Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

25.10. (Čt, 25. 10. 2018 - 18:10)

Individuím, která...Co víš,třeba držela hladovku.

Mordhauser Ign… (Čt, 25. 10. 2018 - 17:10)

Individuím, která podporují narativ o tom, že se Olga Hepnarová posrala před popravou, zjevně nestačí akceptovat daleko realističtější možnost, že stolice ušla z těla Hepnarové (až) po započetí jejího škrcení. Přitom uvolnění svalů jako je řitní svěrač (musculus sphincter ani externus) i musculus sphincter urethrae externus (kontrolující močení) patří k běžným doprovodným jevům při škrcení.Důvodem, proč zmíněným individuím nestačí věřit v exkreci výkalů Olgy Hepnarové až po započetí jejího škrcení, a trvají místo toho na tom, že se Olga Hepnarová měla posrat ještě před popravou, je představa těchto individuí, že byla Olga Hepnarová natolik zbabělá, že před svou popravou nebyla s to svoji stolici udržet.Tato představa je však naprosto lichá a ničím solidním nepodložená.

Mnoho, (St, 24. 10. 2018 - 20:10)

ano mnoho (!!) je hodnotných diskursivních linií, po nichž by se daná problematika dala i nadále úspěšně rozvádět!!

bič (St, 24. 10. 2018 - 11:10)

by lépe, kdybys už těch...Asi bude nejlépe, když přestaneme na ty jeho hovadiny reagovat. On si tu bude povídat sám se sebou pod různými nicky a bude se tím ukájet dál. Někdo to má prostě tak v bedně přecvaklé a nikdo s tím nic nenadělá. Je to ubožák.

Nebylo (St, 24. 10. 2018 - 10:10)

Kultovní víra v to, že se...by lépe, kdybys už těch zkurvených myšlenek nechal? A nechal ji na pokoji? A nás taky? Jsi opravdu úchylný

Ano, (St, 24. 10. 2018 - 10:10)

někteří by snad mohli vidět jistou "spravedlnost" v tom, kdyby se Olga Hepnarová posrala před popravou."Přiměla k posrání jiné, a komunisti pak přiměli k tomu, aby se posrala, i ji samotnou.", řekli by si třeba.

Mordhauser Ign… (St, 24. 10. 2018 - 09:10)

Kultovní víra v to, že se Olga Hepnarová posrala před svojí popravou, má ještě jednu tragickou dimenzi či konotaci.Představa Hepnarové, posírající se před popravou, je totiž koncipovatelná jako echo jiného trudnomyslného tušení - tušení to o tomm, že se uvolnily močové a řitní svěrače i některým z těch, které Olga Hepnarová svým Najetím ohrozila, zranila či usrmtila!Bylo by kruté požadovat zpracování tabulky najetých podle objemu či hmotnosti jejich - při dané příležitosti - ušlé moči či stolice? Ano kruté, kruté (!!), ale teoreticky myslitelné!!

D (St, 24. 10. 2018 - 08:10)

Hepnarová porušila i...Hlavně se nepo*er. Jinak v komunistickém Československu platily kommunistické zákony, a z podstaty věci proto mohla Olga Hepnarová porušit jedině ty. To, co komunisti převzali z předchozích legislativ, a co naopak předali legislativám následujícím, je úplně mimo mísu.

bič (Út, 23. 10. 2018 - 23:10)

Olga Hepnarová porušila...Hepnarová porušila i zákony platné za Rakousko-Uherska, I. republiky, protektorátu a porušila i zákony platné v jiných zemích. Komunistické zákony to rozhodně nebyly, protože u nás komunismus v té době nebyl. Pouze socialismus. Přestože vedoucí silou byla KSČ, vládla ve spolupráci se stranami Národní fronty. Tak tu nemel hovadiny. To, že byla popravena, bylo jediné správné řešení. A to je také nepopiratelné. Nevím, kde si sebral tu kravinu, že Hepnarová věřila, že koná dobro. Ta se chtěla jen pomstít za svůj zpackaný život a o žádném konání dobra nikde nebyla řeč. Tak tu přestaň fantazírovat. A to tvoje pojetí filosofie práva je úplně mimo. Měl bys změnit doktora, nebo medikaci, popř. obojí. Ty tvoje slinty jsou snůškou fantasmagorií ujetého degradovaného úchyla. Tak si tu nehraj na filosofa. Nemáš na to. To, že tu opíšeš pár výrazů z Wikipedie, z tebe inteligenta a filosofa neudělá.

