Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

mandy (St, 21. 4. 2010 - 10:04)

Ahojda holky,také i já vám přeji krásný den. At je nam vsem dobre.

zuzka (St, 21. 4. 2010 - 09:04)

Tak koukám, že SILVA je dnes pilná, nezapla počítač - určitě jde o závazek kapitalistické práce, že dnes bude makat jak mourovatá a dokud neudělá deset rovnátek a pět otisků počítač nezapne a hotovo)))))))))
Mě je dnes nějak divně - sice hlava už nebolí, ale motá se a mám pocit vnitřní teploty, na hubě se mi urodil opar - asi je vě mě nějaký zlý vir.(((((
LUCKO není to o tom, že já konkrétně bych nechtěla reagovat, ale tak nějak jsem neměla na co. Trimepranol znám, dala mi ho praktická dr. když jsem za ní před lety došla, že mi buší srdce a je fakt, že pomáhal na ten bušink.
BETTY ahoj, je to otrava, když lidé nám nejbližší nám znepříjemňují svým pesimismem život. Jako by každý neměl svých starostí dost, oni ještě své starosti a nenáladu házejí na bedra svých blízkých jako pytel plnej veteše.
NELO, tak s dcerou je mi líto, že jí práce nevyšla. Musí to být hrůza, když mladej, zdravej člověk dřepí doma a nemá práci.
RENČO a kde jsi ty???

betty (St, 21. 4. 2010 - 08:04)

Ahojky, u nas taky zatazeno, pod mrakem, stupnu 15:(

ZUZI, me bolela hlava prvni den AD(tj.pred 4dny) a dnes rano taky:(

Snad to zvladnu, bez prasku, uz mam v sobe ty co musim+kapky, tak, abych nebyla jak drogovana:-)

OLI, to je nadhera a super prekvapko:)

ZDENI,NELi ahoj:)

Tak me dnes zacalo rano v pohode, pak volam mamce a ozve se mi tatka,ktery hned po ranu, si zacne stezovat,ze jsou na nej vsichni zli...(on je hrozna obet)..ale,ze sam se chova spatne si neuvedomuje:((takze
jak mi bylo fain rano, ted je mi na nic.A to musim na urad, vyrid obcanku synovi,na postu nabit platebni kartu,a rychly nakup do maleho kramku(ktery je vzdy plny lidi:((

Do toho me zacala bolet ta hlava a ted takova jehla z leveho ramene do krku az k hlave....parada:( a porad ji tam citim.

Jdu se pripravovat,vubec jsem nemela cas vas procist, snad se vratim brzy a dozenu to, na 12hod zas musim do skoly pro malou.

Preji vam hezke rano a urcite mnohem lepsi,nez to me.

zuzka (St, 21. 4. 2010 - 07:04)

No OLI tak to čubrním na drát))) Doufám, že nám Pajka pošle fota z vašeho setkání. Mimochodem já znám osobně taky ještě Lenku a Renču))))))
Mě včera tak hrozně bolela hlava celý den - musela jsem lupnout Paraleny dva a stejně jsem bolestí nemohla usnout. Ale minulý pátek bolela takhle moc hlava syna - asi je to zase nějaký sajrat ze vzduchu.
Jinak šampon pozdě odpoledne dorazil))))
Tady je pod mrakem, ale jestli zaprší nevím, slibují to od pondělka a zatím houby z octem.

Nela (St, 21. 4. 2010 - 07:04)

Zdeni dobrou cestu a pak se ozvi jak jsi dopadla !!

Olinko to je paráda !! Taky bych se strašně ráda s vámi sešla :-(( Ale jsem od všech tak z ruky .Pajka má asi moc práce ,že na nás nejukne-je to škoda :-((

Gábi je to přesně jak píšou holky .Prochodila jsem všechna možná vyšetření a nic mi nenašli.Teda jenom ta záda .Takže je to panika jako vyšitá !! U nás je ten problém,že jsme ze všeho tak vyděšení,že pak nevěříme ani sami sobě:-(( Proto jsou tady ty pilulky se serotoninem co nám vrátí tu radosta chut do života:-)) Jenom trocha trpělivosti /dobře se mi to už říká/ a budema zase čupr jako třeba Beatka -šalalali .-)

Lazare já mám náhodou noženky jako samet :-))

Lucindo netrucuj víš ,že já s tím psaním mám problémy :-)))Ale posílám ti speciélní pozdrav !!!!

A jdu snídat,už mi škručí v trubkách .

olga (St, 21. 4. 2010 - 06:04)

Ahoj všem,

jen v rychlosti se s váma musím podělit o radost: včera jsem se setkala konečně s někým živým z této diskuse:-)Zazvonil telefon a před barákem byla Pajka se svým mužem, jeli okolo z nějakého jednání. Byla jsem z toho tak paf, že se ještě dneska nemůžu vzpamatovat. Byli jsme jen chviličku na zahradě /domů jsem se je neodvážila pozvat neb tam byl bordel, protože jsem od rána makala na zahradě/.
Pajka udělala asi tisíc fotek, fotí v jednom kuse. Je moc fajn, ještě musím prásknout, že žádný břicho nemá, jak si tady postěžovala, je to čupr holka a vůbec nevypadá na svůj věk. Já vedle ní jako těžkotonážník v pracovním oděvu. Jsem moc a moc ráda, že jsem ji poznala osobně. Takže vlastně jsem asi třetí člověk, co zná někoho osobně /ZUzka Lucku a Evikrk Lenku/ a je to moc a moc fajn.
Tak se všichni mějte dobře a ahooooj

zdena (St, 21. 4. 2010 - 06:04)

Hezké ranko,všem kočičkám a kocourům i LUCINCE.
Tak se psychicky přopravuju na cestu mám tam být v jedenáct,autobus mě jede před osmou.Dnes je venku chladno ,ta sopka nám dává.
Lazárku ,broky si beru normálně a zatím to jakš takš zvládnu,felčar bohužel není jen zdravotak.

