Reklama

Zachráníme léčitelství v naší zemi

kaspar (Pá, 25. 6. 2010 - 08:06)

jsi na špatné adrese. Tato...Není slepějších nad ty, kdož nevidí. Proč zachraňovat něco tak zvráceného?

Jo, (Pá, 25. 6. 2010 - 08:06)

jsi na špatné adrese. Tato...je vidět že jsem s tím bláznem měl pravdu.

Pro Petra (Pá, 25. 6. 2010 - 08:06)

Už si opravdu do huby...děkuji za nabídku, ale scházet se s Vámi rozhodně nebudu. Považuji Vás za blázna, a obávám se můžete být i nebezpečný. Přeberte si to jak umíte.

Kašpare (Pá, 25. 6. 2010 - 08:06)

jsi na špatné adrese. Tato je o záchraně léčitelství, nikoli o jeho úmyslném pomlouvání a znehodnocování příspěvku druhých. Pochopil jsi to Šrámku?

Jo (Pá, 25. 6. 2010 - 08:06)

Pro anonyma: K bodu 1 a 2 se...všemu co říkáte rozumím, a souhlasím, až na tu vlastní koncovku, tedy případnou cestu k léčiteli. Se vším co říkáte o "nejasných potížích", a neschopnosti lékařů je vyřešit máte pravdu. Vždycky když na tohle zavedu řeč, tak mě někdo osočí že se mi to kecá, když jsem zdravý. Nejsem, taky mám svoje potíže. Taky mám matku která má všechny choroby co dokážete vymyslet, a doktoři jí nepomůžou, (mimo jiné proto, že nedokáže vysvětlit co jí vlastně je, a komunikuje způsobem který je pro ostatní lidi nesnesitelný a neakceptovatelný). Můžeme si povídat o neschopnosti (hlavně sociální negramotnosti) lékařů hodiny a hodiny. Ale cesta k léčiteli to prostě nevyřeší. Je to jenom putování od čerta k ďáblu. Únik od skutečného řešení do iluze, a k víře. Řešení je jediné, a na dlouho – vyvíjet tlak na lékaře, nedat se, nenechat se odradit, stěžovat si, podávat žaloby. Jsme jejich zákazníci, ne materiál nebo posluha. Oni jsou v ordinacích kvůli nám a za naše peníze, ne my kvůli nim. Je to běh na dlouhou trať, ale nic jiného se s tím nedá dělat. Nepomůže tomu ani víc peněz do zdravotnictví. Pomůže právě jenom náš přístup, a tlak na to, aby se nám dostalo za co si platíme. Rozhodně nepomůže únik od reality, a blouznění o zázračných léčitelích. To je řešení pouze pro zbabělé a hloupé. A nevztahujte to prosím na sebe, takhle jsem to nemyslel.

kaspar (Pá, 25. 6. 2010 - 08:06)

Ctitelko, v tom případě...A léčitelé jsou v pořádku, ano? Pochopil jsem to dobře?

Bára (Pá, 25. 6. 2010 - 08:06)

Ctitelko, v tom případě jsi měla velké štěstí na lékařku. Většina lékařů takových není a pokud nemají čas na to, aby řešili pacienta jako celek, pak je ve zdravotnictví něco v nepořádku a to docela hodně.

kaspar (Pá, 25. 6. 2010 - 08:06)

