Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

Default User Image
Aleš (So, 13. 1. 2024 - 19:01)

Těch zpráv bylo tolik, ale o jeho sestře se zmiňovaly některé komentáře krátce po činu. Avšak s tím, že již bydliště má jinde. Opravdu to již nemohu dohledat. A též otec zavražděného, jehož nalezli ve sklepě domu. Tedy starý pán, také již o něm není zmínka, zda-li bydlí v tom prokletém domě či někde jinde.

Anonym (Ne, 14. 1. 2024 - 12:01)

Jinak o sestře Davida Kozáka se zmiňovala mimo jiné i ředitelka základní školy v Houstoni. Říkala o ní, že kdysi chodila do její školy, zatímco David údajně chodil jinam.

Default User Image
Mordhauser Ignát Aureola-Podlomský (So, 13. 1. 2024 - 22:01)

Tohle jsem k tomu našel. O sestře Davida Kozáka nejsou žádné bližší informace, otřesená matka se má jmenovat Romana. Zastřelený otec se měl jmenovat Stanislav a narodit se v roce 1968.
https://www.cas.sk/clanok/2880841/rodina-davida-24-celi-vyhrazkam-matka-sa-psychicky-zrutila-mohla-byt-dalsou-obetou-tvrdia-susedia/

Default User Image
Filip (Pá, 12. 1. 2024 - 20:01)

Nyní již jsou David Kozák i drtivá většina jeho obětí, včetně Kozákova otce, určitě zkremováni a uloženi v kolumbáriích, do rodinných hrobek, nebo zahrabáni do rodinných hrobů!

Default User Image
Morana (Pá, 12. 1. 2024 - 22:01)

Smíření ve smrti!

Default User Image
Ivo (Pá, 12. 1. 2024 - 14:01)

Zatímco na lidi, které David Kozák postřílel mimo svou vlastní rodinu, se vybírají miliony, Kozákova matka nedostane z veřejných sbírek ani haléř. Zdědí však všechno po svém manželovi.

Anonym (Pá, 12. 1. 2024 - 16:01)

Majetek Kozáků by měl být soudně zabaven a rozdělen mezi oběti!

Default User Image
vašek (St, 17. 1. 2024 - 15:01)

Proč by měl být majetek rodiny Kozákových zabaven? Oni mohou za to co syn provedl?

Anonym (Pá, 12. 1. 2024 - 08:01)

Tady se mi líbí! Zejména Mordhauserovy příspěvky jsou moc zajímavé!

Default User Image
Mordhauser Ignát Aureola-Podlomský (Pá, 12. 1. 2024 - 11:01)

Díky!

Default User Image
Mordhauser Ignát Aureola-Podlomský (Čt, 11. 1. 2024 - 09:01)

Střelba v Klánovickém lese byla významým bodem zabijácké kariéry Davida Kozáka. Ten se rozhodl popravit toho dvaatřicetiletého chlapa a jeho dvouměsíční holčičku v kočárku nejméně za dvou důvodů.

Jednak se potřeboval otrkat jako zabiják, aby se ve svůj Svátek smrti nepos*al, byl schopen efektivně zabíjet, a nakonec se i sebevraždou ochránit před policejním zatčením.

Kromě toho se David Kozák též potřeboval postavit před hotovou věc. Po jeho akci v Klánovickém lese bylo totiž jasné, že je mu policie na stopě, a že bude dříve či později dopaden, pokud neudělá něco mimořádného. Mohl se proto již zodpovědně vykašlat na cokoli dlouhodobého (například školu, vztahy apod.), a krátký zbytek svého života stoprocentně věnovat přípravám na svůj Veliký poslední den.

Anonym (Čt, 11. 1. 2024 - 16:01)

A že to byl poslední den! Podařilo se mu v něm zabít, včetně sebe, osmkrát více lidí než za celý předchozí zbytek života!!!

Default User Image
Anton (St, 10. 1. 2024 - 10:01)

Další dějství tragédie střelce na filozofické fakultě! Policejní úředníci pod prokurátorským dozorem jen omezeně informují média!

Anonym (St, 10. 1. 2024 - 19:01)

Typická parola dozorového prokurátora: "nepředbíhejme!" 😁😁😁

Default User Image
Mordhauser Ignát Aureola-Podlomský (Út, 9. 1. 2024 - 06:01)

Kdyby David Kozák zabíjel jak zabíjel v jiné historicko-geografické jurisdikci, a zabil svoji matku místo otce, nebylo by zcela vyloučeno, že by povinnost jeho popravy připadla jeho otci! Zní to romanticky?

Default User Image
Marie (Po, 8. 1. 2024 - 18:01)

Taky nezapomínejme, že Kozák musel během své poslední hodinky zohlednit i hrozbu, že se policii podaří jej neletálně zranit, a případně i připravit o vědomí, a že potom padne do jejích rukou živý. Pak by byl třeba i na velmi dlouho bez šance spáchat sebevraždu, a zkusil by spoustu nepříjemností se strany policie, spoluvězňů, justiční stráže a jiných orgánů nebo jiných lidí. I proto se zřejmě rozhodl se zastřelit záhy poté, co na něj poprvé vystřelila policie.

Anonym (Po, 8. 1. 2024 - 22:01)

Pokud by se byl dostal do rukou policie živý, hrozila by mu i mimosoudní poprava! Neměl by potom pod kontrolou ani dobu, ani místo ani způsob své smrti!

Default User Image
František (Po, 8. 1. 2024 - 06:01)

Významné, ano významné (!!) bylo rozhodnutí Davida Kozáka jít střílet studenty a pedagogy na Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy! Nicméně i kdyby se rozhodl jít střílet například na fakultu právnickou, nebo dokonce na rektorát univerzity (aby tam zabíjel různé akademické hodnostáře a činovníky), bylo by to velmi významné, a jistě bychom se o tom též doslechli z médií!

Default User Image
David (Ne, 7. 1. 2024 - 13:01)

Kozák nebyl vysloveně takový, že by v lidstvu viděl jednu beztvarou m*dku, a likvidoval to hlava nehlava. Zastřelil sice malou holčičku a jejího otce, ale jinak se jako zabiják soustředil jen na vlastní rodinu a vlastní fakultu.

Kozákovi ani nešlo o nějaké akční hrdinství. V podstatě chtěl bez odporu postřílet co nejvíce osob, které se v daný moment nacházeli v hlavní budově Filozofické fakulty UK na Palachově nábřeží. Nic více, a nic méně. Přestřelka s policií ho však nebavila. Měl šanci ještě možná nějakou tu minutku opětovat střelbu poté, co na něj poprvé vystřelili. Místo toho se však prakticky hned po prvním policejním výstřelu rozhodl to zabalit, a našít to do sebe.

Nebo snad toto jeho rozhodnutí souviselo s tím, že ta jeho dlouhá střelná zbraň s optikou byla schopna střílet jen po jednotlivých nábojích, ale nikoli po dávkách?

Anonym (Ne, 7. 1. 2024 - 19:01)

Zajímavé by též bylo vidět fotodokumentaci z pitvy Kozáka. Především s ohledem na to, zda se aspoň trochu v posledních minutách svého života posral, nebo zda se naopak ani trochu neposral.

Reklama

Přidat komentář