Nela (St, 21. 4. 2010 - 06:04)

Ahoj holky a kluci .-)

Přeji krásný a klidný den všem .

Dnes cvičíme !!

Jdu číst :-))

Luciperdo nezlob :-))

L. (Út, 20. 4. 2010 - 23:04)

AHOOJ--ZASE se SMĚKU lAZÁRKOVI,TED JSME PŘIŠLI a už se nebudu namáhat s žádnym vekým psaním,vždycky nad tíms trávím dobu a mikoho to nezajímá,nikdo nereaguje,teda jen Silva!!tak jdu spát čau

LAZAR (Út, 20. 4. 2010 - 22:04)

Zdeni ty mas zaludek uplnej festung co tam denne nahazis broku,.........bud v poho a na ty nocni manevry s dorostem si beres taky termaky-broky a je tam felcar kdyby se to kouslo aby ti dal zihadlo? :-) dobr????????

svetlana (Út, 20. 4. 2010 - 22:04)

Tak jsem si vas precetla ty jo az jsem se unavila.KOukam ze nas vsechny boli pater.Taky preji krasnou dobrou noc snad dnes usnu driv musim rano brzy vstavat,se bojim musim rano s holkou k doktorovi a ta moje klepavka to bude neco.Zdeni hezky si to uzij v Praze. hezkej den zitra vsem zlatickam tady papa

Alča (Út, 20. 4. 2010 - 21:04)

ZDENI mě stačí ten NUROEN a mám na chvilku klid,když mě chytně páteř.Naštěstí mám žaludek v pohodě,nemám problémy.No tak obstřiky a jiná zvěrstva s injekcema to bych raději zdechla,já se injekce ne bojím,ale nemám to ráda.Tak raději pilule.Kdepak do mě píchat injekce,to je jistá smrt.
Tak asi půjdu hajat,protože tady zívu a pes už je tady zalezlej,páneček je ještě na rybách.Zase přijde a bude šramotit a budit mě.
Zítra ráno vstanu,opařím se čajem a asi vyjedu do víru města Brna.No uvidíme jak nám ráno bude,jak se probudíme a budeme čilí.

Tak všem dobrou a ničím nerušenou noc.

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 21:04)

LIDIČKY DOBROU,KLIDNOU NOC A HEZKÉ SNY.

LAZAR (Út, 20. 4. 2010 - 21:04)

Tak musím odpovědět...Alco o tobe to vim ze mas ty plotny rozhozeny...... a ten tlak taky to je udel sportovcu a ty se tezko vzdas snorchlu a ty kyslikace ti tu pater huntujou a mas tlak v hajzlu z 'kesonovky' ......tak to neber tak do hloubky! :-)))

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 21:04)

ALČI nurofen a tomu podobné pilule nemůžu bolí mě po nich žaludek,já tak nimesil nebo si hupnu k doktorce na injekci,nebo obstřik mezokainem/nevím jak se to píše/
k tomu algifen ,midokalm.Nemůžu tramal po tom zvracím.

Alča (Út, 20. 4. 2010 - 21:04)

Já nosím podkolenky a sice jsem si koupila v zimě "termo" a přes den mám na krku šátek.To je pohled pro Bohy,ale když mám jít ven tak to všechno sundám a je mě hrozná zima.
ZDENKO,tak to jsme na tom stejně.

zdena (Út, 20. 4. 2010 - 21:04)

Lazárku,já to řešim v noci většinou,přes den teplou vestu a mám ji skoro přes hlavu.
,aby byl krček schovanej.

Alča (Út, 20. 4. 2010 - 21:04)

Tak musím odpovědět LAZAROVI,já mám nízký tlak a kolísá mě,takže se někdy tím pádem motám a protože mám v hajzlu krční a bederní páteř,tak si občas když mě bolí vezmu NUROFEN,jinak zatím žádnou jinou nemoc jsem nezapsala,ale asi se blížím k cukrovce,protože sladký žeru jako "rumunskej zájezd" a občas si udělám test a není zrovna moc OK.Ale já se snažím.
PEPINA a AGORA to jsou moje hlavní kamarádky do deště a pohody.

LAZAR (Út, 20. 4. 2010 - 20:04)

HEZKY VECER DEVCATKA JA JEN...No tak asi kecate a pater mate olrajt...tedy krom Zdenky ale jak to resi venku s gumovejma flaskama to nevim......... :-)) Tak se drzte sloganu SILVUSE jedine facha+AD vas udrzi nad vodou...nebo za vodou? :-)) Kde pauziruje LUCIPERO.......uz se tesim na ten osvezujici 'sprchac' co mi nainstaluje.......tedy jestli nema melancho a to mam kliku ze je 'vaha' oproti Zuzi ktera 'stirku' nezapre! :-)) budte S'AA????LLLL???LLL????***

svetlana (Út, 20. 4. 2010 - 20:04)

HEZKY VECER DEVCATKA JA JEN NA SKOK VNUCKA ME SEM nechtela pustit hraje HRY.Tak jsem se s ni musela pohadat tak me sem na chvili pustila. Pak napisam a prectu si vsechno.zatim papa

Reklama

Přidat komentář