Že jsou mezi lékaři tupouni a hovada, nikdo nepopírá. To ale není systémová chyba, jako v případě léčitelů.
Paní Suchánkovou neznám a nejspíš ji nikdy nepoznám a osobně proti ní nic nemám. Ale horuji a brojím proti léčitelům jako celku. Považuji je za Pisaříky hlásající řídké sperma. Medicínsky nevzdělané, nezodpovědné, manipulativní šarlatány. Než jsem se s jejich prací setkal sám, smál jsem se. Pak onemocněl můj syn a já se smát přestal.
Jeho životem prošli tři léčitelé. Ten první, po první synově operaci, zklamal i lidsky, další dva (před pár měsíci) nepoznali zhoubný nádor (věděli o nálezu na MRI a faktu, že nádor je pomalu rostoucí a ohraničený), a ačkoli léčili seč mohli (přikládali pacičky a podobně) a hlásali úspěch, nepomohlo to. Kartářka, na kterou se moje žena obrátila, byla úplně vedle.
Za roky, kdy moje žena sháněla pomoc, se nám doma nashromáždilo malé bohatství bezcenných krámů, které jí někdo doporučil či vnutil. Přístroj odstraňující geopatogenní zóny, léčivé kameny, bylinné extrakty včetně naprosto neúčinných preparátů magistry Podhorné atd.
Je příznačné, že žena dlouho nekriticky věřila všemu, co jí tahle sorta lidí předkládala, naprosto nekriticky.
Po těchto zkušenostech ať se mi nikdo nediví, že slovo léčitel mi nahání husí kůži. Nemám pro ně dostatečně vulgární výraz.
Ať pracují podle medicínských principů, ať musí dokazovat každý každou diagnózu a každý úspěch stejně jako lékaři. Až bude každičký jejich krok prokazatelný, třeba svůj názor změním, a nejen já.
Zatím jimi opovrhuji. Štítím se jich a považuji je za rovné Hannibalu Lectrovi. Možná je paní Suchánková skvělý člověk, ale pro mne stojí na té velmi špatné straně barikády.

¨ctitelka (Čt, 24. 6. 2010 - 22:06)

Jasně a to je ten zásadní...né každý lékař vidí svého pacienta jako nějakou rozbitou věc.Mám nejspíše štěstí ,že si nejdřív snažím uvědomit kde můj problém nejspíše začal a pak jdu k lékaři pokud se mi nedaří si pomoci sama .Ale samozřejmě řeknu lékaři co mi je a od kdy asi a co tomu předcházelo.Jednou se mi stala zvláštní věc .Pořád mě bolela hlava a cítila jsem že mám zatuhlý krk .Moje obvoDní měla dovolenou tak jsem šla k její zástupkyni .Lékařce jsem řekla co mě kde bolí .Vyšetřila mě a jen tak se mě zeptala jestli zrovna neřeším nějaký velký problém nebo nejsem pod silným tlakem nebo jestli nemám velké starosti .V tu chvíli mi její otázky připadali mimo ale nemělaq jem pocit že bych něco velkého řešila ale opak byl pravdou .V té době jsem měla problém s bráchou který se mi doma usadil a nějak se nechtěl hnout z místa.Pořád jsem se snažila říkat je to brácha ale já jsem z toho začínala mít nervy v háji.Doktorka měla pravdu mé bolesti kdy jsem už nemohla spát byly psychického původu.Ejhle říkala jsem si kdyby mi doktorka nedala tyhle otázky těžko by se našla příčina bolestí.Problém jsem vyřešila a bolest postupně odezněla a i bez léků.Zrovna nedávno jsem měla jít s malým na nějaké testya už týden mi před tím mi bylo zle od žalůdku včetně zvracení bolestí hlavy a nespavost atd.Tyhle všechny problémy byly ze strachu a ze stresu .Doktor není placený aby si s vámi povídal tohle si může dovolit psycholog léčitel atd.Doktor má za dveřmi další netrpělivé pacienty .Znám osobně l=kaře na uroligii který má sice chování k pacientům jako vesnický veterinář ale věřte ,že by to byl doktor kterýmu bych svěřila do rukou své ledviny.Lékař je také člověk a není neomylný .

Marek (Čt, 24. 6. 2010 - 20:06)

To je pořád kolem dokola,...Pro anonyma: K bodu 1 a 2 se nehodlám vyjadřovat. I když - k bodu 2 - moje bývalá kolegyně chodila s migrénami k nějaké paní, která měla na dveřích vyvěšenou hodinovou sazbu 500,- Kč. To je zřejmě v pořádku, nicméně pokud někdo napíše že léčí zdarma, tak je to špatně.

