Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

Nela (Út, 20. 4. 2010 - 11:04)

Holky nestačím vás číst,není čas tak snad odpoledne a myslím na vás !!! Držte se !!

BEATA (Út, 20. 4. 2010 - 11:04)

Musím dodělat obídek a potom přijdu,zatím všem krásný pohodový den a snad se nám to sluníčko co se začíná klubat,vyklude,jste zlatíčka a mějte se,šálálí a usměv holkyyyyy

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 11:04)

Ahoooooj iláčci moji,teda já tady chvilku nejsem a vás je tu tolik,téééda....byla jsem s Verčou u ortodenta nebo jak se to říká ale to ví náš SILVOUŠEK kvůli rovnátkům ale prý až za rok,tet neberou na pevná rovnátka,nechálu,nerozumím ale po tom,co mi řekla cenu,jsem ráda,randit půjdu až na večer zase s Ralfíčkem a Jarouškem a moc děkuji LUCINCE za upřímnost,asi to časem bude problém když si vás tak čtu a přemýšlím,já jsem v jádru fakt ještě střevo,ono je něco jinéhom když se jen tak procházíme a zase něco jiného když by se mělo něco řešit,já plno věcí hážu zy hlavu a neřeším a myslím že on už jako hodně starší asi ano a to já nemusím,jak psala OLINKA aby mě někdo dupal jak malou holku,nevím,uvidím,aspon zatím nechodím na procházku smam.....uvidíme,jinak holky,mám se pořád skvěle,mladou dnes zabalím a zítra odjíždí,už se nemůže dočkat opica jedna a budu tady mezi chlapama a ti se taky nemůžou dočkat až ségra odjede protože budou mít PC pro sebe,potvořiny

mandy (Út, 20. 4. 2010 - 11:04)

taky preji krasnej den a jsem...Moc Ti drzim palecky,aby Ti bylo uz brzy lepe.

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 11:04)

Holky, omluvte mé chyby, je jich jak máku ale musely byste vidět jak rychle píši a nneí čas na opravu, tak sorry.
Kdepak máme Beat? Randí, randí i s Ralfíčkem??:-))

mandy (Út, 20. 4. 2010 - 11:04)

taky preji krasnej den a jsem...Svetlanko,moc Ti dekuji. A jak dlouho uz je bereš? A která?

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 11:04)

Lucko, mě naštěstí hlava nebolívá ani nebolívala a když tak opravdu zcela vyjímečně. A když mě ještě bývalo blbě i psychicky, tak jsem si ho jednou na cosi vzala a čučela jsem, že se mi ulevilo i psychicky, žádná ataka a pod.
Tak jsem na to přišla. Teď jsem brala Paralen naposledy, když jsem měla tu chřipku.
To je dobře, že nepepkaříš a agora spí, moc ti to přeji aurčitě ti to vyrží.)))
A jak píšeš, nerváci jsme ato se snámi asi už potáhne, ach jo!!

Škoda, že si nemůžeme zajít na kafé, pěkně se kecá a práce se hýbe jen pomalu:-))Vždycky něco udělám a zaběhnu se nakouknout:-))
Popravdě jsem si zvykla a jsem docela ráda, že jsem saam a stačí mi v práci virtuální přátelé, když je čas))

Svetlano, ty jsi myslím psalal, že máš AD už 3 měsíce, jestli se nepletu??Zkusila bych ještě měsíc a šla bych s eporadit o případné výměně nebo navýšení. Možná je to pro tebe nevhodné AD nebo malá dávka, jestli s tím už krempíruješ tak dlouho.

svetlana (Út, 20. 4. 2010 - 11:04)

taky preji krasnej den a jsem moc rada ze jsem vas nasla.Kdyz jsem poprve napsala A odepsala mi Zdenicka zlaticko tak jsem byla tak stastna,a utikala jak malej parchant do kuchyne a pochlubila se.Protoze ten muj taky na me nechapave cumakuje co mu rikam on kdyz ma stres tak jsi jde dat pivko a je mu dobre.A Mandy ja ze zacatku se nutila treba Snist banan nebo jogurt A to jsem se tak klepala ze jsem se nemohla strefit ani do pusy A ted je to lepsi sice zacnu mit hlad az odpoledne a taky se klepu ale uz toho snim vic. A furt jsem jen lezela.MOc ti preji at tobe ty antidepresiva pomuzou .ME zatim nic moc.

Lucka (Út, 20. 4. 2010 - 10:04)

Paralen mi vždycky zastavil bolest hlavy,ted už skoro nebolívá...řekla bych,že mi je v přechodu nebo už po něm?? celkově fyz. líp!!

Lucka (Út, 20. 4. 2010 - 10:04)

Silvo,no jo to tenkrát nebyl Neurol ale Diazepam,vidíš,už si to nepamatuju..Neurol nejslabší a i ten Trimepranol mám ale pořád v šuplíku!!Pro náhlý případ a několikrát byl použit....,např. při mém zhroucení v roce 2008(Silvo,ty víš z čeho)a to mi zachránil život!!! Nervák zůstanu vždycky..jen už nepepkařím a agora spí,svina...

