Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

svetlana (Út, 20. 4. 2010 - 14:04)

zDENI JESTE K TOMU KOSMODISKU RADSI HO NEKUPUJ ONA TO NENI JAK RIKAJ MUSI SE U TOHO CVICIT A STEJNE TO NEPOMAHA.JA NEVIM ME RIKALA DR ZE ME KRCNI PATER BOLI TADY S TY NEMOCI ALE JE TO BLBOST ME PATER BOLI UZ OD MALA.MAM HO I U POCITACE A STEJNE SE TADY KROUTIM BOLESTI.jiNAK USNULA JSEM ASI AZ TAK VE TRI RANO JSEM NEMOHLA ZABOHA USNOUT.tAK PA LETIM SI PRO VNUCKU JE NEMOCNA ACH JO ONA MELA PRED ROKEM NA PLICICH TU HNUSNOU NEMOC PNEUMOKOKA .SNAD JSEM TO NAPSALA DOBRE. A OD TE DOBY JE STALE NEMOCNA TO BYLI TAKY NERVY.byla v nemocnici v Praze chudinka asi mesic .ZDENI JESTE JSEM CHTELA SE OMLUVIT I VSEM JA PISU ASI HROZNE ALE MOC MI TO NEJDE NA MOBILU MI TO JDE LEPE SE TO UCIM.PA PA DOUFAM ZE VYSETRENI DOPADLO DODRE. TAK JA UZ JDU

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 14:04)

Laro, já jsem si myslela, že asi Croft:-))
Myslím, že budeš jak my všechny, co máme Holtera za sebou:-))
A radím ti, pokud to jen trochu půjde, choď do práce. Ber AD a kompenzuj tak 6 neděl Neurolem dvakrát denně 0,5 mg se dává. Nebo Lexaurinem.
Teď si nevzpomínám, v jaké jsi fázi braní léků a jakých??

Zuziku:-))
Jasně pošli!!Já jsem jak smrt, beru všechno:-))))))
No jo, to se ti to mašírovalo s manžílkem tvým hodným po boku, co?
Určitě ti to udělalo dobře?

A co jsi napsala Beat a Světlaně plně souhlasím.
Musím to už střihnout, za chvíli s evrátí ještě ta kámoška, odběhla si na oddělení něco vyřídit, tak jdu udělat kafe a pak někam vyrazím. Večer napíši kam:-))
Mějte se!!
Zuzko, hodně toho napsala Silva:-))Jen se neboj!!:-))

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 14:04)

Alóóóóšku nebeč, vždyť já jsem tě chválila:-))
Ale teď doopravdy-jsi nápaditá, jak to sypeš z rukávu, fakt!!!Nebo nevím, třeba nad tím sedíš celý týden, než to dáš do etéru:-))
Silva sedí u verpánku(((jo((
Teď se ještě stavila kámoška. No zítra opravdu zaberu a žádné psaní:-))

EviK, tak snad to bude nervově, né tedy že by to byla nějaká výhra ale lepší jak polyp nebo salmonela((
Já zase nezapomenu, jak jsme šli jednou na Karlštejn a bylo tropické vedro. Myslím, že jsem vám už o tom psala, že jak jsme dolezli nahoru, tak jsem musela zalézt do hradního sklepa nebo do hladomorny, jinak by mě omejvali, bylo mě děsně:-))Kdo zná Karlštejn, tak pochopí.
Dík za pochvalu naši prďoly a držím palce!!!

zuzka (Út, 20. 4. 2010 - 14:04)