23.10. (Út, 23. 10. 2018 - 13:10)

Samozřejmě , jako z...Věřím,ale široká veřejnost to má vědět.

luci (Út, 23. 10. 2018 - 12:10)

Ze smrti se také dá udělat...Samozřejmě , jako z kterékoliv činnosti. Ale mluvit o tom není kulantně řečeno jaksi košer.

23.10. (Út, 23. 10. 2018 - 10:10)

Ze smrti se také dá udělat kšeft.To by někteří mohli mluvit daleko obsáhleji...

Mordhauser Ign… (Út, 23. 10. 2018 - 10:10)

Olga Hepnarová porušila komunistické zákony, a komunistický režim ji za to uškrtil. To je prosímvás nepopiratelné.Na druhou stranu však, při konání svého činu Olga Hepnarová též upřímně věřila, že koná dobro, a její filozofie práva nebyla na nižší úrovni než "filozofie práva" komunistického režimu.Právě s touto skutečností se však některá individua nechtějí smířit, a proto si hledají i vylhané důvody pro to, aby mohli Olgu Hepnarovou ve svých myslích rozmanitě degradovat, denigrovat a bagatelizovat.A narativ, že se Olga Hepnarová měla "zbaběle posrat před popravou" nepochybně patří k podobným vylhaným, či aspoň zástupným, důvodům, a to ať již se Olga Hepnarová před popravou reálně posrala, nebo neposrala.

23.10. (Út, 23. 10. 2018 - 10:10)

Život a smrt je nerozlučná dvojice, tak jako nádech a výdech vašeho fyzického těla… Vše má svůj božský řád, úkol a plán, svou potřebu, záměr, své poslání, hlubokou moudrost.

luci (Út, 23. 10. 2018 - 09:10)

Před rokem dvěma jsem tu v...Myslím si ,že už je jedno jestli před smrtí pustila odpadní tělní hmoty a kapaliny a možná při zadrhnutí smyčky dosáhla orgasmu ? Faktem je ,že vražedkyně skončila svojí kariéru na popravišti. Současný režim dává vrahům možnost opakování jejich činů.

Mordhauser Ign… (Út, 23. 10. 2018 - 08:10)

Věřit nemusíš, na tom...Jinými slovy, problémem nemá být, že ty žiješ v bludu, ale problémem má být naopak hlava toho, kdo tě na to upozorňuje.Jak typické, jak dětinské!

bič (Po, 22. 10. 2018 - 23:10)

Před rokem dvěma jsem tu v...Věřit nemusíš, na tom nesejde, ono stačí, když máš ty nasr-no v palici.

Mordhauser Ign… (Po, 22. 10. 2018 - 22:10)

první řadě to zajímalo...Před rokem dvěma jsem tu v příspěvku "Posrala se, posrala (!!) Olga Hepnarová" dokonce prezentoval vynikající výčet variací s opakováním, vyjadřující všechny teoreticky možné souslednosti či souběhy vyměšování různých odpadních tělních hmot a kapalin u Olgy Hepnarové před i po jejím uškrcení.Já však, narozdíl od některých blbečků, nemám potřebu fanaticky věřit, že se Olga Hepnarová posrala před svojí popravou.

V (Po, 22. 10. 2018 - 21:10)

Zabývejme se zevrubněji...první řadě to zajímalo tebe. Přečti si svoje minulé příspěvky

Mordhauser Ign… (Po, 22. 10. 2018 - 19:10)

Zabývejme se zevrubněji hlupáky, kteří potřebují fanaticky věřit narativu o tom, že se Olga Hepnarová před svou popravou posrala!Zejména studujme a analyzujme, jaké místo zaujímá tento narativ ve struktuře jejich psychiky, a jaké psychické funkce plní!

Reklama

Přidat komentář