Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 20:04)

Jinak přeju všem našim kukačkám i kukákum hezkej večer.

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 20:04)

Svetlanko dík za informace o kosmodisku.Vůbec se neomlouvej nemáš ya co ,len piš at tě nesní myš.

MYSLÍM NA TEBE A PŘEJU HODNĚ SÍLY A DRŽ SE

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 20:04)

Alči tak to lá si musím taky přisolit,já jsem taky byla vyklepaná ,vystrašená a bez chuti do života,pak to na čas přešlo až zase když jsem měla nastoupit do práce a těch prvních čtrnáct dní jsem bzla úplně v prdeli,tet už zase cítím že se šplhám vzhůru,a to hlavně díky vám.Jste prostě úžasný.

Alča (Út, 20. 4. 2010 - 20:04)

Nám už totiž nic jiného nezbyde,než se navzájem podporovat a snažit se jedna druhé pomoci,protože si myslím,že úplné vyléčení nehrozí i když bych se toho strašně ráda zbavila,ale bohužel.
Proto přeji všech holčičkám a klukům,aby nás to alespoň moc nepronásledovalo a abychom mohly trochu žít jako dřív.
Tak dobrou.Jdu plavat a potom "Ordinace"

mandy (Út, 20. 4. 2010 - 20:04)

Díky za rady a jako vždy za...Gábi,neboj,jak ti pisou holky,nejsi pako. Jsem v tuto chvili na tom podobne,ale neboj,urcite to zvladneme. Jsme holky,ktere neco dokazou. Drzim Ti palecky.

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 19:04)

DÍK.SILVI ,BEUŠ JSTE HODNÉ HOLKY

Alča (Út, 20. 4. 2010 - 19:04)

GÁBI nejsi blázen.Já když mě to začalo,tak jsem se neustále měřila a pozorovala,ale potom se to tak rozjelo,že jsem to neléčila,že jsem si myslela,že mám inarkt,třepala jsem se,bušilo mě srdce,že jsem si myslela,že se zastaví,bála jsem se že omdlím a už se neproberu.No hrozný,když si na to dneska vzpomenu.Jak jsem ale prošla pořádným vyšetřením a to srdce a ostatní a vše bylo v pohodě,tak jsem se částečně uklidnila a potom začaly zabírat AD a už se neměřím a krom AD,taky žádné léky jiné neberu.
SILVO když si vzpomenu jak jsem vám všem sempsala a u toho jsem se třepala,to už je pryč.No a tady mě děvčata strašně pomohly abych se nebála,že to bude dobré,jsem moc vděčná za to,že tento portál a tyhle devčata tady jsou.

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 19:04)

SILVINKO,požito,zapito a za hodku razím na rande,Gabi FAKT NEJSI PAKO,MĚ TRVALO ROKA NEŽ JSEM SMAM SEBE DOKÁZALA NĚJAKÝM ZÁZRAKEM PŘESVĚDČIT ŽE MI NIC NEHROZÍ,ZVLÁDNEŠ TO A JE FAJN ŽE TO PROBEREŠ S PSYCH,MĚ TEDA UKLIDNILA TA KNIHA A TADY VY ALE JINAK RECEPT KAŽDÝ MUSÍ NAJÍT SÁM JAK SE OBRNIT PROTI TÉ SVINI,KRÁSNÝ VEČER A ZÍTRA JAK VYPROPVODÍM MLADOU TAK PÍSNU,zdeni TFUTFUTFU A DOBROU NOC BERUŠKY

sILVA (Út, 20. 4. 2010 - 19:04)

Gábi, nejsi pako, jsme všichni stejní a prošli jsme si tím taky. Reagovala jsem naprosto stejně, reagovala na každé píchnutí. Neboj, fakt ti nic není, jsi klasická panikářka.
Kdybych ti psala, co jsme vše měla za potíže!!!A vidíš, nic mi není a jsem tady a v pohodě.A blbla jsem zrovna tak.
Potřebuješ už, aby ti zabraly prášky.

Gábina (Út, 20. 4. 2010 - 19:04)

Díky za rady a jako vždy za podporu.Beuš,Zdeničko ahojky.Silvi ten nadhled mi chybí.Beuš já se asi bojím věřit nebo co.Teď zrovna to budem řešit s psychouškou.Co já bych za to dala,abych si mohla říct nic nehrozí a hlavně věřit tomu.
Já nevím proč jsem takové pako.

