Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP11 :-)

zuzka (Čt, 22. 4. 2010 - 12:04)

Aha, tak jsem to špatně pochopila. Vítěj máš-li chuť se zapojit.

Věrunka (Čt, 22. 4. 2010 - 12:04)

Bože to nebyl útok, to byl dotaz.Ajsem tady na PP11 poprvé.

zuzka (Čt, 22. 4. 2010 - 12:04)

tak vidíš Mandy mě předběhla, odpověděla ti, takže snad spokojenost.Tady je vítán naprosto každý, ale zároveň si zdovolením každý píše o čem chce.

zuzka (Čt, 22. 4. 2010 - 12:04)

Věrunko, skutečně jsi na PP, ale jestli jsem dobře pochopila, tak tvůj příspěvek byl určen pro Mandy a ta tu od té doby nebyla. A nám ostatním jistě dovolíš, abychom si psali i o soukromých věcech - myslíš, že lidé s PP nežijí normální život?

mandy (Čt, 22. 4. 2010 - 12:04)

pro mandy,mně pomohla ADaž...Ahoj Věrunko,díky,že jsi napsala. Dam an rady a jeste chvili s vymenou AD pockam. Verim,ze to bude lepsi a lepsi. Uz nemam zadne buseni srdce,brneni atd. Jen se mi porad klepou hrozne ruce a jen obcas mam naval jako na omdleni,ale uz vim,ze neomdlim. Jen me stve,jak jsem hrozne zpomalena a bez energie.

Věrunka (Čt, 22. 4. 2010 - 12:04)

omlouvám se,myslela jsem,že jsem na PP.Ale asi je to soukromý chat.

zuzka (Čt, 22. 4. 2010 - 11:04)

ALČO musela jsem na úřad zeptat se na podmínky vyhotovení cestovního pasu pro Fandu - když je to první pas, tak musí mít z matriky potvrzení, že je občan ČR - tak tomu teda nerozumím, snad z rodného listu je jasné, že oba rodiče jsou Češi, tak nechápu, jaké by dítě mohlo mít občanství Vietnamské????? No a pak jsem ještě nakupovala žraso a zašla do obchodu, kde měli hezké boty, ale jen tak na kukačku. Teď jdu žehlit, aby měl syn na cestu oblečení, dělám uzené s brambor.kaší a pak se půjdu šrotit. Tak zatím))))))

Alča (Čt, 22. 4. 2010 - 11:04)

Dobré poledne.

EVI,tak jsem ráda,že už máš maroda doma a budeš o kus klidnější.Je to hrozné zvláště pro nás takové vypětí.Ale teď už budeš v pohodě.Ještě ta malá FAZOLKA a bude všechno zase OK.

ZUZKO,tak takle drahé prádlo jsem taky neměla,to teď aby jsi chodila jen v podprsence,aby každý viděl né?To jen legrace.
Jinak teď vylezu na nákup.Dneska jsem udělala francouzské brambory a hlávkový salát.
Jsem jakš,takš v poho ještě trošku motačka,ale to se dá zvládnout.Obdivuju,že jsi chodila hodinu,já bych asi to nevydržela.

Tak jdu obědvat a potom se ozvu.
Děvčata držte se,bude snad líp.

Věrunka (Čt, 22. 4. 2010 - 11:04)

pro mandy,mně pomohla ADaž po 6ti týdnech a pořád,i když se léčím Seropramem 3 měsíce, tak to pořád není ono ,ale lepší to opravdu bude, musíš si věřit, že to překonáš.Akorát pořád beru Rivotril než jdu spát, protože ty ataky jsem měla v noci ve stejnou hodinu, a tak se bojím chodit spát ještě dnes.MOŽNÁ,ŽE BY BYLO LEPŠÍ NAVŠTÍVIT PSYCHIATRA,mohl by ti vyměnit AD aby ti nebylo pořád tak zle.

zuzka (Čt, 22. 4. 2010 - 11:04)

ahoj tak jsem se vrátila z venku - dnes je tam hrozně příjemné povětří, dobře se dýchá, takže mi ani nevadilo, že svítí slunce. Podprdu jsem si přinela, ale nestála 1300 nýbrž 1410 nevím za co, za ten větší košíček??? V životě jsem tak drahé prádlo neměla! Ale byla jsem venku víc jak hodinu, nožky bolí, nožky bolí...)))). Tak jdu makat. Páčko všem.
EVI tak synáčka ti propouští, vidíš, vše dobře dopadlo - to je úžasný. Doufám, žes zaznamenala odkaz na ten šampon.