Ahoj děcka, tak konečně se sem dostávám. Dnes mám doma muže, tak mě doprovodil k psychoušce a pak se tam pro mě vrátil a šli jsme spolu na dlouhou procházku spojenou s nákupem. Takže jsme dolezli domů před půlhodinou, dali si oběd a já koukám, co jste toho stihli od rána naplodit.
ALČO to víš, že jsem si báseň přečetla a chválím tě))) obzvlášť když jsem se tam objevila i já.))))
SILVO, tak já jako tvůj guru ti pak dám vědět jaký ten šampón je.)))) Objednala jsem si rovnou dva, jelikož na dopravu se platí stovka, tak aby se to vyplatilo. Takže když bude ten šampón stát za prd, tak ti ten druhej pošlu, jo?)))))))))))))))
BEAT, hele ty zase nesmíš tak dát na naše názory, protože co člověk to názor a ty by sis pak taky nikoho nemusela najít. Přece nepošleš k vodě někoho, s kým je ti dobře a rozumíš si s ním jen proto, že je o 16 let starší? Vůbec nic neřeš, když se ti líbí a rozumíte si, tak se stýkejte a ničemu se nebraň, čas ukáže a uvažovat nad tím co bude za deset, dvacet let??? Proč, když budoucnost každého z nás je tak nejistá - zítra tu nemusí být ani jeden z nás, tak proč si lámat hlavu něčím co třeba nikdy nenastane?

Jen jsem ještě chtěla napsat Světlaně - mě se zdá, že tři měsíce už je docela dlouho, že už by ta AD měla zabrat a možná ti opravdu zrovna tahle něsvědčí a způsobují ten třes?
Jinak zdravím ouplně všechny a jdu si dát kafe. Nějak mě třeští hlava - nevím jestli od krční páteře???

Lara (Út, 20. 4. 2010 - 13:04)

Ahoj, přeju krásné sluníčkové odpoledne!
SILVI, ptáš se která jsem Lara :-))). Ani nevím, kde to ze mě tak náhle vypadlo :-), ale vzhledem k tomu, že manžel hrál na PC Laru Croft před pár lety dost intenzivně, tak to budou asi podvědomé pozůstatky :-)))))))
Dnes odpoledne si jdu k doktorce pro výsledky vyšetření na štítnou žlázu a holtra na srdce. Jsem hrozně zvědavá a samo taky nervózní. Nevím, co si přát víc, zda aby se tam něco našlo, nebo to byly "Jen nervy". Každopádně se taky rozmýšlím o neschopence, dnes jsem to v práci asi dvě hodinky protrpěla, pak už líp. No uvidím, jak se bude vyvíjet situace.
Vzhledem k tomu, že ještě chodím do práce a mám dvě děti, tak Vás nestíhám ani všechny číst. Přibývá to tu šílenou rychlostí. Tak se omlouvám, že jsem sem tak vpadla, nereaguju na Vaše psaníčka a jen se sama vykecávám. Jestli zůstanu doma, tak se polepším :-)))))
Krásný zbytek dne všem

evakrk (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

Ahoj z hor.
Tak mám za sebou odběr krve, výtěry a budu čekat na výsledky. Sestřička i doktorka horzně hodné, bohužel nebere pacienty jako praktická. No, snad to bude opravdu všechno nervový a nebudu je potřebovat. Začínám tomu i věřit. Včera po zprávách z nemocnice o klukovi jsem byla docela v pohodě. I jsem vyrazila se psem na tůru bez kroucení střev. Dnes zas nějaký komplikace a tak už mám v sobě neurol a roličku hajzlpapíru.
Lucipérko na tebe jsem myslela , až půjdeš na Křivoklát. Byla jsem tam s manželem předloni, nadělil mi vejlet k narozkám. A ještě Točník. Než vyfuněl nahoru, tak celou dobu vyhrožoval, že první co udělá, že si tam dá pivko a já pojedu zpátky. Jenže bylo po sezoně a nahoře byla zavřená brána, nikde nikdo, jen kasička na peníze pro medvědy. Tak prohlásil, že už mě na památky sere a příště jen tam, kam dojede autem :-)
Ani jsem nepozdravila nové tváře. Tak holky vítejte v našich řadách.
Silvě jsem chtěla napsat, že malá je šikovná. Obrázek hezkej. Já mám do kluků taky všechno schovaný. Je to krásný se pak po letech dívat, co mě napsali.