K bodu 3: Ano, možná máte pravdu, i když mě pan Zapletal z "léčitelů vyléčil", tak je docela možné, že kdybych se třeba od známých z jejich vlastních zkušeností dozvěděl že jim někdo pomohl, tak k tomu léčiteli třeba znova půjdu. A víte proč? Protože u lékařů je to skutečně jak píše Bára - lékaři vidí člověka jako díly. Příklad: zdravý člověk prodělá nějakou chřipku nebo virozu a jeho zdravotní stav se začne zhoršovat - začnete mít potíže které se stupňují - žaludeční nevolnosti, bolesti zad, svalů, hlavy, malátnost, nesoustředěnost, světloplachost, točí se vám hlava, zhorší se vám zrak... v počátku se to svede na doznívající příznaky pro prodělané chřipce, když už to trvá dost dlouho, tak vás lékař pošle na krevní obraz, pak na gastro, kvůli bolestem hlavy a zad na neurologii... K psychiatrovi jdete sám od sebe protože si připadáte fakt jako hypochondr. A ono se nic nenajde, a i když třeba něco málo ano, tak si každý léčí to svoje, ale nikdo si nespojí člověka jako celek a uzná třeba to, že prvopočátek všeho může být v té chřipce nebo viroze. Jistě, můžete jít k jinému lékaři, ale hledejte si ho, když mu stejně při první návštěvě řeknete, že máte takové a takové problémy. Takového pacienta každý lékař nevezme - přece si nebude přidělávat problémy s pojišťovnami tím, že jim z rozpočtu odčerpává moc peněz. Takže pak vám nezbude skutečně nic jiného, protože už je to setrvalý stav, než se s tím smířit a nebo prostě zkusit něco jiného. Ale tohle asi nepochopí člověk, který tohle nikdy nezažil, a nezažil třeba tu aroganci lékařů, kteří vám tvrdí že je problém ve vaší hlavě, a vy přitom víte, že to tak není.

Pro paní Suchán (Čt, 24. 6. 2010 - 19:06)

Pokud potřebujete pomoc,...Ne mne by opravdu zajímalo, zda deklarované zlepšení je prokázáno pomocí GH a co myslíte pod pojmem stabilizace cukrovky
víte diabetes je velmi závažná věc, pacient musí být velmi ukázněný a slibovat zde nějaké stabilizace bez jeho přičinění považuji dost za hazard...

petr (Čt, 24. 6. 2010 - 18:06)

To je pořád kolem dokola,...Už si opravdu do huby nevidíte pane anonym, který se schovává. Víte co navrhuji? Sejdeme se a promluvíme si z očí do očí. Souhlasíte?
Petr

alt1 (Čt, 24. 6. 2010 - 18:06)

To je pořád kolem dokola,...Anonyme "Pro Marka" a další, Tvůj základní problém zřejmě je, že jsi nezažil nic, co Tě neučili ve škole. Asi ani nevěříš, že lze najít proutkem vodu a tak. A když Ti to někdo říká, tak si myslíš, že někomu nalítnul nebo přímo že je blbej. A nebo máš svá tvrzení v popisu práce:-).

Neznám paní Suchánkovou, ale znám léčitele, který hrubým odhadem u 80-90 procent případů (z opět odhadem 20 návštěv) vyřešil za jednu návštěvu (= 250,- Kč) problémy následujících typů: cysta, při kontrole za 14 dní už tam v jednom případě nebyla, v jednom případě poloviční, 3-měsíční bolest po zlomenině, nějaké kostičky na ruce nechtěly srůst, trvalá bolest zad rok po porodu, řada dalších problémů s bolestí a ztuhlými zády,.... S vyjímkou cyst, kdy by to doktoři dokázali odoperovat, nicméně proč, když to někdo umí líp:-), doktoři nedokázali pomoct.

Zkrátka někomu stačí vidět, že to funguje a použije vlastní mozek a někdo si přečte, že to není pravda a plácá tady pořád dokola, že to je placebo, tady např u té cysty asi placebo působilo i na gynekologa:-), který pak tvrdil, že už tam cysta není. Jo, ten léčitel léčí i zvířata.