mandy (Čt, 22. 4. 2010 - 10:04)

A ještě ti gratuluju k...Moc Ti dekuji. Dr. je fakt zlaty. Prace mi prinese obcas "sve ovoce",tak ma o me strach. Pred peti lety jsem mela zloutenku B, a minuly rok znovu,tentokrát E a dva mesice na to mononukleosu. Tak se boji,ze mi moc prasku odbourá játra. Ale kazdý mame neco. Rikam si diabetik si dodava inzulin,tak ja si budu dodavat serotonin a fungovat. jsou mnohem horsi nemoci.

evakrk (Čt, 22. 4. 2010 - 10:04)

A ještě ti gratuluju k výbornýmu doktoroj, to je terno. Většinou to je naopak.

evakrk (Čt, 22. 4. 2010 - 10:04)

Mandy, já bych si vzala to, co ti vyhovuje nejvíc. Když je lepší rivotril, tak ho ber. A dávkování bych taky zvolila podle sebe. A s tím cipralexem, 14 dní je hrozně krátká doba. Ještě počkej, aspoň dalších 14 dní.
Musím končit, zdravím všechny, ahooooooj. Letím pro maso, propouští mě maroda :-)))

mandy (Čt, 22. 4. 2010 - 10:04)

jani to je moc fajn že jsi...I ja se pripojuji k nabidce sehnat nejakeho lekare. Treba v Praze na Vinohradech.

mandy (Čt, 22. 4. 2010 - 10:04)

jani to je moc fajn že jsi...Zdeni a myslis,ze mam jeste tyden pockat? Nebo si misto neurolu vzit pulku rivotrilu rano a vecer? Jsi hodna,ze jsi napsala. Hrozne moc me drzite nad vodou.

zdena (Čt, 22. 4. 2010 - 10:04)

jani to je moc fajn že jsi takle dopadla u dr. a stím rivotrilem ti to věřím,mám to taky tak.

zdena (Čt, 22. 4. 2010 - 10:04)

SILVI TY JSEŠ PROSTĚ POKLAD DĚKUJU A ŘEKNU JÍ TO.

mandy (Čt, 22. 4. 2010 - 10:04)

Ahoj holky,všem vam přeji krasny den plny slunicka. Vcera jsem byla na kontrole u sveho obvodniho dr. A mam z nej velkou radost. Zeptal se me,jak mi je po tech AD.Tak jsem mu sdelila,ze uz dva týdny nejim nic jineho nez jeden jogurt denne a mam porad prujem. Tak mi poradil Nutri drink.Rekla jsem mu,ze mi dr. na psych. napsala cipralex 10 mg ráno, pak neurol 0,25 3x denne a na noc Rivotril 0,5 jen půlku. Ale me je proste porad bidne. Ten neurol mi nestaci,tak si beru 0,75 ráno a odpolene. Mysli si,ze bych mela zajit za psych.,protoze uz by po 15 dnech k nejakemu zlepseni dojit. Tak ja nevim? Ale udelal mi strasnou radost tim,ze si pry o me vubec nemysli,ze jsem hypochondr,kteremu se jen nechce do prace (jak mi tvrdí rodice). Pry laik a ani nektery doktor netusi,jak to pro nas musi byt tezke.On sam ma kamarada,ktery PP ma,tak mi veri,jake to je.A take me pochvalil,ze jsem si nasla tyto stranky. Tak co myslite,mam pockat na utery,kdy to budou tri tydny,co beru AD,nebo mam psych. plasit uz ted? A je mozne,ze Rivotril na me pusobi lepe nez neurol? Vim,ze zde mi poradite nejvic,tak prominte,ze jsem se tak rozepsala.

Silva (Čt, 22. 4. 2010 - 09:04)

:-))))zase naspal:-)), to už není normální. Kdyby aspoň naspala:-))

Silva (Čt, 22. 4. 2010 - 09:04)

Holky, na minutku jsem zapnula abych naspal Zdeni, že jsem se ptala, kdyby chtěla, tak ji to taky můžu domluvit!!

Zuzko, jóóóó(()hákuju. Chtěla bych si vzít zítra dovolenou ale asi to nepůjde, pokud už se budu chtít konečně zbavit restů.Dr. má totiž dovču, tak žádní pacoši na počkání, teoreticky bych si mohla volno vzít((((

Reklama

Přidat komentář