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 10:04)

Jo a holky, udělej te to některá pro mě-máte určitě všechny doma Paralen, tak když vám bude blbě, tak si jeden vezměte, jestli vám bude líp? Myslím psychicky blbě. Mandy, ty by jsi mohla zkusit, jestli jsi už nespolkla ten Neurol.
Moc by mě to zajímalo, jak to na vás působí:-)))

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 10:04)

Teda Lucko, teď se tady já řechtám v ordinaci jak blázen tobě:-))))))Musím ztichnout na chodbě jsou lidi:-))

To víš, že ti se šampónem věřím!!!!:-))
Ale byla mě už doporučena fůra věcí a hromadí se mi to doma a na mě prdlačka efekt. J eto jak s AD , všechno má na každého jiný účinek. Ale možná toto je universální, chci to slyšet ještě od někoho, že to taky pomohlo, zvlášť když to stojí čtyři kila:-))))))
Guru:-))
Pravda, že Zuzku ráda, čtu, má podobný pohled na svět, je mi blízká ale mám vás ráda opravdu všechny:-))

Mandy, odpovídám postupně,na to co si vždycky přečtu na této straně a teď jsem se musela zase zasmát, protože jsem napsala Lucce a čtu tebe a chtěla jsem ti napsat přesně-pošli bráchy do pr....a Lucka koukám mě předběhla:-))

Jo a Lucko, s tím Trimepralonem máš asi pravdu.Pořád je asi dobrý, neb máti byl dán asi v 95 roce a bere neustále.On je dobrý na upravení srdečního rytmu a všech "špumprnáklů":-)) s tímto spojených.
A vůbec to nebyl placebo efekt.Já kdybych brala každý den čtvrtku Neurolu, tak bych nemusela brát ani AD.Tedy nevím, jak dlouho by mě to stačilo(( Jednu dobu jsem to ustála na čtvrtce Neurolu, který jsem si povolila jednou za 4 dny a bez AD:-))
A tomu jsi ještě brala ten Trimoš:-))tak jsi to měla vše zklidněné. Věřím ti to, nebylo to placebo.
A kdy jsi brala ten Diazepam? Na noc?

mandy (Út, 20. 4. 2010 - 10:04)

jéé další nová...a k tem ponozkam? Mam na noc dvoje frote ponozky,takze jsem zjistila,ze to funguje jako antikoncepce :-)

Lucka (Út, 20. 4. 2010 - 10:04)

a přečti si Mandy co jsem ti psala o těch ránech..třeba to můžeš zkusit

mandy (Út, 20. 4. 2010 - 10:04)

tak mně se Silvuše se...Máš pravdu a proto jsem strasne rada,ze tu jsou tak fajn holky,kterým se muzu vypovídat. Jste zlaticka. Moc mi pomahate.

Lucka (Út, 20. 4. 2010 - 10:04)

tak mně se Silvuše se šamponem nevěří.....jo??? :-)zase to musí otestovat tvoje guru Zuzka???? až pak si ho koupíš,no teda.....

Mandy,nezoufej a zásadně neber na vědomí rady a údiv okolí,co se týče tvého stavu...jen tě to rozhodí...
ted máš prostě problém,kterej musíš řešit a doopravdy ti pomůžou jen léky a taky trochu ti,co si to prožili..jinak nic....ani doktoři netuší o čem mluvíš,jen vzdáleně!!!!

mandy (Út, 20. 4. 2010 - 09:04)

Mandy, pošli bráchu do...Proste nevi jaké to je. On je slaboch,kdyz mi nepomuze :-)

Lucka (Út, 20. 4. 2010 - 09:04)

Mandy, pošli bráchu do pr...,at nekecá do věcí,kterým nerozumí...že mu to vzkazuju!!!

Lucka (Út, 20. 4. 2010 - 09:04)

ještě Silvo k Trimepranolu...mně byl dán v roce 1981!!! a nedávno mi naše pí dokt. říkala,že je pořád jeden z nejúčinějších léků,snižujících tlak ale hlavně upravujících nevysvětlitelný bušení srdce,což byl můj případ,protože tlak jsem měla vždycky normální,spíše nižší....dr.říkala,že tenhle lék je důkazem toho,že není vždycky lepší to nové a jde opravdu především o byznys...a já jsem to zpětně vzato měla stejně jako placebo...ráno jsem brávala půlku a k tomu někdy půlku O,25 Neurolu..ale věřila jsem,no...
no a později jsem brala preventivně,když jsem se chystala do boje..třeba do kina,nebo divadla :-)

jo a definitivně jsem přišla na to,že po ránu ani moc dopoledne nemůžu jíst...plnej žaludek mi občas škubne se srdcem,potím se atd...takže první jídlo až tak kolem poledne.....ahoooj

mandy (Út, 20. 4. 2010 - 09:04)

Ahojda holky,také všem přeji krásný den. Včera mi brácha řekl,ze jsem slaboch,ze nevydrzim bez neurolu.Tak jsem si dnes rekla,ze mu dokazu opak. Vzala jsem si jen AD a je to -klepavka,brneni. Tak jsem bud opravdu slaboch,nebo je 14 dni na AD opravdu malo. Ale uz vas opravdu nechci moc zatezovat.

Reklama

Přidat komentář