevidíš.Jeho přítelkyně má bar popíjí i u televize,proč by oni dvá si nedali,mají to pod kontrolou.Tobě nadává proč?Přesně nemá v tom jasno myslím si,že pije a zakrývá to nadávkami.

Věra (Pá, 8. 1. 2010 - 09:01)

Pro ostatní jen podotýkám, že jsem sváteční kuřák, tzn. tak 3-4 cigarety denně.

Věra (Pá, 8. 1. 2010 - 09:01)

Dobrý den. Konečně Jeník přiznal, že má poškozený mozek, to se mi od něj líbí. Ale nelíbí se mi, že jeho přítelkyně pít doma může, neokrádá rodinu, chudáci děti, to mu nevadí. A na druhé straně mně vypočítává, kolik prokouřím, jak okrádám rodinu, vysmívá se, chudáci děti a nazývá mě feťačkou, smradlavou krávou, nánou atd.
Trošku v tom má chaos. Káže vodu a pije víno.

JC (Pá, 8. 1. 2010 - 09:01)

Kde jsi četl že jim nadávám?...nikdo tobě nepíše ,že nadáváš přítelkyni,že nadáváš ML!Ale oni mohou a nadáváš druhým,které nevidíš nemáš o nich přehled jestli pijí jednou týdně,jedno pivo.Počítáš kolik prokouří,kolik propijí chudác děti,rodiny.Kdo pije s mírou,dokáže říct ne není oplilý,nedá si před jízdou je asi jiný jak alkoholik!Alkoholik má nemoc alkoholismus a ten nesmí.Proč Tvoje přítelkyně a ML,mohou jen proto že je znáš .
Druhé neznáš a nevidíš a nadáváš jim.Krásně to popsal a ukázal jaký rozdíl v pití je!

.... (Pá, 8. 1. 2010 - 09:01)

lžeš a vykrucuješ se z toho...koukám ,že zase někdo špiní JC

Jenda (Pá, 8. 1. 2010 - 09:01)

abstinent,konzument,piják ,alkoholik. Jako ty jsi abstinující alkoholik .Ani jednomu z nich nenadávám ,nikde jsi to ani číst nemohl. Copak ti nadávám.Nevymýšlej si .

Jenda (Pá, 8. 1. 2010 - 09:01)

nezlob se na mě JC,když jsi...Kde jsi četl že jim nadávám? Naopak v příspěvku píši ,že je to její věc. Je věcí každého jak žije. Určitě bych nebyl s člověkem ,který chlastá. Píšeš nenáš jasno náš jasno ,nikde jsem nepsal ,že si nikdo nesmí dát skleničku anebo pít s mírou .Nepodsouvej mi něco co jsem neřekl. ML si dá a ráno mi volal ,že je tam vichřice a zde asi píšeš za TY

.. (Pá, 8. 1. 2010 - 08:01)

Tak se tam svoloči přestěhuj.jak ti napíše někdo pravdu mlčíš,zametáš venku,nebo se stydíš za své výroky?

ty (Pá, 8. 1. 2010 - 08:01)

Dobrý den .Zase nemáš pravdu...nezlob se na mě JC,když jsi takový odpůrce pití,kouření.Nadáváš všem,jak pijí i těm kteří zrovna pijí ,normálně jak Tvá přítelkyně,Tvůj přítel ML.Tak asi v tom jasno nenáš!
Buď jsou u Tebe všichni alkoholici,nesmí ani kapku!
Nebo je rozděluj na abstinent-důvod alkoholik,zdravotní potíže!
Sváteční piják!
Piják-každý den!
Totální alkoholik!
Na všechny stejný metr,nelze nadávat člověku pro jedno pivo po obědě,nebo sklenku vína,nebo i více příležitostně!
Na druhé straně přítelkyně může,Ml může má to pod kontrolou.Zamysli se jak jsi odporuješ.

JC (Pá, 8. 1. 2010 - 08:01)

ale na alkoholiky ať...Tak se tam svoloči přestěhuj.

Ať si tady ta s (Pá, 8. 1. 2010 - 07:01)

ale na alkoholiky ať neleze.Táhni šmejde ať se ti práší od prdele.

OOOOOOOOOOOO (Pá, 8. 1. 2010 - 07:01)

můžeš se chlubit,už přes 13...A ne ledajakých!
:-))))

Reklama

Přidat komentář