A na chalupě mi proutkař řekl, že voda poteče a voda tam opravdu je a taky si myslím, že to není placebo.

Nevím, kolik lidí s takovým darem existuje. Asi moc ne, nicméně stojí to za to je najít mezi spoustou příživníků. A když někdo takové schopnosti má, tak je blbost pořád tady opruzovat s tím, že by měl mít ještě medicínu. Ať těm co věřejí na pandemii píchají doktoři injekce proti prasečí chřipce a ti, co mají lepší zkušenost s paní Suchánkovou ať jdou za ní.

Jana (Čt, 24. 6. 2010 - 17:06)

a jaké degenerativní změny...Pokud potřebujete pomoc, napište mi na mail [email protected]

pro pani Suchán (Čt, 24. 6. 2010 - 17:06)

Dobrý den.
Pokud ještě...a jaké degenerativní změny umíte zpomalit?
u DM2 jich je celá řada, postižení nervů, ledvin, nohou, očí ...
čili pod Vaší péčí se pacientům průkazně zlepšuje GH?

pro paní Suchán (Čt, 24. 6. 2010 - 17:06)

Dobrý den.
Pokud ještě...takže mluvíte o DM2?

verča (Čt, 24. 6. 2010 - 17:06)

I mne moje homeo léčitelka posílala za lékařem,z její strany snaha o spolupráci byla.Lékař mi to ovšem vyhýbavými argumenty znegoval.Dělat někomu kontrolní testy není lukrativní...

Jana (Čt, 24. 6. 2010 - 17:06)

"Pomohla jsem lidem s...Dobrý den.
Pokud ještě trochu funguje slinivka, umím produkci inzulínu zvýšit. Lidem, kteří potřebují inzujín nepomohu. Při kontrolách u diabetologa jsou hodnoty cukru v krvi nižší, lékaři snižují dávky léků. Tudíž jsou degenerativní změny v souvislosti s diabetem zpomaleny. U artrozy jsou bolesti snesitelné, u MCH mohou lidé fungovat bez omezení. Pokud cítí, že se blíží záchvat, přijedou ke mně co nejdříve. Opět je stabilizuji.
Nikdy jsem nikomu neřekla, aby nebral léky nebo nespolupracoval s lékaři. Naopak lidi k lékaři posílám - také aby si sami ověřili výsledky mé léčby.
Suchánková

pro paní Suchán (Čt, 24. 6. 2010 - 16:06)

"Pomohla jsem lidem s migrénami, cukrovkou,artrózou, ménierovou chorobou...U těchto nevyléčitelných chorob se zlepšil stav a nemoc se stabilizovala. Pacienti se cítí celkově lépe a jejich onemocnění je neomezuje v normálním životě. "
toto je z Vašich stránek,co,prosím, myslíte pod pomohla, např. cukrovka je minimálně 2 základních typů, DM1, DM2, jak jste ji stabilizovala? není nutné držet dietu u DM2? píchat insulin u DM1? co Vaše slova znamenají? nepokračují změny v orgamismu? Postižení ledvin či sítnice? co si tedy myslíte, že zlepšujete?

verča (Čt, 24. 6. 2010 - 15:06)

Já se několik let léčím pomocí homeopatie.Byla jsem na začátku upozorněna, že moje nemoc je nevyléčitelná, ale že se dá zminimalizovat. Od té doby jsem téměř bez příznaků, před homeo léčbou jsem byla jeden velký příznak, navzdory veškeré snaze lékařů.Peněz mne to stojí méně než doplatky za léky z lékárny,léky, které mne jen dostaly do smyčky a jsem naprosto šťastná a spokojená.Bez homeopatie by byl můj
život peklem.Je důležité rozlišovat.Zakážu snad všechny pekaře, protože jsem si někde koupila nekvalitní pekařský produkt?Asi těžko.Vždycky si naštěstí můžeme vybrat.I klasická medicína je užitečná a důležitá, v některých přípaech i spolupráce alternativní a klasické medicíny, ale to se asi musíme všichni teprve naučit.

Reklama

Přidat komentář