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

Ahoj ALENKO,teda ty máš dobrotu a já je četla,poslušně hlásíííím,měj se pěkně.

Alča (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

Dneska ráno jak jsem vstala
pěkné básně jsem napsala.
On je ale nikdo nečet a já z
toho budu brečet.

Jsem po obídku,smažené žampiony,brambory a tatarka.Kotel je již namontován a tak jsem zase o nějaké love lehčí.No co se dá dělat.Jdu nakoupit.

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

Kdybych se klepala, tak bych nemohla dělat tu nimravou práci, co dělám a nikdy jsem do ni nepřestala chodit. Tedy kvůli pakounství:-))

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

oprava-vypadá o 15 let mladší než já a né starší:-)))))))

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

No Lazare, to je dost, že jsi chlape vylezl z nory a že jsem se zase zasmála:-)))
To máš pravdu, koho my bysme mohly střílet, když bysme samy potřebovaly odstřelit:-))
Já bych mladšího nechtěla, mě stačí ten můj, co je o rok starší a vypadá o 15 let starší jako já:-)))Dokonce si už jakási baba myslela, že je to můj syn. A bílou hůlku neměla(((To jen má tak dobrý život po mém boku, že se neopotřeboval:-))
Jo a gravitace je sviňa((A ty pytle pod očima a tuk na nesprávném místě mám já a né Lucka:-))
A jak psala Lucka, ty na ty roky nevypadáš tebe se to netýká:-))
Víš, jak jsi poslal tu fotku, co jsi tam seděl mezi dvěma štramandama:-))
A s těma pytlama půjdu na plastiku. Potřebovala bych i face/fejz, vytažení celého ksichtu/ ale mám strach, abych s efurt nesmála , kdyby tzo nevyšlo a až si půjdu na psychiatrii pro broky, tak by mě žádné nedali, když jsem "vysmátá":-))
Máš pravdu, lítám jak utrženej vagón ale hlavně budu zítra, protože budu dohánět dnešek, když mě drží"psavá"(((
Světlanko, vem si Neurol nebo Lexaurin ať se neklepeš a netrápíš!!
Holky, já jsem se nikdy neklepala, to je zajímavé. Možná v atace nebo těsně po, to jsem vibrovala celá jak mixér.:-))

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

Mělo by to přejít SVĚTLANKO až se ti malinko uleví a sklidníš se jen těžko říst kdy,já se takhle bez AD klepala pořád,nenáviděla jsem celý svět ale už neklepu JE TO ULEVA,TAKY TO PŘEJDE,NEBOJ,MOC TI TO PŘEJI,TAKY PĚKNÝ DEN.

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

NAZDAR BAZAR LAZÁRKU,já udělala s Ralfíčka jen žížalu ale celkem hezkou...opatruj se.

svetlana (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

MOC DEKUJI BEATKO PRESNE JAK RIKAS TAKY SE PAK KLEPU JESTE VIC.a ZE ZACATKU TO BYLO JESTE HORSI TO KDYZ JSEM JE ZACLA BRAT TO BYLO MAMINKO NEBER TO TY VYPADAS A ME SE UDELALO SPATNE .mOC DEKUJI HEZKY DEN PA

