Reklama

Zachráníme léčitelství v naší zemi

Eliška (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Nepotřebuji nikoho přesvědčovat. Je mi úplně jedno, co si myslíš. Pro mně je důležité, co cítím já. A jestli je to jen moje bujná fantazie a hysterický výlev vlastních představ, klidně budu v tvých očích bláznem.

Šrámku (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

všichni, kteří něco znamenají v onkologii, byli na světovém kongresu. A ty tady onanuješ na doktorce nad léčiteli......Je mi tě líto, jsi opravdu kašpar:---)))))

k (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

proč?Protože jinak jou tvoje prohlášení o reiky jenom hysterické výlevy vlastních představ

kaspar (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

proč?Aby tomu mohl uvěřit i skeptik. Aby bylo možné odlišit dojem od faktu.

E (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Proveď sérii pokusů a...proč?

kaspar (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Kaspare, pokud tu máš...Nápodobně :-)

alt1 (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

No nazdar. Na takového...Kaspare, pokud tu máš jediný úkol pomlouvat všechno co je alternativní, tak to děláš správně. Asi těžko přesvědčíš někoho, koho už někdy vylečil někdo, kdo nestuval anatomii, ale určitě nepřesvědčí nikdo tebe.

Trochu mi to připomínáš rádio, které také jen vysílá a s kterým nemá moc smysl mluvit:-))). Tak příjemé vysílání.

kaspar (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

V podstatě věřím nejvíc...Proveď sérii pokusů a dokaž to.

Eliška (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

V podstatě věřím nejvíc sama sobě a jsem zvědavá. Nedokázala jsem pochopit, že někdo utratí prachy za něco tak nesmyslného, jako je seminář Reiki. Tak jsem na něj šla, zaplatila a sledovala, co se bude dít. Teď vím, co cítím, když přiložím ruce na bolavé místo. Je to můj prožitek a proto je mi jedno, když někdo tvrdí, že to není pravda. Souhlasím s tím, že každý organismus má schopnost nastartovat léčebné procesy, ať veříme, či ne. Kůže se zacelí i bez našeho přičinění. Ale, s pomocí reiki, se zacelí rychleji.

kaspar (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Pokud jste schopen...Ó, děkuji. Co kdybych se třeba ocitl mezi elfy, rozzuřenými a po zuby ozbrojenými elfy!

Bára (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

vzdávám to, to je jako...Nápodobně, pane tuleň :-)

Dobře (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Váš názor ovšem potrádá...vzdávám to, to je jako diskutovat s lachtanem. Samozřejmě s nejkrásnějším a nejmoudřejším lachtanem na planetě :-).

Bára (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Snad ani ne. Pokud trváte na...Pokud jste schopen respektovat jen exaktní postupy, pak Vám Kaspare přeji, abyste nebyl nikdy v situaci, kdy exaktní postupy selžou a Vaše omezenost Vás připraví o život.

Bára (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Báro to je přesně ono...Bohužel, pokud jde o řešení vleklého problému, je výběr lékařů velmi zoufalý.
A pokud si každý takový lékař bude řešit jen ten svůj kus "pokaženého auta", pak se většinou s ničím moc nepohne. Pokud by lékaři respektovali a používali i ověřené lidové léčitelství a metody jako doplněk, mohli by podstatnou část zodpovědnosti a starosti naložit na pacienta - ten by se tudíž léčil sám, lékař by fungoval jako poradce, který bude mít logicky víc času, když pacient nebude roky a roky "otravovat" se stále stejným problémem.
Ale jsem optimista, mladí lékaři se často chovají k pacientovi úplně jinak než stará "socialistická" garda, nedělají z pacienta pitomce a snad se zlepší i otevřenost k alternativnějším formám léčby.

kaspar (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Kaspare, už jsem to tu více...No nazdar. Na takového hajzla bych vzal vidle, jen by se ve dveřích objevil.

kaspar (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Váš názor ovšem potrádá...Snad ani ne. Pokud trváte na exaktních postupech a exaktním poznávání, pak jste vedle, Báro, vy, jak ta jedle. Kromě bylinkářství je všechno ostatní na vodě, bez základů, bez opory. Jde o ryze subjektivní hodnocení věcí, dějů a faktů.

ctitelka (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Ctitelko, ano pomohla, ale...Báro to je přesně ono .Lidičky jdou raději k léčiteli než by šli kupříkladu k psychologovi .Už jen z trapnosti ,co by tomu řekli ostatní .Mají nespíše dojem ,že by měli pocit ,že si okolí o něm řekne ,že je blázen že chodí k psychologovi.Dále jak již jsem psala kdyby ti měl každý lékař věnovat tolik času jako léčitel a každému pacientovi asi by ti l=kaři museli pracovat nepřetržitě .Je spousta lékařů co mají titul mudr ale neumí s lidmi pracovat ,což je sice pravdou ,ale máme možnost výběru .naštěstí.

alt1 (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Studia? Kolik léčitelů...Kaspare, už jsem to tu více méně psal, takže chápu, že to asi stejně nezabere. Nicméně pokud někdo umí to, co ty (a ani já) bys nezvládnul ani za 20 let studia a pokud ten člověk pomůže jen tím, že drží za postižené místo, tak nevím, proč ho ještě otravovat s nějakým studiem. Shodou okolností ten co já znám má i znalosti léčení a stravě, což je mnohem víc, než nastudoval průměrný doktor.

Zkrátka se zeptá, kde mám problém a na to místo mi dá ruku - a problém zmizí. On nepotřebuje žádnou anatomii:-))). Nemusí mít ani ponětí, co tam uvnitř je.

Bára (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

Tohle jsou pořád jenom ty...Váš názor ovšem potrádá logiku víc, než můj.

Pro Báru (Pá, 25. 6. 2010 - 11:06)

O Bohu se bavit nechci,...Tohle jsou pořád jenom ty samé stejné řeči. Jestli jsme na vrcholu poznání... Děláte přesně to co všichni obhájci léčitelství - argumentujete tím, že se "na to teprve přijde", a že "nemůžeme vědět všechno". Tuhle argumentaci používají jenom lidé kteří sami nevědí nic. Můžu mít dvě vysoké školy, ale vy mi řeknete že vím houby, protože to co se momentálně líbí Vám „bude teprve objeveno“. To není argumentace, jenom blábolení. Vy věříte ve „schopnosti“, jiný v ufouny, další věří že Američani nikdy nebyli na Měsíci. Když jim budu oponovat že byli, zeptají se „Jak to můžete vědět, to jste tam byl s nimi?“. Pro mluvím o víře, protože s logikou ani argumenty to co říkáte nemá nic společného.

Reklama

Přidat komentář