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 19:04)

Lazáro, koukám, že jsi nás vyhodnotil jak partyji Lazarů:-))
Náhodou já ti něco řeknu. Nebýt toho, že mi začaly letos poprve blbnout v zimě ty nohy, tak nemám žádné významné problémy. Tedy na to, jak sedím už 37 let za tím verpánkem(((
Občas blbne krční páteř ale to mám i kvůli té závislosti na diskusi:-))
Ale kdyby to nebylo horší, tak si můžu výsknout na ty roky. Už dokonce zase chodím tůry.
Broky neberu žádné, jen tu půlku Zoloftu.
Dokonce ani ty, které bych měla na tu moji osteo porózní:-))
Jednou asi zapláču!!Ale třeba dřív umřu:-))
Beatko, jóóó lupni jeden Paralen, to je ta chvíle!!To, že jsi trochu rozpálená je zcela normální i pro zdravého člověka před randem:-))

Zdeni, tak pak podej zprávu, až to někdy taky zkusíš:-))
A zítra ti přeji moc pěkný den v Praze!!!

Tak já balím, dnes jsem toho napsala dost:-))A zítra šlus, budu makat, makat a pak nakupovat!!Tak se mějte!!

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 19:04)

Beatko,zejtra si budu hrát na pražačku,už se těším,vrátím se až odpoledna tak určitě písnu.Hezkej večer at je ti příjemně.

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 19:04)

Evik dík za dvojitý pozdrav , zdravím i já a přeju jen dobré.Máš toho už takle na hrbu moc.Bude líp ale jde to pomalu.

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 19:04)

LAZARKU já už na to měla plno různejch srágor na uvolnění svalstva a proti bolesti,ale po těch mě bolí žaludek.TAK NAHŘEJVÁM ,teplá voda a termoláhev můj věrný milenec tet už mám dva na krk na kříž.

Silva (Út, 20. 4. 2010 - 19:04)

Gábi, tak to jo. To mi ušlo, že jsi se vrátila k tomu vela??.
Ale pokud by ti fungoval dobře, tak už by jsi si teď neměla nějaké ty zdravotní problémy tak brát, aby tě to dostalo až do paniky a nepohody.
Člověk získá takvý nadhled a neleká se nějakých těch tělesných zakolísání.
Ale píšeš, že už je to vcelku dobré, jen občas ti to zablbne. Takže ono to možná půjde postupně do ztracena, neboj.

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 19:04)

Děkuji ZDENI,JSEM TAK RÁDA ŽE VÁS MÁM,ZÍTRA JEDEŠ TUŠÍM DO prahy?tak at se daří a štastnou cestu.

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Ahoj GÁBI,ty máš fakt to žebro jako prokletí ale neboj,infarkt to není,já vím že to víš ale stejně tě to žene do paniky ale fakt je těžký radit,určitě tě rozhodily ty okolnosti ale u tebe asi pokud bereš AD je ti tak nějak všelijak tak si v sobě musíš vybudovat a přesvědčit se že ti nic nehrozí a infarkt ti nehrozí,asi na tom budeš muset zapracovat možná i s psychouškou,.nevím ale jinak to bude pořád tvoje noční můra,já se takhle musela přesvědčit že venku neomdlím a budu o.k. jinak to byla moje noční můra a k tomu klepavka ale nějak jsem sama sebe dokázala přesvědčit že mi nic nehrozí,bylo to těžký ale stálo to za to,sama sobě uvěřit že to zvládnu,věřit v sebe a hotovo,AD na prvním místě,už vím že bez nich bych byla troska.Držím palečky.

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Ahojky,Lazárku doufám že tobě je dobře,ráno jsem jak hrbáč z Notrdam.Unás je to ale taky děditství po otci i širokém přibuzenstvu.To mě odkázali.Ale asi jak tak koukám to jde souběžně s mozkovnou.

LAZAR (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Gábinko,mě se to pod tým...Uz to blbne a nerad bych ty hovadiny psal znovu...odesilani ! Tak dodatek...krom ALESE A DREVARE ty jsou O.K. tak jak to kuryrujete? Mate na to spravny 'BROKY' :-) Predem dekuji za info!!! ***

Beata (Út, 20. 4. 2010 - 18:04)

Drbničky moje,už jsem zase tady,mladá je komplet připravená tak můžu jít v osm venčit s járou pejska,už se těším,v mezičase pracovním mě vytáhl kousek od domu a donesl vlastnoručně upečený perník a dobrej,na chlapa fakt dobrej,SILVINKO,s tím paralenem je to super nápad a já si ho asi taky lupnu,nemám sice ani stres ani paniku ale pořád mám rozpálený červený obličej,myslela jsem že třeba z JÁRY ale to asi zas tak neprožívám,nevím,stávalo se mi to občas a tet si připadnu jak vosmahlá krůta,nevím co s tím,nejsem nervozní ani nemám být z čeho přehřátá a i mladá mi říká že nějak hořím a topím v obličeji,nevím co s tím ale možná ten paralen by pomohl????Jinak se mějte moc krásně a MANDY,už to chápu a dej se do kupy než půjde do práce,to je jasný,jak jsi takhle vyklepaná,což moc dobře znám tak si ani zadek neutřeš natoš se trápit v práci,to by ti udělalo určitě zle a přitížilo,držím palečky.

Reklama

Přidat komentář