LAZAR (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

Máš pravdu a proto jsem...Cago baby zamrzly......to hlavne Lucipero! Ja ti dam strileni/ale ja jsem v hajeni-vid :-)) / Vy chrapete ve 2fuseklych frotakach...Nelous- Oli- ..,i ty 'Kocky' ja hicuju jak akumulacky tak jaky pak kecy o tom mit korenace o 15-20r.mladsiho kdyz nemate zivocisne teplo! :-) Luci ale vzhledem k tve sebekritice to anuuji.....ty vystouple zily-pytle pod ocima-tuk na nespravnem miste a ta GRAVITACE zemska co se na tobe podepsala.....tak chapu ze to nekdo musi redit.....ale ten tvuj manza je pekne vypasenej tak co resis? :-)) .Bud rada ze ti cvrdlikaji ptac'ci a obcas padnej do euforie....... Silvuse jak budes likvidovat ty pytle pod ocima to jdes na plastiku nebo nejakou lift.........hele u tebe se to ztrati ty desne litas jak utrzenej vagon/tva hlaska/ tak v tom fofru se to ztrati............jako u Ralficka ten sestrih .... :-)***zdarec vsem i Drevari s Führerem ten uz asi taky jede na broky? Rebelka je v poho a dela brm-brm-brm a lesti faro......Zuzi ta kmita k psychousce a taha ruksak zradla pro Rozinku,aby mela spravny ho....psani***

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

Ahoj SVĚTLANKO,mě taky mladá ráno říkávala jak se klepu a že se o mě bojí a tím mě vlastně rozklepala ještrě víc,nenáviděla jsem to protože jsem to nedokázala ovlivnit a hrozně mě to znervoznovalo,snad to brzy přejde,přeji ti to a držím palečky,ach jo,to je trápení když hlava stávkuje,to tady zná asi každý tak hodně síly.

svetlana (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

SILVI JO JO BERU JE TRI MESICE UZ SI PUJDU PRO DALSI TAK JI TO REKNU .teD TADY BYLA DCERA TAK SI TAKY VSIMLA JAK SE KLEPU ONA SI ZAS MYSLI ZE TO MAM PO TECH ANTIDEPRESIVACH.moC TI DEKUJI ZA RADU JSI HODNA.jANICKO TOBE TAKY DEKUJI A PREJI AT UZ TI JE DOBRE . jO PTALA JSI SE JAKY BERU ELICEA SE JMENUJOU PA PA VSEM

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 12:04)

Já vím SILVI že mě neodrazujete,jen nad tím přemýšlím jinak než na začátku ale nechávám to běžet tak nějak volně,tý jo tak to je mazec s těma cenama,mě říkala že na začátku tak asi 4tis.dál nevím ale to teda nevím,se mě zatmělo před očima a moc děkuji za info,měj se krásně.

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 11:04)

Neli ahoj, tak se snaž nás přečíst:-))))))

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 11:04)

Holky, tak už jsem po obědě. Měla jsem smaž.květák. To zase bude zavětřeno v áleji!!:-))

Beatko, my jsem tě v žádném případě nechtěly odradit!!Ani Oli, to neznamená, že její manžel ji citýroval, tak že to bude dělat každý.A já když nemám ráda starší partnery, tak to taky není žádné měřítko. Nech tomu volný průběh,tak jak to cítíš. Jsi ještě mladá, pěkná, vybírej ale nepřeber.
Ten obor rovnací:-)) se jmenuje ortodoncie.
Skoro jsi se strefila.
Fixy jsou rychlejší jak klasická rovnátka. Je to dřív srovnané. Ale už začni střádat do prasátka:-)), protože je to drahé.
Taky máme dlouhé termíny, moc zájemců a ono to zabere dost času to nasadit. Ale rok, to je tedy opravdu dlouho:-))Možná máte málo ortodontických doktorů v Šumperku, tak proto tak dlouhé termíny.
Nevím, jak velkou má Verča vadu ale někdy se sumička vyšplhá. Pokud jen doladění, tak by jsi s eměla do 10 tis.vejít. Při nasazení asi 5 tis.na obě čelisti a pak s eplatí postupně za oblouky a dráty. A nakonci léčby ještě pálka asi 3 tisíce za rovnátka na udržení stavu, to co dělám já(((:-))
Tak já iduuuuuu(((
Zuzko, už jsi se vrátila??
Lucko, taky se dnes nechystám brzy domů, je tam tak krásně a já jsem taky taková pohodová, tak asi někam vyrazím. Nejraději bych hned, vůbec se mi nechce dělat.(((((

Reklama

Přidat komentář